8.6.15

Smart ideas: Ένα βαλιτσάκι γεμάτο εκπλήξεις για την τρίτη μας δασκάλα + άλλα 14 συμβολικά δωράκια


Το δώρο που επιλέξαμε να κάνουμε φέτος στη δασκάλα της Δάειρας (νηπιαγωγό στο προ-προνήπιο δηλαδή) ήταν ένα retro-style βαλιτσάκι γεμάτο με εκπλήξεις! Μικρές χρήσιμες εκπλήξεις απαραίτητες για τις καλοκαιρινές διακοπές της, πράγματα που δε θυμίζουν σε τίποτα τη σχολική χρονιά. Το μόνο ίσως πράγμα που παραπέμπει σε σχολείο ήταν το ίδιο το βαλιτσάκι που προσωπικά μου θύμισε ένα παρόμοιο τσαντάκι που έπαιρνα μαζί μου για το κολατσιό μου όταν πήγαινα νηπιαγωγείο. Αλλά εκείνο ήταν αδιάφορα απλό. Δεν ήταν τόσο χαριτωμένο όσο αυτό εδώ :)

Το σκέπτικο για το συγκεκριμένο δώρο ήταν ότι φροντίσαμε εμείς να της ετοιμάσουμε ένα μικρό βαλιτσάκι με κάποια απαραίτητα για τις διακοπές της και η δασκάλα θα φροντίσει να ετοιμάσει τη μεγάλη της βαλίτσα με όλα τα υπόλοιπα (ρούχα, παπούτσια, πετσέτες, μαγιό κλπ).

Επιλέξαμε ένα βαλιτσάκι χαρούμενο και τσαχπίνικο με αγαπημένα girly χρώματα που ταιριάζουν πολύ με το στυλ της δασκάλας μας και με έναν χαριτωμένο χαμογελαστό καρχαρία να παραπέμπει σε θάλασσα, καλοκαίρι και διακοπές.


Μικρή λεπτομέρεια που λάτρεψα, ήταν ένα κοπάδι ψάρια στο εσωτερικό του.


Το βαλιτσάκι το γεμίσαμε με πράγματα χρήσιμα για την παραλία: μία βούρτσα, ένα καθρεφτάκι, ένα κλάμερ, ένα σετ λαστιχάκια και μία κορδέλλα για τα μαλλιά. Βάλαμε επίσης μέσα ένα τσαντάκι-νεσεσέρ για να βάζει η κυρία Π. το κινητό της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και χρήματα ώστε να μη λερώνονται με άμμο και να μη βρέχονται από το θαλασσινό αλατόνερο. Τα επιλέξαμε σε ταιριαστά μεταξύ τους και ταιριαστά με το βαλιτσάκι χρώματα...αφού οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά :)  


Και φυσικά δεν παραλείψαμε να βάλουμε μέσα και αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα. Άκρως απαραίτητα και χρηστικά.


Η Δάειρα τοποθέτησε ένα-ένα όλα τα δωράκια στο βαλιτσάκι και η μαμά κόλλησε με washi tape στο εσωτερικό του μία προσωποποιημένη ευχαριστήρια και ταυτόχρονα ευχετήρια αυτοσχέδια καρτούλα.


Το αμπαλάζ ήταν πολύ απλό και συνάμα καλαίσθητο (για τα δικά μου γούστα). Δέσιμο με έντονο-κίτρινο bakers twinne κορδόνι, ένας αυτοσχέδιος ήλιος με το όνομα της δασκάλας σε επίσης έντονο-κίτρινο, λίγες κόκκινες καρδούλες ως επισφράγισμα της αγάπης της Δάειρας προς τη δασκάλα της και έτοιμο! Είναι νομίζω περιττό να αναφέρω (ωστόσο το αναφέρω) ότι η δασκάλα ξετρελάθηκε καταρχήν με τη χειρονομία και κατά δεύτερον με τις εκπλήξεις που αυτό έκρυβε :)


Εκτός όμως από τη βασική μας δασκάλα, φέτος αποφασίσαμε όπως και πέρυσι, να χαρίσουμε δωράκι και στην άλλη δασκάλα της τάξης, την επικουρική. Επειδή η Δάειρα συναναστρέφεται και μαζί της αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και η δική της συνεισφορά είναι πολύ σημαντική, δεν τη ξεχάσαμε. Η επιλογή μας ήταν ένα σετ με τρία νεσεσέρ σε διαφορετικά μεγέθη, σε ένα από τα οποία εσωκλείσαμε ένα  αντηλιακό προσώπου και ένα αντηλιακό σώματος σαν και αυτά της δασκάλας.

 
Φέτος όμως, εκτός από τις δύο δασκάλες, αποφασίσαμε να χαρίσουμε από ένα συμβολικό δωράκι σε όλα εκείνα τα πρόσωπα του σχολείου, δασκάλους και μη, που έχουν συνεισφέρει ο καθένας με τον τρόπο του στο να τρέφεται το παιδί μου καλά, να ζει σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, να έρχεται με ασφάλεια κάθε απόγευμα στο σπίτι, να έχει μάθει ένα σωρό νέα πράγματα σε διαφορετικά πεδία εκτός των standard γνώσεων που αποκτά στην "τάξη". Έτσι λοιπόν φέτος, μιας και η Δάειρα συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες -άλλες υποχρεωτικές & άλλες προαιρετικές που επιλέξαμε με τη σύμφωνη γνώμη της- τα δωράκια που είχαμε να σκεφτούμε, να αγοράσουμε και να αμπαλάρουμε, ήταν αρκετά.

Επιλέξαμε ένα βιβλίο για τη δασκάλα των εικαστικών για να την ευχαριστήσουμε για όλα τα μαθήματα τέχνης που πήρε η Δάειρα δίπλα της μέσα από τη ζωγραφική, το κολάζ και την κεραμική...


...καθώς επίσης ένα βιβλίο για τη δασκάλα της μουσικής για να την ευχαριστήσουμε για όλα τα τραγουδάκια που έμαθε η Δάειρα δίπλα της με τη συνοδεία πιάνου.


Επιλέξαμε από ένα διαφορετικό σημειωματάριο/ατζέντα για τις δασκάλες των αγγλικών, της zumba, του μπαλέτου και του θεατρικού παιχνιδιού, τόσο ξεχωριστά όσο και οι ίδιες οι δασκάλες.


Το δώρο για τον δάσκαλο περιβαλλοντικής αγωγής ήταν ένα φτυαράκι κήπου. Δίπλα του η Δάειρα έμαθε φέτος να φυτεύει, να ποτίζει, να φροντίζει τα φυτά που έσπειρε, να αρμέγει την κατσικούλα, να τρυγεί το αμπέλι, να πατάει τα σταφύλια, να μαζεύει ελιές, να ταϊζει τους μεταξοσκώλικες, να παρακολουθεί στην κλωσσομηχανή πώς βγαίνουν τα κοτοπουλάκια, να ζυμώνει, να φουρνίζει ακόμη και να φτιάχνει και να απλώνει τραχανά (μη γελάτε!) και πολλά άλλα που δεν μπορώ να απαριθμήσω. Και αν σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, θα σας πω ότι ίσως είναι από τα πλέον σημαντικά μαθήματα που πήρε φέτος, όλα αυτά τα βιωματικά μαθήματα. Ένα ποτιστηράκι μινιατούρα συνόδευε το δώρο και συμβόλιζε τις γνώσεις που ο κύριος Γ. την "πότισε" κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
 

Επιλέξαμε ένα πρωτότυπο στυλό-κάκτο (με βάση) για την αγαπημένη μας γραμματέα του σχολείου...


...ένα θερμό για τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου για να διατηρεί τον καφέ του ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, για να τον ευχαριστήσουμε που οδηγεί προσεχτικά και παραδίδει τη Δάειρα με ασφάλεια κάθε μέρα στη μαμά της...


...καθώς επίσης και ένα χαρούμενο τσαντάκι-νεσεσέρ για τη συνοδό του σχολικού που φροντίζει κάθε μέρα να κινείται η Δάειρα με ασφάλεια, δένοντας τη ζώνη της.


Τέλος, επιλέξαμε ένα ζευγάρι τσαχπίνικα γάντια με τρισδιάστατες μαργαρίτες για την κυρία που καθαρίζει και φροντίζει το σχολείο να λάμπει και να αστράφτει από καθαριότητα...


...μία ξύλινη κουτάλα για τη μαγείρισσα που φτιάχνει πάντα νόστιμα φαγητά...


...και φυσικά δε ξεχάσαμε τη δυναμική και δραστήρια διευθύντριά μας για την οποία επιλέξαμε ένα βιβλίο με γνωμικά και αποφθέγματα.



Κάθε δωράκι συνοδευόταν από αυτοσχέδια καρτούλα, το περιεχόμενο της οποίας ήταν προσωποποιημένο για τον κάθε αποδέκτη.



Και επειδή κάθε δώρο θέλει και το αμπαλάζ του, επιμεληθήκαμε και τα αμπαλάζ τα οποία ποικίλαν.



Τα περισσότερα δώρα τα μοίρασε η Δάειρα στους αποδέκτες με τη βοήθεια της διευθύντριας, καθώς την ώρα που την πήγα σχολείο δε βρισκόταν όλοι τους εκεί. Για αυτά τα λίγα όμως που είχα τη χαρά να βρίσκομαι μπροστά την ώρα που τα χάριζε, δε ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό της και το μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας που είχε εγκατασταθεί στο προσωπάκι της. Η ενημέρωση δε που είχα τις επόμενες μέρες ήταν ότι χαιρόταν απίστευτα την όλη διαδικασία του 'μοιράσματος', γιατί καταλάβαινε πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκανε. Και αυτό για μένα είναι το α και το ω της όλης διαδικασίας.

Τις επόμενες ημέρες έβρισκα γραμμένα διάφορα ευχαριστήρια μηνυματάκια στο τετράδιο επικοινωνίας (δασκάλου-γονέων) για αυτή την απροσδόκτη έκπληξη, από δωροαποδέκτες που δεν είχα τη χαρά να δω εκείνη την ημέρα που την πήγα στο σχολείο. Ορισμένα μηνύματα ήταν τόσο συγκινητικά που μου προκάλεσαν δάκρυα.

Ως μαμά θεωρώ ότι τα δώρα που χάρισαν στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ήταν πολύ πιο σημαντικά από τα δώρα που τους χάρισε η Δάειρα εκείνη την ημέρα.

Ελπίζω μέσα από τα δικά μας δώρα να πήρατε κάποιες ιδέες για τα δικά σας δώρα στις δασκάλες και όχι μόνο. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, το να χαρίσουμε ένα δώρο, είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και μαθαίνουμε το παιδί μας να σέβεται το δάσκαλο, να αναγνωρίζει τη συμβολή του, να λέει ευχαριστώ, να ανταποδίδει, να μοιράζει χαρά, αλλά και να εισπράττει ικανοποίηση και χαρά μέσα από την προσφορά. Και επειδή σε ένα σχολείο δεν είναι μόνο ο δάσκαλος αλλά και πολλοί άλλοι που συνεισφέρουν μοναδικά και διαφορετικά ο καθένας, αν μπορείτε να μοιράσετε λίγη χαρά και ευγνωμοσύνη παραπάνω, τόσο το καλύτερο. Δεν απαιτούνται ακριβά, αλλά μικρά συμβολικά δωράκια. Άλλωστε θεωρώ ότι η κίνηση του να χαρίσεις κάτι, έχει μεγαλύτερη αξία από το ίδιο το δώρο.

Κλείνοντας θα σας πω ότι πρόσφατα έλαβα δώρο ένα αντηλιακό σώματος και ένα προσώπου από μία φίλη που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό τα επιχειρηματικά της βήματα ως αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρίας AVON. Επειδή τα δοκίμασα και μου άρεσαν και τα βρήκα εξαιρετικά οικονομικά για την ποιότητά τους και αφετέρου δε, μου αρέσει να στηρίζω κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια μαμάς, επέλεξα να βάλω ίδια αντηλιακά στο βαλιτσάκι της δασκάλας μας και στο νεσεσέρ της βοηθού της. Αν σας ενδιαφέρει, είτε για εσάς είτε για τη δασκάλα σας (είναι μία οικονομική, χρήσιμη και πολύ όμορφη ιδέα που θα την ενθουσιάσει), μπορείτε να τα βρείτε επικοινωνώντας μαζί της μέσα από τη σελίδα της στο FB στην οποία σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα, τρέχουσες προσφορές και διαγωνισμούς/δώρα.

Αλήθεια...ποια ιδέα σας άρεσε πιο πολύ; Θα χαρώ να μάθω.
Τις επόμενες μέρες, σας έχω μία σούπερ φανταστική ΕΚΠΛΗΞΗ που είμαι σίγουρη θα σας ενθουσιάσει :) Stay tuned!

Αν θέλετε να πάρετε και άλλες ιδέες, δείτε στα παρακάτω posts:

Smart ideas: Το(α) δώρο(α) που κάναμε στην πρώτη μας δασκάλα!

Smart ideas: Το δώρο για τη δασκάλα μας - Μια παραλία στο τσαντάκι

Smart ideas: 17 πρωτότυπα δωράκια για τη δασκάλα. Θα τα λατρέψει!

Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like.

48 σχόλια :

  1. Τι να πω βρε Ασπασία μου;Τι γλυκό που τους σκεφτήκατε όλους..Φαντάζομαι την συγκίνησή τους..εδώ εγώ διάβαζα την ανάρτηση και βούρκωσα! Και εμείς τα Χριστούγεννα κάναμε δώρα σε όλες τις δασκάλες, στην μαγείρισσα, στην κυρία που καθαρίζει...αλλά τώρα θα αρκεστούμε στις 3 δασκάλες της...με κάτι σχεδόν ίδιο με το δικό σας...Έχουμε πάρει νεσεσέρ, αφρόλουτρα, κλάμερ, βούρτσες και μας λείπουν τα αντηλιακά για να ολοκληρωθούν τα δωράκια μας...Πάω να ρίξω μια ματιά στην Avon...Φιλιά πολλά και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια τα δώρα σας και μου δώσατε υπέροχη ιδέα στη συγκεκριμένη περίπτωση για τους οδηγούς-συνοδούς του σχολικού! Εμείς έχουμε δάσκαλο φέτος και έτσι καταφύγαμε στη δοκιμασμένη λύση του βιβλίου αλλά είχα προβληματιστεί για τους υπόλοιπους. Πολύ επιτυχημένη ιδέα το θερμός! Όσο για το βαλιτσάκι...το ζήλεψα για μένα για να είμαι ειλικρινής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σου λέω εγώ πως ταιριάζουν τα γούστα μας! Σήμερα αγόρασα το αντίστοιχο βαλιτσάκι για μένα, έτσι γιατί τρελαίνομαι για κουτάκια μεταλλικά και τέτοια βαλιτσάκια και φυσικά πήρα και ένα σε μπλε χρώμα γιατί ετοιμάζω μια έκπληξη για τα αγόρια μου. Όλα καταπληκτικά και μοναδικά Ασπασία μου! Μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφα όλα τα δώρα, με σκέψη διαλεγμένα!Φυσικά το βαλιτσάκι μου έκλεψε την καρδιά, σίγουρα η δασκάλα σας θα το χαρεί πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφες οι επιλογες σου, Φετος που θα φυγουμε απο τον παιδικο και θα παμε νηπιο(!!!) αποφασισα να κανω κι εγω δωρακια σε όλες τις κυριες που φροντιζαν για την Κωνσταντινα μου!! Αυτα τα γαντια για την κυρια που καθαριζει πολυ τα αγαπησα!! Που τα βρηκες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία τα δώρα σας σκεφτήκατε μέχρι και τον οδηγό!! Μπράβο για τις πολύ όμορφες ιδέες !! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά δώρα! Χαμός! Μπράβο που τους σκεφτηκατε ολους! Εγώ είμαι ακόμα στη φαση αναζητησης για τις δασκάλες μας καθώς θα είναι αποχαιρετιστήρια δώρα αφού το Σεπτέμβρη θα παει νήπιο! Καλη εβδομαδα! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικά δώρα! Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμη, αλλά πρέπει να βιαστώ! Πως περνάει ο χρόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει πάρα πολύ ωραία όλα τα δωράκια, και πολύ όμορφο και ευγενικό που τους θυμήθηκες όλους!!!! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν παιζεσαι !!!!
    Να γινω η οικιακή βοηθός , ξεσκ@τουλιστρα , τι θελετε να κανω για να παρω και γω δωράκι ????
    Μα τι ωραια που ειναι ολα ?!!!

    Σκεφτομαι και γω τι να δωρισουμε στην εξαιρετική δασκάλα της μικρης μου . Υπάρχουν καποια εμποδια (Γερμανια/καιρος /διακοπες? ) οπως και η αξία του που δνε πρεπει να φερει σε αμηχανία τον αποδεκτη . Συνήθως κανω χειροποιητα πραγματα (γλυκά ή ραπτική) που τα συνοδευω με λουλουδια/γλαστράκια . Εχουμε 3 βδομαδες ακομα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπεροχα τα δωρακια αλλα τα γαντια φοβερά θα ηθελα να μαθω απο που τα πηρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχες ιδέες και δεν σου κρύβω ότι μερικές θα τις υιοθετήσω. Βρίσκω πολύ τρυφερή την σκέψη να προσφέρετε δώρα σε όλους!Μπράβο Ασπασία!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, είδα το προσωπικό σου μήνυμα. Θα σου απαντήσω αύριο με ησυχία. Δε σε ξέχασα :)

      Διαγραφή
  13. Αξιέπαινη η κίνηση σου Ασπασία μου, να τους θυμηθείς όλους, μπράβο σου! Οι επιλογές σου εξαιρετικές, μου άρεσαν πολύ και τα χρώματα των δώρων γενικότερα! Νομίζω ότι τη μικρή Δάειρα δεν θα την ξεχάσει κανείς τους...χιχιχι φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πωπώ δώρα! Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ μου άρεσε το νεσεσέρ της δασκάλας :-) σαν αυτό που είχες κάνει και πέρισυ (καλά θυμάμαι;) ! Μπράβο που τους σκεφτήκατε όλους, σ΄θιγουρα δεν θα το περίμεναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θυμάσαι καλά :) Το περσινό ήταν ένα νεσεσέρ με βούρτσα, κλάμερ, ποτηράκι με καλαμάκι, αντηλιακό σώματος και ένα κόμικ του Αρκά.
      Έβαλα και λίγο θάλασσα, κόλλησα και ένα ψάρι, έφτιαξα και ένα 3D καραβάκι και έναν ήλιο και έφτιαξα μία παραλία στο τσαντάκι :)
      Και τα δύο παραπέμπουν σε θάλασσα, καλοκαιράκι, παραλία κλπ, έχουν κάποια κοινά στοιχεία, όμως είναι διαφορετικά. Ο λόγος που δεν έκανα το ίδιο δώρο (αν και θα ήταν η εύκολη λύση) είναι βαρεμάρα. Ήθελα να σκεφτώ κάτι άλλο :)
      Φιλιά κουκουβαγιούλα!

      Διαγραφή
  15. Δαγκωτό στο δώρο του οδηγού! Σε επόμενη ζωή που θα βάλω μέσον να είμαι δασκάλα της κόρης σου, γιατί κάνεις ΤΑ δώρα, θέλω μια μικρή φυτεία καφέ + το θερμός του οδηγού + το αμπαλάζ με κορδονάκια, washi tape.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα τα δώρα είναι πραγματικά μοναδικά, πολύ έξυπνα και φοβερά στοχευμένα στα πρόσωπα στα οποία απευθύνονται!
    Πάρα πολύ γλυκιά και όμορφη χειρονομία και οι λεπτομέρειες στο αμπαλάζ και τις συνοδευτικές κάρτες με ξετρελαίνουν!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπράβο αυτό θα πει προσωπικό δώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ!
    Απάντησα ξεχωριστά μόνο σε εκείνα τα σχόλια που περιείχαν απορίες ή ερωτήσεις, λόγω έλλειψης χρόνου.
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ όμορφη κίνηση, να δωσετε δωράκι σε όλους!!!! Αλλά δε μπορώ να διαλέξω, το καθένα έχει τη χάρη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πωπω υπέροχα όλα! Και όχι ότι κι ότι, φυσικά, προσεκτικά μελετημένα προσωπικά δωράκια! Μπράβο σου για τη σκέψη να δώσεις σε όλο το προσωπικό, το εκτιμάνε πάντα να ξέρεις! Παρόμοιο βαλιτσάκι tiger έχω κι εγώ για τα ραπτικά μου! Τρέλα έχω με όλο το μαγαζί, τα αναγνώρισα όλα, και πολλά τα έχω ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχα όλα! Γέλασα πολύ με τα γάντια,χεχε! Μου θυμίζει εκείνη την εκπομπή την βρετανική που η άλλη καθάριζε σπίτια με πέρλες και φρου φρου! Τα πάντα θέλουν στυλ! Μπράβο Ασπασία, όλα νοικοκυρεμένα και κανείς παραπονεμένος! Φιλάκια και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έιιιιι κοπελιά δεν υπάρχεις ,το ξέρεις???Μπήκα και περίμενα να δω ένα δωράκι για την δασκάλα σας και τρελάθηκα με όλα αυτά τα δώρα!Μπράβο ρε Ασπασία, μας βάζεις τα γυαλιά ώρες ώρες!!Πόσο όμορφα θα ένιωσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σκέφτομαι.Και ξέρω,το ίδιο και εσείς που τα χαρίσατε!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά είσαι απίστευτη!! Θαυμάζω την όρεξή σου με δυο μωρά και το μεράκι σου! Μπράβο που δεν άφησες ούτε έναν εκτός!!
    Είσαι μαμά-έμπνευση!!!!!

    Πολλά φιλιά,
    Βάσω, η Μαμά Πρωτάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είσαι καταπληκτική!! Πολύ έξυπνες οι επιλογές σου για όλους!! Μου έδωσες πολλές ιδέες για δωράκια που ψάχνω και εγώ :-D Τρελάθηκα με τα γάντια, το στυλό και την κουτάλα και φυσικά το βαλιτσάκι καταπληκτικό. Η δασκάλα της Δάειρας θα τρελάθηκε!! Θα συμφωνήσω με τη μαμά πρωτάρα. Είσαι μαμά έμπνευση με καταπληκτικές ιδέες και καταπληκτική γραφή. Μπράβο Ασπασία, όλα καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αχ Ασπασια μου τι μου θυμησες , και ολα τα δωρα ήταν τοσο προσεχτικα διαλεγμενα και οι καρτουλες σας με τις ευχές μοναδικες συγχαρητηρια μοιαζει σαν να βλεπω μπροστα μου το υπέροχο χαμογελο της Δαειρας !!!!!!! φιλια σε ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μου αρεσει παρα πολυ που πραγματικα ασχολεισαι με τα δωρακια για τον καθε ενα!! Φανταζομαι τη χαρα τους αλλα κι τη χαρα της Δάειρας!! Τυχεροι που σας είχαν και εσεις τυχεροι που είχατε τοσο καλους ανθρώπους για να την προσεχουν!! Φοβερες οι ιδεες σου Ασπασακι μου!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πληθωρική σε όλα, μα κυρίως στα δώρα!!! Μπράβο Άσπα! Το πιο βασικό από όλα είναι οτι μαθαίνεις τα παιδια σου να δίνουν απλόχερα δώρα αγάπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφη σκέψη να κάνετε δωράκια σε όλους! Είμαι σίγουρη οτι θα χάρηκαν και θα συγκινήθηκαν! Δίνεις πολύ σπουδαία μαθήματα στη Δάειρα, Ασπασία, είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε τελικά όλους όσους φροντίζουν για εμάς, ακόμα και την καθαρίστρια και τη γραμματέα. Μπράβο και στις δυο σας για τα τέλεια δωράκια που ετοιμάσατε!
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι όμορφο που τους σκέφτηκες όλους Ασπασάκι. Οι ιδέες σου πανέξυπνες και είμαι σίγουρη ότι θα χαροποίησαν πολύ τους αποδέκτες. Και τι όμορφα μας τις παρουσίασες μέσα από τις φωτογραφίες σου. Μπράβο κοριτσάκι. Θα σου κλέψω κάποιες ιδέες, να το ξέρεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τα όμορφα σχόλια! Χαίρομαι αν καταφέρνω και δίνω έμπνευση σε κάποιες από εσάς όπως επίσης χαίρομαι και να υιοθετείτε ιδέες μου. Για αυτό άλλωστε τις μοιράζομαι μαζί σας :)

    Ασπασία
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ μου αρέσει το βαλιτσάκι! Η μικρή μου δεν παει παιδικό σταθμό ακόμα, οπότε δνε εχουμε ανάγκη από τέτοιο δώρο ακόμα, πάντως είναι πολύ χρήσιμες ολες οι πληφορορίες που μας έδωσες, για μελλοντική χρήση (ούτε καν ήξερα ότι πάνε δώρα στις δασκάλες - καμία επαφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ασπασία μου πολύ γλυκό να σκεφτειτε ολο το προσωπικό. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε εναν το δωρο ηταν διαφορετικό και ειχε ιδιατερη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εισαι εξαιρετικη.
    Εχεις μερακι και πολυ δοτικοτητα!!!
    Τα ξεχωριζω ολα, το καθε ενα για διαφορετικο λογο!!!!!
    Μπραβο σου Ασπασια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θυμάμαι κι εμείς φτιάχναμε δωράκια με τη μαμά για τους δασκάλους μας! Τι όμορφο!
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ γλυκό γλυκό post!!
    Πραγματικά είναι πολύ τρυφερό το δωράκι αλλά και το μικρό κειμενάκι!!!
    Ομορφη ιδέα!! θα το κάνουμε και εμεις το καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλησπερα...πολυ ομορφο blog....μια ερωτησησ...που θα μπορουσα να βρω αυτο το φανταστικο βαλιτσακι με τον καρχαρια απ εξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!
      Στα Tiger :) Στην Ερμού :)
      Είναι όμως της περσινής καλοκαιρινής καμπάνιας. Δεν ξέρω αν φέτος θα ξαναβγάλει βαλιτσάκια καρχαρία. Βαλιτσάκια φέρνει κατά καιρούς, απλά με άλλα θέματα κάθε φορά.
      Check: www.tiger-stores.gr/

      Διαγραφή
  37. Ok,δεν έχω λόγια!!! Έχω μείνει άφωνη!!! Εγώ είμαι ακόμα στην αναζήτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ok,δεν έχω λόγια!!! Έχω μείνει άφωνη!!! Εγώ είμαι ακόμα στην αναζήτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά! δώρα υπέρ παραγωγή!!!!
    Εγώ πάντως λάτρεψα εκείνα τα τσαχπίνικα γάντια!! χε χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειναι υπέροχα !!! Συγχαρητήρια για τι ιδέες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ!!! Εύχομαι να εμπνευστήκατε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Νομίζω τη συγκεκριμένη χρονιά το..τερμάτισες το projet δώρα! Πώς και δεν το θυμάμαι αυτό το ποστ? (μάλλον γιατι δεν είχα μπει στο "χορό" τότε) τώρα όμως που μπήκα έχω ενθουσιαστεί που το βρήκα γιατί είναι άκρως χρηστικά τα δώρα σου (και δεν έχουν καμία σχεση με τα.. αναμνηστικά που αναρωτιέμαι τι τα κάνουν οι δασκάλες κάθε χρόνο από τόσα παιδιά)
    Επίσης μου άρεσαν πολύ οι "τσαχπινιές" σου και η κάρτα (και το κείμενο) και δηλώνω ευθαρσώς ότι θα κάνω κλόπι-πέιστ για το δώρο της δασκάλας της μικρής φέτος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts