18.7.17

Happy moments: 3 μαγικές μέρες στο Club Agia Anna Summer Resort



Δεν υπερβάλλω καθόλου με τον τίτλο μου. Ήταν ένα μαγικό τριήμερο! Τα περάσαμε καταπληκτικά. Ρουφήξαμε κάθε στιγμή. Μικροί μεγάλοι. Οι δε μικρές, ξετρελάθηκαν τόσο που δεν ήθελαν να φύγουμε. Μετά από 72+ ώρες απόλυτης χαλάρωσης με παιδιά... το ξαναγράφω... απόλυτης χαλάρωσης ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, αναχωρήσαμε από αυτό το υπέροχο μέρος, δίνοντας υπόσχεση στον εαυτό μας και στα κορίτσια, ότι θα ξανάρθουμε...

Ένα μαγικό μέρος με γλυκό μπλε και βαθύ πράσινο, χαλαρωτική ησυχία και βαβούρα παιδικής ευτυχίας, τιτιβίσματα πουλιών και άπειρα τζιτζίκια, θαλασσινή αύρα και πρωινοβραδινή δροσιά, δράκους, βασιλιάδες, μάγισσες, κυνήγι θησαυρού (βασικά το κλεμμένο Εξκάλιμπερ ψάχναμε με τις οδηγίες του Μάγου Μέρλιν), θερινό παιδικό σινεμά, ιπποτικούς αγώνες με το βασιλιά Αρθούρο, ζυμώματα και μαγικά φίλτρα με τη Μάγισσα Μοργκάνα, πλατσουρίσματα με τις ώρες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο ΚΑΙ πολλές στιγμές ηρεμίας για το μπαμπά και τη μαμά. Άλλωστε το κάστρο Κάμελοτ είχε φροντίσει για τους γονείς... Γιατί όσο τα κορίτσια έφτιαχναν κάτι μαγικά φίλτρα και έριχναν κάτι μαγικά ξόρκια με τη μάγισσα Μοργκάνα, συμμετείχαν σε ιπποτικούς αγώνες και ιπποτικές σκανταλιές με το Βασιλιά Αρθούρο ή έκαναν kids yoga κάτω από τα δέντρα, η μαμά και ο μπαμπάς χαλαρώναμε στα δροσερά νερά της πισίνας.


A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on

Εάν έχετε παιδί/παιδιά στην ηλικία των κοριτσιών μου και άνω (5,5+ και 3+ ετών) και είναι ανεξάρτητα, κοινώς δε χρειάζονται συνεχώς τη μητρική/πατρική παρουσία δίπλα τους, τότε θα σας "συμβεί" αυτό που μόλις περιέγραψα. Εάν όμως τα παιδιά δεν κάθονται μόνα τους ή είναι μικρότερα των 3 ετών, τότε θα τα συνοδεύσετε στις δραστηριότητες. Και εάν σας κάνει κέφι, θα συμμετάσχετε κιόλας. Αν μη τι άλλο, ένα από τα ατού του Club Agia Anna Summer Resort είναι η ομάδα των animators του, οι οποίοι δε μεταμφιέζονται απλά σε βασιλιάδες, μάγισσες, πριγκίπισσες, κλπ, αλλά μπαίνουν για τα καλά στο πετσί του ρόλου τους έχοντας μία απίστευτη θεατρικότητα στο λόγο και την κίνηση. Ξέρουν πώς να διασκεδάζουν τα παιδιά. Το ΄χουν λέμε!

Αλλά ας τα πάρω με τη σειρά...


Kαλά κρυμμένο μέσα στο πράσινο, μέσα σε μια τεράστια κατάφυτη έκταση δίπλα στη θάλασσα, σε απόσταση 120 m από την οργανωμένη παραλία της Αγίας Άννας, στις βορειοανατολικές ακτές της Εύβοιας, δηλαδή αυτές που τις λούζουν Αιγαιοπελαγίτικα νερά, και σε απόσταση 2,5 ωρών από την Αθήνα, βρίσκεται ένα παραμυθένιο μέρος για γονείς και παιδιά: το Club Agia Anna Summer Resort το οποίο ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές (κάνε zoom out στο χάρτη για να δεις που ακριβώς βρίσκεται).



Είναι κάτι πολύ περισσότερο από kids friendly. Είναι kids oriented. Πρώτη φορά για το Club άκουσα στις πρώτες Ψηφιακές Γειτονιές αλλά το 'γνώρισα' μέσα από αυτή και αυτή την ανάρτηση της φίλης μου Μαριάννας (Days of Bliss), η οποία και μου μετέφερε δια ζώσης τα καλύτερα για την εμπειρία διαμονής τους και τις δύο χρονιές. Οπότε φέτος κάναμε μία 3ήμερη εξόρμηση με τα κορίτσια, πριν αρχίσουν επίσημα για ολόκληρο το καλοκαίρι (όπως κάθε χρόνο) τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκτός Αθηνών.




Αν και στο official website του Club Agia Anna Summer Resort θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, θα σας πω κάποια βασικά πράγματα καθώς επίσης και τη δική μας εμπειρία ως τετραμελής οικογένεια με δυο κορίτσια 5,5+ και 3+ χρονών αντίστοιχα για ένα 3ήμερο διαμονής μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου. Περίοδο δηλαδή που δεν έχουν σφίξει ακόμη οι ζέστες για τα καλά και δεν είναι high season.

Tο Club ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια ως camping και με τα χρόνια εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο από camping προσφέροντας αυτή τη στιγμή εναλλακτικούς τύπους διαμονής.



Εάν διαθέτετε σκηνή, τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο, μπορείτε να πάτε και να την/το στήσετε σε μία από τις πολλές οριοθετημένες με περιμετρική φύτευση και με πλούσια σκίαση θέσεις που υπάρχουν μέσα στο δάσος που φιλοξενεί το camping. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση και για μεγάλα οχήματα καθώς επίσης και δυνατότητα παροχής ρεύματος, αλλά και internet. Εάν θέλετε να μείνετε σε σκηνή, αλλά δε διαθέτετε δική σας, τότε μπορείτε να νοικιάσετε μία από τις μεγάλες σκηνές που βρίσκονται ήδη στημένες στο χώρο.



Εάν θέλετε να μείνετε σε Yurt, μοναδική στο είδος της σε Ελλάδα και Ευρώπη (δείτε εδώ τι εστί Yurt), μπορείτε να νοικιάσετε. Όπως επίσης μπορείτε να νοικιάσετε και Bungalow, Studio, Ξενώνα ή Cabana. Δηλαδή μιλάμε για εναλλακτικούς τύπους διαμονής για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.



Η διαμονή σε Cabana Sky/Cabana Sky Superior είναι και από τις πλέον πολυτελείς προτάσεις διαμονής που προσφέρει το resort, για αυτό και την προτιμήσαμε, οπότε θα σας μιλήσω για την εμπειρία διαμονής μας σε μία Cabana.





Ολοκαίνουρια καθότι νεόχτιστη, πολύ ευρύχωρηπεντακάθαρη (το πρώτο πράγμα που προσέχω και απαιτώ από ένα χώρο που πάω να περάσω κάποιες μέρες είναι η καθαριότητα) και πλήρως εξοπλισμένη. Διέθετε air-condition (το οποίο δε χρειάστηκε καν να το ανοίξουμε μιας και το δάσος τριγύρω φρόντιζε για τη δροσιά μας), τηλεόραση LCD (την οποία χρησιμοποιήσαμε για κινούμενα σχέδια μόνο το 2ωρο που κράτησε μία ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα που μας "παγίδευσε" στο δωμάτιο), mini bar (που είχαμε μονίμως εφοδιασμένο με νερά, αναψυκτικά και γιαουρτάκια και τα οποία προμηθευόμασταν από το παντοπωλείο του Club -ω ναι, διαθέτει και παντοπωλείο), βραστήρα και τηλέφωνο. Το μπάνιο ήταν εξοπλισμένο με είδη προσωπικής υγιεινής, πιστολάκι και 2 ζευγάρια παντόφλες μίας χρήσεως ενώ στο δωμάτιο υπήρχαν 4 ζευγάρια πετσέτες μπάνιου και 4 μεγάλες πετσέτες για την πισίνα καθώς επίσης και extra μαξιλάρια. Με λίγα λόγια, η Cabana μας ήταν κομπλέ σε όλα της και φυσικά υπήρχε καθημερινή υπηρεσία housekeeping





Η μεγαλύτερη επιβράβευση βέβαια ήταν η βραδινή και πρωινή δροσιά και ειδικά όταν άνοιγες την μπαλκονόπορτα το πρωί και άραζες στην επιπλωμένη βεράντα με θέα στο δάσος του κάμπιγκ ακούγοντας πουλάκια και τζιτζίκια (ανέβασα αρκετά Instagram stories εκείνες τις μέρες, οπότε όσοι τα είδατε καταλαβαίνετε για τι ακριβώς μιλάω... Κανονικός τζιτζικοχαμός).








Η Cabana μας βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την καρδιά του resort, εκεί που διαδραματιζόταν όλη η "δράση", αλλά ταυτόχρονα αρκετά μακριά για να μπορείς να χαλαρώσεις τελείως χωρίς να ακούς τίποτα. Σχεδόν τίποτα, γιατί τα πουλιά και τα τζιτζίκια ακουγόταν παντού.

Τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του συγκροτήματος, θεωρώ, όσον αφορά στις υποδομές, είναι αφενός μεν ο καταπράσινος περιβάλλον χώρος και η τεράστια και πεντακάθαρη ακανόνιστου σχήματος πισίνα του, την οποία λ-ά-τ-ρ-ε-ψ-α! Ξεκινάει από τελείως ξέβαθα και όσο προχωράς κολυμπάς προς τα μέσα, βαθαίνει αρκετά.


Είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει χώρος για όλους, με deck περιμετρικά και αρκετές ψάθινες ομπρέλες με ξαπλώστρες. Βέβαια δεν ξέρω πώς είναι η κατάσταση τη high season, αλλά όταν πήγαμε εμείς ήταν ιδανικά. Υπήρχε αρκετός κόσμος, αλλά δε γινόταν χαμός (μη σας παραπλανούν οι φωτογραφίες οι οποίες οι περισσότερες είναι τραβηγμένες νωρίς το πρωί). Βέβαια βοηθάει και η περίοδος που πήγαμε (αρχές Ιουνίου).






Περιττό να σας πω ότι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το βγάζαμε μέσα και γύρω από τη πισίνα, αφού τα κορίτσια δεν έβγαιναν από το νερό παρά μόνο όταν ήθελαν να πάρουν μέρος σε κάποιες από τις δραστηριότητες και όταν ήταν να φάμε. Η δε Δάειρα, την πρώτη μέρα αρνούνταν να φάει, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να περιμένει 2+ ώρες που απαιτούνταν για τη διαδικασία του φαγητού και τον απαραίτητο χρόνο αναμονής μετά το φαγητό μέχρι να βουτήξει. Έφαγε όταν έφτασε στο αμήν από την πείνα.


Τα παιχνιδίσματα του ηλιακού φωτός μετέβαλαν το χρώμα των νερών της πισίνας κατά τη διάρκεια της μέρας, τα οποία εναλλάσσονταν μεταξύ ανοικτού γαλάζιου, τυρκουάζ και σμαραγδί.







Εκτός από τη μεγάλη κεντρική πισίνα στην οποία "κατοικοεδρεύαμε", ο χώρος διαθέτει και άλλες πισίνες. Π.χ. την παιδική με ενσωματωμένη baby πισίνα (βλ. φωτογραφία κάτω), δεν την τιμήσαμε καν μιας και την καρδιά μας είχε ήδη κλέψει η μεγάλη κεντρική :)



Δίπλα στην πισίνα από τη μία μεριά βρίσκεται το pool bar Bloum με πολύ καλό καφέ (είμαι δύσκολη στον καφέ και εάν δε βρω καλό καφέ δεν τον πίνω)...









...και ακριβώς απέναντι, στην άλλη μεριά της πισίνας, βρίσκεται το εστιατόριο Esperia...


...στο οποίο απολαμβάναμε πρωινό, βραδινό (buffet menu) και μεσημεριανό (à la carte). Μάλιστα την περίοδο που πήγαμε (φαντάζομαι θα ισχύει και σε άλλες περιόδους) υπήρχε και μία προσφορά όπου εάν έκλεινες όλα τα γεύματα στο Esperia για όλες τις μέρες της διαμονής σου, συνέφερε οικονομικά. Εμείς έτσι κι αλλιώς πήγαμε αποφασισμένοι 3 μέρες να μη ξεμυτίσουμε ρούπι από εκεί, οπότε αδράξαμε την ευκαιρία της προσφοράς.


Η μέρα μας ξεκινούσε πολύ νωρίς το πρωί και ολοκληρωνόταν πολύ αργά κάθε βράδυ. Ξεμυτίζαμε πριν καν ακόμη ανοίξει το pool bar. Μιλάμε για τέτοιον ενθουσιασμό και ανυπομονησία να βουτήξουμε στην πισίνα (παρεπιπτόντως, στην Αθήνα το πρωί για το σχολείο τρομάζω να τις ξυπνήσω και τις δύο). Ένα άλλο πράγμα που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση είναι ότι κάθε πρωί έπλεναν διεξοδικά το χώρο γύρω από την πισίνα και το pool bar.

Ο χώρος διαθέτει και παιδότοπο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά κάτω των 5 ετών με παρουσία παιδαγωγού, παιδικό σινεμά όπου κάθε βράδυ προβάλλεται και διαφορετική παιδική ταινία, climbing wallbungee τραμπολίνο κλπ (δες εδώ περισσότερα για τις εγκαταστάσεις)...








...και last but not least, το κάστρο Κάμελοτ, τόπο κατοικίας του Βασιλιά Αρθούρου, της Μάγισσας Μοργκάνα, του Μάγου Μέρλιν (που ήταν αόρατος, αλλά μας βοήθησε στο κυνήγι του κλεμμένου Εξκάλιμπερ)... αλλά και της Δάειρας και της Μελίβοιας, αφού όταν δεν κολυμπούσαν ήταν μόνιμοι θαμώνες του Κάμελοτ.





Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά είναι πολύ πλούσιο και σου το στέλνουν στο e-mail σου από την προηγούμενη ημέρα της άφιξής σου, ώστε να ενημερωθείς. Η δε Μάγισσα Μοργκάνα, μας υποδέχτηκε στη Reception με το που φτάσαμε. Δεν ξέρω εάν έτυχε ή πέτυχε, πάντως η Δάειρα κατενθουσιάστηκε με αυτή την πρωτότυπη υποδοχή! Της δε Μελίβοιας όμως της πήρε λίγο χρόνο να εξοικειωθεί με την ιδέα ότι θα κάνει παρέα με μία μάγισσα όλη μέρα, καθώς την τρόμαξε το μεγάλο μυτερό καπέλο της.


Γρήγορα όμως έγιναν φίλες αχώριστες. Και πώς να μην δηλαδή, αφού η μαγισσούλα ήταν αξιαγάπητη. Η Μοργκάνα που λέτε, κάθε τρεις και λίγο έβγαινε τσάρκα στο χώρο και ενημέρωνε για την επόμενη δραστηριότητα της ημέρας. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις κάτι.
"Δάειρα και Μελίβοια, σε 10 λεπτά θα φτιάξουμε κορμό σοκολάτας στο μαγικό εργαστήρι. Θα έρθετε;",
"Δάειρα και Μελίβοια, σε 5 λεπτά θα ξεκινήσουν οι ιπποτικοί αγώνες στο κάστρο. Θα έρθετε;"
"Δάειρα και Μελίβοια, το βράδυ θα δούμε το Sing στο σινεμά, μην το χάσετε"... κάπως έτσι γινόταν. Και να ήθελες να ξεχαστείς, δε σε άφηνε η Μάγισσα :)


Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων ξεκινούσε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρωνόταν στις 10:00 το βράδυ με 6 διαφορετικές δραστηριότητες να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της κάθε ημέρας: kids yoga, θερινό σινεμά (κάθε βράδυ), ζυμώματα, τραγούδια με συνοδεία κιθάρας, πολύ παιχνίδι έξω και μέσα στην πισίνα (ιπποτικές σκανταλιές, ιπποτικά πλατσουρίσματα, ιπποτικοί αγώνες), κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και διάφορες χειροτεχνίες. Είναι τόσο γεμάτο το πρόγραμμα, που τα παιδιά δε βαριούνται ούτε λεπτό. Μάλιστα υπήρχαν δραστηριότητες στις οποίες τα κορίτσια δε συμμετείχαν, γιατί πολύ απλά την ώρα έναρξής τους δεν ήθελαν να αποχωριστούν την πισίνα (είπαμε, μεγάλη λατρεία αυτή η πισίνα...)





Στις δραστηριότητες δεν τις ακολουθούσα, παρά μόνο όταν ήθελα να απαθανατίσω κάποιες στιγμές σε στατική και κινούμενη εικόνα. Και μετά αποχωρούσα. Άλλωστε, εάν χρειαζόταν το ο,τιδήποτε, θα με ενημέρωνε η Μάγισσα. Αυτό που απόλαυσα όμως πάρα πολύ ήταν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού το οποίο ήταν απίστευτα διασκεδαστικό και ακολούθησα την ομάδα παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια της 1 ώρας που αυτό διήρκεσε, φωτογραφίζοντας και τραβώντας βίντεο. Έλαβε χώρα σε ολόκληρο το δάσος του resort (μπήκαμε και στο κάμπιγκ) και η Δάειρα που συμμετείχε, το καταδιασκέδασε. Ο βασιλιάς Αρθούρος και η μάγισσα Μοργκάνα -θα το ξαναπώ- είναι ΦΟΒΕΡΟΙ σε αυτό που κάνουν. Η Μελίβοια προτίμησε να μείνει με τον μπαμπά να πλατσουρίσει στην πισίνα.













Και μιας και η θάλασσα είναι τόσο κοντά, δεν παραλείψαμε να πάμε μια βόλτα στην ακροθαλασσιά και τις δύο μέρες...

​#γοργονιτσα 💦 Με το που είδε θάλασσα, βούτηξε με τα ρούχα. Και το απολάμβανε τόσο μα τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να της στερήσω τη χαρά 😀 ................................................................... ✔️MoRe PhOtOs On ThE bLoG pOsT cOmInG sOoN! ⏳ StAy TuNeD! 📻LiNk In BiO👆👆 .................................................................... . . #mygirl #littlemermaid #blissfulmoments #happytime #familytime #happymoments #familymoments at a great place!!! 🌴🌴🌴#clubagiaanna @clubagiaanna #familyresort #familyfriendlyresort #longweekend #minivacation #summer2017 #summer #sea #beach #agiaanna #agiaannabeach #evia #evvoia #euboea #island #plitsplats #splishsplash #instaphoto #instaphotography . . #mylovablebaby #greekblogger
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


​#γοργονιτσα 💦 Με το που είδε θάλασσα, βούτηξε με τα ρούχα. Και το απολάμβανε τόσο μα τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να της στερήσω τη χαρά 😀 ................................................................... ✔️MoRe PhOtOs On ThE bLoG pOsT cOmInG sOoN! ⏳ StAy TuNeD! 📻LiNk In BiO👆👆 .................................................................... . . #mygirl #littlemermaid #blissfulmoments #happytime #familytime #happymoments #familymoments at a great place!!! 🌴🌴🌴#clubagiaanna @clubagiaanna #familyresort #familyfriendlyresort #longweekend #minivacation #summer2017 #summer #sea #beach #agiaanna #agiaannabeach #evia #evvoia #euboea #island #plitsplats #splishsplash #instaphoto #instaphotography . . #mylovablebaby #greekblogger
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on






Το τελευταίο βράδυ, ο Βασιλιάς Αρθούρος μάζεψε όλα τα παιδάκια γύρω από μία αναμμένη φωτιά και αφού τραγούδησαν μαζί του με τη συνοδεία κιθάρας διάφορα τραγούδια μεταξύ αυτών και το τραγούδι του Δράκου, τους μοίρασε τα βραβεία τους. Ως επιστέγασμα της όμορφης βραδιάς, το κάθε παιδάκι έριξε στη φωτιά από ένα χρυσό αυγό δράκου με το σκεπτικό το βράδυ το αυγό να σκάσει και το μικρό δρακάκι που θα βγει να πετάξει ψηλά στον ουρανό. Πόσο μαγικό...!

Bέβαια η Δάειρα είχε άλλη άποψη, αλλά αυτό είναι αντικείμενο νέου Δεκα-λόγου. Δε θα τα γράψω όλα εδώ. Stay tuned ;) 



Η ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα της τελευταίας μέρας, δε μας πτόησε. Το 2ωρο που διήρκεσε κάναμε cocooning στο δωμάτιο και μόλις η μπόρα πέρασε βουτήξαμε και πάλι στην πισίνα. Αλλά η βροχή μας βοήθησε να το πάρουμε απόφαση "ψυχολογικά" ότι μάλλον είχε έρθει η ώρα να φύγουμε...

Θα κλείσω την ανάρτηση όπως την άρχισα... Ήταν ένα μαγικό τριήμερο! Τα περάσαμε καταπληκτικά.  Ρουφήξαμε κάθε στιγμή. Μικροί μεγάλοι. Οι δε μικρές, ξετρελάθηκαν τόσο που δεν ήθελαν να φύγουμε. Μετά από 72+ ώρες απόλυτης χαλάρωσης με παιδιά... το ξαναγράφω... απόλυτης χαλάρωσης ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, αναχωρήσαμε από αυτό το υπέροχο μέρος, δίνοντας υπόσχεση στον εαυτό μας και στα κορίτσια, ότι θα ξανάρθουμε...






8 σχόλια :

  1. ειναι ενα πραγματικο μαγικο μερος!! θελω πολυ καποια στιγμη να το επισκεφτούμε κι εμεις!! Οι φωτογραφιλες σας θεικές και τα κορίτσια κουκλες!! πολλα φιλια Ασπασια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι family-friendly προορισμοί για να προσφέρουν μια εναλλακτική πρόταση σε εμάς τους γονείς. Επειδή έρχονται κι αυτές οι στιγμές που το μόνο που θέλει-χρειάζεται μια μαμά είναι να χαλαρώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο μέρος για διακοπές με παιδιά! Η ανάρτησή σου πολύ κατατοπιστική και προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ που μου το έμαθες. Τα ωραία μέρη πρέπει να διαδίδονται. Η περιγραφή σου δε για το κομμάτι της απασχόλησης των παιδιών με κέρδισε. Να είστε καλά να ξαναπάτε Ασπασία μου και εμείς το βάζουμε στα υπόψη. Να χαίρεσαι τα όμορφα κοριτσάκια σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα ακούσει για το club (και είχα δει το site τους) αλλά δεν είχα φανταστεί ότι είναι έτσι! σούπερ! νομίζω πρέπει να μπει στη λίστα με τους προορισμούς (σε Low season περίοδο γιατί είναι λίγο ..τσιμπημένο.. - δεν είμαι και τύπος.. camping οπότε την... καμπάνα μου τη θέλω :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο μέρος που η τρυφερότατη ανάρτησή σου με έκανε να το νοσταλγήσω! Βλέπω κιόλας αρκετά νέα παιχνίδια που δεν ήταν πέρσυ. ΑΚόμη περισσότερη διασκέδαση για τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ένα από τα μέρη που θέλω να επισκεφθούμε σύντομα. Το είχα δει και πέρυσι στην ανάρτηση της Μαριάννας και δείχνει μααγικό! Καλά να περνάτε Ασπασία μου! Καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχα πάει για κάμπιγκ πριν χρόνια! Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο καθαρά κάμπινγκ που έχω βρεθεί! Εμεις δεν ακολουθήσαμε όλο αυτό το πρόγραμμα γιατί hellο? ημασταν ελεύθεροι και ωραίοι αλλά και για παιδιά σουπρ μου φαίνεται!

    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβως ετσι !ενθουσιαδτηκαμε κ εμεις περυσι κ ανυπομονουμε για την επομενη φορα!χαιρομαι που βλεπω οτι τα παιδια του παιδαγωγικου προγραμματος ειναι τα ιδια!απιθανοι σ αυτο που κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts