17.1.14

Ψηφίστε τις 3 πιο ιδιαίτερες κάρτες του Handmade Xmas cards swap 2013


Οι 35 συμμετοχές στην ψηφοφορία
Πριν από 2 μήνες περίπου, τέλη Νοεμβρίου, σας είχα προσκαλέσει...και προκαλέσει για ένα Handmade Xmas cards swap. Σας είχα παροτρύνει να επιστρατεύσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας καθώς επίσης και ποικίλα υλικά και να δημιουργήσετε με τα χεράκια σας μία
Χριστουγεννιάτικη καρτούλα προκειμένου να μοιράσουμε λίγη ΑΓΑΠΗ, ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ και πολλή ΜΑΓΕΙΑ ανταλλάσσοντας ευχές μεταξύ μας, ακόμη και αν δε γνωριζόμαστε!

Η ανταπόκρισή σας ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενα, καθώς 89 άτομα εκδηλώσατε ενδιαφέρον! Δυστυχώς, αναγκάστηκα να ακυρώσω 12 συμμετοχές καθώς τα e-mails που είχαν δηλωθεί ήταν μη έγκυρα, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την επικοινωνία μου με τους κατόχους τους. Δεν υπήρχε τρόπος να τους ειδοποιήσω σε ποιον τους κληρώθηκε να στείλουν την κάρτα που θα έφτιαχναν, οπότε θεώρησα άδικο να συμμετέχουν καθώς κάποιοι θα έμεναν χωρίς κάρτες. Τελικά οι έγκυρες συμμετοχές που έλαβαν μέρος στο παιχνιδάκι ανταλλαγής ήταν 77.

Έχετε επιστρατεύσει πολλή φαντασία και δημιουργικότητα. Έχετε χρησιμοποιήσει διαφορετικά υλικά (απλό χαρτί, χαρτί glitter και οντουλέ, χαρτόνι, κουμπιά, σπάγκο, κορδόνια, κορδέλες, κουμπιά, πούλιες, ξύλο, βαμβάκι, κανέλα, τσόχα και άλλα υφάσματα, τσουβάλι, glitter, washi tape, στολιδάκια, οδοντογλυφίδες...ακόμη και ζυμαρικά). Έχετε δημιουργήσει κάρτες με βάση το ξύλο αλλά και με βάση καρούλι ταμειακής μηχανής, ακόμη και εξ' ολοκλήρου πλεκτές ή ζωγραφιστές! Αυτό είναι μία απόδειξη ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα, δεν έχουν όρια!

Δυστυχώς η κωλυσιεργία των ΕΛΤΑ έκανε πολλούς από εμάς να
μη λάβουμε τις κάρτες μας πριν τις γιορτές παρόλο που εστάλησαν εγκαίρως. Από την άλλη υπήρξαν δυστυχώς και καμιά 10ρια περιπτώσεις (με ενημερώσατε μέσω προσωπικού e-mail) οι οποίοι δε λάβατε ποτέ την καρτούλα που περιμένατε, είτε λόγω ταχυδρομείου είτε επειδή δεν την έστειλε ποτέ ο μυστικός αποστολέας σας. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι όσοι συμμετείχαμε στο παιχνιδάκι ανταλλαγής είχαμε την ίδια αγωνία/ ανυπομονησία/ όρεξη να συμμετάσχουμε και όσες κάρτες δεν έφτασαν στον προορισμό τους εύχομαι να είναι επειδή χάθηκαν στο δρόμο και όχι επειδή κάποιοι αλλάξατε γνώμη και δεν την στείλατε ποτέ.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! Ακόμη περισσότερο σας ευχαριστώ για τα emails που μου στείλατε οι περισσότεροι και στα οποία με διαφορετικά λόγια ο καθένας μου εκδηλώνατε τον ενθουσιασμό σας που συμμετείχατε σε αυτή τη διαδικασία. Πολλά emails ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά. Δε χρειάζεται να ευχαριστείτε εμένα για την ευκαιρία που σας έδωσα να νιώσετε ξανά παιδιά (όπως μου γράψατε αρκετοί) χειροτεχνώντας. Εγώ σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε αυτή την ιδέα και την κάναμε πράξη. Σήμερα ήρθε η στιγμή της ψηφοφορίας για να αναδείξουμε τις 3 πιο ιδιαίτερες κάρτες.

Όροι ψηφοφορίας:

[1] Στην ψηφοφορία μπορείτε να συμμετέχετε όλοι. Είτε συμμετείχατε στο Handmade Xmas cards swap είτε όχι.

[2] Οι κάρτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία που θα αναδείξει τις τρεις πιο ιδιαίτερες, είναι οι ακόλουθες 35. Το νούμερο της κάθε συμμετοχής φαίνεται κάτω από την αντίστοιχη κάρτα.

[3] Τα χαρακτηριστικά που πρόδιδαν τον/την δημιουργό της κάθε κάρτας έχουν διαγραφεί με μαύρη γραμμή (π.χ. ονοματεπώνυμο ή όνομα blog αν ο/η δημιουργός είναι blogger), ώστε να συμμετέχουν όλες οι κάρτες ανώνυμα.

[4] Αφού παρατηρήσετε προσεχτικά την κάθε συμμετοχή, ψηφίζετε στη φόρμα που ακολουθεί ακριβώς 3 κάρτες. Αυτές που κατά την άποψή σας είναι οι 3 πιο ιδιαίτερες. Δεν ψηφίζετε ούτε περισσότερες, ούτε λιγότερες. Μόνο οι ψήφοι με ακριβώς 3 δηλωμένες κάρτες θα θεωρηθούν έγκυρες.

[5] Συμπληρώνετε στη φόρμα μία έγκυρη δ/νση e-mail, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο καθένας δεν ψηφίζει άπειρες φορές. Τα e-mails θα ελεγχθούν ως προς την εγκυρότητά τους. Λάθος δ/νση e-mail θα ακυρώσει την ψήφο σας. Για αυτό ελέγξτε προσεχτικά για τυχόν τυπογραφικά λάθη κατά τη συμπλήρωση του e-mail σας.

[6] Μπορείτε να ψηφίσετε ΚΑΙ την δική σας κάρτα ανάμεσα στις 3 πιο ιδιαίτερες.

[7] Μπορείτε να παροτρύνετε και τους φίλους σας να ψηφίσουν. Καλό θα είναι όμως να μην τους υποδείξετε την κάρτα σας. Δεν πάμε για κάποιο έπαθλο, οπότε είναι σημαντικό οι ψήφοι να είναι αντικειμενικοί και να αναδείξουμε πραγματικά τις 3 πιο ιδιαίτερες κάρτες.

[8] Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα. Ψήφοι που θα πέσουν πέραν της συγκεκριμένης ημέρας και ώρας, θα ακυρωθούν.

[9] Θα ακολουθήσει ανάρτηση με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην οποία θα αποκαλυφθούν και τα ονόματα των 3 νικητών :)

Καλή διασκέδαση!






P.S. Μπορείτε να πατήσετε πάνω σε μία φωτογραφία για να δείτε την κάρτα σε μεγέθυνση. 
Συμμετοχή #1

Συμμετοχή #2

Συμμετοχή #3

Συμμετοχή #4

Συμμετοχή #5

Συμμετοχή #6

Συμμετοχή #7

Συμμετοχή #8

Συμμετοχή #9

Συμμετοχή #10

Συμμετοχή #11

Συμμετοχή #12

Συμμετοχή #13

Συμμετοχή #14

Συμμετοχή #15

Συμμετοχή #16

Συμμετοχή #17

Συμμετοχή #18

Συμμετοχή #19

Συμμετοχή #20

Συμμετοχή #21

Συμμετοχή #22
Συμμετοχή #23

Συμμετοχή #24

Συμμετοχή #25

Συμμετοχή #26
Συμμετοχή #27

Συμμετοχή #28

Συμμετοχή #29

Συμμετοχή #30
Συμμετοχή #31

Συμμετοχή #32

Συμμετοχή #33
Συμμετοχή #34

Συμμετοχή #35


21 σχόλια :

  1. Πολυ ομορφες ολες οι καρτες...δυσκολευτηκα να διαλεξω μονο 3!!Μπραβο και παλι Ασπασια για την διοργανωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalispera Aspasia!Pragmatika oles oi kartes einai yperoxes. Thelw apla na s eyxithw Kali Xronia! Auti i xronia na sas ferei ygeia, agapi, eytyxia kai polu xara! Xairomai pou epestrepses...Mou eixes leipsei! Perastika na eyxithw. I fotografisi tis mikris apla yperoxi! Me to kalo na erthei to mwraki sas! Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά έγινε υπέροχη δουλειά απο όλους! Μπράβο και ξανά μπράβο!
    Αλήθεια είναι πολύ δυσκολο να ξεχωρίσεις μόνο 3 κάρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις ψήφισα!!!!Και έχω να πω ότι είναι όλες υπέροχες! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες είναι πάρα πολύ όμορφες!!!!!
    Μπράβο για την πρόσκληση!!!!
    Να ετοιμάσουμε τις Πασχαλινές;
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Ασπασία μου! Ψήφισα και εγώ τις 3 που μου άρεσαν περισσότερο αν και όλες ήταν πανέμορφες!
    Πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα ποιά να πρωτό διαλλέξεις;;; Ψήφισα!!!!Να το κάνουμε και το Πάσχα Ασπασία!!!Ήταν τόσο ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασπασία, συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση. Η ιδέα σου ήταν φανταστική. Πραγματικά νιώσαμε και πάλι παιδιά δημιουργώντας. Και εγώ θα συμφωνήσω με την Ρένα. Να το ξανακάνουμε το Πάσχα :) Βέβαια, σε "χώνουμε" λίγο, αλλά ποιος θα το διοργάνωνε καλύτερα από εσένα; Είσαι ειδήμων σε τέτοια.
    Τα φιλιά μου και να έχεις μία πάρα πολύ καλή νέα χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς άλλες περιπέτειες. Να μου φιλήσεις το Δαειράκι σου <3 <3 <3

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ευφάνταστες και ιδιαίτερες δημιουργίες!!! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς!!! ...και στην Ασπασία για την ιδέα και την διοργάνωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασπασια σ' ευχαριστουμε πολυ!Απολαυσαμε τη διαδικασια και νιωσαμε αυτη τη γλυκια προσμονη!
    Με το καλο το μπεμπακι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά μπράβο Ασπασάκι μου για το διαγωνισμό-ιδέα-διοργάνωση!!!! Είσαι μια φοβερη οικοδέσποινα!!!!
    Ψήφισα μόλις αν και δεν συμμετείχα γιατί η κάρτα μου δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, παρόλ' αυτά ανυπομονώ για τα αποτελέσματα!!!! Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες δημιουργούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ για λόγους αρχής ψήφισα αυτή που έλαβα γιατί πραγματικά όταν την έλαβα αισθάνθηκα μεγάλη χαρά! Και την έχω ακόμα στον πίνακα ανακοινώσεων στην κουζίνα μου! Και 2 ακόμα κάρτες που μου άρεσαν επίσης πολύ! Πόσο ωραίο να νιώθει χαρούμενο το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχάς Ασπασία μου συγχαρητήρια για την οργάνωση που ξέρω αλλά και φαντάζομαι πόσο χρόνο και γερά νεύρα απαιτεί! Ησουν αψογη!!! Οσον αφορά στις κάρτες... πραγματικά δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω... χρειαζόμουν τουλάχιστον άλλες 2-3 επιλογές! Φυσικά δεν με έβαλα μέσα γιατί δεν το θεώρησα σωστό! Ασε που υπήρχαν όντως πολύ ευφάνταστες! Σε φιλώ και ευχαριστούμε πολύ. Αααα, αν κάνεις και το Πασχα θα σου στείλουμε τη δική σου στο μαιευτήριο,χαχα!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5-6 τουλάχιστον θα ήθελα να ψηφίσω, αλήθεια!!!!
    Ούτε εγώ με έβαλα μέσα.. πραγματικά οι υπόλοιπες ήταν πολύ πιο ωραίες!!!!
    Αχ, ανυπομονώ τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφες όλες οι κάρτες...όλες με την ομορφιά και τη χάρη τους... ειδα οτι μέσα στις 35 δεν είναι και η κάρτα από το μυστικό μου ταίρι να την ψηφίσω..μου άρεσαν πάρα πολλές , λυπούμαι που θα αδικήσω πολλές... κατάληξα όμως σε 3 και ψήφισα..για να είναι δίκαιο , δεν ψήφισα την δική μου και γιατί κοντά στις άλλες δεν είναι όμορφη και σπουδαία αλλά δε το θεωρούσα δίκαιο να ψηφίσω την δική μου :)
    μπράβο σου για όλη την ιδεά διοργανωση και του secret xmas card αλλά και της ψηφοφορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω περισσότερες από τρεις!!
    Πάρα πολύ ωραία ιδέα είχες!
    Ανυπομονώ να δω τίνος κάρτες ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο ταλέντο κρύβουν από πίσω τους αυτές οι κάρτες.... Δυσκολευτηκα πάρα πολύ να διαλέξω τρεις και νομίζω ότι αδίκησα πάρα πολλές με αυτή μου την επιλογή!! Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα! Πανέμορφες οι όλες οι κάρτες. Δύσκολο να επιλέξεις μόνο τρεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά σε εσένα για την άψογη οργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασπασάκι, ψήφισα κι εγώ! Μου άρεσε που συμμετείχα σε αυτό το swap & περιμενουμε το επομενο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ όμορφες οι καρτούλες, συγχαρητήρια σε όλους,δεν ήξερα ποια να διαλέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. υπέροχες ολες μπορει και να αδίκησα καποιες σε φιλω και του χρονου θα συμμετεχω οπωσδηποτε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts