24.2.15

Lovable books: Και το πάρτι ξεκινά με...Party! {GIVEAWAY}


Το ρίξαμε στη μελέτη μαμά και (μεγάλη) κόρη! Μελετάμε εντατικά γιατί σε δύο εβδομάδες θα δώσουμε "εξετάσεις". Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πρώτο πάρτι γενεθλίων της μπεμπούλας μας, καθώς γίνεται ενός έτους, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες μποθ!
Έχουμε ψιλο...σκεφτεί και ψιλο...συμφωνήσει στο θέμα και τα χρώματα του πάρτι και τώρα δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε για τον μπουφέ. Πριν λίγες μέρες αποκτήσαμε το νέο μας σούπερ βιβλίο Party από τα χέρια της ίδιας της συγγραφέως μαζί με μία γλυκιά χειρόγραφη αφιέρωση, και έκτοτε πέσαμε με τα μούτρα στο διάβασμα. Θα έχετε καταλάβει πόσο party maniacs είμαστε μαμά και Δάειρα άλλωστε. Ήδη μέσα σε 4 μήνες οργανώσαμε 3 πάρτι και τώρα ετοιμαζόμαστε για το τέταρτο. Αυτή τη φορά όμως θα είμαστε ακόμη πιο οργανωμένες γευστικά :) Που αλλού θα μπορούσαμε να βρούμε πιο πλήρη συλλογή για γλυκές και αλμυρές λαχταριστές λιχουδιές για τον μπουφέ μας εκτός από το νέο καταπληκτικό βιβλίο της αγαπημένης Αθηνάς-SugarBuzz;



Ετοιμάζεστε για πάρτι γενεθλίων; Για κοκτέιλ πάρτι; Για Xmas πάρτι; (...εντάξει...αυτό του χρόνου!) Για καλοκαιρινό πάρτι; Ή μήπως για πικ-νικ στην εξοχή; Από όλα έχει ο μπαξές μπουφές! Στο νέο της βιβλίο Party, η Αθηνά έχει συγκεντρώσει σε 89 χαρούμενες σελίδες με υπέροχα χρώματα και άψογο (για τα γούστα μου) καλλιτεχνικό σχεδιασμό, 30 πρωτότυπες, εύκολες και γρήγορες συνταγές για αλμυρά και γλυκά και μία εντυπωσιακή τούρτα -bonus- για να στήσετε έναν πλήρη και 100% επιτυχημένο buffet για να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας!



Στις αρχικές σελίδες θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές, ακόμη και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε...



Το συγκεκριμένο βιβλίο με έχει κερδίσει με την εξαιρετική αισθητική του. Πανέμορφες φωτογραφίες (από την Αθηνά!!!), προσεγμένο food styling (από την Αθηνά!!!), υπέροχα χρώματα. Πάρτε μία μικρή γεύση...


Η περιγραφή των συνταγών είναι πολύ απλή και ευχάριστη στην ανάγνωση. Από τη στιγμή που θα πάρεις το βιβλίο στα χέρια σου, θα θελήσεις να τις δοκιμάσεις όλες! Οι αλμυρές γεύσεις που προτείνει είναι must και οι γλυκές γεύσεις είναι τόσο sweet όσο και η ίδια η Αθηνά. Είναι μία γλυκύτατη κοπέλα την οποία τη συμπαθείς από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίζεις. Προσωπικά τη συμπάθησα ένα τσικ παραπάνω γιατί τυγχάνει να έχουμε κάποια κοινά: είναι και αυτή μηχανικός (συναδελφική αλληλεγγύη βλέπετε...), είναι συμπατριωτάκι (η μισή "κρατάω" από Ήπειρο μεριά και εγώ) και είναι λάτρης της φωτογραφίας (εντάξει, την Αθηνά την λες επαγγελματία βέβαια. Εγώ είμαι μία μικρή και ταπεινή ερασιτέχνης). Τη γνώρισα πρώτη φορά διαδικτυακά όταν ανακάλυψα στο blog της μία συνταγή για cupcakes σοκολάτας τα οποία άπαξ και τα έφτιαξα, έκτοτε έχουν γίνει γλυκιά συνήθειά μας (η Δάειρα δεν αφήνει ψίχουλο και μουρμουρίζει μπουκωμένη "γιάμι γιάμι" γλείφοντας τα δάχτυλά της). Από κοντά τη γνώρισα στα Public Συντάγματος τον περασμένο Οκτώβριο όταν είχαμε τη χαρά και η δύο μας να βρισκόμαστε (μαζί και με τη Θέμιδα Καρδιόλακα) στο ίδιο πάνελ για να προλογίσουμε το νέο βιβλίο της άλλης αγαπημένης μου food blogger Ερμιόνης (το οποίο αν θυμάστε -που θυμάστε!- ήταν η ακριβώς προηγούμενη έκπληξη που σας είχα ετοιμάσει). 

Και επειδή τα όμορφα πράγματα τα μοιραζόμαστε, θέλουμε αυτό το βιβλίο να γίνει και δικό σας!!!
Για αυτό λοιπόν το My Lovable Baby με την Αθηνά και τις Εκδόσεις Ψυχογιός το χαρίζουμε σε μία τυχερή αναγνώστρια ( ή έναν τυχερό αναγνώστη) του blog :)


Το Party είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψετε υπερβολικά...χωρίς υπερβολή! Συνιστά μία πάρα πολύ καλή ιδέα για να κάνετε δώρο σε κάποιον που αγαπάτε, αλλά και πολύ καλή ιδέα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Κυριακή 1 Μαρτίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ
[2] Αφήνετε ένα επώνυμο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Όσοι επιθυμείτε απλά να αφήσετε σχόλιο αλλά να μη συμμετάσχετε στην κλήρωση, αφήνετε το σχόλιό σας κανονικά και απλά δε συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής :)



ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Η τυχερή (ο τυχερός) θα προκύψει με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα (μία συμμετοχή νοείται έγκυρη εφόσον περιέχει συμπληρωμένα όλα τα πεδία της online φόρμας και συνοδεύεται από ένα επώνυμο σχόλιο στο blog, βάσει των όρων που έχουν ανακοινωθεί παραπάνω. Συμπλήρωση της online φόρμας χωρίς σχόλιο στο blog ή σχόλιο στο blog χωρίς να έχει συμπληρωθεί η online φόρμα, καθιστούν μία συμμετοχή άκυρη).
- Το όνομα της τυχερής (του τυχερού) θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και η ίδια (ο ίδιος) θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail που θα της (του) αποσταλεί. Η τυχερή (ο τυχερός) οφείλει να απαντήσει εντός 5 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί.
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.
- Η τυχερή (ο τυχερός) που διαμένει εκτός Αττικής, θα παραλάβει το βιβλίο της (του) με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.
- Η τυχερή (ο τυχερός) που διαμένει εντός Αττικής, θα παραλάβει η ίδια (ο ίδιος) το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα [εκτός και αν διαμένει πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση η τυχερή (ο τυχερός) θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της (του)].
- Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε like στη σελίδα του My Lovable Baby ή στη σελίδα του SugarBuzz στο FB για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αν ωστόσο σας αρέσουν οι σελίδες και θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα και για άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε η Αθηνά ή εγώ, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα πατώντας τα παρακάτω κουμπάκια. Τσακ μπαμ :)





Καλή επιτυχία! Και αν δεν είστε εσείς η τυχερή/ο τυχερός, μπορείτε να το αποκτήσετε πάρα πολύ εύκολα σε πολύ προσιτή τιμή από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και όχι μόνο. Μπορείτε να το αγοράσετε και ηλεκτρονικά από εδώ.

Updated on 02/03/15: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ:
Συνολικά είχαμε:
- 189 καταχωρήσεις στην online φόρμα συμμετοχής
- 143 σχόλια στο blog
Εκ των οποίων, μόνο οι 135 συμμετοχές ήταν έγκυρες!
Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε μέσω του random.org μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών, η τυχερή της κλήρωσης είναι η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ.


Αριάδνη, συγχαρητήρια! Θα λάβεις προσωπικό e-mail στο οποίο θα κληθείς να απαντήσεις με τα προσωπικά σου στοιχεία, ώστε να δούμε τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου :)

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Προσεχώς, νέες εκπλήξεις στο My Lovable Baby!

Πηγές φωτογραφιών: My Lovable Baby, Εκδόσεις Ψυχογιός

144 σχόλια :

  1. it's party time....απλα τελειο....ευχαριστουμε για το δωρο..
    καμηλακη αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία και "εύγευστη " η προσφορά!Ευχαριστούμε!
    Γεωργία Μακρή (ginamakri@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα τις φτιάξω τις συνταγές με ή χωρίς πάρτι!
    Κυριακή Σαχπαζίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλησιάζουν τα γενέθλια της κορούλας μου...
    Θα το ήθελα για να της ετοιμάσω super party!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία σε όλους!!! elena cf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια! Τέλεια! Τέλεια! Το ζαχαρώνω καιρό τώρα και με το πρώτο πάρτυ του μικρού μας να πλησιάζει, θα ήταν τέλεια να το κερδίσω :) :) :) :) Καλή επιτυχία σε όλους κι ευχαριστούμε Ασπασάκι για την ωραία έκπληξη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. So, the party is here!!!! Λατρεύω τα βιβλία που με ξεσηκώνουν από το εξώφυλλο κι αυτό το εξώφυλλο σε κάνει να θέλεις να κάνεις πάρτυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ok! σούπερ ξανά! ανυπομονώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίο δωράκι!!! Ευχαριστούμε πολύ! Έλλη Τσαμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραιο δωρο....!!!! καλη επιτυχια..... και καλά παρτυ...!!!!! =)
    ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το έχω αυτό.... ομως ειναι οτι πρεπει για δωρακι!! Ευχαριστουμε κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει τύχει να περάσει από τα χέρια μου το συγκεκριμένο βιβλίο και το είχα βρει εξαιρετικό. Όποιος ή όποια το κερδίσει θα είναι πολύ τυχερός/η. Ευχαριστούμε πολύ! inmycloset.gr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλεια :)

    Πατλαντάνη Θεοδώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο φανταστικό Ασπασία!! Μαρία Θεοδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχο δωράκι για μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν την κουζίνα. Ευχαριστούμε. Αθανασία Πάσχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκπληκτικό δωράκι! Είχα πάρει το πρώτο βιβλίο της Αθηνάς (βλέπε cupcakes) πριν ακόμα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ψυχογιός οπότε ενδιαφέρομαι και γι αυτό το βιβλίο. <3 Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελεια το χρειαζομαι για το παρτυ που θα κανω για τον γιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέλειο δωράκι!!!! Thank you!!!!!!!
    Άντζυ Χρόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχο φαινεται! Ό,τι πρεπει για τα πάρτυ που ερχονται!
    Χρυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελειο κ χρησιμο δωρακι!Ελευθερια Πετρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Xαρούλης είναι 18 μηνών και έχουμε πολλά πολλά πάρτυ μπροστά μας να ετοιμάσουμε!! Μακάρι να είμαστε οι τυχεροί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντα το πρόβλημα μου στα πάρτυ των παιδιών δεν είναι τι θέμα θα κάνουμε φέτος, αυτό το έχω αλλά τι φαγητά θα ετοιμάσω.Θα μου φανεί χρήσιμο.
    Σουλτάνα Ασλάνογλου
    yourpartywitch.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ότι πρέπει για τα γενέθλια μας που πλησιάζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελειο δωρακι,θα θελαμε πολυ να το αποκτησουμε. Γιαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστούμε πολύ!
    Μαρία
    kamstol07@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλα τα party animals μαζεμένα:)))
    Φαίνεται τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατερίνα ΓκιώνηΤρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2015

    Τέλειο Δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ασπασία με έχεις βάλει στην πρίζα για το νέο πάρτυ που θα ετοιμάσεις! Πόσο περισσότερο τέλειο μπορεί να γίνει, ξεπερνώντας τα προηγούμενα;;;; Ανυπομονώ που λέει και η κόρη μου!
    Τέλειο το δωράκι σας! Σας ευχαριστούμε πολύ (και θα χαρώ πολύ να το κερδίσω.....σσσσσσσ!) Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φαίνεται πολύ ωραίο το βιβλίο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρησιμο δωρο!! Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Tέλειο!
    Βασιλικη Αρσενίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ααα μοναδικές συνταγές!!! Το έχω το βιβλίο και με αφιέρωση της γλυκειάς Αθηνάς οπότε δεν θα συμμετέχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχχχ το θέλω, το θέλω πολύ! τι τέλειο δώρο βρε Ασπασία μου! Καλά λέω εγώ ότι μας κακομαθαίνεις!!! φιλάκια
    Μαρία Κουτσόμηνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ χρήσιμο δωράκι μιας και εμείς είμαστε fun των parties και θα μας βοηθήσει πολύ!!!φιλιά και καλά πάρτυ Ασπασία!!!Μέμη Ρούγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τέλεια! We love partying too!!
    Στογιαννιτσάκη Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Mmmmm Party time :D
    Φλώρα Αγγελοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τέλειο δώρο!!!!!!!!!! καλή επιτυχία σε όλους!!!!!! Χρυσανθακοπούλου Νεκταρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ε που θα πάει αυτό θα το κερδίσω χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το θέλω τόοοοσο πολυ! Ευχαριστούμε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όμορφο δώρο
    Καλή Σαρακοστή
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πραγματικα υπεροχο! Καλα παρτυ σε ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πραγματικα υπεροχο! Καλα παρτυ σε ολους μας!Μαρθα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το θέλω!!!!!!!!!!!! Μαρία Βασιλάκη Δρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λατρεύω και το site και τα βιβλία της...μακάρι να είμαι η τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιάμι γιάμιιιιι!!
    Μαρία Παδουβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το βιβλίο δεν το έχω και το θέλωωωωω!!Ευχαριστούμε κορίτσια!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολυ ξεχωριστα τα βιβλια της Αθηνας! Εχω ηδη τα δυο και θα ηθελα και το τριτο!!
    Ειμαι σιγουρη οτι θα οργανωσεις το τελειο παρτι οπως πολυ καλα ξερεις να κανεις Ασπασια!
    Φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αχ τρελομάνα και τρελοκόρη partylovers!!
    Ευχαριστούμε πολύ για το τέλειο δωράκι!!! Τα βιβλία της Αθηνάς είναι must για κάθε μαγειρική-ζαχαροπλαστική βιβλιοθήκη!!!
    Το τέταρτο πάρτυ σας για αυτή τη σαιζόν θα αφήσει εποχή είμαι σίγουρη!!! Καλή δύναμη και αστείρευτη έμπνευση σου εύχομαι φιλενάδα:)
    Δήμητρα Νικήτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Υπέροχο δώρο!!!Τα βιβλία της Αθηνάς είναι υπέροχα με νόστιμες συνταγές και καταπληκτικές εικόνες, το ξεφύλλισμα τους, μου φτιάχνει το κέφι!!! Έχω τα άλλα δυο βιβλία, μακάρι να κερδίσω το τρίτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τέλειο ΚΑΙ αυτό το δώρο! ό,τι πρέπει για τα πάρτυ που ετοιμάζουμε! Είμαστε κ πολλά τα κριαράκια βλέπεις!Σ ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία σε όλες μασ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τέλεια η έκπληξη! Ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο για τις γιορτούλες μας!
    Ευχαριστούμε!

    Άννα Παπάζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελειο βιβλιο!!!!!!
    Γαλυμιτακη Ηρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ!ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τέλειο το βιβλίο της Αθηνάς!Εχω το 1ο της ''Στον πλανήτη των cupcakes'' και πολύ θα ήθελα και το Party!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Διάβασα τα περιεχόμενα και μου τρέχουν τα σάλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μακάρι να το κερδίσω είναι τέλειο, μαζί με τα άλλα δυο της σειράς!
    Παπαδάκη Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ευχαριστούμε πολύ πολύ για το γλυκό δωράκι..
    Λυδία Αναστασιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σ΄ευχαριστούμε πολύ Ασπασία που μοιράζεσαι μαζί μας αυτό το super βιβλίο!!!

    Μαρία Διακάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευχαριστούμε!!!

    Χάτσιου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. τέλεια τα βιβλία της Αθηνάς...τέλειες και οι φωτογραφίες του άρθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. alexioubaggelis@yahoo.gr
    ευαγγελος αλεξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θα χαρώ να κερδίσω! Για τις μαζωξεις με φίλες όταν έρχονται μα δουν το μπεμπακι είναι ότι πρέπει! Και για τα πρώτα του γενέθλια φυσικά
    ..
    Ευχαριστούμε 😀
    Μαρούγκα Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Λατρευουμε οικογενειακως την Αθηνα, τις συνταγες της, τα βιβλια της και τις παρουσιασεις της! Ως γνησια party animals θα μας ηταν ιδιαιτερα χρησιμο.... Ευχαριστουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τέλειο δώρο!!Ευχαριστούμε! :-) ΔΑΡΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψω και αυτό όπως και τα άλλα 2 βιβλία της Αθήνας !!!!
    Ευχαριστώ πολύ !!!!
    Despina Kaltsouni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τα πάρτυ μας αρέσουν πολύ!
    Ελένη Καραντζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ευχαριστουμε πολυ Ασπασακι!!!

    Φιλια,Σοφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τελειο κ πολυ χρησιμο δωρο!!!! Ευχαριστουμε! Ελενη Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πολύ ωραία η έκλπληξή σας! Με το καλό να ετοιμάσετε το πάρτυ της μπεμπούλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πολύ ωραίο βιβλίο, μακάρι να συμπληρώσει το κενό στη μαγειροβιβλιοθήκη μου και να μην χρειαστεί να το δανειστώ από τη φίλη μου!! Καλή επιτυχία και καλά μαγειρέματα σε όλους! Κόκκαλη Πόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σε ευχαριστούμε πολύ Ασπασία! Φαίνεται τέλειο!
    Έφη Παστογ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σε ενα μηνα εχουμε παρτυ για τα πρωτα γενεθλια του μπομπιρακου μου, θα ηταν το τελειο δωρο για μενα. Γεωργια Μαργιτουδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σε ευχαριστούμε πολύ!
    fb:ευδοξια καραγιωργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το θέλω εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ Γιάννα Πάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τέλειο ειναι Σούπερ δώρο. Ευχαριστουμε! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το πιστεύεις ότι μέσα σ'όλα δεν έχω πάει να το πάρω;;;; Οπότε το θέλω κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αχ!Πραγματικά το θέλω πάρα πάρα πολύ!Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Super το δωρακι σου!!! οτι πρέπει για τα γεννέθλια του γιου μου που είναι σε λιγο καιρό!!
    Σ'ευχαριστούμε πολύ!!! Αγάθα Αντζουλάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ευχαριστουμε υπεροχο δωρακι
    fb:Evaggelia Papastoika
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΣΤΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τέλειοοοοο....................Κωνσταντίνα Φούρλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κατσιγιάννη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Θα το ήθελα πολύ αυτό το βιβλιαράκι γιατί μ'αρέσει να μαγειρεύω για την παρέα μου!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!*

    Κατερίνα Ραπτοδήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φαίνεται τέλειο! Ότι πρέπει για τα party!

    Τατιάνα Γκιουλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. φαίνεται πολύ προσεγμένο βιβλίο - πολύ καλή βιβλιογραφία - κάτι που σε τραβάει αμέσως - ευχαριστούμε για τη ευκαιρία
    Δάφνη Χατζηγιουβανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ελα που μου θες και επώνυμο σχόλιο! με ξέρεις σωστά?
    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Eυχαριστούμε!
    Αρσενίου Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καλη επιτυχία σε όλους μας!
    Ευχαριστούμε πολύ!
    Στεφαν. Αριάδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τέλειο κ πολύ χρήσιμο δώρο , το θέλω κ εγώ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Φυσικά και το έχω το βιβλίο της Αθηνάς όμως θέλω να το κερδίσω για να το χαρίσω στην κουμπαρουλα μου. Είμασταν γνωστές για τα πάρτι μας τώρα με το party θα εκτοξευτούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πολύ χρήσιμο βιβλίο!
    Φανη Παπατωλη
    papatofe@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Υπέροχο βιβλίο και αρκετά χρήσιμο!!!!!
    Έλενα Παπούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Χρησιμότατο για μας τις πάρτυ-μάνιακς!!! Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Είναι ένα υπέροχο βιβλίο απ'ό,τι φαίνεται! Μπράβο στη συγγραφέα και μπράβο και για την κίνηση να το χαρίσεις σε μία τυχερή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τέλειο δώρο!! Το θέλουμε για τα πάρτι μας! <3 sugarbuzz
    Nia Digaletou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τι ομορφο και χρησιμο δωρο! Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Τελειες συνταγες, τελειο βιβλιο, τελειο δωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. super ιδέα!!super δώρο!!!εύχομαι να το κερδίσω για να προλάβω τα γενεθλια της μικρής μου στις 19/3!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Φανταστικό δωρο,σε ευχαριστούμε Ασπασια!
    Τσατσου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Τέλειο δωράκι, καλά μαγειρέματα!

    Ιωάννα Τσώρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Με πετύχεις σε φαση που διοργάνωνε το πάρτυ της ανιψιάς μου. Κάθε πρωτότυπη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τελεια ιδεα για βιβλιο...ολοι χρειαζομαστε ιδεες για φανταστικα παρτυ!!!

    Γαμπά Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πλύ ωραίο δώρο!Συγχαρητήρια και στις 2.Tsikala Katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλησπέρα, καταπληκτική ανάρτηση, και bonus το βιβλίο δώρο! Ελπίζω να το κερδίσω για το Μαρτιάτικο δώρο της ζωής μου, την soon2b4 κόρη μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες and keep on partying! Άλλωστε και η soon2b40 μαμά έχει πολλούς λόγους να θέλει να κάνει party τον Μάρτη και ευχαριστώ που με πείσατε πως θα το κάνω outdoors! Effie Chilla effiechilla@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. πολύ ωραίο και αυτό το δώρο, καλή μας επιτυχία!
    Αφροδίτη Νακούτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ετοιμάζω και εγώ σε λίγους μήνες διπλά γενέθλια και θα ήταν πολύ χρήσιμο. Σε ευχαριστούμε πολυ!
    Ελένη Γιαννακίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Με μεγάλη χαρά παίρνω μέρος στο σούπερ διαγωνισμό σου Ασπασία, αφού δεν έχω καταφέρει να αγοράσω ακόμη το βιβλίο. Άσε που τα γενέθλια των αγοριών είναι σε έναν μήνα και θα μου χρειαστεί! Φιλιά (Λίτσα Χλωροκώστα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. πολυ ομορφο δωρακι. ευχαριστουμε πολυ που μας σκεφτεσαι. ειμαι σιγουρη οτι θα βρουμε καταπληκτικες ιδεες στις σελιδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Συγχαρητήρια για την υπέροχη ιδέα!!! Έρχεται και το πάρτι της δικής μου κόρης (8χρονών) στις 10 να δω τι θα πρώτο κάνω!!! Φιλιά και να χαίρεσαι το πρωτάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. To δικό μας πάρτυ αργεί, είναι τον Αύγουστο, αλλά όλο και μαζευόμαστε με φίλους σπίτι, οπότε πολύ χρήσιμο θα μας είναι το βιβλίο!
    Ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. λατρευω τα βιβλια με εξυπνες ιδεες για σνακ και παρτυ, μακαρι να το κερδισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts