20.4.17

Lovable books: Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας; {GIVEAWAY}


Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Τώρα λοιπόν που πέρασε το Πάσχα και είμαστε στην τελική ευθεία προς το καλοκαιράκι, σας έχω φανταστικό δωράκι για να είστε παντού και πάντα όμορφες και λαμπερές!
Πώς θα φτιάξετε την δική σας φυσική αντηλιακή κρέμα; Φτιάξτε μόνες σας μάσκα με βιταμίνες Α και Ε με καρότο και μέλι. Μάσκα για άμεση λεύκανση της επιδερμίδας με γιαούρτι και ασπιρίνη. Θερμαντικό scrub κατά της κυτταρίτιδας με κανέλα και πάπρικα...και πολλές άλλες συνταγές ομορφιάς!

1 τυχερή Instagram follower μου θα κερδίσει ένα βιβλίο (που απέκτησα πρόσφατα και λ-ά-τ-ρ-ε-ψ-α) με συνταγές για σπιτικά φυσικά καλλυντικά (μάσκες προσώπου, scrub, αντηλιακές κρέμες, τονωτικές λοσιόν, άλατα μπάνιου κλπ) από μήλο, καρότο, πορτοκάλι, λεμόνι, μπανάνα, ταχίνι, κανέλα, αλάτι, βούτυρο, μέλι, ζάχαρη, γάλα... και ένα σωρό άλλες πρώτες ύλες που ΟΛΕΣ έχουμε στην κουζίνα μας. Στο βιβλίο θα βρεις αναλυτικά συνταγές με βάση ανά συστατικό ενώ αναγράφονται παράλληλα η ιστορία, η θρεπτική αξία και η δράση του κάθε συστατικού. Συνταγές με υλικά από την κουζίνα, τον κήπο, το μανάβη ή βιολογικά καταστήματα.

Ο διαγωνισμός τρέχει μόνο μέσα από το Instagram! Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε στο Instagram post που ακολουθεί ή πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε.

Συμμετοχές μέσω blog και FB δε γίνονται δεκτές, ωστόσο σας ενημερώνω και εδώ και στο FB σχετικά με το Giveaway για όσες δεν έτυχε να το δείτε ακόμη :)

Καλή επιτυχία!

🎈🎈🎈GIVEAWAY TIME!!! LET'S SPARKLE ✨ SHARE THE NEWS, GIRLS!!! 📣😀 . Χρόνια πολλά, κορίτσια! Τώρα που πέρασε το Πάσχα και είμαστε στην τελική ευθεία για το καλοκαιράκι 👙⛱💦, σας έχω φανταστικό δωράκι 🎁 για να είστε παντού και πάντα όμορφες και λαμπερές! 💁🏻👸🏻✨ . ✔️1 τυχερή Instagram follower μου θα κερδίσει ένα βιβλίο (που απέκτησα πρόσφατα και Λ✨Α✨Τ✨Ρ✨Ε✨Ψ✨Α) με συνταγές για σπιτικά φυσικά καλλυντικά (μάσκες προσώπου, scrub, αντηλιακές κρέμες, τονωτικές λοσιόν, άλατα μπάνιου κλπ) από μήλο, καρότο, πορτοκάλι, λεμόνι, μπανάνα, ταχίνι, κανέλα, αλάτι, βούτυρο, μέλι, ζάχαρη, γάλα... και ένα σωρό άλλες πρώτες ύλες που έχουμε ΟΛΕΣ στην κουζίνα μας. . ✔ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ; [Περίληψη του βιβλίου, στο τέλος του post ⬇️] . Για να μπεις στην κλήρωση, απλά: 1️⃣ Πρέπει να με κάνεις FOLLOW στο instagram @mylovablephotos 2️⃣ LIKE στη φωτογραφία 3️⃣ COMMENT με TAG τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ (3) φίλες σου για να συμμετάσχουν και αυτές . ⚠️ Οι συμμετέχουσες πρέπει να έχετε ακολουθήσει ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας!!! 😊 Η τυχερή θα προκύψει με κλήρωση ανάμεσα στις συμμετέχουσες και θα ανακοινωθεί κάτω από το post (θα την κάνω TAG) με τη λήξη του διαγωνισμού και ολοκλήρωση της κλήρωσης. Stay tuned 😉 ✔️ ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 30 Απριλίου, τα μεσάνυχτα (00:00) 🕛 Καλή επιτυχία!!! 🍀 . . ✔ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ; Συγγραφέας: Δήμητρα Γουλά Εκδόσεις Διόπτρα @dioptrabooks . 1. Πώς θα φτιάξετε τη δική σας φυσική αντηλιακή κρέμα; 2. Φτιάξτε μόνες σας μάσκα με βιταμίνες Α και Ε με καρότο και μέλι... 3. Θερμαντικό σκραμπ κατά της κυτταρίτιδας με κανέλα και πάπρικα... και πολλές άλλες συνταγές! Τα φρούτα, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, το θαλασσινό νερό και το λάδι ελιάς, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που απλόχερα μας προσφέρει η ελληνική φύση. Οι συνταγές της φύσης είναι αγνές και αποτελεσματικές: θυμάρι (αντισηπτικό), ρίγανη (τονωτική), λάδι ελιάς (αντηλιακό), λεμόνι (μαλακτικό). Με τις συνταγές ομορφιάς από φυσικά υλικά, η συγγραφέας/αισθητικός με ειδίκευση στην προσωπολογία, μας δείχνει πόσο απλά μπορούμε να συνδυάσουμε υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα μας για να φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά, εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και οικονομικά 😉
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Δήμητρα Γoυλά σπούδασε επιστημονική αισθητική προσώπου και σώματος, με ειδίκευση στην προσωπολογία, στο Schoener Berufsausbildungs Institut στο Μόναχο. Παράλληλα, ειδικεύτηκε στο θεατρικό μακιγιάζ και στα σπέσιαλ εφέ κινηματογράφου. Ακολούθως σπούδασε αισθητική κοσμετολογία και οικονομική οργάνωση ινστιτούτων ομορφιάς και SPA στο Λονδίνο – Bitec: Higher National Diploma.
Αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία περιοδικά και έντυπα υγείας & ομορφιάς (Αρμονία, Elle, Shape, Metro, Glamour, Votre Beaute, Forma, Prevention, κ.ά.)
Έχει διατελέσει μόνιμη συνεργάτης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές: «Μία με δύο» στη ΝΕΤ, «Όλα καλά» στο STAR, «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ANT1, «Mες στην καλή χαρά» στον ALPHA, «Μένουμε Ελλάδα» στη ΝΕΤ, «Για μια καλύτερη ζωή» στον ΣΚΑΪ.
Σήμερα, η Δήμητρα Γουλά διατηρεί το πολύ επιτυχημένο Dimitra Goula Boutique Institute στο κέντρο της Αθήνας. Πρόσφατα παρουσίασε τη δική της σειρά εξατομικευμένων, φρέσκων καλλυντικών «My handmade beauty» by Dimitra Goula, τα οποία είναι απαλλαγμένα από χημικά συντηρητικά, χρώμα, άρωμα και έκδοχα.


2 σχόλια :

  1. Πολυ ενδιαφερον το ποστ.Οτι καλυτερο τα καλυντικα που μπορεις να φτιαξεις και μονη σου.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Χρόνια πολλά! :)
      Ακριβώς αυτό! Φυσικά homemade καλλυντικά με αγνά υλικά που τα επιλέγεις μόνη σου! Είναι απίθανο βιβλίο. Το έχω και το έχω λατρέψει. Έχει μεγάλη ποικιλία συνταγών. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts