2.11.16

Happy moments: Ένα brunch...μαγισσών

Όλα κανονίστηκαν τσακ μπαμ μέσα σε 10 μέρες. 28 ψυχές μαζευτήκαμε για να περάσουμε όμορφα το πρωί-μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με πολύ θετική διάθεση και τρέλα κορδέλα. Μαζί μας λίγες αραχνούλες και μερικά φαντασματάκια. Halloween γαρ. Να μη κάνουμε τα ξόρκια μας; Ήπιαμε και τα μαγικά φίλτρα μας, ρίξαμε και λίγα Abracadabra και τα περάσαμε...τι άλλο; ΜΑΓΙΚΑ! :)

Ένα από τα motto μου είναι το 'Find a reason to celebrate'. Όταν λοιπόν πριν από κάτι μέρες έμαθα ότι θα κατέβει Αθήνα η αγαπημένη μου Ελπίδα (2 Boys + Hope) από Θεσσαλονίκη, την οποία πολύ εκτιμώ και αγαπώ όσα χρόνια κρατάει η διαδικτυακή φιλία μας, αλλά ουδέποτε βρήκαμε μέσα σε αυτά τα 3+ χρόνια την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, μου έδωσε την καλύτερη αφορμή για τζέρτζελο. Και παρόλο που τότε ήμασταν σε φάση 50-50 να αποδράσουμε το 3ήμερο οικογενειακώς, ήθελα τόσο πολύ να διοργανώσω κάτι με αφορμή την άφιξή της, που ακόμη και το γεγονός ότι μπορεί να μην ήμουν παρούσα σε αυτό το event, δε στάθηκε εμπόδιο σε αυτή μου την επιθυμία.

Και τελικά όχι μόνο δεν έφυγα, αλλά μαζί με άλλα 27 όμορφα κορίτσια + τo μικρό Νικόλα της Ελπίδας, μαζευτήκαμε για να περάσουμε...μαγικά, το πρωί-μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 30 Οκτωβρίου, να γνωρίσουμε από κοντά την Ελπίδα, να συναντηθούμε οι παλιές γνώριμες μετά από καιρό, αλλά και να γνωριστούμε από κοντά όσες δεν έτυχε να τα πούμε ποτέ δια ζώσης. Το to-know-us-better-and-meet-Elpida ραντεβού κανονίστηκε για τις 11:30 π.μ. σε έναν υπέροχο, καλαίσθητο, μεγάλο -αλλά όχι αχανή- πολυεπίπεδο και φωτεινό χώρο, το Underdog στο Θησείο, που εξυπηρετούσε βορρά, νότο, ανατολή και δύση (μιας και μαζευτήκαμε και από τα τέσσερα σημεία του λεκανοπεδίου). Και αφού η συνάθροιση κανονίστηκε μία μέρα πριν τον εορτασμό του Halloween, μία λιτή διακοσμητική spooky νότα με αράχνες, φαντάσματα, μάγισσες και λίγα μαύρα και κολοκυθί μπαλονάκια ήταν ό,τι έπρεπε για την περίσταση. Μόνο οι κολοκύθες έλειπαν, αλλά είπα να μην το παρακάνω :) Δεν είναι ότι ξαφνικά άρχισα να γιορτάζω το Halloween. Απλά δεν μπορούσε να ταιριάξει -θεωρώ- ως θέμα κάτι καλύτερο λόγω της χρονικής συγκυρίας.

Δε θα γράψω περισσότερα. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που αγκάλιασαν αυτή την ανοιχτή πρόσκληση με αγάπη, που είχαμε άψογη συνεργασία κατά τη φάση της διοργάνωσης (καθώς απαιτήθηκαν πολλές συννενοήσεις ώστε να είμαστε όλες happy στο τέλος), που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα εκεί με την καλύτερή τους διάθεση...φάγαμε brunch-ολιχουδιές, ήπιαμε καφέ, γελάσαμε, συζητήσαμε, φωτογραφηθήκαμε και τα περάσαμε τόσο μα τόσο όμορφα από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 4:00+ μ.μ. που το διαλύσαμε οι τελευταίες, πίνοντας κόκκινο κρασί :)
Όπως επίσης να ευχαριστήσω και όλες εκείνες τις φίλες μαμάδες bloggers που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα θετικά και ήθελαν πολύ να έρθουν, αλλά προγραμματισμένες αποδράσεις του τριημέρου της 28η ή έκτακτα περιστατικά τελικά τις κράτησαν μακριά μας.











A photo posted by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on

A photo posted by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on





Αυτή η χαμογελαστή μαγισσούλα πάνω αριστερά ήταν η αφορμή για όλα (της νυχτερίδας της κατάπιε το χαμόγελο η selfie. Δυσκολεύομαι πολύ με τις selfie τελικά...). Λίγες ενδεικτικές φωτογραφίες από τις δεκάδες που βγάλαμε στο photobooth...





Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να χαζέψετε στο Instagram ΕΔΩ ή κάνοντας search με το hashtag #happymombloggersbrunchday ή το geotag @the_underdog_project

A photo posted by Geo Lamprianidi (@4seasonswithgeo) on

Και εκτός από την όμορφη γλυκιά αίσθηση που μου έμεινε στο τέλος με όλο αυτό, μου έμεινε και ένα χειροπιαστό δωράκι για να έχω να θυμάμαι αυτή τη μέρα. Μία χειροποίητη δημιουργία από την αγαπημένη μου Μαριαλένα (Polyanna's Days), φτιαγμένη με αγάπη #feelingblissful

Όταν τη χθεσινή συνάντηση μαγισσών, την επισκέφτηκαν οι σούπερ ήρωες 😀 Μαριαλένα μου, πολλά ευχαριστώ για το φανταστικό handmade δωράκι! Θα εγκατασταθεί μόνιμα στην τσάντα μου 😀 Είναι πολύ όμορφο να σκέφτεσαι ότι εκτός από την όμορφη αίσθηση που σου έμεινε από τη χθεσινή μέρα, θα υπάρχει κάτι που θα το βλέπεις και θα σου τη θυμίζει (εκτός από τις αράχνες και τα καπέλα - χαχα). Btw, η καρτούλα τα σπάει! Δεν έχω δει καλύτερη personal card. By far ό,τι καλύτερο έχω δει! Respect! 🙌 #surprisegift #feelinggrateful #happymombloggersbrunchday @the_underdog_project
A photo posted by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on

Τέλος να ευχαριστήσω τα παιδιά του Underdog για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να κυλήσουν όλα ρολόι. Εάν θελήσετε ένα brunch, καφέ, μπύρα, cocktail ή απλά κρασί στο κέντρο της πόλης, το Underdog είναι η τέλεια επιλογή. Εκτός από το αδιαμφισβήτητα όμορφο περιβάλλον του, έχει λογικές τιμές (βλ. π.χ. brunch menu)...



... και μία ποικιλία από ιδιαίτερους καφέδες και όχι μόνο (μόνο να σας πω ότι εκτός από τον κλασικό μου freddo, ήπια Tschembe από τα οροπέδια Amaro της Αιθιοπίας - έχω να το λέω αυτό από προχθές - χαχα).

Ποιες bloggers ήμασταν εκεί:

Αθηνά (Craft Cook Love), Αναστασία (Sundayspoon), Ασπασία (My Lovable Baby), Βέρα (Owl Mommy), Γεωργία (Four seasons with Geo), Γιούλη (Paixnidaki), Δήμητρα (Counting Smiles), Εβίτα (Maria's Mother), Έλενα (Busy Mama's Corner), Έλενα (My Little Katana), Ελπίδα (Two Boys and Hope), Έττυ (Parettyng), Κατερίνα (Κυριακή στο σπίτι), Κατερίνα (Μαμά για σπίτι), Λίτσα (Home is where your story begins), Μαρία (Μεγαλώνω Μεγαλώνεις Μεγαλώνει), Μαρία (Parentsland), Μαρία (Swanocean), Μαρία (Maria's Lil' Men), Μαρία (My Happiness Project), Μαρία (Mommy Jammi), Μαριαλένα (Polyanna's Days), Σίνα (Είμαι παιδί), Σοφία (Shareyourlikes) Σωτηρία (My Little World), Χριστίνα (Art Decoration Crafting).

Και εις άλλα (τζέτζελα) με υγεία και ακόμη περισσότερες!

Και μη ξεχνάτε να βρίσκετε το δικό σας Reason To Celebrate. Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα, η καθημερινότητα είναι κουραστική και απαιτητική, τα προγράμματά μας είναι σχεδόν πάντα γεμάτα, χρόνος ελεύθερος δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ...όμως, κάπου εκεί μέσα σε όλα αυτά, μπορούν να τρυπώσουν κάποιες όμορφες στιγμούλες που μόνοι μας δημιουργούμε. Αρκεί να το θέλουμε πολύ. Όλα γίνονται. Θετική σκέψη μόνο να υπάρχει και καλή διάθεση. Η ζωή είναι ωραία άλλωστε και πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές. You Only Live Once! Για αυτό, σας αφήνω με το άλλο μου αγαπημένο motto: Collect moments. Not things!

Σας φιλώ! Καλό μήνα!

P.S.  Για την ημέρα αυτή έγραψε και η Μαρία (Maria's Lil' Men)


29 σχόλια :

  1. Ασπασία μου δεν έχω λόγια για το πόσο τέλεια οικοδέσποινα ήσουν. Κατάφερες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να διοργανώσεις κάτι τόσο υπέροχο! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα!!! ανυπομονώ για το επόμενο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήλεψα τότε και ζηλεύω και τώρα που τα ξαναείδα όλα μαζεμένα!!! Μέχρι την επόμενη φορά όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άψογη οργάνωση, εξαιρετική επιλογή περιβάλλοντος, πολυ καλή διάθεση από όλες μας, ενδιαφέροντες άνθρωποι, super οικοδέσποινα, με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα! Ασπασία σε ευχαριστούμε για την τόσο καλή δουλειά που έκανες! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν αναλαμβάνεις την διοργάνωση Ασπασία είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε τέλεια!!! Βάζεις την ψυχή σου (σε έχω δει κι από κοντά και το λέω με απόλυτη σιγουριά) οπότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι άψογο.
    Επίσης υπήρξε και η σωστή εμψυχωτική διάθεση από όλη την blog-o-οικογένεια οπότε έδεσε τέλεια το γλυκό. Το μαγαζί αυτό δεν το ήξερα, οφείλω να ομολογήσω και μου άρεσε πάρα πολύ από τις φωτό που είδα.
    Και εις άλλα με υγεία!!! Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια Τέλεια όλα και εσύ θαυμάσια οικοδέσποινα! Διοργανωσες τα πάντα άψογα! Ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περάσαμε τέλεια Ασπασία μου όπως ήταν φυσικό με τέτοια διοργανώτρια!! Και όντως πολύ ωραίος χώρος + φαγητό!! YOLO ! Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΩΩΩ <3 Τι όμορφα να τα ξαναβλέπεις!! Ασπασία θα στο ξαναπώ, καταντώντας κουραστική, όλη η διοργάνωση φοβερή! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα από κοντά την αγαπημένη Ελπίδα και όλες τις κοπέλες, κάποιες ξανά, κάποιες για πρώτη φορά! Και εις άλλα με υγεία λοιπόν, σύντομα και φυσικά, με εσένα διοργανώτρια! <3 Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι πιο ομορφο εχουν κανει για μενα... Εισαι υπεροχος ανθρωπος και υπεροχη οικοδεσποινα και διοργανωτρια. Σ'αγαπω πολυ και το χάρηκα πολυ που είδα απο κοντα ολα αυτα τα αγαπημενα κοριτσια!!! Πολλα πολλα φιλια 💕😍💞😘❤💕💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι πιο ομορφο εχουν κανει για μενα... Εισαι υπεροχος ανθρωπος και υπεροχη οικοδεσποινα και διοργανωτρια. Σ'αγαπω πολυ και το χάρηκα πολυ που είδα απο κοντα ολα αυτα τα αγαπημενα κοριτσια!!! Πολλα πολλα φιλια 💕😍💞😘❤💕💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σου και πάλι βρε Ασπασία, άξια!!!
    Το πόσο ζήλεψα που απουσίασα δε λέγεται...
    Εν τω μεταξύ -το έπαθα βλέποντας τις φώτο στα social media το παθαίνω και τώρα διαβάζοντας το άρθρο σου και ξαναβλέποντάς τες- έχεις κάνει τόσο καλή δουλειά στην επιλογή των διακοσμητικών λεπτομερειών που δεν καταλαβαίνει κάποιος πού τελειώνει η πινελιά της διακόσμησης του καταστήματος από φυσικού του και που ξεκινάει η δική σου!
    Και εις άλλα με υγεία και μπόλικη blog-o-τρέλα κορδέλα, λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασπασια μου περασαμε υπεροχα!!! Η οργανωση σου ηταν αψογη και ως οικοδεσποινα εχω να πω οτι ησουν πανεμορφη και πολυ stylish!!! Ανυπομονω για την επομενη blog-o-μαζωξη!!! Σε φιλω!!! Εχω να πω οτι δημιουργουμε ομορφες αναμνησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασπασία μου Respect! Είσαι γκουρού της οργάνωσης και της διακόσμησης! Πάει τελείωσε!!! Τι οργάνωση ήταν αυτή; Πόσο όμορφα στολισμένα; Φαντάσου και να μην ήταν στο τσακ μπαμ! Υπέροχη ετοιμασία!!! Συγχαρητήρια!!! Έμαθα ότι περάσατε υπέροχα κάτι που φάνηκε άλλωστε και στις φωτογραφίες!!! Ήσασταν όλες κούκλες!!! Εύχομαι το επόμενο να είναι σύντομα! Τα μότο σου με ξετρελαίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο κορίτσια!! Πάντα τέτοια! Να ανταμώνετε και να γιορτάζετε!!! Υπέροχες όλες οι φωτογραφίες, τις θαύμασα άλλωστε και από το ίνσταγκραμ! Υπέροχος και ο στολισμός και τα χαμόγελά σας και όοοοολα!!!!!!!!!!!!!!
    Και του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα περάσαμε υπέροχα χάρη στην αψογη οργάνωσή σου και την καλη παρέα. Πρέπει να το κανουμε πιο συχνά! Φιλια και πολλά ευχαριστώ Ασπασία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και δεν είμαι υπέρμαχος του halloween δεν σου κρύβω πως μου άρεσαν όλα όσα βλέπω στις φώτο! Είστε όλες κούκλες! Όταν θα έρθω Αθήνα τι θα μου ετοιμάσεις; Όχι τίποτε άλλο αλλά τα κάνεις τέλεια όλα! χιχι!
    kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η οργάνωσή σου θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη αγαπητή μου! Μα τι φατσούλες όλες σας! Παρακαλώ να το οργανώσεις ξανά, σύντομα στο άμεσο μέλλον, για να είμαστε και όσες δεν ήμασταν! Φιλιά σε όλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασπασία μου ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ήσουν άψογη οικοδέσποινα - εκτός από τέλεια διοργανώτρια!!! Το 'χεις βρε παιδί μου, τελείωσε... ανυπομονώ και για τα επόμενα events!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι να πρωτοπω; Οτι ησουν απιστευτα οργανωτικη; Οτι μας ξαφνιασες ευχαριστα με τη διακοσμηση; Οτι περασαμε υπεροχα; Ποτε ειναι η επομενη συναντηση ειπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θα γράψω κάτι πρωτότυπο γιατί τα έχουν πει και γράψει όλες οι κοπέλες πριν από εμένα! Σε γνώριζα μέσα από τις αναρτήσεις σου και έβλεπα ότι ετοίμαζες για σένα και την οικογένεια σου και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου. Τα είδα όμως από κοντά, τα έζησα κατά την διάρκεια της οργάνωσης και ειλικρινά έμεινα "κάγκελο" που θα έλεγε και η μικρή μου κόρη. Σ ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Πρώτη φορά βρέθηκα ανάμεσα σας και ομολογώ πως ήμουν επιφυλακτική στην αρχή... τι θέλω εγώ ανάμεσα σε τόσες νέες μανούλες; Χαζομάρες!!! Είστε όλες υπέροχες και με κάνατε να αισθανθώ υπέροχα με την αγάπη και τα όμορφα λόγια που μου είπατε! Ανυπομονώ για το επόμενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιο είναι αυτό το γλυκό κορίτσι στην 3η σειρά (αριστερή φωτογραφία) με τις φωτογραφίες μέσα στη λευκή κορνίζα? Με τη γαλάζια μπλούζα και τα μακριά μαλλιά. Ποιο blog έχει για να τη διαβάζω? Φαίνεται τόσο καθαρό το βλέμμα της. Θέλω πάρα πολύ να τη διαβάσω.
    Να το ξανακάνετε και να περάσετε εξίσου ωραία και την επόμενη φορά! (Ελίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!!! Σας φιλώ ΟΛΕΣ! Και εις άλλα με υγεία! Και ακόμη περισσότερες! <3

    ΕΛΙΝΑ, το γλυκό κορίτσι που ρωτάς, είναι η Σωτηρία (My Little World). To link του blog της, θα το βρεις μέσα στην ανάρτηση :)

    ΕΛΠΙΔΑ μου, και εγώ σ'αγαπώ και χάρηκα τόσο πολύ που ήρθες και σε γνωρίσα(με) επιτέλους από κοντά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ!
      Πρέπει κάποια στιγμή που θα μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά και θα απελευθερωθείς κάπως, να ξεκινήσεις παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα και να ασχοληθείς με τη διακόσμηση. Το έχω ξαναπεί, το ξέρω, αλλά έχεις μεγάλο ταλέντο που πέρα από τα πάρτυ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς σε πολλά άλλα πράγματα. Πικ-νικ να ξανακάνετε φέτος. (Ελίνα)

      Διαγραφή
  22. Οτι πιο όμορφο και φροντιστικό έχω δει. Είσαι απίστευτη κυρία μου απίστευτη. Στο ξανάπα και στο ξαναλέω. Μπράβο υπέροχο τραπέζωμα, υπέροχη κι εσύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φανταστικά όλα!!!Και εσύ Ασπασία μου υπέροχη όπως πάντα!!!Το΄χεις και φαίνεται εξάλλου, στο έχω ξαναπει...περάσατε όμορφα και αυτό το μαρτυρούν τα καθαρά χαμογελαστά πρόσωπα σας...πόσο θα΄θέλα την επόμενη φορά να βρεθώ και εγώ μαζί σας και να σας γνωρίσω από κοντά δε λέγεται!!!Τα φιλιά μου γλυκό κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αφορμή για τη συνάντηση αυτή (η αγαπημένη μας Ελπίδα) ήταν ο καλύτερος reason to celebrate και αν δεν ήταν το 3ημερο, θα ήμασταν 38 ή και 48:)))
    Ασπασάκι στα είπα πολλές φορές και νομίζω το ξέρεις πως σε θαυμάζω και καμαρώνω για την ανεξάντλητη όρεξη και το μεράκι που βάζεις κάθε φορά (συν τον προσωπικό χρόνο κ χρήμα) για να κάνεις τους ανθρώπους να περνάνε καλά. Είσαι υπέροχη!
    Το μαγαζί ήταν καταπληκτικό, εξαιρετική η επιλογή σου και το χαρούμενο κλίμα όλων των κοριτσιών, μας άφησε πολύ γλυκές αναμνήσεις. Το blogging ενώνει και δυναμώνει:)
    Μακάρι να καταφέρνουμε τέτοιες blogoσυναντήσεις συχνότερα.
    Η Βέρα τον Ιούνιο και εσύ τώρα, έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και απ'ότι βλέπω, στην επόμενη συναντηση θα χρειαστούμε στάδιο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι αλλά ήμουν θύμα του previous arrangements όπως γνωρίζεις! Τέλεια τα είχες κανονίσει όλα! Αλλά δεν νομίζω καμιά μας να περιμένει κάτι λιγότερο από εσένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ασπασία μου στα είπα και από κοντά αλλά θα στα πω και εδώ "επίσημα"! Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά η διοργάνωση σου ήταν άψογη από όλες τις πλευρές! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά! Άντε με το καλό και στο επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Στα επόμενα, ακόμη περισσότερες :)
    Κατερίνα, Ελευθερία, Μαρία Έλενα, Δήμητρα, Μάχη, Κατερίνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts