22.4.16

Happy moments: Το πάρτι μας στη...Χώρα των Θαυμάτων (Melivoia's 2nd Bday party)




Πριν κάτι μέρες, γιορτάσαμε τα 2α γενέθλια της Μελίβοιας. Σήμερα, έχοντας στα χέρια μου όλο το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό από τη φίλη μου/καλεσμένη μας/φωτογράφο μας Μαριάννα (365 Days of bliss), η οποία απαθανάτισε στο φακό της μέσα από τη δική της ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, επιτέλους γράφω για αυτή την υπέροχη μέρα! Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να κάνω την επιλογή των φωτογραφιών που θα ενσωματώσω στην ανάρτηση, αφού η Μαριάννα μου παρέδωσε εξαιρετικό υλικό και η μία φωτογραφία ήταν καλύτερη από την άλλη :)



Το πάρτι μας αυτή τη φορά αποφασίσαμε να γίνει εκτός σπιτιού, καθώς οι καλεσμένοι μας θα ήταν αρκετοί (32 παιδάκια και 35 μεγάλοι) και το διαμέρισμα δεν εξυπηρετούσε για προφανείς πρακτικούς λόγους.  Μετά από αναζήτηση ενός κατάλληλου χώρου, βρήκα τον καταλληλότερο: τo My Playce της Παλλήνης, πληρούσε όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που είχα θέσει στο μυαλό μου για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ένας πολυχώρος δημιουργικής απασχόλησης που με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη. Φωτεινός + άνετος + μοντέρνος + αισθητικά όμορφος + με χαρούμενα έντονα χρώματα στα έπιπλα, τις πόρτες και τους τοίχους + (το πιο βασικό από όλα) πεντακάθαρος! Ένας χώρος που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και με διεύθυνση και προσωπικό που επίσης με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους. 


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα θετικά, διέθετε ΚΑΙ αυλή, ό,τι πρέπει δηλαδή για την σούπερ έκπληξη που θα περίμενε τα πιτσιρίκια κατά την άφιξή τους. Έκπληξη κατάλευκη, χνουδωτή, με μεγάλα αυτιά :)


[1] Το θέμα του party
Το θέμα του πάρτι μας ήταν η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Ένα θέμα πολύ αγαπημένο, το οποίο είχα αρχικά επιλέξει για τη βάφτιση της Μελίβοιας, πριν καν καταλήξουμε στο όνομά της. Επειδή όμως τελικά επιλέξαμε το 'Μελίβοια' ως πρώτο όνομα για τη μικρή, το θέμα της Χώρας των Θαυμάτων δεν είχε καμία σχέση με μία Ωκεανίδα Νύμφη που ζούσε στα βάθη της θάλασσας, οπότε και το απορρίψαμε τότε με την υπόσχεση στον εαυτό μου να το αξιοποιήσω ως θέμα στα 2α γενέθλιά της. Όπερ και εγένετο! Και μάλιστα, επειδή δε θυμόμουν λεπτομέρειες του παραμυθιού (είχα να το διαβάσω από μικρή), αγόρασα το παραμύθι και το διάβασα για να φρεσκάρω τη μνήμη μου και ένα απόγευμα που μου ζητούσε η Δάειρα κινούμενα σχέδια, κάθισα να δω την ταινία μαζί της (το τερπνόν μετά του ωφελίμου), ώστε να εμπνευστώ :) Και επειδή ήθελα και extra έμπνευση, είδα και την ταινία του Tim Burton με τον Johnny Depp :)

[2] Το concept/τα χρώματα
Εμπνευσμένο από το παραμύθι 'Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων', το πάρτι μας ήθελα να φέρει αρκετά συμβολικά στοιχεία του παραμυθιού και ταυτόχρονα να είναι πολύχρωμο και κεφάτο, όπως αρμόζει σε παιδικό πάρτι ενός 2χρονου νηπίου.  

Για αυτόν το λόγο απέφυγα την vintage εκδοχή του παραμυθιού, περιόρισα τα vintage στοιχεία μόνο σε λίγα διακοσμητικά του candy bar, ενώ για όλα τα γραφικά στοιχεία (πρόσκληση, ευχαριστήρια καρτελάκια, καρτελάκια στα lunch boxes, επιγραφές για τους μπουφέδες, κλπ) επέλεξα εκτυπώσιμα με χαρακτήρες/στοιχεία από το παραμύθι (Αλίκη, Βασίλισσα Ντάμα, Τρελοκαπελάς, Κούνελος, Γάτα Τσέσαϊρ, Στρατιώτες Τραπουλόχαρτα και Τσαγιερό) στην πιο cartoon-ίστικη εκδοχή τους και με έντονα χαρούμενα χρώματα.  


Πολλές χρωματιστές κορδέλες * μία τεράστια vintage κορνίζα * τσαγιέρες και φλυτζάνια τσαγιού "ιπτάμενα" και μη, σε κανονικές διαστάσεις αλλά και μινιατούρες  * πεταλούδες * τραπουλόχαρτα  * ένα παλιό βιβλίο * vintage σιδερένια κλειδιά * ένας κούνελος * floral τραπεζομάντηλο και αληθινά βρύα για να προσομοιώνουν κήπο * κόκκινα, λευκά και κοκκινόλευκα τριαντάφυλλα για να προσομοιώνουν τα λευκά τριαντάφυλλα που οι φρουροί της βασίλισσας Ντάμας έβαφαν κόκκινα, καθώς η βασίλισσα απεχθανόταν τα λευκά * ένα ρολόι σταματημένο στην ώρα 11:30 ακριβώς (ώρα έναρξης πάρτι) * 2 τεράστια custom made μανιτάρια * και ένα μεγάλο custom made φλαμίγκο (πινιάτα), ήταν κάποια από τα στοιχεία του παραμυθιού που χρησιμοποίησα για το decor. Η αλήθεια είναι ότι μου γεννήθηκαν πολλές ιδέες as usual, αλλά πάτησα φρένο as usual, γιατί κάπου έπρεπε να πω STOP!


[3] Πρόσκληση & λοιπά εκτυπώσιμα
Το γραφικό της πρόσκλησης το αγόρασα από το etsy και το χρησιμοποίησα τόσο για την πρόσκληση, όσο και για τις επιγραφές των 3 μπουφέδων (delicious sweet buffet, drink me buffet, eat me buffet), την επιγραφή καλωσορίσματος και τα σουπλά στα παιδικά τραπέζια. Μαζί με το γραφικό της πρόσκλησης αγόρασα και ένα ταιριαστό γραφικό για ευχαριστήρια καρτελάκια, το οποίο και εκτύπωσα σε ειδικό μαγνητικό χαρτί και δημιούργησα μαγνητάκια ψυγείου.  


Οκτώ διαφορετικά μαγνητάκια, ένα μαγνητάκι για κάθε πρόσκληση. Το ίδιο εκτυπώσιμο με τα μαγνητάκια, χρησιμοποιήθηκε επίσης για να γίνει ετικέττα στα δωράκια των παιδιών και στα lunch boxes και επίσης αγόρασα και ένα ασορτί γραφικό για labels για τα ατομικά μπουκαλάκια νερού. 

Σχεδίασα και εκτύπωσα βελάκια με διάφορες κατευθύνσεις (όπως και στο παραμύθι της Αλίκης), καθώς επίσης και μία mini αφισούλα με κάποια χαρακτηριστικά της Μελίβοιας (τύπου short CV).


[4] H έκπληξη (photobooth)

Η έκπληξη που περίμενε τα παιδάκια κατά την άφιξή τους στο χώρο του πάρτι, βρισκόταν στην πίσω υπαίθρια αυλή και ήταν prive αναμνηστική φωτογράφηση με έναν ζωντανό κατάλευκο στρουμπουλό Κούνελο, στο photobooth που στήσαμε μαζί με τη Μαριάννα! Ένας ήσυχος Κούνελος (για την ακρίβεια ετοιμόγεννη κουνέλα, αλλά χάριν του concept ήταν ο Κούνελος του παραμυθιού) που την άραξε στην vintage πολυθρόνα του, με background floral ύφασμα, φωτογραφήθηκε με όσα από τα παιδάκια ήθελαν. Άλλα τον πλησίασαν και τον χαϊδευαν, άλλα (όπως η Μελίβοια) στάθηκαν αρκετά μακριά του και άλλα (όπως η Δάειρα) τον είχαν εκτός του οπτικού τους πεδίου. Μακριά και αγαπημένοι :)

  
 

[5] Το candy bar (delicious sweet buffet)


Το candy bar (ή αλλιώς, delicious sweet buffet, σύμφωνα με την επιγραφή) ήταν και το βασικό διακοσμητικό στοιχείο του πάρτι, εκεί που στήθηκε όλο το "σκηνικό" της Χώρας των Θαυμάτων, εκεί που "ξεδίπλωσα" τη δημιουργική φαντασία μου :) Για να στηθεί, απαιτήθηκαν 3,5+ ολόκληρες ώρες, εργασία που -αναγκαστικά- έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο βράδυ.


600 μέτρα πολύχρωμες κορδέλλες κρεμάστηκαν από το κάγκελο του παταριού που βρισκόταν πάνω από το candy bar και λειτούργησαν ως backdrop. Ένα πολύχρωμο backdrop με σατέν και γκρο κορδέλλες. Στη μέση του backdrop μία vintage κορνίζα με ιπτάμενα σερβίτσια. Δεξιά της κορνίζας, λίγες πολύχρωμες πεταλούδες και λίγα τραπουλόχαρτα. 


Αριστερά της κορνίζας, ένα flamingo/πινιάτα μεγάλων διαστάσεων "κοιταζόταν" στον "καθρέφτη" (ειδική παραγγελία στην Κατερίνα του Ανθομέλι για το πάρτι μας). 


Floral ύφασμα σε έντονα χρώματα χρησιμοποιήθηκε ως τραπεζομάντηλο και stands σε λευκό, μπλε ανοικτό πετρόλ, κίτρινο και φούξια, "φιλοξένησαν" τις γλυκές λιχουδιές του dessert table, 160 γλυκάκια στα χρώματα του concept: Μacaron, mini cupcakes, μπισκότα και cake pops φτιαγμένα από τη Χριστίνα (Cake A Wish) που είχε επιμεληθεί και τα γλυκάκια του candy bar της βάφτισής μας...

... και μπουκίτσες fudge σε ροζ-φούξια που έφτιαξε η φίλη Αθηνά (Cook Craft Love) και έφερε μαζί της. 


Αληθινά βρύα προσομοίωναν την πρασινάδα του κήπου της Χώρας των Θαυμάτων. Ένα vintage βιβλίο, 2 vintage σιδερένια κλειδιά... 


...ένα ρολόι σταματημένο στην ώρα 11:30 (την ώρα που άρχιζε το πάρτι μας), δύο τεράστια μανιτάρια (φιλοτεχνημένα από έναν καλλιτέχνη, ειδική παραγγελία)... 


...δύο floral τσαγιέρες που έγιναν βάζα για τα τριαντάφυλλα, ένα σερβίτσιο μινιατούρα, φλυτζάνια με γλυκάκιαένα μικρό μπουκαλάκι με την επιγραφή 'drink me', και ένας κούνελος στην άκρη του τραπεζιού.


[6] Η τούρτα
τούρτα μας, δημιουργία της νονάς μας Αθηνάς (Sugarbuzz), σε σχέδιο έκπληξη και έμπνευσης της ίδιας. Την τούρτα μας τη λάτρεψα και σε εμφάνιση και σε γεύση. Φουλ σοκολατένια με γέμιση μους σοκολάτας.


[7] Τα τραπέζια των παιδιών


Τα τραπεζάκια των παιδιών ήθελα να είναι γεμάτα χρώμα. Πολύχρωμα μπαλόνια δεμένα στις καρέκλες και ατομικό σουπλά (αντίγραφο της πρόσκλησης) σε κάθε παιδική θέση. Χάρτινα χρωματιστά πουά πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και κουταλοπιρουνάκια τα οποία τοποθετήθηκαν στη θέση του κάθε παιδιού μαζί με έναν ατομικό χυμό και ένα ατομικό μπουκαλάκι νερού με label στο θέμα του πάρτι.

Και λίγο πριν καθίσουν στο τραπέζι για φαγητό, στη θέση κάθε παιδιού τοποθετήθηκε διακοσμημένο κατάλληλα, ατομικό lunch box με το παιδικό μενού. Το παιδικό lunch box έκριβε μέσα του μπιφτεκάκια σχάρας με πατατούλες φούρνου, μικρό σουβλάκι από φιλέτο κοτόπουλο, παιδικές φαρφάλες με σάλτσα τομάτας + τυράκι ξεχωριστά, σπιτικό τυροπιτάκι και σαλατούλα από κυβάκια τομάτας, τοματίνια και αγγουράκια. Όλα τακτοποιημένα μέσα στην ισοθερμική συσκευασία τους, για να παραμένουν ζεστά.


[9] Οι μπουφέδες

Στο χώρο των μεγάλων υπήρχε εκτός από το candy bar, ο μπουφές με τους καφέδες/ροφήματα (Drink Me Buffet) και ο μπουφές με τα φαγητά (Eat Me Buffet) και τα δυο από το Kanakis Catering, μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση και ιστορία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και του φαγητού, που χρησιμοποιεί αγνά υλικά ως πρώτες ύλες και διαθέτει ISO πιστοποίηση ποιότητας σε όλα τα στάδια προετοιμασίας του φαγητού.  


Η μόνη "παρέμβασή" μου στους μπουφέδες ήταν το πράσινο τουλουπάνι που έστρωσα και στους δύο (για να προσομοιώνει κήπο), οι επιγραφές των μπουφέδων και οι χρωματιστές χαρτοπετσέτες

[10] Drink Me Buffet και Καπελάς 


Ο Drink Me Buffet ήταν ο πρώτος μπουφές που συναντούσε κάποιος εισερχόμενος στο χώρο. Στον συγκεκριμένο μπουφέ μπορούσε κανείς να βρει cappuccino και espresso, διάφορα φακελάκια τσαγιού...



...και δύο jars με βρυσάκια με σπιτική λεμονάδα με φυλλαράκια δυόσμου και σπιτικό χυμό ρόδι.



Συνοδευτικά του καφέ και του τσαγιού γλυκάκια (ταρτάκια με φρέσκες φράουλες που ετοιμάστηκαν επιτόπου το ίδιο πρωί και μπουκίτσες lemon pies με δροσερή κρέμα φρέσκου λεμονιού) τοποθετήθηκαν στα coffee tables του χώρου.

Ο σερβιτόρος που σέρβιρε στον συγκεκριμένο μπουφέ, με μεγάλη του χαρά φόρεσε το ψηλό καπέλο που του πρόσφερα, ώστε να υποδυθεί τον Καπελά του παραμυθιού και η μεταμφιεσμένη παρουσία του ήταν μία ευχάριστη νότα στο όλο σκηνικό.


[11] Eat Me Buffet


Το μενού των μεγάλων περιελάμβανε: Wraps με προσούτο & καπνιστή μοτσαρέλα * Cerisettes τοματίνια γεμιστά με τυριά * Κρητική σαλάτα με τοματίνια, κυβάκια τομάτας, παξιμαδάκια & κρεμώδες τυρί * Caesar salad με μαριναρισμένο κοτόπουλο σχάρας, μαρούλι, bacon, κρουτόν * Σουβλάκια σχάρας με κοτόπουλο & bacon * Σουβλάκια Yakitori με κοτόπουλο μαριναρισμένο σε soya sauce * Quiche με πράσο, σπανάκι & τυριά * Πολίτικα τυροπιτάκια με δυόσμο * Μini cheeseburgers με φρέσκο μπιφτεκάκι σε αφράτο ψωμάκι brioche * Farfalle με σολομό, πράσο & limoncello. Εκεί υπήρχαν και ανθρακούχα αναψυκτικά και νερό.

Έφτιαξα και την επιγραφούλα μου για να βλέπουν οι καλεσμένοι μας τι ήταν το καθετί...
 



[12] Σβήνοντας τα κεράκια
Τη στιγμή αυτή την περίμενα πώς και πως! Το γλυκούλι μου...

Από εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα (να δω πόσο θα κρατήσει ακόμη αυτή η ιστορία) η Μελίβοια μας ζητάει στο σπίτι να της πούμε το τραγουδάκι και κάνει ότι σβήνει μία τούρτα από lego. Τόσο πολύ της αρέσει να σβήνει κεράκια...

[13] Το σπάσιμο της πινιάτας
Η αλήθεια είναι πώς το σπάσιμο της πινιάτας ήταν μία "οδυνηρή" στιγμή για εμένα, αφού το πανέμορφο φλαμιγκάκι μου που μου έφτιαξε η Κατερίνα του Ανθομέλι, έγινε στάχτη και μπούρμπερη από τα "βίαια" χτυπήματα των πιτσιρικιών. Επειδή όμως αυτός είναι ο απώτερος σκοπός της ύπαρξης της κάθε πινιάτας (να γίνει κομματάκια), διασκέδασα μαζί με τα πιτσιρίκια και τους μεγάλους/θεατές τον κατακερματισμό του όμορφου πουλιού. Σοκολατίτσες ατομικές, kitkat, καραμέλες ζελεδάκια, καραμέλες βουτύρου και φουρφουράκια ξεπετάχτηκαν από τα σπλάχνα του φλαμίγκο και τα πιτσιρίκια το καταδιασκέδασαν μαζεύοντας ό,τι μπορούσε το καθένα. Το σπάσιμο μιας πινιάτας είναι, αν μη τι άλλο, άκρως διασκεδαστική διαδικασία :) 


[14] Δημιουργική απασχόληση για τα πιτσιρίκια

Τα παιδάκια απασχολήθηκαν δημιουργικά με τις 3 παιδαγωγούς του My Playce σε ένα όμορφο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει από κοινού μέρες πριν. Επειδή το εύρος ηλικιών ήταν μεγάλο (από 2 εώς 10+ ετών) το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιελάμβανε απασχόληση των παιδιών σε 3 διαφορετικά ηλικιακά γκρουπάκια με Μικρούς Πρωταθλητές, Fairytale (ανάγνωση του παραμυθιού της Αλίκης), Θεατρικό Παιχνίδι, Κατασκευές και Μικρούς Πικάσσο. Τα παιδάκια πέρασαν πολύ ευχάριστα για 4,5 ώρες (ζητώντας και παράταση 1 ώρας στο ήδη συμφωνηθέν πρόγραμμα, αφού το παιχνίδι "τράβαγε" για τα καλά). 


[15] Στιγμές

Επειδή ήθελα και εγώ ως μαμά οικοδέσποινα να είμαι στο κλίμα της ημέρας, φόρεσα τα μικροσκοπικά κοσμηματάκια μου δια χειρός Ilianne jewelry made of love για να ταξιδέψω και εγώ στη Χώρα των Θαυμάτων και συγκεκριμένα στη στιγμή που η Αλίκη ήπιε από το μπουκαλάκι που έγραφε " drink me" και μεγεθύνθηκε, οπότε όλα τα έβλεπε μικροσκοπικά :) 



Βγάλαμε και τις αναμνηστικές φωτός μας (εδώ ένα ελάχιστο δείγμα)...

 


[8] Τα δωράκια για τα παιδιά
Τα δωράκια για τα παιδιά ήταν από ένα μολυβάκι και μία σβούρα (από τα Tiger) μέσα σε σακουλάκια του μανάβη. 


Το κάθε παιδάκι φεύγοντας πήρε επίσης το μπαλόνι της καρέκλας του και μία χάρτινη σακούλα/δώρο από το My Playce (με την κατασκευή που έφτιαξε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής απασχόλησης + 1 ξεφούσκωτο μπαλόνι +1 εξάδα κηρομπογιές + ένα μπλοκάκι με χρωμοσελίδες + μία χρωμοσελίδα στο θέμα του party + 1 κάρτα για μία ώρα δωρεάν δημιουργική απασχόληση στον χώρο). 

Και κάπως έτσι, μικροί μεγάλοι, περάσαμε όμορφα από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα με πολύ παιχνίδι για τους μικρούς και χαλαρή κουβεντούλα για τους μεγάλους. Μία ακόμη αξέχαστη, υπέροχη, (τολμώ να πω) μαγική μέρα προστέθηκε στις οικογενειακές μας αναμνήσεις :) 
Εύχομαι να μη σας κούρασα. Είναι που όταν αρχίζω την εξιστόρηση, δε σταματάω :) 

[Σημ. Σε όσα παιδάκια είναι εμφανή τα πρόσωπά τους, έχω πάρει άδεια από τους γονείς τους]

Photography: 365 days of bliss
Decor/event planning: Μαμά Ασπασία (My Lovable Baby)
Χώρος δημιουργικής απασχόλησης: My Playce Παλλήνης
Catering: Kanakis Catering
Birthday cake: Sugarbuzz
Macaron, cupcakes, cookies, cake pops: Cake a Wish
Μολυβάκια & σβούρες: tiger-stores
Κοσμήματα: Ilianne jewelry made of love
Pinata: Anthomeli
Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας; Κάνετε Like στη σελίδα του My Lovable Baby στο Facebook :)







68 σχόλια :

  1. Μα τι να πρωτοσχολιάσω;;; Ολα εκπληκτικά και τέλεια! Μπράβο σας!!! Καταπληκτικό παρτυ γενεθλίων!!! Να σας ζησει!!! Εχω μείνει αφωνη για να σχολίασω άσε που θα θέλω όλα τα σχόλια του κόσμου!!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου! Για τις ευχές, για τα όσα μου γράφεις. Ευχαριστώ! <3

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα ΟΛΑ ακόμα μια φορά!!! Να την χαίρεσαι την κούκλα σου, είστε όλοι πανεμορφοι με μοναδική αύρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σας πολλά!! Πάντα γερή και χαμογελαστή η κουκλίτσα σου!
    Ασπασία μου έπαθα πλάκα (για ακόμη μια φορά) με το πάρτι σας! Στο έχω ξαναπεί αλλά θα στο ξαναπώ. Είσαι φοβερή! Ονειρεμένα όλα!
    Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας (και είδα είχες φοβερούς συνεργάτες)
    Φιλιά πολλά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεσαι Ασπασία μου την μικρή σου κουκλίτσα! Όλα μαγικά και ονειρεμένα, όπως ακριβώς άλλωστε ταιριάζει και στο θέμα του party. Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπερπαραγωγή! Απίθανα όλα Ασπασία! Όλα αυτά που ετοίμασες, μαζί με τον χώρο που τα ανέδειξε και τη Μαριάννα που τα κατέγραψε στο 100% τους, ολα φανταστικά. Μπράβο! Να είστε καλά και να έχετε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να κάνετε τόσο όμορφα πάρτι στα παιδιά σας. :)
    Έχω μια απορία. Η καρέκλα η φανταστική...πού βρέθηκε;!
    Και να σε ενημερώσω. :P Κρίνοντας από τη Δωροθέα, θα κάνετε κάθε μέρα γενέθλια! :) Εγώ το έχω πει. Σβήνω κάθε μέρα κεράκια. Χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου, σε ευχαριστώ!!! Την καρέκλα τη δανειστήκαμε από έναν συνεργάτη της Μαριάννας που την είχε στη βιτρίνα του :) Όταν είχα τη φαεινή ιδέα, ως και στο Μοναστηράκι πήγα -στις αντίκες- για να βρω καρέκλα, στάμπαρα μία vintage πολυθρόνα, αλλά ευτυχώς με ξελάσπωσε η Μαριάννα που είχε αυτόν τον γνωστό και θυμήθηκε ότι έχει τέτοια καρέκλα στη βιτρίνα του, του τη ζήτησε και o καλούλης κύριος μας την έδωσε για το photobooth :) Να ΄ναι καλά το Μαριαννάκι!

      Διαγραφή
  6. Όλα υπέροχα, όλα ονειρεμένα!Άψογα, προσεγμένα!Η ιδέα, το στήσιμο!!Να την χαίρεστε την ζουζουνίτσα σας!!Να είναι γερή, τυχερή και όλα να της έρθουν ρόδινα και όπως αυτή επιθυμεί!!Ασπασία μου είσαι μία κούκλα πάντα και ότι οργανώνεις είναι απλά μοναδικό!!Καλημερούδια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα με τον καλό τον λόγο Εύη μου! Σε ευχαριστώ φίλη μου! Πολλά ευχαριστώ!!! <3

      Διαγραφή
  7. Ασπασία μπορώ να σχολιάζω ώρες, θα αρκεστώ όμως στο "καθαρό" πρόσωπο σου και στο φωτεινό σου χαμόγελο, σαγαπώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περάσαμε τόσο όμορφα!!! Μου τα ξαναθύμισες τώρα!! Εμείς το ζήσαμε από κοντά έχουμε να πούμε ότι ξετρελαθήκαμε μαμά και κόρη!! Το catering εννοείται το κράτησαν καθώς ήταν άψογο και από άποψη σέρβις και φαγητού και η Ασπασία τα είχε διοργανώσει τόσο τέλεια ώστε να ικανοποιήσει τους πάντες και μικρούς και μεγάλους!!! Περιττό να σου πω Ασπασία μου ότι κάθε φορά που περνάμε από το MyPlace (δηλ κάθε μέρα) η Πηνελόπη μου θυμίζει ότι εκεί κάνατε το πάρτυ σας, έκανε νέες φίλες και πέρασε τέλεια!! Και του χρόνου !! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δάειρα, ακόμη θυμάται την φίλη της την Πηνελόπη :) Ήταν η πρώτη που κατέφθασε στο χώρο, την πήρε από το χεράκι και την ξενάγησε :)
      Σε ευχαριστώ Αθηνούλα μου!!! Με το καλό και στο δικό σας πάρτι σε λίγες μέρες!!! Ανυπομονούμε :) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Πω πω! Τι υπέροχα όλα Ασπασία μου! Όπως πάντα επιμελήθηκες την κάθε λεπτομέρεια και παρόλο που ο χώρος προσφέρει πολλά, η δική σου πινελιά είναι πάντοτε ξεχωριστή και ιδιαίτερη! Χαίρομαι που η πινιάτα μας, η πινιάτα του Ανθομέλι, σας πρόσφερε τόσο όμορφες στιγμές! Η Μαριάννα για μια ακόμη φορά έκανε το θαύμα της με τις φωτογραφίες και δεν σε αδικώ που δυσκολεύτηκες τόσο για να επιλέξεις! Όλοι όσοι συνέβαλαν για το πάρτυ κάνανε εξαιρετική δουλειά! Και του χρόνου με υγεία! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!
    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πολύ! Για όλα όσα μου γράφεις, για τις ευχές σου, για την τόση δουλειά που έριξες να φτιάξεις την πιο υπέροχη πινιάτα φλαμίγκο ever, προσεγμένη με κάθε λεπτομέρεια ικανοποιώντας την τρελή επιθυμία μου :) Πολλά ευχαριστώ!
      Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  10. Πώς να βρεις τώρα λόγια να περιγράψεις αυτό που βλέπεις...για πες!
    Το ξέρεις ότι είναι όλα τέλεια?το έχεις καταλάβει πόσο σου πάει όλο αυτό με τα πάρτι?Έχεις καταλάβει ότι πρέπει να παρατήσεις την δουλειά γραφείου (που νομίζω κάνεις)και να βγεις εκεί έξω,στους κήπους και στις αυλές και να στήνεις πάρτι?Ο κόσμος σε χρειάζεται κορίτσι μου,κάντο επάγγελμα επιτέλους!!!
    Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!Είσαι μια κούκλα!Η φωτογραφία μόνη σου στην βασιλική καρέκλα,απλά δεν υπάρχει..τι υπέροχο,ήρεμο και καθαρό βλέμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου, τι να σου γράψω τώρα; Με έκανες και κοκκίνησα από αμηχανία :) Πολλά ευχαριστώ! Είσαι πολύ γλυκιά. Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  11. Καταπληκτικά όλα!!!!!! Και οι φωτογραφίες εξαιρετικές!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω λόγια!!! Μα τι πανέμορφο πάρτι έκανες στο κορίτσι σου Ασπασάκι!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!!! Χαζεύω τις απίθανες φωτογραφίες εδώ και ώρα. Να είσαι καλά να δημιουργείς πάντα τέτοιες μαγικές μέρες στα κορίτσια σου. Να χαίρεσαι και τα δυο σου τα κουκλιά. Πολλά φιλιά. Αποχωρώ μαγεμένη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το υπέροχο πάρτυ; Παραμυθένιο, μαγικό, ανεπανάληπτο!!!Χίλια μπράβο Ασπασία. Σου εύχομαι να είσαι γερή, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να γιορτάζεις πάντα τις στιγμές σας τόσο μοναδικά!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολύ όμως!
      Φιλιά πολλά! <3

      Διαγραφή
  14. Υπερτέλεια ΟΛΑ! Καταπληκτική δουλειά, φοβερές ιδέες, πανέμορφες φωτογραφίες, ευτυχισμένα πρόσωπα μικρά και μεγάλα, οι κόρες σου κούκλες ζωγραφιστές, ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ! Για τις ιδέες, την υλοποίηση, το κουράγιο, την υπομονή. Γιατί θέλουν μεγάλη υπομονή όλες αυτές οι ετοιμασίες. Μπράβο μπράβο!
    Να χαίρεστε τη μικρή Μελίβοια. Από τον ενθουσιασμό μου παραλίγο να μη σου ευχηθώ για το παιδί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Τι ενθουσιώδες σχόλιο είναι αυτό Μαριλένα;;;!!! Με έκανες και χαμογέλασα. Όπως με όλα τα σχόλια που μου αφήσατε. Για αυτό, παρόλο που σε όλες γράφω τα ίδια (ευχαριστίες δηλαδή), αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω καθεμία σας ξεχωριστά. Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  15. Μα τι όμορφα που φαίνονται όλα! Να την χαίρεστε! Να γερή και καλοφωτιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασπασία μου ολα είναι υπέροχα. Να τη χαιρεσαι. Υπεροχα χρώματα και γέυσεις! Εισαι φαινομενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασπασία μου ολα είναι υπέροχα. Να τη χαιρεσαι. Υπεροχα χρώματα και γέυσεις! Εισαι φαινομενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και φαινόμενο, Μαρία μου! Κουβαλώ μπόλικη δόση δημιουργικής τρέλας και τόνους ενέργειας όταν έχω #AReasonToCelebrate, αλλά μέχρι εκεί :) Όταν έχεις ενδιαφέρον κίνητρο, όλα γίνονται!
      Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  18. Έχω ενθουσιαστεί μαζί σας!!! Το πάρτι σας φοβερό!!!! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γιούλη μου! <3 Και εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!

      Διαγραφή
  19. Εντάξει καααλούτσικα ήταν δεν μπορώ να πω :)
    Η αλήθεια ήταν ότι παρόλο που ήμασταν εκεί (και σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για αυτό) δεν ξέρω πάλι τι να πρωτοσχολιάσω!
    Το 'χεις βρε κορίτσι! Όταν η τελειομανία σου διοχετεύεται τόσο δημιουργικά, πραγματικά μεγαλουργείς!
    Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μικροί και μεγάλοι! Τα κορίτσια μου σχολίαζαν για μέρες μετά το πόσο όμορφα πέρασαν!
    Όλα ήταν φοβερά προσεγμένα, η κεντρική διακόσμηση εντυπωσιακή (το λιγότερο) και το φαγητό πραγματικά φοβερά νόστιμο!
    Και η σπιτική λεμονάδα φανταστική :)
    Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιόνη μου, η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα είναι να μου λένε οι καλεσμένοι μου πόσο όμορφα πέρασαν. Αυτός είναι και ο στόχος κάθε πάρτι. Να περνούν όμορφα μικροί και μεγάλοι, να μη βαριούνται λεπτό και να έχουν να θυμούνται. Χαίρομαι που ο στόχος επιτεύχθηκε και το ευχαριστηθήκατε μικροί μεγάλοι. Πολύ χάρηκα που σας είχαμε κοντά μας οικογενειακώς! Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  20. Ξαναέζησα αυτή την υπέροχη μέρα μέσα από την ανάρτηση!
    Απόλυτη τελειομανία, αστείρευτη ενέργεια και διάθεση για χαμόγελα και αστεία μέχρι τέλους: η εικόνα που μου έμεινε από εσένα.
    Τα παιδάκια μας επέστρεψαν σπίτι με χαμόγελα ως τα αυτιά και εμείς πλήρεις και κατά-χαρούμενοι. Η συνταγή της επιτυχίας!!! Έχεις απίστευτο χάρισμα με τις γιορτές και πολύ σε θαυμάζω!!! Φαντάζομαι τί έχει να γίνει στους γάμους των κοριτσιών Β) :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω να με αφήσουν οι κόρες μου να αναλάβω το γάμο τους. Χαχα :) Να είμαστε καλά Μαριάννα μου, να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά μας. Και εις άλλα πάρτι/γιορτές/whatever events με υγεία (πάνω από όλα)!
      Χαίρομαι που τα περάσαμε όλοι τόσο όμορφα εκείνη την ημέρα. Βέβαια εσύ και εγώ δε χαλαρώσαμε καθόλου, αλλά έτσι συμβαίνει όταν είσαι η φωτογράφος και η οικοδέσποινα αντίστοιχα. Οι φωτογραφίες σου (το ξέρεις/στο είπαν και άλλοι/στο έχω πει 100 φορές), απλά μαγικές. Ανέδειξαν κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια των στιγμών που ζήσαμε, με τον καλύτερο τρόπο. Να έχω να κοιτάζω και να θυμάμαι για χρόνια πολλά! Σε φιλώ, αγαπημένη <3

      Διαγραφή
  21. Ok super άλλη μια φορά! Υποθέτω πως, αν εξαιρέσεις το 3ωρο στήσιμο του τραπεζιού, αυτή τη φορά δεν ξενύχτησες οπότε το ευχαριστήθηκες λίγο παραπάνω!
    Ο κούνελος στην καρέκλα ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
    Και ο χώρος εξαιρετικός..
    Btw, στο myplayce μπορείς να πάς και δικά σου φαγητά ή υποχρεωτικά catering??
    congrats και πάλι! (αν και το ξέρεις ότι είναι σούπερ τέλεια οργανωμένα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Δάφνη μου! Η αλήθεια είναι ότι δε ξενύχτησα, όντως. Όμως η εντατική προετοιμασία της προηγούμενης ημέρας (πάρα πολλές δουλειές της τελευταίας στιγμής) + η προετοιμασία του χώρου στο My Playce αποβραδίς, ήταν μια γενναία δόση κούρασης. Δεν ήταν μόνο το στήσιμο του candy bar με το κορδελλάτο backdrop του. Ήταν και το table setting στα παιδικά τραπέζια, ήταν και το κουβάλημα ένα-σωρό πραγμάτων. Όλα αυτά αναγκαστικά έγιναν την τελευταία μέρα. Δε βάζω την (σχετικά χαλαρή) προετοιμασία του μήνα που προηγήθηκε.
      Σχετικά με αυτό που με ρωτάς, στο My Playce (της Παλλήνης τουλάχιστον) εάν κάνεις mini-party (10-12 παιδάκια), μπορείς να πας δικό σου φαγητό ή ακόμη και δικό σου catering. Όταν έχεις όμως τόσα πολλά παιδάκια όσα είχαμε εμείς (32), τότε υπάρχει συνεργασία με το catering Kanakis με το οποίο έμεινα 100% ευχαριστημένη με τη συνεργασία (υπήρξαν αρκετές τηλεφωνικές και γραπτές επικοινωνίες με την υπεύθυνη, κα Άννα Κανάκη, για να συννενοηθούμε για κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια σχετικά με το μενού - είχα άψογη συνεργασία μαζί της). Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, κάποια εδέσματα ετομάστηκαν/ψήθηκαν στο φούρνο του My Playce, το σέρβις πολύ καλό.

      Διαγραφή
  22. Ασπασία μου είσαι εγγύηση, πάει και τελείωσε! Μαγικό και ονειρεμένο το πάρτυ σας! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Πόσο μα πόσο δημιουργικό οίστρο έχεις βρε παιδάκι μου!!! Και του χρόνου με υγεία! Να το χαίρεστε τκ Μελιβοιάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το "πρόβλημα", Κλειώ μου. Ότι ο δημιουργικός οίστρος μου με βάζει σε "μπελάδες". Χαχα :)
      Σε υπερευχαριστώ! Σε φιλώ! <3

      Διαγραφή
  23. Υπερπαραγωγή!! Απίστευτη οργάνωση ! Τι να πεις για τα χρώματα, τις δραστηριότητες, τον κούνελο! Λάτρεψα τις τούλινες φουστίτσες μάμα και κόρες!! Να την χαίρεστε και πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή ! Και εσύ πάντα έτσι δημιουργική :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου, σε ευχαριστώ! Και εγώ λάτρεψα τις τούλινες φούστες μας :) Δεν ακούγεται πολύ μετριοπαθές αυτό, αλλά είναι η αλήθεια :) Τις λάτρεψα. Ειδικά όπως δείχνουν πάνω στις κόρες μου. Εμένα με παχαίνει λίγο η tutu είναι η αλήθεια. Όχι ότι δεν τα έχω τα extra κιλάκια μου, απλά τα αναδεικνύει :)
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές! <3

      Διαγραφή
  24. Τα πάρτυ σου τα έχω λατρέψει από το μαιευτήριο που ήταν μελισσοφωλίτσα!!!
    Κάθομαι και χαζεύω εδώ και πολύ ώρα τις φωτογραφίες σου!!
    Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, στο μαιευτήριο δεν ήταν πάρτι αυτό Μαρθούλα! Μην τρελαθούμε :) Λίγες τσαχπινιές έκανα για να γιορτάσω τον ερχομό της Μελίβοιας :)
      Σε ευχαριστώ πολύ!!! Να χαίρεσαι τη Δώρα σου και με το καλό και η μπεμπούλα σας! <3

      Διαγραφή
  25. Υπέροχο πάρτυ!!!! Όμορφα χρώματα, προσεγμένες λεπτομέρειες!!! Μπράβο Ασπασία μου!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο είπα από τη μέρα εκείνη!!! Ο σκοπός των παιδικών πάρτυ είναι να περνάνε τα παιδιά καλά και να ποτίζεται και ο βασιλικός...εμείς οι μαμάδες δλδ! Το πάρτυ της Μελίβοιας πέτυχε ακριβώς αυτό. Να περάσουν τόσες ξέγνοιαστες και χαρούμενες ώρες παιδιά κ γονείς και να μην θέλουν αμφότεροι να φύγουν:))))
    Ήταν όλα καταπληκτικά με κάθε λεπτομέρεια φροντισμένη από σένα, σε έναν υπέροχο χώρο και με πολύ ευγενικούς και πρόθυμους συνεργάτες. Όσο μέτρια εμπειρία εχω σαν μαμά κ σαν επισκέπτης σε πάρτυ σε παιδότοπους, αναθεώρησα πλήρως!!! Κρίμα που μας πέφτει τόσο μακριά.
    Η τούρτα της νονάς σας ήταν από της πιο νόστιμες που έχω φάει καθώς και τα εδέσματα όλα! Γλυκά κ αλμυρά!
    Τα παιδιά μου παρόλο που ηταν απο τα μεγαλύτερα στο πάρτυ κ φοβόμουν ότι θα μουρμουρούσαν κ θα βαριόντουσαν, με εξέπληξαν τρελά όταν δεν ήθελαν να φύγουν αλλά αντίθετα ζητούσαν παράταση:)
    Να είστε καλά Ασπασάκι με το Θοδωράκο σου να κάνετε τόσο όμορφες γιορτές στα κορίτσια σας και να τα γεμίζετε χαμόγελα και υπέροχες αναμνήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δημητρούλα μου! Πάντα τα σχόλιά σου είναι τόσο γενναιόδωρα. Γεμάτα όμορφα λόγια και ακόμη πιο όμορφες ευχές. Χάρηκα ιδιαίτερα που σας είχαμε μαζί μας αυτή τη σημαντική ημέρα για το Μελιβοιάκι μας. Μα ακόμη πιο πολύ χάρηκα που τα περάσατε όμορφα και που τα παιδιά σου το χάρηκαν τόσο. Και του χρόνου να είμαστε καλά! <3

      Διαγραφή
  27. Αχ Ασπασία δεν έχω λόγια!!!!! Έχω ενθουσιαστεί με το πάρτυ σας!! Πάρα πολύ όμορφα όλα! Πολύ μου άρεσαν και οι ασορτί φουστίτσες σας όπως μου αρέσατε πολύ και στη βάφτιση της Μελίβοιας με τα ασορτί φορέματα σας μαμά και κόρες. Να χαίρεστε τη Μελίβοια σας και εσύ να είσαι πάντα έτσι δημιουργική να γιορτάζετε τα γενέθλια της τόσο παραμυθένια όπως αυτή τη φορά. Καλό Πάσχα να έχετε!
    Αριάδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Αριάδνη! Για τις ευχές και τα όμορφα λόγια σου.
      Καλό Πάσχα και σε εσάς και Καλή Ανάσταση!!
      Πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή
  28. Να χαίρεστε την πανέμορφη Μελοίβια και από εδώ!!!'Ολα ήταν άψογα και προσεγμένα για μια ακόμα φορά!!!Μπράβο Ασπασία μου για την οργάνωση !!!Καλή Ανάσταση να έχετε και να περάσετε όμορφα...φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχετε και εσείς!!!
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια :)
      Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  29. Ασπασία μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας!! Είναι και τα δυο τους σωστές πριγκιπισσούλες! Μα τι όμορφα που τις είχες ντύσει.....Θαύμασα το πάρτυ σας μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες και δεν έχω λόγια. Είναι όλα τόσο προσεγμένα και όμορφα που τα λόγια είναι περιττά. Να είσαι πάντα τόσο δημιουργική και ανεξάντλητη από ιδέες και όρεξη για να δημιουργείς πάντα τόσο όμορφες στιγμές για την οικογενειά σου. Είσαι μεγάλη έμπνευση. Καλές γιορτές!
    Μαρία Π.
    ΥΓ. Που μπορώ να βρω σακουλάκια σαν αυτά που έβαλες τα δώρα για τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!! Για τις ευχές, για το όμορφο σχόλιο!
      Καλές γιορτές και σε εσάς!
      Σακουλάκια του μανάβη μπορείς να βρεις σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας. Εγώ τα πήρα από ένα μαγαζί στη Θησέως (κοντά στην Ερμού βρίσκεται, στο κέντρο της Αθήνας). Έχει διάφορα μαγαζιά εκεί με είδη συσκευασίας. Θα το βρεις αν πας. Είναι πράσινο από έξω το κατάστημα (δε θυμάμαι όνομα).

      Διαγραφή
  30. Να τη χαίρεστε την κουκλίτσα σας! Πάντα θαύματα να συμβαίνουν στη ζωή της!
    Όσο για το πάρτυ σας, ως συνήθως δεν έχω λόγια. Πολύ ωραίο θέμα, πολύ όμορφες λεπτομέρειες, όλα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αλλά δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο!
    Να είσαι γερή να τους διοργανώνεις πάντα τέτοιες γιορτές. Αλλά...είμαι περίεργη να δω τι καλύτερο από αυτό να σκαρφιστείς την επόμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου! Την επόμενη φορά με βλέπω με σκέτη τούρτα. Στο λέω για να μη σε φάει η περιέργεια. Χαχα :)
      Καλό Πάσχα να έχετε! <3

      Διαγραφή
  31. Υπέροχα όλα! Προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Πόσο υπέροχα χτίζεις αναμνήσεις για τις κουκλίτσες σου!Να τις χαίρεσαι και τις δύο είναι κούκλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ όμορφα όλα.
    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ασπασάκο αν και καθυστερημένα ήρθε η σειρά μου να σχολιάσω ότι είδα, απόλαυσα,και έζησα.Όλα ήταν εξαιρετικά με καλαισθησία στα χρώματα και τα μοτίβα αλλά πάνω από όλα με περίσση φαντασία στην οποία εγώ πάντα εκεί στέκομαι.Το δύσκολο σε όλο αυτό πιστεύω είναι να μπούμε ώς καλεσμένοι στον concept του θέματος,εσύ τα καταφέρνεις με το παραπάνω μας βάζεις σε όλο αυτό για τα καλά!!!Έυχομαι τα κοριτσάκια σου να αποτελούν για εσένα πηγή εμπνευσης και δημιουργικότητας για μια ζωή για ότι μπορείς να τους προσφέρεις για τα μικρά τα καθημερινά για τα μεγάλα τα ξεχωριστά!!! Σε φιλώ Έφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπημένη μου, Ασπασία, για τεχνικούς λόγους και άλλους.. καθυστερημένα θα σχολιάσω τον εορτασμό των γενεθλίων της λατρεμένης μας Μελίβοιας. Θεωρώ ότι κάποτε, όταν στο μέλλον θα ανατρέξει να ξαναζήσει νοερά αυτή την ημέρα, θα διαβάσει αυτές τις γραμμές που έγραψε η γιαγιά της!
    Είχα την τύχη να ζήσω από κοντά αυτή την όμορφη μέρα και να τρέχω από πίσω της επιβλέποντάς την και προστατεύοντάς την από τους διάφορους κινδύνους, αφού σαν παιδάκι δεν είχε συναίσθηση αυτών. Ήταν πράγματι μια μαγευτική ατμόσφαιρα πολύ χαρούμενη. Η αρμονία των χρωμάτων, ο πλούσιος διάκοσμος, η λεπτομέρεια τής λεπτομέρειας συνέθεταν ένα χώρο παραδεισένιο και μοναδικό! Για μια ακόμη φορά, Ασπασία μου, ξεπέρασες και τον εαυτό σου! Σου αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια, γιατί μόνο εσύ θα μπορούσες να ετοιμάσεις μια τέτοια γιορταστική ατμόσφαιρα για τη χαριτωμένη σου κορούλα και για τους καλεσμένους σας. Ήταν όλα εξαιρετικά, τέλεια!! Από το διάκοσμο και την παραμυθένια ατμόσφαιρα ανάλογη με το θέμα που επέλεξες μέχρι τα φαγητά, τα γλυκά και τα ποτά.Σε συγχαίρω για την ευρηματικότητά σου, το ταλέντο σου, την υπομονή, την επιμονή και την τελειότητα. Σου εύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη να ετοιμάσεις και άλλες πολλές εκπλήξεις για τα παιδάκια σας και να ζήσετε πολλές οικογενειακές γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.
    Σας εύχομαι επίσης να ζήσει το κοριτσάκι σας πολλά πολλά χρόνια και η ζωή του να είναι όμορφη, μαγευτική, γεμάτη χαρά και αρμονία.Να χαίρεται την κάθε στιγμή και να τη δείτε να μεγαλώνει γεμάτη ευτυχία και δημιουργία. Αυτό το γλυκό και συναρπαστικό γέλιο της να μη την εγκαταλείψει ποτέ και αυτά τα σπινθηροβόλα μάτια της να μη χάσουν ούτε στιγμή τη λάμψη τους και την εξυπνάδα τους!! Να σας χαρίσει άπειρες χαρούμενες στιγμές, να τη δείτε και να την καμαρώσετε όπως το ονειρεύεστε!!
    Σας αγαπώ πάρα πολύ
    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts