11.5.17

Happy moments: Το πάρτι μας...στο ιατρείο της Μικρής Γιατρού (Melivoia's 3rd Bday Party)



Πριν 1,5 μήνα, γιορτάσαμε τα 3α γενέθλια της Μελίβοιας και επιτέλους 1,5 μήνα μετά κατάφερα (με - ομολογουμένως- πολύ ξενύχτι) να γράψω για αυτό. Είναι τρελοί οι ρυθμοί που ζω όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και τα ΣΚ (λόγω επαγγελματικών/οικογενειακών/προσωπικών υποχρεώσεων και "θέλω" - ω, ναι! Τα "θέλω" μπαίνουν στις βασικές μου προτεραιότητες και στριμώχνονται εκεί στο 24ωρο μαζί με ΟΛΑ τα "πρέπει") και ώρες-ώρες απορώ με τον εαυτό μου πώς καταφέρω να ανταποκρίνομαι σε όλα τα "μέτωπα" που έχω ανοικτά. 


Το αστείο φέτος ήταν ότι "τόλμησα" να σκεφτώ ότι δε θα διοργανώσω κάποιο πάρτι πέραν του κλασικού σβησίματος της μικρής τούρτας (ανήμερα των γενεθλίων της) στο σπίτι οικογενειακώς μαζί με τη νονά μας + ένα μικρό παρτάκι στο σχολείο με τους συμμαθητές της. Όμως κάτι δε μου καθόταν καλά και τελικά το "grande" πάρτι μας έγινε κανονικότατα με δύο εβδομάδες καθυστέρηση, απλά προσπάθησα φέτος να είμαι λίγο πιο πρακτική δεδομένου του ελάχιστου χρόνου που διέθετα (#simpleandchic, #lessismore και έτσι...)

Και αυτή τη φορά αποφασίσαμε να γίνει εκτός σπιτιού, καθώς οι καλεσμένοι μας θα ήταν πάλι αρκετοί (~70 άτομα) και το διαμέρισμα δεν εξυπηρετούσε για προφανείς πρακτικούς λόγους.  Όπως και το περσινό μας πάρτι ...στη Χώρα των Θαυμάτων και το φετινό έγινε στo My Playce της Παλλήνης, σε έναν υπέροχο από κάθε άποψη χώρο δημιουργικής απασχόλησης (όχι παιδότοπο με τη συνήθη έννοια του όρου), αρκετά ευρύχωρο, αισθητικά όμορφο, χρωματιστό φωτεινό και last but not least...πεντακάθαρο! (από τις πιο βασικές προϋποθέσεις που αναζητώ όταν μιλάμε για παιδιά). Και μιας και φέτος η μέρα ήταν πολύ καλοκαιρινή (ήλιος και αρκετή ζέστη), αξιοποιήσαμε την εξωτερική βεράντα με το deck για τους γονείς και την αυλή για παιχνίδι των παιδιών.

[1] Το θέμα του party
Το θέμα του πάρτι μας φέτος ήταν η Μικρή Γιατρός  της Disney (Doc McStuffins) το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο της Μελίβοιας εδώ και αρκετό καιρό στo Junior Channel (Cosmote TV).
"Μελίβοια, με τι θέλεις να είναι η μεγάλη τούρτα σου φέτος;" τη ρώτησα για να πάρω αμέσως την ενθουσιώδη απάντηση "με την αρνίτσα, μαμά!!!" (σημ. το μικρό αρνάκι/φίλος της Μικρής Γιατρού).
#sosimple η επιλογή του θέματος λοιπόν και εμπνευσμένο από το cartoon που κάθισα μια φορά -να πω την αμαρτία μου- να δω ένα ολόκληρο επεισόδιο για να είμαι ακριβώς ενήμερη περί τίνος πρόκειται. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν λοιπόν φέτος ήταν το μωβ, το φούξια, και το ροζ.
 


[2] Πρόσκληση & λοιπά εκτυπώσιμα

Η πρόσκληση σχεδιάστηκε με image της μικρή γιατρού που βρήκα στο internet...

 
...και η ίδια λογική χρησιμοποιήθηκε και για την επιγραφή καλωσορίσματος και τις επιγραφές των μπουφέδων (candy bar, coffee/tea/refreshment bar, lunch buffet)...




[3] H έκπληξη (καρότσι παγωτού) 

Πάρτι (μας) χωρίς έκπληξη δε γίνεται και η έκπληξη που περίμενε φέτος τα πιτσιρίκια (αλλά και τους μεγάλους) δεν ήταν κάποιος Κούνελος αραχτός στη βελούδινη vintage πολυθρόνα του, ούτε κάποιο ζωντανό αρνάκι με φιογκάκι στα μαλλιά (βλέπε αρνίτσα), αν και η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε από το μυαλό (το live αρνάκι, όχι το φιογκάκι). Οπότε "περιορίστηκα" σε κάτι που ήμουν σίγουρη ότι θα χαροποιούσε τους πάντες :) Ένα καρότσι παγωτού γεμάτο με τέσσερις υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια Mαγαδασκάρης, σορμπέ φράουλα και μαστίχα Πολίτικη. Και όταν το παγωτό είναι από τον Κανάκη με ιστορία στα χειροποίητα παγωτά από το 1947, τότε είναι εγγύηση!




[4] Το candy bar

To candy bar μας φέτος ήταν ένας μικρός ιατρικός πάγκος στο ιατρείο της Μικρής Γιατρού.


Μωβ γάζα για βάση και ροζ για backdrop, ένα handmade υφασμάτινο banner για τσαχπινιά και πρωταγωνίστρια η Μικρή Γιατρός κούκλα της Μελίβοιας...



...με την αρνίτσα της, το βαλιτσάκι της, τα τσιρότα της, τα ιατρικά της εργαλεία και διάφορα γιατροσόφια. Από τη μία μεριά φρέσκα βιολογικά κατακόκκινα υγιεινά μηλαράκια να σου λένε "φάμε με" και από την άλλη μεριά χαπάκια (smarties), σύριγγες με ενέσεις (smarties και μερέντα), σιρόπια (μερέντα), γλωσσοπίεστρα, οξυζενέ και βαμβάκια (marshmallows). Φυσικά, το αμαρτωλό/ανθυγιεινό κλπ δυστυχώς πάντα κερδίζει στην περίπτωση των παιδιών με αποτέλεσμα στο τέλος του πάρτι να μην έχει μείνει χαπάκι/ένεση/σιρόπι/βαμβάκι για δείγμα, αλλά τα μηλαράκια να είναι όλα άθικτα.






[5] Η τούρτα

H τούρτα μας, πεντανόστιμη δημιουργία του The Sweetspot όπως και στο πρώτο πάρτι μας...στη λίμνη (rubber duck 1st birthday party). Το κάτω επίπεδο με γεύση nutella και το πάνω με γεύση oreo cookies. Πιστή αναπαραγωγή σχεδίου από το internet με μικρές προσαρμογές για την περίπτωσή μας (π.χ. η αρνίτσα ήταν bonus για χάρη της Μελίβοιας).

[6] Τα τραπέζια των παιδιών
 
Μπαλόνια δεμένα στις καρέκλες και ατομικό σουπλά (#mydesign) σε κάθε παιδική θέση. Χάρτινα χρωματιστά πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και κουταλοπιρουνάκια στο θέμα του πάρτι τα οποία τοποθετήθηκαν στη θέση του κάθε παιδιού μαζί με έναν ατομικό χυμό. Το παιδικό μενού για φέτος ήταν double μπιφτεκάκια σχάρας με πατατούλες φούρνου, παιδικές φαρφάλες (με σάλτσα τομάτας + τυράκι ξεχωριστά) και σπιτικό τυροπιτάκι





[7] Coffee/tea/refreshment bar

Espresso, cappuccino (σε ζεστή και freddo εκδοχή τους), γαλλικός καφές αλλά και φραπέ a la greek, τσάι σε διάφορες γεύσεις και δύο jars με βρυσάκια με σπιτική λεμονάδα και σπιτική βυσσινάδα ήταν οι επιλογές του coffee/tea/refreshment bar.


[8] Lunch buffet

Το φαγητό για τους ενήλικες το επιμελήθηκε το Kanakis catering όπως και πέρυσι, μιας και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη γεύση των πιάτων αλλά και την άριστη συνεργασία. Ίδιο μενού με το περσινό με μόνη διαφορά ότι φέτος αντικαταστάθηκαν δύο πιάτα με δύο άλλα νηστίσιμα. Το μενού εκτυπώθηκε και τοποθετήθηκε διάσπαρτα στα τραπεζάκια του χώρου προς ενημέρωση των ενήλικων καλεσμένων μας. 



(σημ. Η ιδέα του εκτυπωμένου μενού -παρόλο που το σερβίρισμα γίνεται σε buffet και όχι à la carte- είναι μία ιδέα που ξεκίνησα πριν 11 χρόνια, στο γάμο μας, συνέχισα στη βάφτιση της Δάειρας...στο Νεραϊδόκοσμο, στη βάφτιση της Μελίβοιας...στα βάθη του Ωκεανού και στο 2ο πάρτι γενεθλίων της...στη Χώρα των Θαυμάτων και γενικά αρέσει. Ναι μεν βλέπουν οι καλεσμένοι σας τα πιάτα στον buffet, όμως η περιγραφή των βασικών συστατικών κάθε πιάτου, βοηθάει στην επιλογή. Σας προτείνω να το υιοθετήσετε και εσείς. Μπορείτε να το εκτυπώσετε, αν το βάλετε σε κορνίζα και να το τοποθετήσετε πάνω στον buffet).







[9] Η πινιάτα

Η φετινή πινιάτα μας/βαλιτσάκι της Μικρής Γιατρού (custom made δημιουργία του Piniata.gr) γέμισε με τη βοήθεια της Μελίβοιας και της Δάειρας με διάφορες λιχουδιές (ατομικές σοκολατίτσες και σοκοφρέτες, καραμέλες ζελεδάκια, καραμέλες βουτύρου), φουρφουράκια, αυτοκόλλητα, μολύβια και αυτοκινητάκια για τα αγόρια και άδειασε με τη βοήθεια των 34 παιδιών.



[10] Δημιουργική απασχόληση

Αν κάτι μου αρέσει στο MyPlayce εκτός από το καθαρό, όμορφο και φωτεινό περιβάλλον είναι το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και το μεράκι των παιδαγωγών να το φέρουν εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πιτσιρίκια ξετρελαίνονται και δε θέλουν να τελειώσει το παιχνίδι. Χωρίστηκαν σε ομάδες οι οποίες άλλαζαν σύνθεση ανάλογα με το φύλο ή το ηλικιακό τους γκρουπ και έτσι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία ποικιλία από δραστηριότητες σε διαφορετικές κάθε φορά ομάδες: μικρούς πρωταθλητές (εμπόδια, μπάρες, διελκυστίνδα, hula hoop), χορό, θεατρικό παιχνίδι, ανάγνωση παραμυθιού, μικρούς επιστήμονες (πειράματα φυσικής και χημείας) και παιχνίδι στο κήπο.

[Σημ. Σε όσα παιδάκια είναι εμφανή τα πρόσωπά τους και δεν έχει μπει mosaic effect, έχω πάρει άδεια από τους γονείς τους]







Το πρόγραμμα είχε επίσης ζωγραφική όπου τα παιδιά ζωντάνεψαν με χρώμα τις 3 διαφορερικές χρωμοσελίδες της Μικρής Γιατρού (μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ, εδώ και εδώ).




Οι χρωμοσελίδες τυλίχθηκαν σαν πάπυρος και δόθηκαν στα παιδάκια ως δώρο μαζί με ένα σετ από 12 ξυλομπογιές + ένα φουσκωμένο μπαλόνι + ένα ξεφούσκωτο μπαλόνι + τον παρακάτω Πίνακα Καλής Ζωής (θα τον βρείτε εδώ) + μία κάρτα για 1 ώρα δωρεάν δημιουργική απασχόληση σε όποιο My Playce επιθυμούν.



[11] Στιγμές 

Πάρα πολλές όμορφες στιγμές και εκατοντάδες φωτογραφίες μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της αγαπημένης μου Μαριάννας (Days of bliss Photography), λίγες από τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας.






Εντωμεταξύ χάζευα τις φωτογραφίες από το περσινό πάρτι της Μελίβοιας και "έμεινα" με το πόσο μεγάλωσαν τα κορίτσια μέσα σε έναν χρόνο!




Και κάπως έτσι, άλλη μία ευλογημένη μέρα πήρε τη θέση της στις καλύτερες αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει και θα μας μείνουν αξέχαστες!

...και κάπως έτσι η ώρα πήγε 5:27 το ξημέρωμα και το ξυπνητήρι μου θα χτυπήσει σε 2 ώρες για να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο, να πάω στο γραφείο και να διανύσω μία ιδιαίτερα απαιτητική σε υποχρεώσεις μέρα, να κάνω μάθημα yoga και να καταλήξω τα μεσάνυχτα να ετοιμάσω βαλίτσες για τριήμερο ταξίδι (κάπως έτσι blog-άρει μία full time εκτός σπιτιού εργαζόμενη μαμά με ένα σωρό "πρέπει" και άλλο τόσα "θέλω" στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα...)
Photography: Days of Bliss Photography
Decor/event planning: Μαμά Ασπασία (My Lovable Baby)  
Χώρος δημιουργικής απασχόλησης: My Playce
Catering: Kanakis Catering
Birthday cake: The Sweetspot
Pinata: Piniata.gr
Σερβίτσια παιδιών με θέμα τη Μικρή Γιατρό (πιάτο φαγητού, πιάτο γλυκού, κύπελο παγωτού, κουταλάκια, πιρουνάκια, χαρτοπετσέτες) : Craftbox





36 σχόλια :

  1. Να τη χαίρεσαι την κοτσιδούλα σου την όμορφη! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είναι! Πολύ όμορφα όλα Ασπασία μου και του χρόνου να είστε καλά! Οι φωτογραφίες της Μαριάννας και πάλι απίθανες και αποτυπώνει τόσο όμορφα και λαμπερά την ευτυχία σας! Να είστε καλά, σας χαίρομαι! Με την αγάπη μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα μου! Η Μαριάννα έκανε το θαύμα της πάλι! Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα όλα Ασπασία!! Να την χαίρεστε! Και του χρόνου να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για μια ακόμη φορά! Αλλά θα αρκεστώ στο ότι δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από εσένα!!!!! Φανταστικό το πάρτι!!! Χρόνια πολλά στο γλυκό κορίτσι! Να τις χαίρεστε Ασπασία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελένη μου! Πάντα με τον καλό το λόγο! Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  4. Δεν υπάρχεις, για άλλη μια χρονιά...
    Και οι φωτογραφίες της Μαριάννας, υπέροχες!
    Έχεις σκεφτεί να το κάνεις επαγγελματικά;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ζωή μου! <3
      Μου έχετε κάνει πολλοί αυτή την ερώτηση :) Βασικά ισχύει το "μάθε τέχνη κι άστηνε"...Οπότε όταν πεινάσω, θα ξέρω με τι να καταπιαστώ :D
      Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Ασπασία μου να τη χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Εκπληκτικό πάρτι (για άλλη μια φορά) υπέροχα χρώματα, αγαπημένο θέμα, αγαπημένο μέρος το My Place (πηγαίνουμε στης Ν.Ερυθραίας), καταπληκτικές οι φωτογραφίες της Μαριάννας και φαίνεται το πόσο όμορφα περάσατε! Τα κορίτσια σου όντως μεγάλωσαν πολύ από πέρσι και είναι και οι δύο κούκλες! Τα πάρτι σου είναι πηγή έμπνευσης και σε ευχαριστούμε που τα παρουσιάζεις! Πολλά φιλιάαααα - Σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Σωτηρία μου! Και εσύ πάντα με τον καλό το λόγο. Να 'σαι καλά!

      Το My Playce της Νέας Ερυθραίας δεν το έχουμε επισκεφτεί ακόμη με τα κορίτσια, αλλά μιας και είναι στα μέρη μας θα φροντίσω να πάμε κάποια στιγμή. Μόνη μου το επισκέφτηκα πέρυσι που έψαχνα χώρο για το περσινό μας πάρτι εκτός σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι προτίμησα το My Playce της Παλλήνης και πέρυσι και φέτος, γιατί εξυπηρετεί πολύ η Αττική Οδός για τους καλεσμένους μας από τα Νότια Προάστια και το Κέντρο της Αθήνας και είχε parking + κήπο (έναντι της Ν.Ερυθραίας που δεν έχει). Μη νομίζεις, έκανα check list με τα + και τα - και η αλήθεια είναι ότι στης Παλλήνης δεν βρήκα 'πλην'. Χαχα.

      Πολλά φιλιά στα κορίτσια σου και σε εσένα!

      Διαγραφή
  6. Ασπασια μου να την χαιρεστε την κουκλιτσα σας!!! Πραγματικα μεγαλωσε τοσο πολυ!! Αλλα και η Δαειρα ...μια θεα!!! Και ποσο σου μοιαζει... Πανεμορφες και παντα γελαστες να ειναι και οι δυο!! Το παρτι σας τελειο!!! Οπως ακριβως το περιμενα απο σενα!! Και του χρονου!!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε καταλάβει την αδυναμία σου στη Δάειρα. Χαχα :D
      Σε ευχαριστώ πολύ Ελπιδάκι μου! <3

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστη εκπληξη το σημερινο post! Ήταν ότι χρειαζόταν για να συνοδεύσει τον πρωινό καφέ :) Ωραία η ιδέα για το θέμα! Και όντως ..μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα παιδιά! (η Δάειρα έγινε ολόκληρη κοπέλα όπως φαίνεται στη φωτό που έχεις βάλει σε σύγκριση με πέρσι!)
    να τις χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλη μια υπέροχη μέρα άψογα διοργανωμένη και γεμάτη αγάπη!
    Ασπασία όπως σου έχω πει κι από κοντά έχεις απίστευτο χάρισμα στο να κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν όμορφα, ήρεμα και να ξεκουράζονται ακόμη κι αν βρίσκονται σε ένα πάρτυ γεμάτο πιτσιρικαρία (το οποίο είναι πραγματικά κατόρθωμα).
    Ευχές πολλές στη Μελίβοια να μετράει πάντα τα χρόνια που περνούν με όμορφες, χαρούμενες συναντήσεις και αγαπημένους ανθρώπους τριγύρω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ Μαριάννα μου έχεις απίστευτο χάρισμα να οπτικοποιείς την ευτυχία με τόσο γαλήνιες εικόνες. Εικόνες που αποπνέουν ηρεμία ακόμη και αν δε δείχνουν κάτι που εκ των πραγμάτων είναι still, αλλά δείχνουν πιτσιρίκια να τρέχουν, να πηδούν, να φωνάζουν.
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Απίθανη δουλειά για άλλη μία φορά!
      Φιλί μεγάλο <3

      Διαγραφή
  9. Πόσο όμορφα όλα!!
    Ευχές πολλές στη μικρή σας, να είναι πολύχρονη!
    Να χαίρεσαι και τα δυο σου κορίτσια και πάντα ομορφιές!
    Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια όλα όπως πάντα !!! Να το χαίρεστε το Μελιβοιάκι!! Πόσο μεγάλωσαν τα κορίτσια πράγματι!! Να είστε καλά να το γιορτάζετε πάντα ενωμένοι και ευτυχισμένοι!!! Πολλά φιλιά σούπερ μαμά Ασπασία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνούλι! Το 'σούπερ μαμά' μου άρεσε. Χαχα. Τι να κάνω, έχω βάλει κόκκινη μπέρτα και τρέχω να τα προλάβω όλα. Λάστιχο έχω γίνει, σφεντόνα, πες το όπως θέλεις...
      Πολλά φιλιά στο Πηνελοπάκι <3

      Διαγραφή
  11. Χαχαχα λατρεψα τις ενεσεις σοκολατας!!! Νομιζω χρειαζομαι μια αυτη τη στιγμη!
    Να τις χαιρεσαι τις κουκλες σου και με το καλο να διοργανώσετε ακόμα περισσότερα υπέροχα παρτι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, εάν είσαι σε διατροφή/δίαιτα κλπ ΑΛΛΑ δεν μπορείς χωρίς σοκολάτα, μία ενεσούλα την ημέρα...τη λιγούρα κάνει πέρα :) Και δεν έχεις τύψεις, γιατί η δόση είναι τόσο όση χρειάζεται. Trust me ;) Εγώ πάντως θα το εφαρμόσω. Θα φτιάχνω μία ντουζίνα την εβδομάδα να έχω να βαράω γλυκές ενέσεις όταν παθαίνω υπογλυκαιμία :)

      Σε ευχαριστώ πολύ Ζίνα μου! Τις καλο(κακό?)μαθαίνω η αλήθεια είναι τις μικρές και αν καμία φορά ανακοινώσω ότι "δεν έχει πάρτι φέτος", θα τους κακοφανεί. Φέτος τόλμησα να το σκεφτώ αλλά όχι να το πω :)))))
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Δεν θα σχολιάσω άλλο πάρτι σου (μη γίνομαι και κουραστική!). Άψογα. Μια λέξη αρκεί. Θα πω μόνο να το χαίρεσαι το μικρό ζουζούνι, να είναι πάντα τόσο φωτεινό και χαρούμενο όσο φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες. Και να συμπληρώσω ότι και οι δύο είναι κούκλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασπασάκο μου είστε όλοι λαμπεροί και τρισευτυχισμένοι και σου εύχομαι αυτό να μην χαθεί ποτέ!!!!Να χαιρόσαστε την Μελίβοια να είναι γερή και χαμογελαστή.Η έμπνευσή που πέρνεις απο τις κόρες σου σε οδηγεί κάθε φορά σε άκρως δημιουργικά μονοπάτια και δικαιολογημένα!!!!Να τους μεταδίδεις με τον τρόπο σου χαρά και προοπτική για την ζωή στην οποία μπορούμε να δίνουμε χρώμα και κέφι και στα σημαντικά αλλά και στα καθημερινά.Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ αγαπάκι <3 Να είμαστε καλά να δημιουργούμε και να περνάμε όμορφα! Οι όμορφες στιγμές δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις και είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας! Φιλιά Έφη μου <3

      P.S. Είσαι η μόνη 'Ανώνυμος' που σε καταλαβαίνω και ας μην υπογράφεις σχεδόν ποτέ με το όνομά σου :D

      Διαγραφή
  14. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!
    Εύχομαι από καρδιάς να είναι γερό και ευτυχισμένο!
    Πολύ όμορφη η χρωματική παλέτα που επέλεξες και η οργάνωση άψογη όπως πάντα!
    Κοιτάζοντας τις φώτο σας σκεφτόμουν πόσο πολύ μεγάλωσαν τα κοριτσάκια! Ειδικά η Δάειρα είναι δεσποινιδούλα πια!
    Αγαπημένη μου φώτο αυτή που κοιτάζει τη Μελίβοια καθώς η μικρούλα προσπαθεί να σπάσει την πινιάτα.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ερμιόνη μου!!! <3
      Η χρωματική παλέτα επιλέχθηκε βάσει θέματος, για την επιλογή του οποίου τα credits "φέρει" η Μελίβοια. Να τα λέμε και αυτά... (μην της πάρω τη "δόξα". Χαχα)

      Ναι, τα κορίτσια μεγαλώνουν με ταχείς ρυθμούς, όπως όλα τα παιδιά, απλά τα δικά σου επειδή τα ζεις κάθε μέρα δε συνειδητοποιείς την αλλαγή μέχρι να δεις κάποια παλαιότερη φωτογραφία και τότε παθαίνεις πλάκα :)
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  15. Mα τι όμορφο και πρωτότυπο πάρτυ είναι αυτό! Πόσο όμορφες οι λεπτομέρειες με τις σύριγγες και τα υπόλοιπα γλυκά "φάρμακα". Όlα τέλεια μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια! Πόσο χαίρομαι να χαζεύω πάντα τα πάρτυ που διοργανώνεις!! Να χαίρεσαι και τα δύο σου τα κοριτσάκια! <3
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχα όλα όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο!!! Οι κόρες σου και εσύ φυσικά, ΚΟΥΚΛΕΣ να την χαίρεσαι την γοργονιτσα σου να είναι πάντα χαμογελαστή και ευλογημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μοναδικά όλα!!! Πολύ απαιτητικό πάρτι εκανες, για ακόμα μια φορα!Σε φαντάζομαι με την κόκκινη μπερτα,πραγματικά!χαχαχα!Να την χαίρεστε! Να είναι πολύχρονη η μικρούλα σας!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, έτσι :) Η μπέρτα μου έλειπε. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! <3 Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Σούπερ πάρτυ!!! Γεμάτο έμπνευση και εκπλήξεις. Να τη χαίρεστε τη μικρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts