28.3.17

Lovable books: Η κότα που ονειρευόταν...και ο σκύλος που τόλμησε... {GIVEAWAY}


Καλημέρα καλημέρα!!! Όλο για παιδικά βιβλία σας μιλάω τους τελευταίους μήνες, οπότε νομίζω καιρός είναι να καλύψω κάπως και τις δικές σας ανάγκες/επιθυμίες ανάγνωσης. Έχω πολύ καιρό να διοργανώσω κάποιο Giveaway, οπότε καιρός ήταν! Και επειδή πάντα επιλέγω πολύ προσεχτικά τα δώρα που χαρίζω, αυτή τη φορά επέλεξα δύο πολύ αγαπημένα βιβλία που διάβασα πρόσφατα και ξετρελάθηκα!!!

"Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει" και "Ο σκύλος που τόλμησε να ονειρευτεί" της 5 φορές βραβευμένης Νοτιοκορεάτισσας συγγραφέως Hwang Sun-mi (και τα δύο κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα), δεν είναι απλά δύο από τα καλύτερα βιβλία που θα έχετε την τύχη να διαβάσετε, δεν είναι απλά δύο best sellers - φαινόμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αλλά αποτελούν δυο συγκλονιστικές, συγκινητικές, αλληγορικές ιστορίες, γραμμένες σαν παραμύθι, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται όλη η ουσία της ζωής. Μία ιστορία για την ελευθερία, τη γενναιότητα, την αφοσίωση, τα όνειρα, την οικογένεια και πάνω από όλα την ανάγκη για αγάπη και μία ιστορία αντίστοιχα για τη φιλία, την ανθρώπινη δύναμη και την ευτυχία που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια που θα ζήσουμε ποτέ...Ακόμη και αν δεν είστε ο τυχερός/η τυχερή της κλήρωσης, τα συγκεκριμένα δύο βιβλία αποτελούν επένδυση και σας συμβουλεύω να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας!

1 τυχερός αναγνώστης ή 1 τυχερή αναγνώστρια λοιπόν, θα κερδίσει ένα από τα δύο βιβλία:

✔️ Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει
✔️ Ο σκύλος που τόλμησε να ονειρευτεί

Θα κερδίσετε το βιβλίο που θα επιλέξετε. Ο διαγωνισμός τρέχει μόνο μέσα από το Instagram! Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε στο Instagram post που ακολουθεί ή πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε.

Συμμετοχές μέσω blog και FB δε γίνονται δεκτές, ωστόσο σας ενημερώνω και εδώ και στο FB σχετικά με το Giveaway για όσους δεν έτυχε να το δείτε ακόμη :) Εάν είστε από τους ήδη τυχερούς που διάβασαν είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε και τα δύο...αναμένω τη γνώμη σας με σχόλιο εδώ. Πώς σας φάνηκε/φάνηκαν; Ενθουσιαστήκατε όσο ενθουσιάστηκα; Συγκινηθήκατε; Για πείτε... :)

Καλή επιτυχία!

🎈🎈🎈GIVEAWAY TIME!!! SHARE THE NEWS!!! 📣😀 . 1 τυχερός/1 τυχερή θα κερδίσει ένα από τα δύο Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α παγκόσμια best sellers της Νοτιοκορεάτισσας Sun-mi Hwang: ✔️ Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει ✔️ Ο σκύλος που τόλμησε να ονειρευτεί [Περίληψη των βιβλίων, στο τέλος του post ⬇️] . Για να μπεις στην κλήρωση, απλά: ✔️ Πρέπει να με κάνεις FOLLOW στο instagram @mylovablephotos ✔️ LIKE στη φωτογραφία ✔️ COMMENT με TAG 2 φίλους σου (για να συμμετάσχουν και αυτοί) και... ✔️ ...στο ίδιο comment να μου γράψεις ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ θα ήθελες να κερδίσεις (την κότα ή το σκύλο). . Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχετε ακολουθήσει ΚΑΙ ΤΑ 4 ΒΗΜΑΤΑ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας!!! 😊 Ο τυχερός/η τυχερή θα προκύψει με κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες και θα ανακοινωθεί κάτω από το post (θα τον/την κάνω TAG) με τη λήξη του διαγωνισμού και ολοκλήρωση της κλήρωσης. Stay tuned 😉 ✔️ ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 7 Απριλίου, τα μεσάνυχτα (00:00) 🕛 Καλή επιτυχία!!! 🍀 . . ✔️ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Συγγραφέας: Sun-mi Hwang Εκδόσεις Διόπτρα @dioptrabooks . Ένα παγκόσμιο best seller για την ελευθερία, τη γενναιότητα, την αφοσίωση, τα όνειρα, την οικογένεια και πάνω από όλα την ανάγκη για αγάπη. Όλη η ομορφιά του κόσμου κλείνεται μέσα σε αυτό εδώ το μυθιστόρημα, αυτό το λογοτεχνικό κόσμημα, που ξεχειλίζει από περιπέτειες, από όνειρα που βγαίνουν αληθινά κι από μια λαχτάρα που πηγάζει από την αγάπη. Μια αλληγορία για τη ζωή, γραμμένη με μαεστρία… . . ✔️ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ Συγγραφέας: Sun-mi Hwang Εκδόσεις Διόπτρα @dioptrabooks . Αυτή είναι η ιστορία μιας σκυλίτσας που την έλεγαν Μαλλιαρούλα. Γεννημένη παρακατιανή, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της περνάει τον περισσότερο καιρό της στην ηλιόλουστη αυλή του σπιτιού του αφεντικού της. Η Μαλλιαρούλα έχει όνειρα και προσδοκίες, μα κάθε χειμώνα, μαύρα σύννεφα κατεβαίνουν και βρίσκεται αντιμέτωπη με δοκιμασίες που θα πρέπει να ξεπεράσει. Μια ιστορία για τη φιλία, την ανθρώπινη δύναμη και την ευτυχία που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια που θα ζήσουμε ποτέ...
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

H Hwang Sun-mi γεννήθηκε το 1963 στη Νότια Κορέα. Διδάσκει Λογοτεχνία στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών της Σεούλ και η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε το 1995 με την απροσδόκητη επιτυχία μιας νουβέλας στην οποία πρωταγωνιστούσε μια κότα. Έκτοτε έχει εκδώσει τριάντα βιβλία σε διάφορα είδη, ενώ "Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει" είναι το διαχρονικότερο best seller στην πατρίδα της που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. Τα έργα της Hwang πραγματεύονται τη σύνδεση μεταξύ των παραδόσεων και του σύγχρονου τρόπου ζωής, την οικολογία και την αναζήτηση της απόλυτης ελευθερίας. Έχει βραβευτεί επανειλημμένα κερδίζοντας όλα τα σημαντικά κορεατικά λογοτεχνικά βραβεία τόσο για τα παιδικά της βιβλία όσο και για τα μυθιστορήματα ενηλίκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts