24.10.16

Lovable books: Μια μέρα στο σχολείο και η Winnie η μάγισσα {GIVEAWAY}


Η παιδική βιβλιοθήκη μας άρχισε να γεμίζει από όταν η μαμά (εγώ είμαι αυτή) ήταν έγκυος στη Δάειρα. Το πρώτο παραμύθι το διάβασα στη Δάειρα όντας έμβρυο 6 μηνών (δε θέλω σχόλια) και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε διαβάσει πάρα πολλούς τίτλους. Δε ξέρω εάν είναι τυχαίο γεγονός ή εάν σε αυτή μας την όμορφη συνήθεια οφείλεται η αγάπη που έχει η Δάειρα για τα βιβλία. Και επειδή τα μικρότερα μιμούνται τα μεγαλύτερα, η Μελίβοια αγαπάει επίσης τα βιβλία και κάθε βράδυ δεν κοιμάται εάν δε διαβάσουμε 2-3 που αυτή επιλέγει από τη βιβλιοθήκη μας.

Πριν από λίγες μέρες ήρθε σπίτι μας ένα πακετάκι από τις Εκδόσεις Διόπτρα, με περιεχόμενο έκπληξη. Μόλις το ανοίξαμε, ανακαλύψαμε 4 τίτλους βιβλίων τα οποία κάλυπταν από δημιουργική απασχόληση (Χίλιες και Μία Δραστηριότητες για Έξυπνα Παιδιά) και εκπαίδευση (Μαθαίνω να Ζωγραφίζω), μέχρι ψυχαγωγία (Winnie η μάγισσα, Μια μέρα στο Σχολείο). Τα κορίτσια χάρηκαν πολύ και αρχίσαμε να τα ξεφυλλίζουμε στον καναπέ του καθιστικού.


Και πάω στο δια ταύτα :) Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα, σας τα κάνουμε δώρο! Όχι τα δικά μας, τα θέλουμε :) Σας χαρίζουμε ίδια με τα δικά μας! Σε αυτό το giveaway θα χαρίσουμε τα 2 και σε επόμενο που θα ακολουθήσει, τα άλλα 2.

Δύο τυχεροί αναγνώστες λοιπόν, θα κερδίσουν από ένα βιβλίο ο καθένας. Τα βιβλία που θα κληρωθούν σε αυτό το giveaway είναι τα παρακάτω 2:

Βιβλίο #1: ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Συγγραφέας: Sarah Powell
Μετάφραση: Έλενα Κατσαϊτη
Ηλικίες: 3-6 ετών
Κατηγορίες: Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σελίδες: 30


Αυτό το υπέροχο πολύχρωμο και κεφάτο βιβλίο μεγάλων διαστάσεων με χοντρές ιλουστριασιόν σελίδες, είναι γεμάτο διασκεδαστικές σελίδες με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών) και με τη βοήθεια της πιο όμορφης παρέας (του Πάρη, του Φοίβου, του Τέλη, της Σάλι, της Λυδίας και πολλών άλλων χαριτωμένων χαρακτήρων), τα παιδάκια εξοικειώνονται με την καθημερινή ρουτίνα. Το βιβλίο αποτελεί μία προσωμοίωση της καθημερινότητας ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας. Μέσα από τις σελίδες του τα παιδιά μαθαίνουν την "ιεροτελεστία" της πρωινής προετοιμασίας, το υγιεινό πρωινό, την αλφαβήτα, να μετράνε, τα χρώματα και πολλά άλλα. Επίσης το βιβλίο περιλαμβάνει ένα ρολόι μεγάλων διαστάσεων με δείκτες που κινούνται και έτσι τα παιδιά τους γυρίζουν κάθε φορά σε εκείνη την ώρα της ημέρας που λαμβάνει χώρα το καθετί και έτσι μαθαίνουν παράλληλα και την ώρα.

* Εάν δεν είστε ένας/μία από τους τυχερούς/τυχερές και σας ενδιαφέρει, το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ και τα 7 βιβλία της ίδιας σειράς, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


Βιβλίο #2: WINNIE Η ΜΑΓΙΣΣΑ
Συγγραφέας: Valerie Thomas, Korky Paul
Μεταφραστής: Τατιάνα Γαλάτουλα
Ηλικίες: 6-12 ετών
Θεματολογία: Παιδικά παραμύθια, μεταφρασμένα
Σελίδες: 32


Η Winnie η Μάγισσα ζει σε ένα μαύρο σπίτι. Έχει μαύρες καρέκλες και μαύρες σκάλες, μαύρες πόρτες και μαύρα πατώματα. Το πρόβλημα είναι ότι ο γάτος της Winnie, ο Wilbur, είναι επίσης μαύρος. Η Winnie θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις της, για να είναι σίγουρη ότι θα μπορεί να βλέπει πάντα τον Wilbur. Τι λύση θα βρει άραγε; Ένα διασκεδαστικό βιβλίο που τα κορίτσια μου το καταχάρηκαν.
Η Winnie η Μάγισσα έχει κερδίσει το Βρετανικό Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου και έχει εκδοθεί σε 5.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

* Εάν δεν είστε ένας/μία από τους τυχερούς/τυχερές και σας ενδιαφέρει, το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ τα 6 βιβλία με τη Winnie, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ

[2] Κάνετε likes στις σελίδες του My Lovable Baby και των Εκδόσεων Διόπτρα στο FB, πατώντας τα κουμπάκια που ακολουθούν:




[3] Κάνετε Share (είτε Public Share είτε στους Friends μόνο) το παρακάτω banner του διαγωνισμού που θα το βρείτε ΕΔΩ: http://bit.ly/2dCakt1


ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Οι 2 τυχεροί θα προκύψουν με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα. Μία συμμετοχή νοείται έγκυρη, εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία της φόρμας και τηρούνται οι όροι συμμετοχής.

- Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail που θα τους αποσταλεί. Οι τυχεροί οφείλουν να απαντήσουν εντός 10 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.

- Εάν ο τυχερός δεν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο που κέρδισε με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις Εκδόσεις Διόπτρα.

- Εάν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει ο ίδιος το βιβλίο που κέρδισε από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Τηλ. 2103300774
[Σε κάθε περίπτωση ο τυχερός θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του].

Καλή επιτυχία!


Updated on 1/11/2016:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GIVEAWAY
Συνολικά 199 συμμετοχές εκ των οποίων 168 έγκυρες.

Συγκεκριμένα:
- 111 έγκυρες συμμετοχές για το βιβλίο ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
- 57 έγκυρες συμμετοχές για το βιβλίο WINNIE Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Το βιβλίο ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, κερδίζει η συμμετοχή #19 (ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ)



Το βιβλίο WINNIE Η ΜΑΓΙΣΣΑ, κερδίζει η συμμετοχή #25 (ΜΑΚΡΗ ΦΡΟΣΩ)



Οι νικήτριες θα ειδοποιηθείτε και μέσω e-mail. Εάν δεν είστε κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβετε το βιβλίο που κερδίσατε με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις Εκδόσεις Διόπτρα. Εάν είστε κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβετε οι ίδιες το βιβλίο που κερδίσατε από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Τηλ. 2103300774.

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσω την καθεμία σας ξεχωριστά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts