8.3.18

Happy moments: Η συνέντευξη μου στο Fitness περιοδικό SHAPE (Μέρος Α)


Πολύ συχνά με ρωτούν με ειλικρινή απορία/έκπληξη φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι "...μα πώς τα βγάζεις πέρα με όλα αυτά που κάνεις;;;!!!". H αλήθεια είναι ότι κάνω πολλά. Πάρα πολλά.


Την ίδια απορία είχε και το Fitness περιοδικό SHAPE Magazine Greece (shape.gr) όταν μου ζήτησε να με φιλοξενήσει στη στήλη του #ShapePeople με μία συνέντευξη που παραχώρησα με μεγάλη μου χαρά! Με πολύ μεγάλη μου χαρά να είμαι ειλικρινής, γιατί εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και στα περίπτερα, η ύλη του έχει να κάνει με άσκηση, καλή ζωή (wellness), υγιεινή διατροφή, ομορφιά, έμπνευση για συναισθηματική ευημερίαμαμά & παιδί... όλα τα όμορφα μιας ισορροπημένης ζωής δηλαδή, που ασπάζομαι και πρεσβεύω :)



Εάν γνωριζόμαστε δια ζώσης ή τυχαίνει να με ακολουθείς (και να σε ακολουθώ) στα social media και ειδικότερα στο Instagram στο οποίο είμαι περισσότερο ενεργή, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πόσο όμορφα πολύπλοκη είναι η καθημερινότητά μου (weekends included) με τόσα πράγματα που κάνω ταυτόχρονα.


Δίνω πολλή μεγάλη βαρύτητα στα 'θέλω' μου (=χόμπυ, ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, προσωπική φροντίδα) όσο και στα 'πρέπει' (=οικογενειακές/επαγγελματικές/κοινωνικές/προσωπικές υποχρεώσεις) και προσπαθώ να τα ισορροπήσω όλα στο περιορισμένο 24ωρο μίας full time εργαζόμενης μαμάς, με 2 παιδιά, που έχω βάλει έντονα την άσκηση στη ζωή μου (τρέξιμο, yoga, βουνό).


Γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Είμαι της άποψης ότι όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις πολύ. Πώς; Πιστεύω πολύ στη δύναμη της θέλησης, πιστεύω πολύ στη δύναμη που έχουμε μέσα μας εάν θέλουμε κάτι πολύ. Και με αυτό το "πιστεύω" έχω προοδεύσει στη ζωή μου μέχρι τώρα.


Τι συμβαίνει μέσα σε μια συνηθισμένη μέρα μου;

Η μέρα μου στο πιάτο: Τι τρώω ενδεικτικά κάθε μέρα;

Τι θα έτρωγα ακόμα και από το πάτωμα;

Ποιο είναι το motto μου;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω;

Και το τελευταίο πριν κοιμηθώ;

Τι μου δίνει χαρά; (Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό).

Τι θα συμβούλευα τώρα τον έφηβο εαυτό μου;

Τα social media έχουν επηρεάσει τη σχέση που έχω με το σώμα μου; Θα ασχοληθώ με το «πώς» φαίνεται το σώμα μου πριν ανεβάσω μια φωτογραφία;

Τελικά, υπάρχει κάποιο «μυστικό» για να τα βγάζω πέρα με τόσους διαφορετικούς ρόλους; Μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, blogger, αθλήτρια…

Εφόσον είμαι fit και ασχολούμαι με σπορ (σημ. τρέξιμο, yoga, βουνό), έχω μυήσει αντίστοιχα και τα παιδιά μου στον αθλητισμό; Τους αρέσει;


Αυτές είναι οι ερωτήσεις που κλήθηκα να απαντήσω στη συνέντευξη. Εάν θέλεις να με γνωρίσεις λιγάκι περισσότερο και να μάθεις πώς την παλεύω με οοοοόλο αυτό το #multitasking, θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Πολύ θα χαρώ να μου πεις τις εντυπώσεις σου και εάν έχεις και άλλες απορίες, ευχαρίστως να σου τις λύσω :)


Ολόκληρη τη συνέντευξη θα τη βρεις εδώ:

Shape People: Πώς τα βγάζει πέρα μια εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, αθλήτρια και blogger;


Θα ακολουθήσει και Μέρος Β, πολύ πιο ενδιαφέρον, αλλά για αυτό... stay tuned. Θα σου μιλήσω κάποια στιγμή αργότερα :)


Και επ' ευκαιρίας της ημέρας που είναι σήμερα, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και δημιουργικά σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο!

Σε φιλώ <3

(Όλες οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό μου αρχείο και έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς στο Instagram).







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts