25.11.14

Lovable books: 4 δώρα για εσάς και 17 + 24 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς {GIVEAWAY}



 24+17 ισούται με 2. Ή μήπως με 4; Σας μπέρδεψα; Θα σας εξηγήσω. Επίσης σας έχω πει ότι μου αρέσουν οι εκπλήξεις, έτσι δεν είναι; Και επίσης σας έχω πει αρκετές φορές (όπως τότε) ότι μου αρέσει να κάνω δώρα περισσότερο από ό,τι να μου κάνουν. Ε λοιπόν, my lovable friends, σας έχω
μία έκπληξη σήμερα! Ή μήπως τέσσερις; Τέσσερις εκπλήξεις που έχουν σχέση με δύο βιβλία που έχουν μέσα τους 24+17 ιστορίες! Αλλά ας τα πάρω από την αρχή.
Πριν από μία εβδομάδα είχα βγει βόλτα με την μπέμπα στα μαγαζιά. Μόλις ολοκλήρωσα τα ψώνια μου, μπήκα σε ένα γνωστό βιβλιοπωλείο για να χαζέψω τους χριστουγεννιάτικους παιδικούς τίτλους και να πάρω ένα καινούριο βιβλίο για τη Δάειρα. Μου αρέσει να της ψωνίζω καινούρια βιβλία και αυτό το κάνω πολύ συχνά. Δηλαδή να πηγαίνω έξω για κάτι άλλο και με την ευκαιρία να της φέρνω μαζί και κάποιο βιβλίο. Της αρέσει πολύ να τα ξεφυλλίζει και ακόμη περισσότερο της αρέσει να της τα διαβάζω όταν πάμε για ύπνο. Και μερικές φορές είναι τόσο απαιτητική ως προς το πλήθος των παραμυθιών που θέλει να της διαβάσω όταν είναι στο κρεβάτι, που αναγκάζομαι να κάνω διαπραγματεύσεις μαζί της γιατί (ντρέπομαι που το λέω γράφω σαν μάνα) αλλά ώρες-ώρες κουράζομαι να της διαβάζω με τις ώρες. Αφήστε που πολλές φορές με την ανάγνωση καταλήγω να αποκοιμηθώ πριν από τη Δάειρα :)
Η Δάειρα αγαπά τα βιβλία από μωρό. Θυμάμαι ήταν μόλις λίγων ημερών όταν άρχισα να της διαβάζω και αρκετές ήταν εκείνες οι φορές που την αποκοίμιζα διαβάζοντάς της παραμύθια. Χαλάρωνε μάλλον με τη φωνή μου καθώς της άρεσε να ακούει αυτό το..."μπλα μπλα μπλα" και ας μην καταλάβαινε λέξη τότε από ό,τι της διάβαζα. Μερικές φορές πιστεύω ότι έπαιξε και αυτό μεγάλο ρόλο στο να αναπτύξει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο από τόσο μικρή ηλικία και με εκπλήσσει καθημερινά με το πόσο καλά -για την ηλικία της- χρησιμοποιεί τη γλώσσα συντακτικώς και γραμματικώς. Επίσης προσπαθεί συνεχώς να εντάξει στο λόγο της αφενός μεν τις νέες λέξεις που κάθε φορά ακούει και άλλες φορές νέες λέξεις που η ίδια δημιουργεί αυτοσχεδιάζοντας. Εκτός από τα οφέλη στην ανάπτυξη της μητρικής γλώσσας και στο λεξιλόγιο, τα παραμύθια έχουν και πολλά άλλα οφέλη για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Σύμφωνα με τον παιδοψυχολόγο Μπρούνο Μπέτελχαϊμ, τα παραμύθια βγάζουν το παιδί από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις αποτελώντας συμβολικές αποδόσεις των εμπειριών της ζωής. Το παιδί επεξεργάζεται πολύπλοκες έννοιες μέσα από μια στρωτή και λιτή ιστορία. Ενισχύεται έτσι και η κριτική του σκέψη, ερμηνεύει συμβολισμούς, χτίζει τις δικές του στάσεις για τον κόσμο και μαθαίνει να διαχωρίζει το αληθινό από το φανταστικό. Γνωρίζοντας όλα αυτά, την έχω φέρει σε επαφή με τα βιβλία από πολύ μικρή ηλικία και το ίδιο κάνω και με την μπεμπούλα. Η παιδική μας βιβλιοθήκη απαριθμεί πάνω από 80 τίτλους από εκπαιδευτικά μέχρι παραμύθια, από βιβλία 0+ έως βιβλία για 5+ και η Δάειρα είναι μόλις 3 ετών. Θυμάστε τότε που μόλις 2 ετών και 3 εβδομάδων είχε αποστηθίσει ένα ολόκληρο βιβλίο 32 σελίδων, συνολικά 47 γραμμές κείμενο, που απήγγειλε αυτολεξί και μάλιστα ανά σελίδα και ήταν σαν να το διαβάζει; Ε, δε χρειάζονται και άλλα για να πειστώ ότι το παιδί μου αγαπά τα βιβλία.
Για να μη μακρυγορώ, πάω στο δια ταύτα :) Αυτή τη φορά δεν αρκέστηκα μόνο στο ένα βιβλίο, αλλά της ψώνισα δύο μαζεμένα. Το '17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς' και το '24 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς' και τα δύο από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Από την πρώτη στιγμή που τα είδα μου έκαναν εντύπωση. Αρκετή ώρα τα ξεφύλλιζα και προσπαθούσα να επιλέξω ένα από τα δύο, αλλά δυσκολεύτηκα τόσο πολύ που τελικά αποφάσισα να αγοράσω και τα δύο καθώς το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. 

Παιδικές ευχές, δώρα, χιονάνθρωποι, ένας καλοσυνάτος Άγιος Βασίλης που σκορπίζει χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις ξεπηδούν μέσα από τις 17 + 24 διαφορετικές πρωτοχρονιάτικες ιστορίες. Η Δάειρα (ακόμη και εγώ που της τα διαβάζω) μπαίνει στο πνεύμα των γιορτών αφήνοντας τη φαντασία της να την παρασύρει σε ένα κόσμο πασπαλισμένο με αστραφτερή χρυσόσκονη. Και μάλιστα μπαίνει τόσο πολύ στο πνεύμα, που κάθε μέρα με ρωτάει αν αύριο είναι Χριστούγεννα και πότε θα έρθει η Πρωτοχρονιά.
 
Όλες οι ιστορίες είναι διδακτικές και φέρουν πολλά μηνύματα. Επίσης αποτυπώνουν σημαντικές για τον ψυχισμό του παιδιού θεματολογίες με πολύ όμορφο και βατό για τα παιδιά τρόπο όπως είναι οι έννοιες της διαφορετικότητας, της ισότητας, της αδικίας και της δικαιοσύνης, της δοτικότητας, της αγάπης, υπαρξιακές αγωνίες (π.χ. ο χιονάνθρωπος που την άνοιξη έλιωσε αλλά φύτρωσε στη θέση του ένα όμορφο ανθισμένο λουλούδι) κλπ. Η δε Δάειρα έχει φάει τρελό κόλλημα με την ιστορία της μικρής Λιλής που ήταν άτακτο παιδάκι και της είπε η μαμά της ότι ο Άγιος Βασίλης δεν επισκέπτεται τα άτακτα παιδάκια και ότι ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσει και να γίνει καλό παιδάκι και μπλα μπλα μπλα...δε θα σας πω τη συνέχεια, μην σας αποκαλύψω το στόρυ :) Προφανώς ταυτίζεται μαζί της και βλέπει στη μικρή Λιλή το alter ego της μάλλον. Για αυτό και αγαπά να της διαβάζω αυτή την ιστορία κάθε βράδυ και συχνά-πυκνά μου υπόσχεται, στο άσχετο, ότι δε θα κάνει άλλες ζαβολιές από την αγωνία της -προφανώς- μήπως και μείνει φέτος χωρίς δώρο :)

Και τα δύο βιβλία περιέχουν πολύ όμορφες, πολύχρωμες εικόνες. Το ένα βιβλίο το εικονογραφεί η Stéphanie-Alastra και το άλλο ο Francois Ruyer οι οποίοι είναι και οι δύο Γάλλοι εικονογράφοι και καταπληκτικοί στη δουλειά τους. Παρόλο που πρόκειται για 24 και 17 ξεχωριστές ιστορίες αντίστοιχα, κάθε βιβλίο έχει μία εικονογραφική αρμονία και η μορφή του Άγιου Βασίλη είναι η ίδια σε όλες τις ιστορίες του κάθε βιβλίου.  Έτσι το παιδί αισθάνεται τον ίδιο Άγιο Βασίλη να πρωταγωνιστεί σε διαφορετικές ιστορίες. Τα βιβλία είναι κατάλληλα από κούνιας (αν ακολουθήσετε το δικό μου παράδειγμα) μέχρι και για παιδιά 10+...και γιατί όχι και για εμάς τους μεγάλους που θέλουμε να νιώσουμε σαν παιδιά τη μαγεία των ημερών που έρχονται. Και για να έχετε πιο πλήρη εικόνα, όσον αφορά στις διαστάσεις τους είναι περίπου 22x30 cm (δηλαδή μεγαλύτερα από μία κόλλα Α4), με σκληρό εξώφυλλο και έχουν και τα δύο 116 σελίδες.

Τα δύο αυτά βιβλία μου άρεσαν τόσο πολύ που εκτός από το να σας προτείνω ανεπιφύλακτα, φρόντισα να γίνουν και δικά σας! Ήρθα σε επαφή λοιπόν με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και, να μην σας τα πολυλογώ, οι Εκδόσεις Ψυχογιός -που τις ευχαριστώ και δημοσίως για την εμπιστοσύνη και τα δώρα- προσφέρουν 4 αντίτυπα των συγκεκριμένων δύο βιβλίων (δύο αντίτυπα από το καθένα) σε 4 τυχερούς αναγνώστες του My Lovable Baby. Και φυσικά χάρηκα πολύ μόλις το έμαθα και ήρθα αμέσως να σας γράψω  :)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαδικασία συμμετοχής:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα βήματα 1 και 2 αποτελούν προϋποθέσεις για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
[1] Αφήνετε ένα ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο (τουλάχιστον το μικρό σας όνομα για να μπορώ να το διασταυρώσω με τα στοιχεία σας στην online φόρμα συμμετοχής ή έστω το e-mail σας) κάτω από αυτή εδώ την ανάρτηση (τελείως ανώνυμα σχόλια δε γίνονται δεκτά) και
[2] Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί μέχρι και την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Οι 4 τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από 4 διαδοχικές κληρώσεις (που θα διεξαχθούν μέσω του random.org) μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών. Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν το βιβλίο '24 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς΄ και άλλοι δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν το βιβλίο '17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς΄. 
Όσοι επιθυμείτε απλά να αφήσετε σχόλιο αλλά να μη συμμετάσχετε στην κλήρωση, αφήνετε το σχόλιό σας κανονικά και απλά δε συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής :)

Λοιποί όροι:
- Τα ονόματα των 4 τυχερών θα ανακοινωθούν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση, στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB και οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail που θα τους αποσταλεί. 
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.
- Οι τυχεροί που διαμένουν εκτός Αττικής, θα παραλάβουν το βιβλίο τους με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.
- Οι τυχεροί που διαμένουν εντός Αττικής, θα παραλάβουν οι ίδιοι το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Μαυρομιχάλη 1, στα Εξάρχεια (εκτός και αν διαμένουν πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου τους θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής).
- Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε like στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αν ωστόσο σας αρέσει η σελίδα και θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα και για άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζω μέχρι τα Xmas, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα πατώντας το παρακάτω κουμπάκι. Τσακ μπαμ :)


Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε στα πλαίσια της νέας μου στήλης 'Lovable books'


Ενημέρωση 29/11/2014:
Συνολικά είχαμε 161 έγκυρες συμμετοχές εκ των οποίων οι 139 συμμετείχαν στις δύο κληρώσεις για το βιβλίο 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς και οι 151 συμμετείχαν στις δύο κληρώσεις για το βιβλίο 24 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς (ανάλογα με το τι είχαν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής). Διεξήχθησαν συνολικά 4 κληρώσεις (2 και 2 αντίστοιχα) μέσω του random.org από τις οποίες προέκυψαν οι 4 νικήτριες!  
Συγχαρητήρια!!! Θα επικοινωνήσω μαζί σας μέσω e-mail για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων σας. 
Σας ετοιμάζω και άλλες εκπλήξεις!!!  

169 σχόλια :

  1. Thanks!
    Παναγιώτης
    panagiotiskalos1@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ!
    Αναστασία
    anasb7@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι της διάβαζες βιβλία από ημερών έχει σίγουρα να κάνει με τη γλωσσική της εξέλιξη! Το βλέπω από τη μικρή μας, 17 μηνών άρχισε να φτιάχνει προτάσεις, ξέρει απ έξω όλα της τα βιβλία, τώρα και τραγούδια. Κι εγώ της μιλούσα και της διάβαζα πολύ από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε και εννοείται πως το κάνω ακόμα!!!
    Πολλά φιλιά

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχισε να το κάνεις Αντωνία μου και θα δεις που θα εξελιχθεί σε ξεφτέρι το τρελοτουριστάκι σου!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Ασπασία! Από παλιότερη ανάρτηση σου έμαθα το βιβλίο της γης το οποίο ο γιος μου λάτρεψε και σιγά σιγά πήραμε και τα άλλα της σειράς,είμαι σίγουρη ότι κι αυτή η πρόταση σου αξίζει!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπεροχο δωρο.τα βιβλια ειναι ο καλυτερος φιλος ολων μας.πρεπει να διαβαζουμε απο μικρα παιδια.ευχαριστουμε.
    καμηλακη αννα
    annakam1978@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι μια αφανής αναγνώστρια που σας διαβάζει ανελλιπώς! Μάλλον, όμως ήρθε η ώρα να βγω από την αφάνεια γιατί αυτά τα βιβλία φαίνονται φανταστικά. Μάλιστα, το ένα εξ' αυτών (17 ιστορίες) το είχα ψάξει στο παρελθόν σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και μου το έβγαζε ως εξαντλημένο από τον εκδοτικό οίκο. Ευχαριστούμε πολύ!
    Χριστιάνα & Λευτέρης από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που βγήκες από την "αφάνεια" Χριστιάνα και έχω την ευκαιρία να σου στείλω ένα πιο προσωπικό μήνυμα :) :) :) Χαίρομαι να γνωρίζω έστω και ηλεκτρονικά τους αφανείς αναγνώστες μου :) Χαίρομαι επίσης που έπεσα μέσα στην επιλογή σου και σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το blog μου να αποκτήσεις -αν η είσαι μία από τους τυχερούς- το βιβλίο που αναζητούσες παλιά.

      Διαγραφή
  7. τι πιο ομορφο δωρο για ενα παιδι απο ενα βιβλιο!!!!ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικα βιβλία ενόψει γιορτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελεια ιδεα μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέποντας τις συμμετοχές που καταχωρήθηκαν μέχρι στιγμής μέσω της online φόρμας, λογικά είσαι η Κωνσταντίνα, αφού ακολουθείς τη συμμετοχή της Μαρίας (παραπάνω) και προηγείσαι της συμμετοχής της Βασιλικής (παρακάτω). Σε παρακαλώ επιβεβαίωσέ μου το. Ευχαριστώ και καλημέρα!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία βιβλία! Ευχαριστούμε!
    Βασιλική Κωστοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To βιβλίο που μας φέρατε πέρσι ακόμα το διαβάζουμε. Εχει μαδηθεί,χεχε! Φέτος έχω στόχο να της πάρω για τη γέννηση του Χριστού αλλά εννοείται ότι και τα δικά σου είναι καλοδεχούμενα. Ενα βιβλίο δεν είναι ποτέ αρκετό! χεχε! Φιλάκια και ευχαριστούμε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνο θυμάμαι μου είχες πει ότι ήταν το πρώτο σας χριστουγεννιάτικο/ πρωτοχρονιάτικο βιβλίο. Λες και το δεύτερο να είναι γραφτό να το πάρετε από εμένα;
      Nα μου φιλήσεις τη Μελίτα σου :)

      Διαγραφή
  12. Πολύ όμορφα δώρα...Καλή μας επιτυχία...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  13. Πολυ ομορφα δωρα!!Καλες γιορτες σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασπασία σε παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό και απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου!είμαι πατριώτισσά σου και φίλη της οικογένειάς σου!!θα χαιρόμουν πολύ να κέρδιζα τα όμορφα δωράκια για τη 2 ετών μικρή μου!καλές γιορτές!!!Μέμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μέμη! Μου είχε πει η Αθηνά ότι γέννησες. Πότε πέρασαν 2 χρόνια από τότε, ούτε που το κατάλαβα! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χαίρομαι που με διαβάζεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα και χαίρομαι πολύ που το μαθαίνω :) Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός και ούτε που το καταλαβαίνουμε!!!να χαίρεσαι και εσύ τα δύο υπέροχα πλάσματά σου, να απολαμβάνεις τόσο όμορφες στιγμές μαζί τους όσο μας περιγράφεις και να είσαι πάντα τόσο δημιουργική σε ότι κάνεις!!!!και φυσικά.....keep going με το blog σου....είναι υπέροχη ανάσα για εμάς τις μαμάδες που σε παρακολουθούμε!!!!φιλιά πολλά και ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντα!!!

      Διαγραφή
  15. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τη συμμετοχή σας. Με συγχωρείτε που δεν απαντώ σε όλους.
    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!!
    Μαρία Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελειο δωρο!ευχαριστουμε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΤΑ ^_^

      Διαγραφή
  18. Ασπασία μου, είμαι σίγουρη ότι και τα δύο βιβλία που μας προτείνεις είναι πολύ καλά. Άλλωστε εμπιστεύομαι το γούστο σου γιατί μου αρέσει πολύ η αισθητική σου και για να ακριβολογώ, η καλαισθησία σου. Ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να τα αποκτήσουμε. Καλή συνέχεια. Ιωάννα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες που εκτός από κριτικός παιδικού θεάτρου έγινα και κριτικός παιδικού βιβλίου; :) :) :) Αστειεύομαι φυσικά με αφορμή το σχόλιο που μου είχες αφήσει στην ανάρτηση για τη Ζέβρα Πυτζάμα :) Καλημέρα!

      Διαγραφή
  19. παρά πολύ ωραίο δώρο για τις γιορτές που έρχονται, κάθε βράδυ θα διαβάζουμε από μία ιστορία μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ έτσι το σκέφτηκα για τη μικρή μου. Κάθε βράδυ από μία ιστορία, αλλά η μικρή μου έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ που με βάζει να της τις διαβάζω τρεις-τρεις. Χθες μάλιστα που την έβαλα από νωρίς στο κρεβάτι μήπως και κοιμηθεί νωρίς, κατέληξα να της διαβάσω ολόκληρο το 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς :) Οπότε μην είστε τόσο σίγουρη ότι το παιδάκι σας θα αρκεστεί στη μία ιστορία μόνο :) Πραγματικά τα βιβλία είναι πολύ όμορφη ιδέα για τις γιορτές. Αν δε μου άρεσαν τόσο πολύ να είστε σίγουρη ότι δε θα σας τα πρότεινα και ακόμη περισσότερο δε θα φρόντιζα να τα αποκτήσετε.

      Επίσης, θα ήθελα και το μικρό σας όνομα ή έστω το e-mail σας για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σας στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είστε η τάδε ή ο τάδε που αφήσατε το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΘΗ agtsio@hotmail.com

      Διαγραφή
  21. Ξέρεις οτι η ταλιμπανούλα είναι βιβλιοφάγος οπότε θα χαρεί πολύ με ένα τέτοιο δώρο! τα φιλιά μου στις μικρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι εμείς αγαπάμε τα βιβλία οικογενειακώς. Όσο για τα χριστουγεννιάτικα, τα διαβάζουμε και το καλοκαίρι! :-P Πολύ ωραία έκπληξη, σε ευχαριστούμε! :-) Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα βιβλία αυτά τα έχω βάλει εδώ και λίγο καιρό, μεταξύ άλλων, στο "wish list" μου . Τέλειο δωράκι και ευχαριστούμε πολύ.
    Έλλη (η μαμά της Άννας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όντως πολύ όμορφη ιδέα για γιορτινό δωράκι. Καλές Γιορτές σε όλα τα παιδάκια! Μικρά και μεγάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  25. Υπέροχο δώρο ! Ευχαριστούμε
    Ευμορφία Ρόππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολυ ωραιο δωρο ευχαριστουμε
    Δεσποινα Κολαγκη
    Email allbeautyincluded@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπεροχα δωρα!..Καλες γιορτες σε ολους!!...ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ email:desp.sideri@hotmail.com.....gfc:desp.sideri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παρά πολύ ωραίο δώρο για τις γιορτές που έρχονται, κάθε βράδυ θα διαβάζουμε από μία ιστορία μπράβο σας
    nikpatman@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφα δωράκια! Κι εμείς έχουμε αρχίσει ήδη το διάβασμα Χριστουγεννιάτικων βιβλίων, μακάρι να προστεθεί και κάποιο από αυτά στην βιβλιοθήκη μας! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πολύ ωραίο δώρο για τα παιδιά μου
    ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελα να κερδίσω...

    Να βγω απο το έξοδο η καλή η θεία!!

    φιλιά!!

    Και άσχετο αλλά επειδή σου αρέσει να κάνεις δώρα ας το εκμεταλλευτώ!!!

    Τι δώρο να κάνω στον διευθυντη μου που γιορτάζει? 55 χρόνων, παχουλος (δε μπορώ να βρω τι νουμερο πουκάμισο φοράει)

    Οχι γραβάτα, κασκόλ, κορνίζα (τα έχω πάρει άλλη χρονιά)

    Challenge accepted?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε βάλεις το χέρι στην τσέπη, τι καλή θεία είσαι οεο? Χαχαχα! Ξέρεις ότι σε πειράζω Χριστινάκι. Τι έγινε; Γύρισες από το honeymoon? Παντρεύτηκες και σε χάσαμε; :)

      Στο διευθυντή σου ε; Χμμμ...Από την (έστω λιτή) περιγραφή σου, μου έρχεται η μορφή του Al Capone, δεν ξέρω γιατί. Οπότε σκέφτηκα πούρα cohiba ή montecristo (και τα havana honeys είναι καλά). Αλλιώς μία δωροεπιταγή σε στούντιο αδυνατίσματος, 100 φακελάκια πράσινο τσάι (οι κατεχίνες του πράσινου αδυνατίζουν), μία συνδρομή σε γυμναστήριο, μία χαμογελαστή φωτογραφία σου (μήπως και φιλοτιμηθεί να σας κάνει αύξηση), μία επίσκεψη σε χαμάμ (μήπως και χαλαρώσει και σας κάνει αύξηση). Δε μου λες, έχει καραφλίτσα; Και η περούκα είναι πρωτότυπο δώρο :))))))))))))))))))
      Εναλλακτικά, ας χαρεί ο άνθρωπος τα παχάκια του και ας φάει μία 4κιλη τουρτίτσα (από τα χεράκια σου) να πάνε κάτω τα φαρμάκια (που όλοι οι δ/ντες έχουν λόγω θέσης) :)
      Δε φταίω. Μίλησες για challenge και σκέφτηκα out of the box :)

      Διαγραφή
    2. Αχ να σαι καλά βρε Ασπασία με έβγαλες από τη δύσκολη θέση!!! τι υπέροχες ιδέες είναι αυτές!

      Λοιπόν το αποφάσισα ( εμπνεύστηκα βεβαίως από τις δικές σου συμβουλές). Θα μαζεύω τις τρίχες που θα μου πέφτουν και θα του φτιάξω ένα περουκίνι!

      Και diy, και χρήσιμο (καραφλίτσα γαρ) και θα του θυμίζει εμένα! Ε? Καταπληκτικό! ΝΑ σαι καλά!

      ΥΓ: Το δεύτερο σχόλιο πιάνεται να φανταστώ σα διπλή καταχώρηση στην κληρωση... Μην πεις όχι!!! Ελα είμαι νιοπαντρο κορίτσι.. Εχω έξοδα! Δε βγαίνω για δώρα!

      Διαγραφή
  32. Πολύ ωραία τα βιβλία που μας προτείνετε. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!
    Φανή Παπατωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λατρεύουμε τα βιβλία, σε ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!
    Πετρίδου Δώρα
    petridoudora@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ όμορφα βιβλία, η καλύτερη συντροφιά για τα Χριστούγεννα!
    Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!
    Κυριακίδου Παναγιώτα
    giotakyr@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο! Και η Αθηνά αγαπά πολύ τα βιβλία κθότι κουκουβαγιόπουλο :-)
    Συμμετέχουμε κι εμείς λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που της χάρισε η Δάειρα πέρυσι, το διαβάσατε; Πώς σας φάνηκε; Καλημέρα Βερουλίνι :)

      Διαγραφή
  36. τέλεια βιβλία Πέλα Σένου

    pelasenou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. polu omorfo to dwraki pou prosferete!!!anypomonw na to diabasw ston gioka mou alla kai se ligous mhnes sthn adelfoula tou pou tha erthei ston kosmo!!!euxaristoume para polu!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  38. μακάρι νάμαι τυχερή για να το κάνω δώρο στον εγγονό μου
    epatmanidi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τελειο για τη μικρη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. κυνηγαλακη μαρια-ελενη giannissp7@yahoo.gr.δε ξερω μηπως ειναι στο ονομα του αντρα μου η συμμετοχη (john spiliopoulos).Ευχαριστω πολυ.

      Διαγραφή
  40. όλες οι ιστορίες είναι πολύ ωραίες για τα μικρά μας που θέλουν να διαβάζουμε πριν κοιμηθούν
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ολες οι χριστουγεννιατικες ιστοριες ειναι τελειες για παιδακια και μαμαδες!!!
    μαρια πανδρεμμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το πιο όμορφο δώρο είναι πάντα τα βίβλια...
    Ευχαριστούμε
    Κωνσταντίνα
    konstantinafourla@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντα το βιβλίο,είναι το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους!!!ioannap81@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Maria dimopoulou
    Παψνεμορφα βιβλια οτι πρεπει για τα μικρά ζουζουνια...
    iokastid@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥΤετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2014

    Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από τα βιβλία!!Μακάρι να κερδίσω ένα από τα βιβλία για τον Φιλιππάκο μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μου αρέσει που ξεκίνησες και αυτήν την στήλη. Περιμένω και νέες αναρτήσεις. Τα δε βιβλία είναι ότι πρέπει για να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων!
    marinakonstantaki@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία δώρα! Είμαι μαμά ενός μικρούλη 21 μηνών. Αγαπώ τα βιβλία από μικρή και προσπαθώ να το μεταδίδω καθημερινά και στον μικρό μου!
    Νίκη
    nikiandr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Υπέροχα βιβλία, υπέροχο δώρο. Kαλές Γιορτές σε όλους....
    athemis1@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολύ ωραίο και τρυφερό δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευχαριστούμε.
    Σκόδρα θάλεια
    thalia809@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ομορφα βιβλιαρακια <3
    Σκούφη Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τέλεια βιβλία!!
    Σταυρούλα Τρέσσου
    butterfly_81@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μας αρέσουν πολύ κι εμάς τα βιβλία! ευχαριστούμε!
    Αφροδίτη Νακούτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλησπέρα, ονομάζομαι Δάφνη χατζηγιουβανάκη. Είμαι μητέρα 2 (1 αγόρι 6 ετών και 1 κορίτσι 3 ετων) που μας αρέσουν πολύ τα βιβλία και διαβάζουμε κάθε βράδυ μία ιστορία πριν κοιμηθούμε. Πολύ καλο΄το blog σου, το παρακολουθώ πολύ καιρό. Καλή επιτυχία σε όλους...Δάφνη Χατζηγιουβανάκη - dafni1011@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δάφνη :) Πολύ χαίρομαι που αυτή η ανάρτηση ήταν η αφορμή να σε γνωρίσω (έστω διαδικτυακά). Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

      Διαγραφή
  55. Ευχαριστούμε!!
    Νίκη Παξιμαδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Den uparxei kalutero dwro apo ena biblio! sapfo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τα πιο υπέροχα δώρα! Ήδη έχουμε στο πρόγραμμα να αγοράσουμε κάποια (αν και ο μικρός μου είναι μόλις 2!) γιατί λατρεύουμε να ταξιδεύουμε μαζί τους...
    Πέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Υπέροχα Δώρα!!!! :) Κωστοπούλου Παναγιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΕΛΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τελεια δωρα για τους δυο μου γιους.yiannaevans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μακάρι να κερδίσω ένα απο τα υπέροχα αυτά βιβλία! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλή μας επιτυχία!
    Αναγνωστοπούλου Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ωραια ιδεα!μακαρι να κερδισουμε!
    Κωνσταντινα Σιμωτα
    s_constans@hol.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σοφία Τζ.

    Τι ωραία που τα περιέγραψες!!!!Τα θέλω για μένα τα βιβλία!!!Λες να μαλώνω με το γιο μου αν κερδίσω?Σίγουρα θα διαβάσουμε πολλά βιβλία κάτω από το δέντρο με αναμένα τα φωτάκια όπως έκανα όταν ήμουν μικρή!Σοφία Τζάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αααα όλα τα δωρα είναι ωραία, αλλά τα βιβλία δεν ειναι δωρα, ειναι επένδυση! Πολύ ωραία ιδέα!
    Βάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πραγματικος αει Βασιλης...:)
    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καταρχάς να σε ευχαριστήσουμε όλοι εμείς οι αντι-ΦΒ αναγνώστες σου που μας διοργάνωσες διαγωνισμό που δεν απαιτεί like. Το υποσχέθηκες και το τήρησες φιλέναδα!!! Είσαι φοβερή:)
    Τα γνωρίζω και τα δύο αυτά βιβλία διότι τα είχαμε. Τα χάρισαμε όμως πέρυσι σε μία φιλανθρωπική δράση του σχολείου μας (με βαριά καρδιά ομολογώ). Έκτοτε τα τέκνα μου τα απαιτούν ξανά και λυπόμουν να τα ξαναγοράσω. Είναι όμως πραγματικά, βιβλία που αξίζει να έχουν τα παιδιά στη βιβλιοθήκη τους, ειδικά τέτοιες μέρες.
    Σ'ευχαριστούμε πολύ λοιπόν Ασπασάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή γράφω απο κινητό και μου κόλλησε, ξανασυμπλήρωσα τη φόρμα, μη γνωρίζοντας αν έλαβε τη συμμετοχή μου. Αν έχω υποβάλλει δύο φορές, είναι κατά λάθος:)

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα!!! Λες η θεά τύχη να δει το καλό που κάνατε κάποτε και να σας τα στείλει πάλι πίσω; :)))))) Ποτέ δεν ξέρεις.
      Χαίρομαι πολύ που συμμετέχεις. Φιλάκια

      Διαγραφή
  68. Το βιβλίο με τις 17 ιστορίες το έχουμε και είναι φανταστικό! Οι ιστορίες είναι πολύ όμορφες!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Φοβερά φαίνονται τα βιβλία, ευχαριστούμε! <3 <3
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τέλεια τα δώρακια...υπέροχο blog!!
    Τριανταφυλλίδου Μαριάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μπράβο Άσπα καταπληκτική πρωτοβουλία και επιλογή βιβλίων και ένα μεγάλο μπράβο στις εκδόσεις Ψυχογιός για την εμπιστοσύνη και την προσφορά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :) Θα ήθελα και το μικρό σου όνομα ή έστω το e-mail σου για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σου στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είσαι η τάδε ή ο τάδε που άφησες το σχόλιο). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  72. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και για τα καλά σας λόγια. Στην παρούσα ανάρτηση μου είναι αδύνατον να απαντήσω σε όλα τα σχόλια, για αυτό ας με συγχωρέσετε οι υπόλοιποι.
    Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία αν και ξέρω ότι η ευχή μου θα πιάσει σε μόνον 4 από εσάς :)
    Αυτό ήθελα να πω :)
    Και φυσικά οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται κανονικά μέχρι και αύριο, ΠΑ, 28 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα.
    Καλημέρα :)

    Ασπασία

    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ευχαριστούμε πάρα πολυ για την όμορφη έκπληξη σου! Φυσικά ενδιαφερόμαστε κι εμείς για τα βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Aggeliki Potamitou ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. τέλεια βιβλία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πολύ ωραία βιβλία. Ευχαριστούμε. tkanavou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. υπεροχα βιβλια ευχαριστουμε . καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τι ωραία βιβλία!!!! Μακάρι να κερδίσουμε ένα!!!Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια!!!Ειρήνη, pelekanaki@yahoo.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εχουμε τις 24 ιστοριες και εχουμε ξετρελαθει ομολογο οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει και αλλο αν δεν το κερδισουμε θα το παρουμε σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Χαρά! Σε ευχαριστώ που με το σχόλιό σου επιβεβαιώνεις την πολύ θετική εντύπωση που μας έκαναν και εμάς τα βιβλία :)

      Διαγραφή
  80. Τί τέλεια η ιδέα σου... κάθε τόσο να μας χαρίζεις δώρα..! Ευχαριστούμε γιατί ακόμη κι αν δεν κερδίσουμε, ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη αυτών των δύο βιβλίων και εμπιστευόμαστε την κριτική σου ματιά! Σούπερ! Καλή επιτυχία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βενετία μου! Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο γούστο μου και για τα τόσο καλά σου λόγια! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
    2. Αααα...και να προσθέσω ότι σας έχω και άλλες εκπλήξεις μέχρι τα Xmas. Stay tuned ;)

      Διαγραφή
  81. πόσο ευχαριστιώμαστε οικογενειακώς το διάβασμα.....και τώρα μάλιστα που έρχονται οι γιορτές ακόμη περισσότερο!!!! Καλή επιτυχία σε όλους και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!! Evi kouloumpis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τέλειο δώρο!!!
    Ιωσήφ Γρηγορίου
    FB: Iosif Grigoriou
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Υπέροχη η ιδέα σου!!!!! Μας αρέσουν πολύ τα βιβλία και ακόμη περισσότερο τα Χριστουγεννιάτικα!!!!
    Βενετία Τσιγγενοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καλές γιορτές σε όλους!!
    Ηρώ
    mymusicdreams@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πάντα πριν κοιμηθούμε διαβάζουμε παραμύθια, και τα Χριστουγεννιάτικα είναι της αγαπημένα μας, τόσο που τα διαβάζουμε όλο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτινές μέρες. Τώρα που έχουν αρχίζει και διαβάζουν μόνες τους θα ήταν ένα όμορφο δωράκι!! Καλές γιορτές!
    Ελένη Κοτζιά-Σοφανζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Υπέροχο δωράκι!!!!!!! Καλές γιορτές! Φωτεινή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μπραβο Ασπασια !! Τελεια τα βιβλια!!!Καλη μας τυχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ωχ διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι δεν καταχωρήθηκε το χθεσινο δικό μου..Οποτε ξαναγραφω!! Έλεγα οτι αρχικα πίστευα οτι τα βιβλια αυτά δεν είναι ακόμη κατάλληλα για τη μικρή μου (17 μηνων) αλλά διαβάζοντας την ανάρτηση αναθεώρησα, χεχε 😊 Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τι ομορφο δωρο!!!Ειμαι σιγουρη πως θα το χαρουν πολυ ολα τα παιδακια που θα τα κερδισουν!!!Καλες γιορτες να εχουμε ολοι!!!
    Βουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. τελειο δωρο....
    ΝΑΝΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αχ, αγαπώ πολύ τα βιβλία και έχω μεγάλο πρόβλημα όταν πηγαίνω σε βιβλιοπωλείο... Ειδικά τώρα με τη μπουμπού έχω ξεσαλώσει με τα παιδικά (τα οποία ομολογώ ότι μου αρέσουν εξίσου με των ενηλίκων -για να μην πω και περισσότερο...). Προσπαθώ να της διαβάζω σε κάθε ευκαιρία και έχει ήδη αναπτύξει εξαιρετική σχέση μαζί τους. Τα προτιμά από τα παιχνίδια της και της αρέσει να τα ξεφυλλίζει. Ίσως επειδή της διάβαζα κι εγώ από την κοιλιά ακόμα (κι ας με θεωρούσαν πολλοί υπερβολική). Τα συγκεκριμένα δεν τα έχουμε και εννοείται ότι συμμετέχω με μεγάλη χαρά στον διαγωνισμό!
    Πολλά φιλάκια και μπράβο για την ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αναστάσης tasdal84@yahoo.gr
    Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από ένα βιβλίο. Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πολύ ωραία ιδέα και προσφορά , σας ευχαριστουμε.
    Ρένα & Κωνστάντζα (renatarasidou@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Σ' ευχαριστούμε πολύ!
    Γωγώ Κ.
    gogokotr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αγαπητή Ασπασία, έχουμε αναπτύξει και εμείς ιδιαίτερη σχέση με τα βιβλία και τα αγαπάμε πολύ! Διαβάζουμε καθημερινά πολλάάάά βιβλία και τα έχουμε μάθει σχεδόν από έξω από τις πολλές φορές που τα διαβάζουμε! Τα δωράκια σου, λοιπόν, είναι ευπρόσδεκτα! Τα φιλιά μας! <3
    Ιωάννα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Tέλειο δώρο ευχαριστούμε
    Τόνια Αλιφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Είμαι η γιαγιά Λίνα! Έχω δύο εγγονάκια πειρατές! Ζωηροί, φιλομαθείς και βιβλιόφιλοι! Πήρε μέρος και η κόρη μου στον διαγωνισμό και είπα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδάκια, σε όλους τους ανθρώπους. Καλές γιορτές παρέα με πρόσωπα που αγαπάμε!
    Λίνα.
    linadala@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Υπεροχο δωρο!!! Καλές γιορτές σε ολους!!!
    angeliki_kechagia@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Τελειο δώρο!
    Λατρεύουμε τα βιβλία! Λατρεύουμε και τα Χριστούγεννα!
    Βάγια
    vsiouri@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τέλειο γιορτινό δωράκι,ευχαριστούμε Ασπασία! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
    dimstampouli@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Tελειο δωράκι! Ευχαριστούμε!
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Είμαι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας και θα χαιρόμουν πολύ αν ήμουν μία από τις τυχερές!
    Πουπάκη Αμαλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΚΑΛΑ ΧΡΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. πολύ καλή επιλογή για δώρο στα παιδάκια μας!Αν αγαπήσουν από μικρά το διάβασμα με τα παραμύθια τότε μεγαλώνοντας δεν θα δυσκολεύονται με το σχολείο!Ο μικρός μου 3 χρονών λατρεύει τις ιστορίες!
    Μαρία Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ασπασάκο, αν και από εχθές η τύχη στα τυχερά δεν μας πήγε σαν οικογένεια, αφού πονταραμε σε στοίχημα ποδ/κων αγώνων,(παίξαμε 35 για 700) είπα να συνεχίσω με την δική σου κλήρωση για να εμπλουτίσω τα χριστουγεννιατικα παραμύθια του Γιάννη (τα οποία έχουν μείνει πολύ λίγα γιατί στα περισσότερα έχει ξετινάξει τουσ μηχανισμούς σε φώτα και μουσική!).Αν δεν μου κάτσει και τώρα δεν πειράζει έχει σειρά το λαικό!!!! και (για την περιπτωσή μας ο παπαασωτηρίου,ο ψυχογιός και ιανος!!)
    σε φιλώ γλυκά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη, επιβεβαίωσέ μου ότι είσαι εσύ.

      Διαγραφή
    2. ναι ασπασάκο η η Έφη είμαι, σωστά μαντεψες,κερδίζεις ένα φιλάκι!!!(μααααααααααατς.....)

      Διαγραφή
  107. Κι εμείς διαβάζουμε πολύ από μωρά που ήταν και τώρα διαβάζουν και στο μωρό και εγώ τα καμαρώνω :):) :) Τώρα ανυπομονώ να μεγαλώσει η Λένα για να αρχίσουμε να διαβάζουμε Πηνελόπη Δέλτα από τα δικά μου βιβλία.

    Τέλεια τα βιβλία που μας διάλεξες και ομολογώ πώς η συλλογή μας με Χριστουγεννιάτικα βιβλία δεν είναι ακόμη όσο μεγάλη θα ήθελα. Καλή επιτυχία σε όλους :)

    Μαριαλένα Χατζηιωαννίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ευχαριστούμε πολύ τέλειο δώρο!!

    Μαρία Χάτσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τελειοοοοοο δωράκι! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. υπεροχα τα δωρα σας καλες γιορτες να εχετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ! Επίσης καλές γιορτές!
      Θα ήθελα και το μικρό σας όνομα ή έστω το e-mail σας για να το διασταυρώσω με τη συμμετοχή σας στην online φόρμα συμμετοχής (ότι δηλ. είστε η τάδε ή ο τάδε που αφήσατε το σχόλιο). Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  111. Ευχαριστούμε πολύ. Καλές γιορτες!
    Φωτεινή Νακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. τώρα με τη μικρή μου κόρη (τα πρώτα της χριστούγεννα) δε χορταίνω να διαβάζω παραμύθια μαζί της. Μπορεί να μη τα καταλαβαίνει όλα αλλά τα καταλαβαίνω εγώ.χαχα! και κοντά στη μικρούλα μου τα ακούει και ο μπέμπης μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Τέλεια τα δώρα σου Ασπασία! Καλή επιτυχία σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Και τέλειο δώρο και μέσα στο πνεύμα των ημερών!!!
    Άντζυ Χρόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τελειο δωρακι!!!

    Ελενη δουκακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τέλεια και τα δύο μακάρι να κερδίσω! Ιωάννα Τσώρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. μπράβο στο my lovable baby και στις εκδόσεις ψυχογιός.
    Κατερίνα Τσίκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ευαγγελια τσαρτσαληΠαρασκευή, 28 Νοεμβρίου, 2014

    Σε επισκεπτομαι και σε διαβαζω καθημερινα!Τελεια δουλεια!Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Και η μικρή μου αγάπη λατρεύει τα βιβλία!!!!Τα πάντα για εκείνη...Μαρία Μαργέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!!
    ana.bourdi1@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας,
      Αυτό έχει ως στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό ότι ο κ. Daniel John, ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων, έχει ανοίξει μια οικονομική ευκαιρία για όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες υπό σαφείς και κατανοητούς όρους και προϋποθέσεις. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας δώσουμε τους όρους του δανείου μας στο danieljohnhome@gmail.com

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts