13.1.14

Happy moments: Επαγγελματική φωτογράφηση...στα χιόνια



Χρόνια Πολλά σε όλους! Εύχομαι το 2014 να είναι μία χρονιά πιο τυχερή, πιο δημιουργική, περισσότερο αισιόδοξη, λιγότερο δύσκολη, με μπόλικη υγεία, πολλές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, αρκετές επιτυχίες, άπειρα χαμόγελα και...ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας για τους
αγαπημένους του και τον εαυτό του!

Εξαφανίστηκα από την μπλογκόσφαιρα τις τελευταίες 3 εβδομάδες, αλλά από τη μία οι γιορτές και οι πολλαπλές υποχρεώσεις από την άλλη κάτι ανεπιθύμητες περιπέτειες, δεν ήθελα και πολύ. Όσο όμορφα τα περάσαμε την περίοδο των γιορτών, όσο όμορφα μας μπήκε το 2014 το βράδυ της παραμονής αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όσο γέλιο μέχρι δακρύων και αν ρίξαμε...τόσο άσχημη τροπή είχαν τα πράγματα τις μέρες που ακολούθησαν. Μία ξαφνική περιπέτεια στην υγεία μου παραλίγο να με στείλει για νοσηλεία. Ευτυχώς με ειδική αγωγή που άρχισα άμεσα, απέφυγα το νοσοκομείο και διέφυγα τον κίνδυνο της πνευμονίας ο οποίος με απειλούσε. Ωστόσο δεν απέφυγα το άγχος και το στρες που μου προκάλεσε η όλη κατάσταση ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως επίσης δεν απέφυγα και το κρεβάτωμα για αρκετές μέρες, γεγονότα που με έχουν καθηλώσει σωματικά και ψυχολογικά. Τώρα αρχίζω σιγά-σιγά και παίρνω τα πάνω μου.

Αυτά τα δυσάρεστα νέα μου. Δεν πτοούμαι όμως. Γκαντεμιά είναι, θα περάσει. Μπορεί το 2014 να μη μου μπήκε και με τον πιο όμορφο τρόπο, όμως είμαι σίγουρη ότι είναι μία πολλά υποσχόμενη χρονιά που θα μου φέρει πολλές ακόμη στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με σημαντικότερη των οποίων τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου.

Με αυτά και με τα άλλα, μου πήγαν όλα πίσω. Π.χ. το σπίτι μας ξεστολίστηκε μόλις χθες, αφού του Άι Γιαννιού που σκόπευα να το ξεστολίσω, άρχισα να "στολίζομαι" εγώ με ισχυρότατα φάρμακα. Το δε μπλογκόσπιτο, το ξεστόλισα μόλις σήμερα! Ας αφήσω όμως τα δυσάρεστα...



Μερικές από τις πιο ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε την προεόρτια περίοδο ήταν κατά τη διάρκεια μίας επαγγελματικής φωτογράφησης που μας έκανε δώρο το αγαπημένο μου Studio L Photography. Για το Studio L σας είχα μιλήσει πρώτη φορά όταν κάναμε την πρώτη μας επαγγελματική φωτογράφηση μαζί μαμά και κόρη, πριν ένα χρόνο περίπου. Φέτος είχαμε πρόσκληση να φωτογραφηθεί η Δάειρα σε ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό. Η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή με μεγάλη μας χαρά, αφού το να "φυλακίζω"
στιγμές της κόρης μου είναι κάτι που συνηθίζω. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι στιγμές φυλακίζονται μέσα από τη ματιά ενός επαγγελματία φωτογράφου.
Στην αρχή η Δάειρα ήταν διστακτική οπότε φωτογραφηθήκαμε παρέα, όμως στο επόμενο 10λεπτο με έδιωξε ("μαμά, φύγκε τώλα") γιατί πήρε τον αέρα και ήθελε να φωτογραφηθεί μόνη της. Από την γκαρνταρόμπα του studio επιλέξαμε ένα φόρεμα κόκκινο της φωτιάς και η Δάειρα ως άλλη ξυπόλυτη κοκκινοσκουφίτσα περιπλανιόταν στο χιονισμένο δάσος, άλλοτε χαζεύοντας τα ελαφάκια, άλλοτε παίζοντας με τα λαγουδάκια και άλλοτε χορεύοντας και αυτοσχεδιάζοντας.


 
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Και αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τις φωτογραφίες που έχω στα χέρια μου. Θεωρώ αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να απαθανατίσεις όμορφες σκηνές με ένα δίχρονο, όμως και η Δάειρα από ένα σημείο και μετά ήταν αρκετά συνεργάσιμη. Ο δε Γιάννης ο φωτογράφος, δε σταμάτησε να φωτογραφίζει μέχρι να είναι σίγουρος ότι είναι ευχαριστημένος με το φωτογραφικό υλικό που είχε καταγράψει στη μηχανή του. Η φωτογράφηση κράτησε περίπου 2 ώρες.



Ο Γιάννης, επαγγελματίας φωτογράφος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία από το 2000 και έχει συνεργαστεί, ως εξωτερικός συνεργάτης, με διάφορα περιοδικά lifestyle & μόδας, ένθετα εφημερίδων και εκδοτικούς οίκους. Τα τελευταία 3,5 χρόνια που είναι μπαμπάς, εμπνεύστηκε από την κόρη του να ασχοληθεί και με το παιδικό καλλιτεχνικό πορτραίτο και κάνει -χωρίς υπερβολή-θαύματα, ειδικά όταν συνδυάζει την άψογη φωτογραφική του ματιά με τις άρτιες γνώσεις του σε digital image processing.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Γιάννη για τις πανέμορφες φωτογραφίες που μας χάρισε για 2η φορά αλλά και να τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να κάνει ένα πρωτότυπο δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή στον εαυτό του μία επαγγελματική καλλιτεχνική φωτογράφηση είτε με αφορμή κάποιο γεγονός (γενέθλια, βάπτιση, κλπ) είτε έτσι απλά, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή. Άλλωστε κάθε μέρα δεν είναι μία καλή αφορμή να φυλακίσουμε στιγμές; Και όσο πιο επαγγελματική είναι η φωτογραφική ματιά που τις φυλακίζει τόσο πιο όμορφο το αποτέλεσμα! 

Περισσότερες φωτογραφίες για το Studio L και τις υπηρεσίες που παρέχει, θα βρείτε ΕΔΩ. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πολύ λογικές. Για λεπτομέρειες μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον ίδιο τον Γιάννη (στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε ΕΔΩ).




11 σχόλια :

  1. Ασπασία μου, καλή χρονιά με υγεία και χαρά! Περαστικά σου βρε κορίτσι, ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Η Δάειρα είναι μια γλύκα και οι φωτογραφίες σας υπέροχες!!! Ετοιμόγεννη βρε πουλάκι μου και που είναι η κοιλιά σου, κομψότατη μανούλα; Φτου φτου! Σας φιλώ και με το καλό η τρίτη κούκλα της οικογένειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη φωτογράφιση!!
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απλά τέλεια και η φωτογράφιση και το μοντέλο!
    Πολύ θα ήθελα να συμετείχαν οι μικρές μου σε μια τέτοια φωτογράφιση!
    Τυχερούλα Δάιρα!

    Ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα πια με την υγεία σου.
    Ας ήταν περαστικη η περιπέτεια και εύχομαι η εγκυμοσύνη να τελειώσει ομαλά χωρίς άγχος!
    Φιλιά πολλά!
    Καλή χρονιά και από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλυκεια που ειναι..η τελευταια ειδικα φωτογραφια ειναι τελεια!!!! Καλη χρονια Ασπασια μου,περαστικα σου,ευτυχως δεν εξελιχθηκε σε κατι πιο σοβαρο!!!φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά κι αγύριστα!!!!
    Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και χαρές...
    Με το καλό να έρθει το μωράκι σου...
    **Αννιώ**
    υγ...Η μικρή σου είναι μια κούκλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά Ασπασία! Άντε του χρόνου να φωτογραφίζετε και την επόμενη κούκλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ η Ασπασία σε μικρογραφία!!!!! Τι κουκλί είναι αυτό!!!
    Περαστικά Ασπασάκι μου και μπορεί το 14΄ να μη ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο, όμως τα καλύτερα έρχονται από εδώ και πέρα. Να χαίρεσαι την κοράκλα σου, είναι μια κούκλα και η φωτογράφιση εξαιρετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχομαι γρηγορη αναρρωση Ασπασια μου. Απιθανη φωτογραφιση και το μοντελο μαs μια κουκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια κούκλα η Δάειρα!!! πολλά πολλα φιλιά και περαστικά Ασπασάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπέροχες περαστικα Ασπασια και περνα μια βολτα http://starsandicicles.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1927.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μικρή σου κοκινοσκουφίτσα αποθέωση!!! Ευτυχώς που δεν υπήρχε λύκος στο σκηνικό γιατί θα τον είχε ξελογιάσει :)
    Ασπασάκι μου πέρασαν ολα τωρα. Ξορκίζουμε τις ασχημες στιγμές και προχωράμε μπροστά περιμένοντας την κοράκλα τη δεύτερη!!! Μπράβο σου που εισαι αισιόδοξη κ δυνατή. Ετσι πρέπει. Όλα θα πάνε καλά φιλη μου καλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts