19.12.14

Happy moments: Το δικό ΜΟΥ Xmas πάρτι γενεθλίων. Ω ναι, της μαμάς!


Τρελαίνομαι να διοργανώνω πάρτι, αγαπώ τις εκπλήξεις και μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τους καλεσμένους μου. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, είχα τα γενέθλιά μου. Αυτή τη φορά αποφάσισα να τα γιορτάσω λίγο διαφορετικά από ότι τα τελευταία τρία χρόνια με τις απανωτές εγκυμοσύνες και τα
νεογέννητα.

Αν και αρχικά σκεφτόμουν κάτι πιο ανοιχτό με αρκετό κόσμο, τελικά αποφάσισα να τα γιορτάσω σε στενό φιλικό κύκλο ώστε να είναι πιο cozy η ατμόσφαιρα και να μπορώ να κάνω όλα όσα είχα στο μυαλό μου (που φυσικά πάλι δεν τα έκανα -όλα όσα είχα στο μυαλό μου- αλλά τουλάχιστον έκανα τα
περισσότερα από αυτά). Οπότε διοργάνωσα, που λέτε, ένα Xmas bday party! Είναι το 3ο πάρτυ που διοργανώνω μέσα σε διάστημα 3,5 μηνών, αλλά αυτή τη φορά ήταν ένα πάρτυ για τη μαμά και μόνο για τη μαμά! Γιατί και η μαμά έχει ψυχή...και ας "της βγήκε" για να το οργανώσει :) (τα άλλα δύο πάρτι, τα παιδικά, σας τα "χρωστάω").

Τι ήταν αυτό το πάρτι; Τεκίλες, ρούμι, δυνατή μουσική, χορός, ξενύχτι και Άγιος ο Θεός; Ε, καμία σχέση. Όλα αυτά... last year (όταν ήμουν φοιτήτρια και όταν θα βγω στη σύνταξη πάλι). Το φετινό μου πάρτι ήταν ένα πάρτι όπως αρμόζει σε μία μαμά της (μικρής - χεχε) ηλικίας μου... με παιδιά, γατιά και τα συναφή.

Το πάρτι μου είχε άρωμα Χριστουγέννων! Με λίγα λόγια, άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, πολύ χρώμα (και ειδικά κόκκινο της φωτιάς), Xmas δωράκια, happenings, λίγους καλούς φίλους -οι μισοί αυτών μετά τέκνων- πλούσιο δεκατιανό (brunch), τα Jingle Bells να παίζουν στο background μαζί με άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες...και τρέλα κορδέλλα όπως "πάει πακέτο" με τα.. 23 μου χρόνια :)

- Μαμά, σήμερα έχεις γενέθλια;
- Ναιιιιιιιιιι
- Και πόσα χρόνια γίνεσαι;
- Πολλά!
- Πόσα πολλά;
- Για πες μου εσύ. Πόσα νομίζεις ότι γίνομαι;
- Εικοσιτρία!

Ω ναι φίλοι μου! Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τη Δάειρα, έκλεισα τα 23 μου!!! :)))

Το ραντεβού μας ήταν για μία Κυριακή πρωί. Στις 10:00 (νταν). Για brunch. Από το πρωί και όσο πάει. Αλλά, ας σας "ξεναγήσω"...

Στην πόρτα είχα κρεμάσει κέρατα ταρανδένια, κόκκινες μυτούλες που αναβόσβηναν όταν τέντωνε το λαστιχάκι γύρω από το κεφάλι, καμιά 10ρια κόκκινους σκούφους του Άγιου Βασίλη και ένα τριγωνάκι από αυτό που λένε τα κάλαντα. Η "εντολή" ήταν σαφής. Όποιος δεν την ακολουθούσε, δεν έμπαινε στο κατώφλι του σπιτιού:

"Η είσοδος επιτρέπεται σε μεγάλους Άγιους Βασίληδες και μικρά ταρανδάκια με λαμπερή μυτούλα. Όταν είστε έτοιμοι, χτυπήστε το τριγωνάκι για να σας ανοίξει το ξωτικό του δέντρου! Γκλιν γκλον"

Ποιο ξωτικό; Μα εγώ φυσικά. Φορούσα ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεφάλι και ένα αγγελάκι-καρφίτσα που αναβόσβηνε στο πέτο. Και υποδεχόμουν τους καλεσμένους μου, κομπλέ καρναβαλέ!



Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω κάθε φορά, αλλά στα πάρτι ξενυχτάω για να προλάβω να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Έτσι -για να μη χαλάσω την παράδοση- και σε αυτό το πάρτι, αφού έβαλα τα παιδιά για ύπνο, άρχισα τις προετοιμασίες αργά το βράδυ και "την έβγαλα" με δύο διπλά espress-άκια μέχρι το πρωί ώστε να καταφέρω να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Τις φωτογραφίες -ως συνήθως- τις έβγαλα "με την ψυχή στο στόμα" 15 λεπτά πριν έρθουν οι καλεσμένοι (δυστυχώς ο καιρός ήταν εναντίον μου -πολλή συννεφιά- οπότε η φωτογράφηση δεν έγινε κάτω από επαρκές φως ημέρας αλλά κάτω από τις φωταψίες του σπιτιού και δεν είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα). Οπότε, όταν κατέφθασαν οι πρώτοι, τους υποδεχόμουν φρεσκαδούρα (με μισό κιλό κρέμα ματιών που δεν πρόδιδε το ξενύχτι μου), τα τραπέζια ήταν έτοιμα στρωμένα (ένα τραπέζι για τα παιδάκια και ένα για τους μεγάλους)... και όλα κομπλέ! Κάναμε πλάκα με τις Xmas αμφιέσεις μας και στις 10:30 κατέφθασε και ο τελευταίος "Άγιος Βασίλης", oπότε τότε καθίσαμε να απολαύσουμε το brunch μας μικροί και μεγάλοι.

Το τραπέζι των μικρών ήταν το αγαπημένο μου. Πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο, χαρούμενο και πανέμορφο. Χρησιμοποίησα το coffee table του καθιστικού στο οποίο έβαλα 6 σκαμπουδάκια-καρεκλάκια της Δάειρας.



Στη μέση έβαλα το (βιολογικό) γάλα και το (φρέσκο) χυμό πορτοκάλι, τοστάκια αστεράκια (με καπνιστή γαλοπούλα, τυράκι κρέμα και τυράκι κίτρινο), τα cornflakes, τα κρουασάν βουτύρου, δύο είδη ψωμάκια σε φετούλες, το βούτυρο, τη nutella και τις μαρμελάδες. Προτίμησα τις αγαπημένες μου Bonne Maman που είναι χωρίς συντηρητικά, φτιαγμένες με την παραδοσιακή Γαλλική συνταγή και με ολόκληρα κομμάτια φρούτων. Επέλεξα να σερβίρω 3 διαφορετικές γεύσεις: Άγρια Μύρτιλα, Μαύρο Κεράσι και 4 Φρούτα (ένα "κοκταίηλ" με κεράσια, φράουλες, κόκκινα φραγκοστάφυλα και βατόμουρα). Γεύσεις του δάσους, άκρως χειμωνιάτικες δηλαδή όπως άρμοζε και με την περίσταση.



Για τα παιδάκια προτίμησα χάρτινα Xmas σερβίτσια, αλλά ξέχασα να πάρω αντίστοιχα μπολάκια για τα cornflakes. Οπότε μοίρασα μπολάκια της Δάειρας (κατόπιν φωτογράφησης βέβαια). Στη θέση κάθε παιδιού υπήρχε ένα γιαουρτάκι, ένα βρασμένο χωριάτικο αυγό στην αυγοθήκη και ένα Babybel τυράκι.



Λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά ήταν δύο βατόμουρα ζαχαρωτά σε κάθε πιάτο, τα κόκκινα κορδελάκια με τα οποία "έντυσα" τα μπουκαλάκια του γάλακτος και του χυμού για να τα κάνω πιο παιχνιδιάρικα...



...και ένα Xmas δωράκι-έκπληξη για κάθε παιδάκι που αμπαλάρισα με πολλή αγάπη. Για δωράκι των παιδιών επέλεξα τις φετινές συλλεκτικές φιγούρες Playmobil play & give, που κυκλοφόρησε η εταιρία στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο πρόγραμμα ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει με επιτυχία και φέτος. Ένα μέρος των εσόδων από τις αγορές των συλλεκτικών φιγούρων διατίθεται για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το νέο έργο του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ". Οι φετινές συλλεκτικές φιγούρες -τις οποίες στη βιασύνη μου παρέλειψα να φωτογραφίσω πριν αμπαλάρω- ήταν μία νεραϊδούλα για τα κορίτσια και ένας ιππότης με δράκο για το μοναδικό αγοράκι της παρέας. Και φυσικά, όσον αφορά στα φαγώσιμα, τα μικρά μπορούσαν να πάρουν ό,τι άλλο ήθελαν από το τραπέζι των μεγάλων...



Το τραπέζι των μεγάλων τώρα...



...το κόκκινο Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο, ένα runner ασορτί με των παιδιών, το καλό σερβίτσιο του γλυκού-καφέ και έτοιμο! Το τραπέζι ήταν τίγκα στα γλυκά και με ελάχιστες αλμυρές γεύσεις. Τα εδέσματα του brunch περιελάμβαναν...



...τάρτα φράουλα και muffins σοκολάτας (συνταγή της Αθηνάς, κατά blog-όκοσμον sugar buzz)...



...κεκάκια γεμιστά με nutella (συνταγή της Αναστασίας, κατά blog-όκοσμον sundayspoon), τρουφάκια σοκολάτας, καλτσουνάκια, 7 διαφορετικά αλείμματα (3 μαρμελάδες, μέλι, philadelphia light, philadelphia με σκόρδο και χορταρικά, βούτυρο)...



Παρατηρείτε τα ξύλινα κουταλάκια στα αλείμματα στα οποία έδεσα μικρά κόκκινα φιογκάκια, έτσι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά με παίδεψαν να βγουν ομοιόμορφα :)

Στο τραπέζι των μεγάλων υπήρχαν επίσης μικρά frittata και κέικ μπανάνας (και τα δύο συνταγές της Ερμιόνης, κατά blog-όκοσμον theonewithallthetastes), ατομικά γιαουρτάκια με musli και γαρνιτούρα cranberries, πίτσα με μοτσαρέλα, προσούτο και ρόκα (συνταγή της Έφης η οποία ήρθε μαζί με την ίδια, αφού ανέλαβε να τη φτιάξει και φυσικά δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω)...



...κρουασάν βουτύρου, sticks με σταφίδα, κρέμα και κανέλλα, τρεις γεύσεις ψωμιού (πολύσπορο, γερμανικό, με προζύμι και σουσάμι), χυμοί ανανάς, ρόδι, πορτοκάλι...αυτά.



Έφτιαξα και tortillas με κοτόπουλο και σάλτσα Ceasar's (και αυτά συνταγή της Ερμιόνης) τα οποία όμως ξέχασα να τα σερβίρω και ξέμειναν στο ψυγείο (όπου είχα βάλει τη sauce να παγώσει για να είναι δροσερά), αλλά ευτυχώς τα θυμηθήκαμε το απόγευμα, οπότε τα φάγαμε μαζί με τους εναπομείναντες μέχρι εκείνη την ώρα καλεσμένους. Και πολύ λυπάμαι που δεν κατάφερα -λόγω πίεσης χρόνου- να φτιάξω τα αυγά scrambled με τοματίνια, φρέσκο κρεμμυδάκι και γραβιέρα καθώς επίσης και τις τηγανίτες με μήλο και κανέλα (και αυτά συνταγές της Ερμιόνης από το καινούριο της βιβλίο "Στην κουζίνα των γεύσεων") για τα οποία είχα προμηθευτεί υλικά, αλλά που να τα προλάβω να τα κάνω όλα η γυναίκα, μάνα, διακοσμήτρια, ζαχαροπλάστισσα, μαγείρισσα, φωτογράφος, ξενυχτισμένη εορταζόμενη; Οπότε έκανα σκόντο στο μενού. Βέβαια οι καλεσμένοι μου δεν κατάλαβαν ότι έλειπαν, αφού μόνο εγώ το γνώριζα αυτό. Χεχε :)

Και φυσικά η θέση του κάθε καλεσμένου ήταν επιμελώς φροντισμένη, με το σετ τα μαχαιροπίρουνα τοποθετημένα μέσα σε κόκκινη μποτούλα και ένα homemade by Aspasia γουράκι -τίποτα σπουδαίο, μην φανταστείτε- που πρόσφερα ως Xmas δώρο στους καλεσμένους μου. Ένας επάργυρος κρίκος που έγραφε Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα, Τύχη στον οποίο κρέμασα κορδέλες.



Και φυσικά υπήρχε και το βοηθητικό τραπέζι στην κουζίνα (αφού δε χωρούσαν όλα στην τραπεζαρία) στο οποίο υπήρχαν φρούτα, το τσάι και ο καφές, τα οποία ροφήματα στήθηκαν μόλις κατέφθασαν όλοι ώστε να είναι ζεστά-ζεστά. Προτίμησα αφεψήματα σε 5 γεύσεις: μήλο-κανέλα, βιολογικό ρόφημα με δεντρολίβανο-θυμάρι-κρόκο Κοζάνης, ένα μείγμα με ρόδι-φρούτα του δάσους-αιγόκλημα, το κανονικό απλό τσάι και χαμομήλι για όσους ήθελαν να παρα-χαλαρώσουν :) Και φυσικά υπήρχε έτοιμος καφές φίλτρου και κατά παραγγελία cappuccino, espresso και ελληνικός.

Ιδιαίτερη λεπτομέρεια που κοσμούσε το βοηθητικό τραπέζι ήταν η κόκκινη υφασμάτινη πετσέτα που δίπλωσα σε σχήμα Xmas δέντρου και ήθελα να διπλώσω μία για τον καθέναν, αλλά που να προλάβω;;; (άτιμος χρόνος), οπότε τελικά περιορίστηκα στο να φτιάξω μόνο μία την οποία και τοποθέτησα εκεί.



Σκόρπισα και 10 κόκκινα μπαλόνια...



...και συμπλήρωσα την ήδη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του σπιτιού...



Και αφού φάγαμε και ήπιαμε και συζητούσαμε δυνατά (γινόταν μία οχλαγωγία με λίγα λόγια), κάποια στιγμή ξαφνικά χτυπάει η πόρτα. Είχαν περάσει ήδη δύο ώρες και δεν περιμέναμε κάποιον άλλον. Οπότε, ούτε συνεννοημένοι να ήταν όλοι, ξαφνικά σιώπησαν. Μικροί μεγάλοι. Πλησιάζω την πόρτα...

Εγώ: Ποιος είναι;

Η πόρτα: (δυνατά) Η Κοκκινοσκουφίτσα είμαι!

Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μέσα τρέχοντας η Κοκκινοσκουφίτσα και κινούνταν εμφανώς ταραγμένη εδώ και εκεί και με πολύ θεατρικό ύφος έλεγε ότι "τη γλίτωσε" από τον κακό τον λύκο που την κυνηγούσε και ευτυχώς που της ανοίξαμε την πόρτα και μπήκε μέσα...και η Δάειρα κρύφτηκε πίσω μου, τα λοιπά πιτσιρίκια είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και οι μεγάλοι επίσης...ακόμη και ο Θοδωρής που (μετάνιωσα που δεν κρατούσα κάμερα) είχε μείνει να κοιτάζει με τα μάτια γουρλωμένα και το σαγόνι στο πάτωμα και την μπέμπα αγκαλιά και φοβήθηκα μην του πέσει το παιδί.

Για να μην σας τα πολυλογώ, αυτή ήταν η καλύτερη έκπληξη της ημέρας αφού κανείς δεν την περίμενε. Η Κοκκινοσκουφίτσα απασχόλησε δημιουργικά τα πιτσιρίκια και καταφέραμε οι μεγάλοι και τα είπαμε με την ησυχία μας και τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν, έπαιξαν, γέλασαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν, μακιγιαρίστηκαν και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά και στο τέλος έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία με τη Δάειρα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες με πρόσωπα που ξεχώρισα ήταν μία που είμαστε όλοι τρέλα-κορδέλα και μία που κάθονται τα παιδιά στον καναπέ στη σειρά με κέρατα και κόκκινες λαμπερές μυτούλες κρατώντας από ένα κόκκινο μπαλόνι το καθένα. Εντυπωσιακές και οι δύο, αλλά δεν έχω άδεια να τις δημοσιεύσω :) Ντροπαλοί βλέπετε... Οπότε τις κρατώ για εμάς :)



Και φυσικά κάποια στιγμή θυμήθηκα να σβήσω και τα κεράκια μου με κάποια ταρανδάκια στο πλάνο καθώς οι Άγιοι Βασίληδες και τα λοιπά ταρανδάκια έμειναν θεατές και μου τραγούδησαν το τραγουδάκι και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Έτσι, να το εμπεδώσω ότι εκείνη η ημέρα ήταν η μέρα μου :)



Η τούρτα μου ήταν η ίδια αγαπημένη γεύση που προτιμάω τα τελευταία 10 χρόνια, η σοκολάτα bitter από τα Fresh. Κολασμένη γεύση...



Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε στις 10 το πρωί, το διαλύσαμε στις 6 παρά το απόγευμα οι τελευταίοι και τα περάσαμε πάρα μα πάρα πολύ όμορφα! Ήταν από τα πιο αξέχαστα γενέθλια της ζωής μου. Άξιζε και με το παραπάνω όλη την κούραση και το ξενύχτι της προετοιμασίας. Είμαι ευγνώμων για τις στιγμές που ζω και για τις αναμνήσεις που φτιάχνω για τους αγαπημένους μου και εμένα και όπως μου έγραψε η αγαπημένη μου Έφη στην κάρτα που συνόδευε το δωράκι της: "Κομμάτι κομμάτι και να την η ζωή μας. Δώσε χρώμα, δώσε σχήμα... και έτοιμη. Μετά, κάθισε απέναντι και απόλαυσέ την όπως και αν σου βγήκε. Σημασία έχει που την έφτιαξες..."



Ω ναι, μπορώ να πω με σιγουριά ότι στα ...άντα μου και σάμθιγκ :) απολαμβάνω τη ζωή που έφτιαξα και είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Υγεία μόνο να έχουμε και όλα τα άλλα, φτιάχνονται! Και έχω ακόμη δύο πάρτι να οργανώσω και μία βάφτιση. Όσο τα σκέφτομαι αγχώνομαι, αλλά και ενθουσιάζομαι ταυτόχρονα!

Σας χαιρετώ και σας φιλώ ως άλλο ταρανδάκι (θα ανεχτείτε τα κερατάκια μου για λίγες μέρες ακόμη. Για όλη την εορταστική περίοδο δηλαδή, καθώς θέλω να σας μεταφέρω το Xmas mood που έχω)!

ΣΗΜ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι διαφημιστική. Η προβολή συγκεκριμένων προϊόντων έγινε γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι προϊόντα που προτιμώ και που συνετέλεσαν και αυτά στην επιτυχία αυτού του πάρτι.










62 σχόλια :

  1. Φανταστικό πάρτυ!!! Και τα κορδελάκια στα κουταλάκια πρόσεξα, και όλα τα υπόλοιπα πρόσεξα και γενικά εντυπωσιάστηκα!!! Πραγματικά υπέροχο και καλοδουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια (ως τελειομανής μέχρι αηδίας υποβάλλω τα σέβη μου!). Σου εύχομαι όλα σου τα γενέθλια, αλλά και όλες οι υπόλοιπες στιγμές σου, να είναι ξέγνοιαστα, γεμάτα φωτεινά χαμόγελα! Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησες βγαίνει ακόμη και μέσα από τον υπολογιστή. Συγχαρητήρια και πάντα έτσι, Ασπασάκι! Και πάλι να είσαι πολύχρονη!!! Να δω τι θα οργανώσεις όταν κλείσεις τα... 22! ;-)
    Σε χριστουγεννοφιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. happy birthday όμορφη μανούλα!!!σου εύχομαι υγεία και πάντα να είσαι τόσο φρέσκια και χαμογελαστή!:!!υπέροχο το party σου και τα δυο τραπέζια που στόλισες!!!!!...μου τρέχουν τα σάλια ένα πράγμα!!ήθελα να σε ρωτήσω αυτά τα τέλεια μπουκαλάκια που έχει στο παιδικό τραπέζι που τα βρήκες...βλέπω να χρησιμοποιούνται πολύ και μου αρέσουν απίστευτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσεις και να είσαι πάντα γεμάτη δημιουργική διάθεση! Θα δηλώσω ευθαρσώς ότι εντυπωσιάστηκα στο έπακρο, κοινώς...όσο δεν παίρνει άλλο! Όλα δείχνουν υπέροχα και φροντισμένα μέχρι την τελευταία (πιο τελευταία δεν γίνεται!) λεπτομέρεια! Χαλάλι το ξενύχτι και το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών, το πάρτυ σου πρέπει να ήταν από τα πιο επιτυχημένα ever!!! Και του χρόνου εύχομαι να γιορτάσεις εξίσου συναρπαστικά τα...24α γενέθλιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μείνει άφωνη!!!!!!!!!! Αυτό τα λέει όλα...............
    Μαρία Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ!!!! Δεν υπάρχεις!!!!Χιλιοχρονη να εισαι γεμάτη κέφι και δημιουργία!!!

    Δε μπορώ να πιστέψω όσα έφτιαξες!!! Θέλω πρόσκληση για το επόμενο brunch παρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά χιλιόχρονη,να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!Πάντα με υγεία,αγάπη και πολλά,πολλά χαμόγελα!!!Είναι υπέροχα όλα,η κάθε λεπτομέρεια φροντισμένη με αγάπη!!!Υπέροχη και η ευχή της Έφης και του χρόνου να είστε καλά να γιορτάσετε ακόμα πιο όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι χιλιόχρονη και γερή, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Συγχαρητήρια για όλα!Πραγματικά θα ήθελα πολύ να είμαι καλεσμένη σου!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασπασία μου, δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά θα’θελα να σου πω πως αυτός ο φοβερός ενθουσιασμός και η θέληση να ζεις τη ζωή σου to the fullest μου φαίνονται σχεδόν συγκινητικές. Δεν σου κρύβω πως διαβάζοντας το ποστ (‘ντάξει, κουραστηκα βλέποντας και μόνο τις προετοιμασίες) ένιωσα να φτάνουν μέχρι εδώ κύματα υπερχειλίζουσας, αστείρευτης ενεργητικότητας! Αυτό σου το στοιχείο είναι η βασική έλλειψη του δικού μου χαρακτήρα και γι αυτό το εκτιμώ ιδιαιτέρως όταν το εντοπίζω και νιώθω να παρακινούμαι σε περιπτώσεις σαν την δική σου. Μπράβο σου κορίτσι! (τι κορίτσι δηλαδή, εσύ εισαι σχεδόν έφηβη :P )
    ΥΓ: άμα σου λείψει καμιά φορά καλεσμένος για πάρτυ, δέχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (ξεχάστηκα) ευχομαι να τα εκατοστήσεις με υγεια και αγάπη από την οικογένειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα !!!!Το τέλειο christmas party !!! Μπράβο η ατμόσφαιρα ξεχυλίζει αγάπη ! Καλές Γιορτές να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι υπεροχο παρτυ!!! Αγαπη εισαι απλα Θεα!!! Πως τα προλαβαινεις ολα και ειναι κ τελεια;;; Χρονια σ πολλα!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω λόγια! Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με το πόσα πράγματα ετοίμασες και το πόσο όμορφα τα ταίριαξες όλα!! και του χρόνου Ασπασάκι! Σε φιλώ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύχρονη με υγεία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Τα έκανες όλα άψογα, άντε και του χρόνου!
    (Πολύ ωραία ιδέα το εοραστικό brunch, τόσα χρόνια λέω να κάνω κάτι αντίστοιχο και με "κοιτάζουν" όλοι περίεργα όταν τους το λέω γιατί δεν θέλουν πρωινό ξύπνημα σε μέρα off.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πλάκα μας κάνεις?????Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω...δεν ξέρω ειλικρινά!
    Από τις ετοιμασίες μέχρι εσένα την ίδια που είσαι μες στη απόλυτη ευτυχία και λάμψη!Πάντα να είσαι έτσι κορίτσι μου ΠΑΝΤΑ και χρόνια σου πολλά!♥♥♥
    (Πριν λίγες μέρες είχα κι εγώ γενέθλια και δεν έφτιαξα ούτε μια μικρή τούρτα για τον εαυτό μου...νιώθω άχρηστη μετά από όλα αυτά που είδα!)
    Πολλά πολλά φιλιά σου στέλνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαγικα τα γενεθλια σου Ασπασια μου!! Χρονια πολλα για τα 23(χεχε) χρονια σου!! Πάντα έτσι υπέροχα να τα γιορταζεις μαζί με όσους αγαπάς!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλεξάνδρα ΙωαννίδηΠαρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2014

    Ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο φανταστικό, ό,τι πιο καταπληκτικό έχω δει. Είναι όλα τόσο μα τόσο μα τόσο όμορφα που δεν έχω λόγια. Τόσο προσεγμένα. Τόσο καλόγουστα. Χίλια μπράβο! Να τα εκατοστήσεις και πάντα να έχεις τόσο δημιουργική διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχα τα γενέθλια, η διακόσμηση, τα φαγητά.......(είμαι γλυκατζού και το τραπέζι για μένα ήταν ονειρικό!) και όλο το κλίμα φαίνεται απλά τέλειο!Και του χρόνου με υγεία!Η προτελευταία φωτογραφία με το μικράκι είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω τόσα πράγματα !!! Μπράβο βρε κορίτσι όλα φαίνονται υπέροχα. Πολύχρονη να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν ... και οι υπόλοιποι να σκάσουν, φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασπασάκο μου,είμαι απ'αυτούς που το έζησα!!!!!και ήταν πραγματικά πολύ όμορφο.Οι φωτογραφίες σου άξια το αποδεικνύουν.Πάντως σίγουρα ήταν η ημέρα σου αλλά παρ'ολα αυτά ήταν και η ημέρα όλων από εμάς που σου ευχηθήκαμε από κοντά γιατί μας τίμησες πέραν του δέοντος!!!Τα πιτσιρίκια μας είχαν την τιμητική τους αφού οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία πίσω από την άλλη....Αλλά για εμένα πιό χαλαρή ήταν η στιγμή που άραξες στον καναπέ με τις πυτζάμες σου και αποτιμήσαμε τα γλυκά και ξεχωριστά σου γενέθλια,ενώ τα πιτσιρικάκια (ξαδερφουλινάκια!!!) τα δυο τους πλέον παίζανε μαζί!!!! Φιλάκια πολλά και γλυκά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά και καλά κοριτσάκι! Να γιορτάζεις πάντα με φίλους!
    Καλές γιορτές!
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο βρε Ασπασία! Είναι όλα πανέμορφα! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη. Να σε χαίρονται, όπως επίσης να χαίρεσαι και να φροντίζεις όσους αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απλα καταπληκτικο...απαιχτο...φανταστικο!!!! Ολα τελεια και πολυ ομορφα τα ετοιμασες!!! Παντα ετσι να ειναι οι χαρουμενες στιγμες!! Χρονια σου πολλα και καλα σου ευχομαι Ασπασια μου!!
    Φιλια πολλα!! Μαρια Χουτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η μπεμπούλα νομίζω σου μοιάζει. Όσο για το ύφος της Δάειρας με την Κοκκινοσκουφίτσα, είναι όλα τα λεφτά! Συγκαταβατική αμφισβήτηση θα το έλεγα.
    Μπράβο για όλες τις ετοιμασίες! Έκανα και εγώ brunch την Κυριακή που πέρασε, έτσι για να πιούμε καφέ και να διαβάσουμε εφημερίδες με φίλους και έχοντας φτιάξει (μόνο) μια bagel, lox & egg strata, στρογγυλά τυροπιτάκια δυο λογιών (γκούντα-γαλοπούλα και ανθότυρο-λιαστή ντομάτα), ρυζόγαλο, μάφινς σοκολάτας και καφέδες-χυμούς-γάλατα-τσάγια και καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι. Τρομάρα μου!
    Πάντως είναι καταπληκτική ιδέα το μάζωμα το Κυριακάτικο πρωινό γιατί έχεις όλο το χρόνο να ευχαριστηθείς τους φίλους σου.
    Και πάλι χρόνια πολλά και να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εντάξει αυτό δεν είναι πάρτι!!! Είναι ΤΟ πάρτι!!! Μπράβο γλυκιά μανούλα που έχεις ψυχή και πραγματικά σου βγήκε η ψυχή να το διοργανώσεις!!! Μμμμ,.... μου έβαλες ιδέες για το δικό μου πάρτι... (τον Μάρτιο χεχεχε) Χιλιόχρονη γλυκό μου κορίτσι ήταν πραγματικά όλα μοναδικά και υπέροχα, μπράβο σου και πάλι μπράβο σου! (και είσαι και μια κούκλα- δεν ντρέπεσαι λιγάκι;;;;) <3 :-) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλέ τι να πιάσουν τα πάρτυ με τις τεκίλες μπροστά σε τέτοιο Αγιοβασιλίτικο γενέθλιο πάρτυ; Μπράβο βρε Ασπασία, πολύ προσεγμένα όλα! Και μου αρέσουν πιο πολύ τα πρωινά πάρτυ πια :-) Χρόνια Πολλά και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν υπάρχεις Ασπασία!! Απλά δεν υπάρχεις!!! Δηλαδή άμα είχες περισσότερο χρόνο;;;φανταστικό το πάρτυ σου!!! Χαίρομαι που το απόλαυσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι να πρωτοσχολιάσω!!! Όλα καταπληκτικά! Μπράβο Ασπασία μου!!! Αλλά θέλω να σου πω και για το φόρεμα: ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!! Είσαι μια κούκλα! Να ζήσεις, πάντα έτσι χαμογελαστή και λαμπερή, τριγυρισμένη με αγάπη! Σε φιλώ! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υποκλίνομαι!! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο λαχταριστά ευχάριστο είναι όλο αυτό που έφτιαξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γλυκό μου κορίτσι, είσαι μια πολυτάλαντη μαμά που σου αξίζουν πολλά εύγε! Πλούσια η ποικιλία των εδεσμάτων και καταπληκτικό το στήσιμο τους και το όλο σκηνικό!
    Δεν είναι καθόλου υπερβολή να σου πω ότι είσαι σπουδαία σε ό,τι κάνεις. Δεν μπορώ παρά να εκθειάσω την επιμονή σου και τη μανία στη λεπτομέρεια σε όλα αυτά που ετοίμασες προκειμένου να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου.Εξάλλου η φιλοξενία είναι ελληνική αρετή και εσύ φαίνεται να την επαληθεύεις στο έπακρο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησες μοιάζει φανταστική. Χαρά στην υπομονή σου και την επιμονή σου.
    Να προσέχεις όμως ,Ασπασία μου, και τον εαυτό σου, γιατί κουράζεσαι υπερβολικά.
    Και από εκπλήξεις είσαι και η πρώτη! Πολύ πρωτότυπο το όλο σκηνικό με την κοκκινοσκουφίτσα. Φαντάζομαι τα παιδάκια να το καταευχαριστήθηκαν.
    Καταπληκτικές είναι και οι φωτογραφίες σου.Εξαιρετική η ευχή της Έφης.
    Εύχομαι, Ασπασία μου, να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια γεμάτα γαλήνη, χαρά και δημιουργία.
    Σε αγαπώ πάρα πολύ
    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ασπασια χρονια σου πολλα και καλα!!!Το παρτυ σου φαινεται πραγματικα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Και του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
    Όχι μόνο έδωσες χρώμα και σχήμα, αλλά το πήγες το πάρτι σε άλλη διάσταση...ονειρική!!
    Μπράβο Ασπασία μου!
    Χρόνια πολλά με υγεία και άπειρες ευτυχισμένες στιγμές να στολίζουν τη ζωή σου!
    Όσο για τα δυο πάρτι και τη βάφτιση που έχεις να οργανώσεις, είμαι σίγουρη πως θα μας καταπλήξεις πάλι!
    Να είσαι καλά, κεφάτη και δημιουργική πάντα!
    Και του χρόνου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είσαι απλά ΘΕΑ! Με θήτα, έψιλον και άλφα κεφαλαία!! Και εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό με όλα όσα είδα και διάβασα. Πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν εκεί μαζί σας να το ζήσω όλο αυτό από κοντά. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Σοβαρά σου λέω. Την πρωτότυπη ιδέα με τα κέρατα και τους σκούφους στην πόρτα; Την δική σου αμφίεση ως ξωτικό; Τα εντυπωσιακά τραπέζια μικρών και μεγάλων; Το πλουσιότατο brunch που τους περίμενε; Τα δώρα που επέλεξες να κάνεις σε μικρούς και μεγάλους; Η ιδέα και μόνο να σκεφτείς να κάνεις δώρο σε όλους επιπρόσθετα της όλης περιποίησης που τους έκανες; Τα σερβίτσια; Τη μποτούλα για τα μαχαιροπίρουνα; Όλα μα όλα ήταν τόσο επιμελώς φροντισμένα που για εμένα δείχνουν άνθρωπο που αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Μπράβο κορίτσι μου!!
    Σε διαβάζω καιρό τώρα αλλά προτιμούσα να είμαι "στο παρασκήνιο". Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι την ανάγκη να σου γράψω γιατί δεν μπορώ να μην σχολιάσω όλο αυτό που είδα σήμερα. Με συγχωρείς για το πολύ μεγάλο σχόλιο. Και κάτι τελευταίο. Η καλή σου αισθητική φαίνεται από το σπίτι σου. Καλές γιορτές να περάσεις με εσένα και τα κορίτσια σου και τον μπαμπά σας και συνέχισε αυτό που κάνεις. Εμείς το απολαμβάνουμε πολύ
    Ελβίρα Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ασπασια εχω δει μερες την αναρτηση σου και το τρεξιμο δεν με εχει αφησει να βρω χρονο για να γραψω.
    Λοιπον ηθελα να σου πω ποσο θαυμαζω την ενεργητικοτητα σου και τον τροπο σου να φτιαχνεις μαγικες στιγμες!! Η ζωη αυτο ειναι. Στιγμες ευτυχιας απο το τιποτα. Αρκει να θελουμε να τις δημιουργησουμε. Να θελουμε να ζησουμε.
    Το παρτι σου ηταν αξιοζηλευτο!! Η καθε λεπτομερεια υπεροχα φτιαγμενη και ολα ηταν στην εντελεια φροντισμενα.
    Μπραβο κοριτσι μου! Και του χρονου.

    Ποσο μου αρεσει η φωτογραφια με τα κερατακια σου! Λαμπεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απίθανη... μόνο αυτό !
    Και... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φυσικά...! Ό,τι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχεις διαπρέψει και σε στολισμό και σε προετοιμασία! Να είσαι γερή και δυνατή Ασπασία μου. Καλές Γιορτές για εσένα και την όμορφη οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    Κορίτσια μου, σας χίλιο-ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα σχόλια που μου αφήσατε! Με κάνατε να χαμογελάσω φαρδιά διαβάζοντάς τα :)

    Αυτό που θέλω να πω σαν γενικότερο συμπέρασμα, είναι ότι για μερικές σημαντικές μέρες το χρόνο (και όχι μόνο...αλλά τουλάχιστον για αυτές...) αξίζει να κάνουμε το κάτι διαφορετικό ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται κούραση, στρες, αυπνία για να το πετύχουμε. Προσωπικά, τώρα με τα δύο παιδιά και καθόλου βοήθεια, αισθάνομαι το χρόνο εξαιρετικά πιεστικό. Ωστόσο, προσπαθώ ακόμη και εις βάρος του ύπνου μου, κάποιες μέρες που είναι από μόνες τους σημαντικές, να τις γιορτάζω όσο καλύτερα μπορώ. Οι αναμνήσεις που μόνοι μας φτιάχνουμε, ο καθένας με το δικό του τρόπο, είναι η επίγευση. Στο τέλος αυτό δε μένει άλλωστε;

    Με συγχωρείτε που δεν απαντώ στην καθεμία ξεχωριστά. Εύη, εσύ που με ρώτησες κάτι, σου απάντησα με προσωπικό μήνυμα στο FB.

    Καλές γιορτές σε όλες, ό,τι και αν κάνετε, όπου και αν πάτε.
    Φιλάκια πολλά!!!
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο ρε Ασπασακι μου! Σε χαίρομαι! Χρόνια σου πολλά κορίτσι ομορφο και να περνατε πάντα έτσι αγαπησιαρικα. Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγω έχω να πώ ότι τα λιγουρεύτηκα ΟΛΑ, και εύχομαι να με καλέσουν σε αντίστοιχο πάρτυ! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την ιδέα του πάρτυ-brunch, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ!! Όλες οι λεπτομέρειες είναι υπέροχες, πραγματικά δεν ξέρω τί να πρωτοσχολιάσω! Το στήσιμο, τις λιχουδιές, τη διακόσμηση, την Κοκκινοσκουφίτσα! Όλα καταπληκτικά! Με υγεία και του χρόνου σας εύχομαι! Καλές γιορτές!
    Κική, Hugs&Softies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά, τι να πρωτοσχολιάσω, με έχει αφήσει άφωνη το όλο πάρτυ! Τα έκανες όλα υπέροχα!
    Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη!
    Εύχομαι και καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλη την οικογένεια :)
    Φιλιά Ασπασάκι **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μα φυσικά και θα διοργάνωνες το τέλειο πάρτυ.....τα 23 έτη είναι μια σημαντική ηλικία στη ζωή μιας γυναίκας:))) Χα χα χα
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τη φίλη μου! Ένα άψογα οργανωμένο, κομψό και γεμάτο φροντίδα πάρτυ. Προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και αισθητική που αγγίζει την τελειότητα. Συγχαρητήρια Ασπασάκι. Από τα πιο όμορφα brunches που έχω δει.
    Να είσαι γερή, δυνατή και λαμπερή και να δίνεις όλο σου τον εαυτό σε ότι κάνεις, πάντα!
    Εύχομαι να περάσετε μοναδικά και χαρούμενα τις γιορτινές αυτές ημέρες, φέτος ως 4μελής φαμίλια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Από όσο σε ξερω είσαι απίθανη στην οργάνωση. Ποσο μάλλον για το δικό σου πάρτι ε; Μας πλημμύρισες γευσεις, ιδεες και Χρισουγεννιάτικο πνέυμα. Είμαι σιγουρη ότι θα τα καταφέρεις αψογα και στα αλλα που ερχονται.Σου ευχομαι με όλη μου την καρδια να είστε πάντα αγπημένοι,χαρουμενοι και με υγεια.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα τι ομορφο πάρτυ ηταν αυτό! Έχω εντυπωσιαστεί απο όλες αυτές τις υπέροχες λεπτομέρειες, το στήσιμο, τα σχεδια και γενικώς με ολά! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. φανταστικό πάρτυ!!υπέροχη διακόσμηση και πόσο μα πόσο τέλειο και το τραπέζι!!!τα αστεράκια στον τοίχο παραμυθένια!!!!να έχετε μια φανταστική χρονιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αργοπορημένη έρχομαι, αλλά φέρνω ευχές!!!! Χρόνια σου πολλά Ασπασάκι μου!!!!! <3 <3 <3
    Ενθουσιάστηκα με την ιδέα του πρωινού πάρτυ. Για την οργάνωση του δεν περίμενα βέβαια κάτι λιγότερο από σένα, όλα άψογα! Να περνάτε πάντα όμορφα!
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση σου, την είχα διαβάσει ξανά όταν την πρωτοανέβασες...για κάποιο λόγο δεν είχα αφήσει σχόλιο! Έρχομαι πάλι σήμερα (από το πάρτι της Μαρθούλας), καταρχήν για να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα τρισευτυχισμένη με τους αγαπημένους και επίσης να σου πω και καλή χρονιά! Κατά δεύτερον, θέλω να σου πω ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙΣ κορίτσι μου! Τι ήταν όλα αυτά τα υπέροχα που ετοίμασες, έχω θαμπωθεί! Τα λιμπίστηκα ΟΛΑ, μα ειδικότερα την τάρτα με τις φράουλες! Πόσο θα ήθελα να βρισκόμουν κι εγώ ανάμεσά σας, ζήλεψα! Όσο για την ιδέα της "κοκκινοσκουφίτσας" ΦΟΒΕΡΗ! Φαντάζομαι τα έκπληκτα ματάκια των παιδιών και όλων των καλεσμένων σου και χαμογελάω.... φιλιά πολλά Ασπασία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλέ εσύ είσαι απίστευτή!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά πολλά και καλά. Και *τρελή* και χρυσοχέρα χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα έρχομαι από το πάρτυ και άντε φτιάξε καμιά λίστα διοργάνωσης πάρτυ να πετυχαίνουν και τα δικά μας!!!!! Φιλιά πολλά πολύχρονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ένα πάρτυ υπερπαραγωγή...μπράβο και πάλι μπράβο, εύχομαι Καλή Χρονιά γεμάτη όμορφες και ξεχωριστές στιγμές σαν αυτή που μας περιέγραψες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εξαιρετικό το brunch birthday xmas party σου!!! Και του χρόνου!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εεεεεε έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....................δλδ ζηλεύω κ θέλω να γίνουμε φίλες να με καλείς και εμένα σε αυτά τα υπέροχα πάρτυ που διοργανώνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τα 100σεις έστω κ καθυστερημένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εντάξει αυτή την ανάρτηση την έχω αγαπήσει από την 1η φορά που την διάβασα!
    Είσαι καταπληκτική!!!!
    Να τα εκατοστήσεις κοπελάρα μου!

    Και σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στο πάρτυ με το δικό σου πάρτυ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά τι να σχολιάσω τώρα? Κι εγώ χαίρομαι όταν απλά μαγειρεύω για μεσημέρι!!!! χαχαχα
    1ον αισθάνομαι άχρηστη.... τόση οργάνωση, τόση μαγειρική, τόση δουλειά... και με την φροντίδα της οικογένειας παράλληλα και όλων των άλλων υποχρεώσεων!
    2ον η αισθητική σου είναι επαγγελματική! Υπέροχα χρώματα, υπέροχο ντεκόρ, σερβίτσια, όλα τέλεια!
    3ον τα ζήλεψα όλα για να τα φάω! Τόσες λιχουδιές! Όλα φαίνονται τόσο λαχταριστά!
    4ον Είσαι μια κούκλα! ...με τέλειο ντύσιμο!!! Να τα εκατοστήσεις!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Να ευχαριστήσω και εσάς κορίτσια (που μου γράψατε μετά το παραπάνω ευχαριστήριο σχόλιό μου) για τα τόσο καλά σας λόγια και τις θερμές σας ευχές!
    Καλή χρονιά εύχομαι σε όλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ότι και να πω θα είναι λίγο! Την είχα δει και πέρυσι, αλλά μάλλον είχα μείνει ξερή και άφωνη. Άψογα όλα!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σε ευχαριστώ Μάγδα μου! Οι αναρτήσεις από τα πάρτι μας είναι από τις πιο αγαπημένες μου γιατί αυτό το blog είναι πάνω από όλα και προσωπικό ημερολόγιο, οπότε θέλω να θυμάμαι τέτοιες μοναδικές στιγμές όσο καλύτερα μπορώ και μία ανάρτηση πάντα (με) βοηθάει. Από την άλλη τα μοιράζομαι και μαζί σας για να παίρνετε ιδέες :) Ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμη η ανάρτηση :) Καλές Xmas ετοιμασίες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χρόνια πολλά, πολύχρονη, να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Σου εύχομαι να κάνεις και άλλα τόσα υπέροχα πάρτυ. Πολλά πολλά Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Χρόνια σου Πολλά!! Να τα εκατοστήσεις!! Ό,τι καλύτερο εύχομαι για την οικογένειά σου και το μπλογκ!! Πόσο όμορφα φαίνονται όλα!! Πεντανόστιμα και στα δύο τραπέζια!! <3
    Φιλάκια,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ολα ηταν τοσο ομορφα και τοσο περιποιημενα!!!!!Χρονια σου Πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πω πω!!!!! Κοιτάω και ξανά κοιτάω τις φωτογραφίες και απλά δεν χορταίνω το μεράκι σου να φτιάξεις τέλεια και την πιο μικρή λεπτομέρεια Ασπασία!!! Γεια στα χέρια σου και σου εύχομαι κάθε χρόνο να φροντίζεις έτσι τους αγαπημένους σου αλλά και να σε φροντίζουν και εκείνοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Π'όσο όμορφα όλα. Μπράβο Γεια στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια και τις ευχές σας!
    Το πάρτι ήταν περσινό. Τα φετινά μου γενέθλια δεν έφτασαν ακόμη :) Οι ευχές όμως είναι πάντα καλοδεχούμενες :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι απίστευτος στολισμός ήταν αυτός; έχω δει και ένα πάρτι της μικρής σου (κάτι με ζωάκια ήταν) και βλέπω ό,τι βάζεις την ίδια διάθεση και κάνεις θαύματα (μου άρεσε η μεταμόρφωση που έκανες στο γουράκι με λίγες κορδελίτσες και η καλτσούλα με τα μαχαιροπήρουνα μέσα!) Να σαι καλά και να έχεις πάντα τέτοιο κέφι για δημιουργία και χαρά!!Με το καλό και το φετινό σου πάρτι. Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts