28.2.13

Hi-5 Photo game - Τα 5 "ισόβια δεσμά" μου (Week #1)



Κατά κάποιον τρόπο "δένομαι" με τα αντικείμενα. Για πολλούς και διάφορους λόγους, διαφορετικούς για το καθένα. Με άλλα "δένομαι" περισσότερο, με άλλα "δένομαι" λιγότερο. Με άλλα "δένομαι" γιατί έχω την ανάγκη τους. Με άλλα "δένομαι" γιατί έχουν για εμένα μεγάλη
συναισθηματική αξία και μου προκαλούν ευχάριστες αναμνήσεις. Τους δεσμούς που μας ενώνουν μπορώ να τους κόψω πολύ πιο εύκολα για αυτά της πρώτης κατηγορίας. Για αυτά της δεύτερης κατηγορίας, οι δεσμοί είναι ισόβιοι.
Τι γίνεται όμως όταν αυτά που έχεις ανάγκη σου προκαλούν και ευχάριστες αναμνήσεις; Εκεί πλέον δε μιλάμε για ισόβιους δεσμούς, μιλάμε για ισόβια δεσμά (u got the difference?)

Στο σπίτι μου έχω αρκετά "ισόβια δεσμά" από τα οποία επέλεξα να παρουσιάσω τα 5 πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό, συμμετέχοντας και η αφεντιά μου κατά αυτόν τον τρόπο στο Hi-5 Photo game που επινόησε η Γεωργία για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Προχθές έδειξα τη μπουγάδα μου (βλ. εδώ), σήμερα δείχνω αγαπημένα αντικείμενα...πολλές αποκαλύψεις η μπλογκογειτονιά μας αυτές τις ημέρες.

[1] Το Laptop μου! Το "βούτηξα" από τον άντρα μου όταν αυτός αγόρασε καινούριο και το έκανα "αυτόματα" δικό μου χωρίς γκρίνιες και παρατράγουδα
(αυτό θα πει 'διεκδικώ αυτό που θέλω'). Απαραίτητο "εργαλείο" για τη δουλειά μου, για την ψυχαγωγία μου, για την ενημέρωσή μου, για την επικοινωνία μου, για το τελευταίο χόμπυ μου - το blog μου. Τον τελευταίο μισό χρόνο έχει γίνει και απαραίτητο εργαλείο διασκέδασης της Δάειρας (μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα για να δει minnie mouse ή να χορέψει κανένα τραγουδάκι από το youtube). Φοριέται πάντα με internet και όταν του λείπει, είναι γυμνό, σχεδόν άχρηστο - είναι σαν να μου κλείνεις ερμητικά ένα παράθυρο προς τον έξω κόσμο. Έχω αποθηκευμένο εκεί όλο το ηλεκτρονικό αρχείο μου (οργάνωση σπιτιού - αμ πως, χωρίς MS office δεν οργανώνεις σπίτι τη σήμερον ημέραν!), όλες τις φωτογραφίες μου, όλο το μουσικό αρχείο μου (τα .mp3 δηλαδή. Τα υπόλοιπα στη βιβλιοθήκη), όλα τα βίντεό μου...ολόκληρο το ηλεκτρονικό μου σύμπαν δηλαδή (και είναι μεγάλο αυτό το σύμπαν - όπως όλα τα σύμπαντα άλλωστε).
Και επειδή φοβάμαι μην κλατάρει από τόσο πολύ "φαί", του αγόρασα και ένα εξωτερικό δίσκο να τον φοράει backup για να μην χάσω τον ύπνο μου.

Είπα ύπνο και θυμήθηκα...

[2] Το κρεβάτι μου! Αχ το κρεβατάκι μου πόσο μου λείπει ώρες-ώρες - τις ώρες που είμαι κουρασμένη εννοώ. Eκεί περνώ το 1/3 της ημέρας μου, δηλαδή σχεδόν ένα 8ωρο. Μη φανταστείς ότι κοιμάμαι 8 ώρες. Οι 4-6 είναι ύπνος (ανάλογα με την ημέρα) και οι υπόλοιπες είναι χαλάρωμα, παιχνίδι με τη Δάειρα, παραμύθια, γαργάλημα κλπ (κλπ = τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται). Τι θα έκανα χωρίς το κρεβάτι μου!
Για το ιστορικό, ψάξαμε έψαξα πολύ μέχρι να βρούμε βρω ένα κρεβάτι του γούστου μας μου (καλά κατάλαβες. Και οι δύο ψάχναμε, αλλά ουσιαστικά εμένα όλα μου μυρίζανε και μου ξυνίζανε και την πλήρωνε το έτερον ημισ-άκι μου). Και που δε γυρίσαμε (όλα κι' όλα, μαζί γυρίζαμε). Τελικά καταλήξαμε να το κάνουμε ειδική παραγγελία από έναν κατάλογο ενός καταστήματος που φέρνει "μοναδικά κομμάτια δυτικής φινέτσας και design, που συνδυάζονται με απωανατολίτικες φόρμες και υλικά" (αυτό το πήρα από τη σελίδα τους στο internet - δεν κάνω διαφήμιση ποιο είναι, γιατί τα καταστήματα επίπλων δεν ταιριάζουν στο concept του μαμαδοblog μου). Πάντως το κρεβατάκι μου μας, είναι πολύ baby friendly καθώς δεν περιέχει επικίνδυνες γωνίες, αφού είναι εξ' ολοκλήρου δερμάτινο. Σε αυτό προπονήθηκε η Δάειρα να στέκεται όρθια χωρίς να πέφτει, όταν σηκώθηκε για πρώτη φορά. Θυμάμαι εκείνη η προπόνηση διήρκησε από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3+ τα ξημερώματα και όταν πλέον τα κατάφερε, κοιμήθηκε. Και τι δε θυμάμαι πάνω σε αυτό το κρεβάτι...

Είπα 'θυμάμαι' -> μνήμη -> αναμνήσεις...και μου ήρθε στο μυαλό κάτι με το οποίο δημιουργώ αναμνήσεις! Τι;

[3] Η φωτογραφική μου! Είναι άλλο ένα απαραίτητο εργαλείο μου και είναι σε ετοιμότητα όλη μέρα κάθε μέρα. Με αυτή δημιουργώ αναμνήσεις! Με αυτή και το μυαλό μου.
Έχω τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες (10.000+) εκ των οποίων οι μισές σχεδόν τραβήκτηκαν από όταν γέννησα μέχρι σήμερα. Ναι, έχω χιλιάδες φωτογραφίες της Δάειρας, να δω τι θα τις κάνω. Άλλωστε σου έχω πει ότι η φωτογραφία είναι ένα από τα πάθη μου!
Ιστορικό: Όταν άρχισα τα μαθήματα φωτογραφίας, έψαχνα να βρω μία καλή SLR επί 1 μήνα. Το ξεψάχνισα το web με συγκρίσεις επί συγκρίσεων επί διαφορετικών μοντέλων και όταν επιτέλους κατέληξα στο μοντέλο, άρχισα να ψάχνω που μπορώ να την αγοράσω (τότε δεν υπήρχε σε όλα τα γνωστά καταστήματα που πήρα τηλ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη στην τιμή και πωλούνταν μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα στην Αθήνα), οπότε οι internet-ικοί δρόμοι με οδήγησαν σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι όπου δεν άντεχα να περιμένω να μου την στείλουν και πήγα την ίδια μέρα επιτόπου και την αγόρασα. Έκανα χιλιόμετρα για πάρτη της.

Είπα χιλιόμετρα και θυμήθηκα πολλά χιλιόμετρα και θυμήθηκα Αγγλία και θυμήθηκα την...

[4] Margot. Είναι το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα για τη Δάειρα και θα το κρατήσω για πάντα!
Ιστορικό: Την αγόρασα μέσω internet από Αγγλία, από το κατάστημα Olive & Moss (λατρεμένο) όταν η Δάειρα ήταν ακόμη 7 μηνών (έμβρυο εννοώ). Ναι ναι ναι! Είχα αρχίσει ήδη να ψωνίζω διάφορα. Πριν γεννηθεί είχα επιπλώσει και διακοσμήσει το δωμάτιό της και το είχα εφοδιάσει με παντός είδους αναλώσιμα και αξεσουάρ (πάνες, κρέμες, σαμπουάν, αμπούλες, βαμβάκια, λαδάκια μασάζ...θήλαστρα, θερμαντήρες, αποστειρωτές, κλπ. Όλα βρισκόταν στο δωμάτιο μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Βέβαια έκανα μία σημαντική παράλειψη. Παρέλειψα να διαβάσω τα user manuals από πριν, με αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι να έχω γίνει σφεντόνα, τιραμόλα, speedy gonzales για να δω πώς λειτουργούν ακριβώς τη τελευταία στιγμή, εκείνη δηλαδή που το μωρό ούρλιαζε από το κλάμα και την πείνα και εγώ έψαχνα να βρω πως λειτουργεί το διαβολεμένο το θήλαστρο. Ένιγουει...). Στο θέμα μας όμως. Την Margot την αγάπησε η Δάειρα από την πρώτη στιγμή που της την έδειξα αλλά πλέον είναι κατσιασμένη από τα πολλά τα χάδια. Εδώ σου δείχνω μία φωτογραφία που βρήκα από το κατάστημα στην Αγγλία που την αγόρασα, γιατί τη δική μας την Margot την έψαξα να την φωτογραφίσω αλλά δεν την έβρισκα (ποιος ξέρει; Μπορεί να την έχει καταχωνιάσει η Δάειρα σε κανέναν φούρνο - δεν κοίταξα εκεί να σου πω την αλήθεια).

[5] Υπνόσακος Margot and Mo. (Η Μο είναι το παιδάκι της Margot) Είναι ο πρώτος υπνόσακος που της αγόρασα. Είναι της ίδιας σειράς με το ποντικάκι και τον είχα αγοράσει στα πλαίσια της ίδια παραγγελίας, αυτόν και καμία 10ρια άλλα ρουχαλάκια. Έχω και άλλα αγαπημένα πρώτα ρουχαλάκια της Δάειρας, αλλά ουσιαστικά ο υπνόσακος ήταν από τα πιο αγαπημένα.

Σας φιλώ!
Ασπασία

43 σχόλια :

  1. Ε, είπα και εγώ..λείπει ο Μάης? Δεν λείπει...Όσο σε γνωρίζω καλύτερα μου αρέσει πολύ το πόσο καλή και τρυφερή μανούλα είσαι και πλέον δεν νοείς τον εαυτό σου ξέχωρω από την κόρη σου και όλα τα συνδέεις μαζί της!Αυτό από μόνο του λέει πολλά (και για όλες οι υπόλοιπες μανούλες ισχύει το ίδιο-θα την φάω την κατσάδα).Ζώδιο στη Μαριά μην αμελήσεις! Καλό απόγευμα (και δώσε και στον "ταίρι" τη δέουσα προσοχή παρακαλώ..η γλυκήτατη Δαέιρα δεν ήρθε μόνη σε αυτόν τον πλανήτη)Γκουχ, γκουχ, ωέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, όταν γίνεις μαμά με το καλό θα γίνεις και εσύ έτσι :) ΟΛΑ θα τα συνδέεις με το παιδί σου :)

      Ποια ζώδια; Έχω χάσει κανένα επεισόδιο;;;

      Στο ταίρι δίνω πολλή προσοχή. Το 'κλπ' στο bullet [2], που αναφέρεται νομίζεις; Χαχαχα!

      Καλημέρα και καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BLOG!!!
    ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο πιο πολύ σε διαβάζω τόσο πιο πολύ σε συμπαθώ. Πολλά γλειφιτζουροφιλιά σου στέλνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παχαίνουν; Δεν παχαίνουν, έτσι δεν είναι; Τότε τεντώνω μαγουλάκι να προσγειωθούν τα γλειφιτζουροφιλάκια σου :)

      Καλημέρα και καλό μήνα γλειφιτζουράκι μου!

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!
    Καλή συνέχειαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δερματινη κρεβατοκάμαρα και εμείς!! Αλλά η κούκλα ποντικάκι και ο υπνοσακος είναι τρομερά!! Καλή συνέχεια!! (Δε σου έχω πει επίσης ότι η κόρη σου έχει ένα απο τα ωραιότερα ονόματα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Βάνα μου! Σε παραπέμπω στην ανάρτηση της βάπτισης της Δάειρας για να διαβάσεις για το όνομα. Είναι λίγο μεγάλη η ανάρτηση, αλλά στις πρώτες παραγράφους κάνω αναφορά για το όνομά της. Αν θέλεις και έχεις χρόνο, θα την βρεις εδώ:

      http://my-lovable-baby.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

      (δε λειτουργεί το link, για αυτό το κάνεις copy-paste στον browser που χρησιμοποιείς - Internet explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, κλπ)

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  6. Υπέροχα τα αγαπημένα σου πράγματα Ασπασάκι!!! Όλα ξεχωριστά και ιδιαίτερα!! Το ποντικάκι σας κι εγω το λάτρεψα!! πολλά φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αυτό το ποντικάκι! Λατρεμένο! Όποιος το έχει δει το έχει αγαπήσει. Είναι το πρώτο παιχνίδι που της έδειξα όταν ακόμη ήταν ημερών. Έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα :)

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  7. Αχ, τι υπέροχα το ποντικάκι και ο υπνόσακος! Είναι τέλεια!!!! Δεν σε αδικώ που έχεις ιδιαίτερη σχέση μαζί τους!
    Πολλά φιλιά! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί τους όχι επειδή είναι τέλεια, αλλά επειδή είναι τα πρώτα της! Και επειδή τα επέλεξα όταν ακόμη την είχα στην κοιλιά μου :) Αυτά και άλλα πολλά που δεν μπορούσα να δείξω γιατί το παιχνιδάκι λέγεται Hi-5 Photo game και όχι Hi-50 Photo game :)

      Καλημέρα κουταλάκι μου και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  8. Όλα ένα κι ένα! περίμενα πως και πως την ανάρτησή σου και ήμουν σίγουρη ότι θα έχεις βάλει και τη φωτογραφική!
    Και μιας και είπα φωτογραφική να ξέρεις πολύ τη ζήλεψα! Κι επειδή σκέφτομαι σοβαρότατα να ξεκινήσω μαθήματα να αναμένεις μήνυμα με συμβουλές για αγορά φωτογραφικής! :P Αν και SLR δε βλέπω να σηκώνει η τσεπούλα μου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένω το μήνυμα. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά :)

      Την άλλη ανάρτηση με τα 11 πράγματα την είδες; Εσύ είσαι φίλη μου και πρέπει να ξέρεις με ποιον (δηλ. ποια) έχεις να κάνεις. Χαχαχα!

      Δες εδώ: http://my-lovable-baby.blogspot.gr/2013/02/emotions-thoughts_26.html

      Φιλάκια Αθηνά και καλό μήνα!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. αχ αυτα τα μωρουδιακα με ξετρελαινουν!!!αλλα απο το κρεβατι μονο μια γωνιτσα μας εβαλες;;τετοια περιγραφη ηθελα να το θαυμασω!!ολα πολυ ωραια!!!εγω παλι με πολυ λιγα αντικειμενα δενομαι,κραταω πααααρα πολλα αλλα καποια στιγμη κανω ξεκαθαρισμα!φιλακια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει, το θαυμάζεις με την φαντασία σου :)
      Ήταν ξέστρωτο και βαριόμουν να το στρώσω για να το φωτογραφίσω. Χαχαχα!

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  10. Αχ αυτοί οι άντρες μας τι τραβάνε! Τους κάνουμε ότι θέλουμε, δεν ξέρω αν το εχετε καταλάβει:) Επιλέγουμε εκκλησίες, έπιπλα, μπλογκάρουμε:) χα χα χα
    Laptop λατρεμένο και εδώ! Που να ζήσει μια blogger χωρίς το εργαλείο της! Φωτογραφική δεν έχω...ακόμα...που θα μου πάει!
    Χμ....δερμάτινο κρεβάτι με πολλές αναμνήσεις....ακατάλληλον δια ανηλίκους!
    Τη Margot δεν την γνώριζα αλλά την συμπάθησα πολύ! Την βρήκες τελικά στο φούρνο ή την είχε κρύψει πουθενά αλλού η Δαειρούλα???
    Υπέροχα τα "ισόβια δεσμά" σου Ασπασάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τύχη της αγνοείται! Το ΣΚ που θα τακτοποιήσω, θα την ξετρυπώσω από καμία ποντικότρυπα. Και αν δεν την βρω, θα βάλω ποντικοπαγίδες στο σπίτι για να την "μαγκώσω" :)

      Τι τραβάνε οι άντρες μας ρε Δημητρούλα; Κουπί τραβάνε! Ας μην επέλεγαν να βάλουν τέτοιες δυναμικές, νοικοκυρές, τσαούσες, καλές, στοργικές....(μεγάλη η λίστα)...γυναίκες στην βάρκα τους. Τώρα θα τραβήξουν κουπί και θα λένε και ευχαριστώ που προπονούνται στο κανό για τους επόμενους Ολυμπιακούς. Χαχαχα!

      Αγαπώ τον αντρούλη μου!
      Φιλιά τρελιάρα φιλενάδα! Και καλό μήνα!

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρη ότι τον αγαπάς και σε λατρεύει!!!

      Πολύ ανοιξιάτικα τα λέλουδά σου:)
      "Θα 'ναι σα να μπαίνει η Άνοιξηηηηηηη, θα 'ναι ουρανού κατάνοιξη!!!!!" Πολύ μου άρεσε η αλλαγή σου!!! Καλό μας μήνα ξανά και ξανά!!!!

      Διαγραφή
  11. Είσαι πολύ γλυκός και συναισθηματικός άνθρωπος!
    Και μ' αρέσεις που ψάχνεις τόσο πολύ το παραμικρό (τι ζώδιο είσαι;)!
    Όπως έλεγα και πριν, όσο σε γνωρίζω τόσο πιο πολύ σε συμπαθώ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ερμιονάκι μου! Χαίρομαι που με συμπαθείς πολύ γιατί και εγώ σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που σε e-γνώρισα :)
      Και είσαι μεγάλη chef! Και αν ποτέ κανείς έχει την υπόνοια ότι δεν είμαι καλή στην κουζίνα, θα τους δείξω εσένα για να δουν ποια είμαι (κατά το "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι"). Χαχαχα!

      Τοξότης είμαι. Για πες, είναι καλό; Δεν ασχολούμαι με ζώδια :)

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  12. Καταρχήν καλό μήνα. Μετά την απίθανη φωτό με την μπουγάδα σου, να μερικές ακόμα αποκαλύψεις για εσένα. Καταρχήν πρέπει να έχουμε το ίδιο laptop!! Κάπως έτσι νιώθω και εγώ για το μικρό μωρό μου. Είναι εργαλείο, είναι ψυγαγωγία, είναι πολλά!
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα δεσμά σου, είναι απαραίτητα (βλέπε φωτογραφική), είναι όμορφα και μας έδειξαν κάτι ακόμα από εσένα!!
    Πολλές, πολλές καλημέρες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίνα, δεν πιστεύω να θεώρησες ότι εκείνη η μπουγάδα είναι δική μου; Δεν φοράω τρικολόρε κάλτσες εγώ :)

      Με το laptop έχω θέμα. Μη μου το αγγίζετε. Δαγκώνει.

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα Ασπασία και καλό μήνα! Είδες που τα κατάφερες τελικά; Τσάμπα γκρινιάζατε με τη Δήμητρα και κάνατε απο τις καλύτερες αναρτήσεις περι του θέματος..Λατρεύω τον υπνόσακο και την Margot! Τυχερούλα Δάειρα βασίλισσα είσαι... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γεωργία μου και καλό μήνα! Εγώ ξέρω τι τράβηξα για να τα καταφέρω. Τι ξενύχτι τράβηξα. Τι μαύρους κύκλους έκανα. Μου χάλασε η επιδερμίδα από την αϋπνία για να καταφέρω να ανεβάσω ανάρτηση στο παρά πέντε. Αχ τι τραβάω για πάρτη σας...

      (Γκρίνιαξα πάλι. Λιγάκι, όσο πατάει η γάτα. Είπαμε, δεν μπορώ τη μιζέρια εγώ)

      Φιλάκια xxx

      Διαγραφή
  14. καλημέρα ασπασάκο,καιρό έχω να σχολιάσω γιατί ήμουνα αλλού αυτές τις ημέρες...
    εγώ εδώ και καιρο εχω αποφασίσει να δένομαι αποκλειστικά και μόνο με ανθρώπους,
    και με χαρά σου ανακοινώνω ότι απο εχθές το βράδυ θα προστεθούν στην λίστα των ανθρώπων μου, και
    τα ανηψάκια μου...
    έγινα χαζοθεία και έχω τρελαθεί από χαρά....
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Εφάκο! (δε γράφεις όνομα αλλά σε καταλαβαίνω βρε! Μόνο εσύ με λες 'ασπασάκο')

      ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!

      (μιλήσαμε στο τηλ, σου ευχήθηκα για τα δίδυμα και συνεχίζω το σχόλιο)

      Κάτσε να έρθω σπίτι σου να σου σπάσω αυτό το υπέροχο μαύρο βάζο που έχεις πάνω στο κόκκινο ντουλάπι και θα δω αν στενοχωρηθείς ή όχι. Χαχαχα! Και εγώ βρε Εφάκο μου, τους ανθρώπους τους έχω πάνω από όλα τα αντικείμενα, αλλά το παιχνιδάκι που έπαιξα ζητούσε 5 αντικείμενα. Τι να έκανα η γυναίκα;;;

      Φιλάκια και καλό μήνα (ξέχασα να σου πω στο τηλ)

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα και καλό μήνα! Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον σ' αυτό το παιχνίδι γιατί δεν έχω αγαπημένα αντικείμενα, δηλαδή οκ το λάπτοπ και το κινητό, αλλά όχι το συγκεκριμένο λάπτοπ ή το συγκεκριμένο κινητό. Ούτε το συγκεκριμένο κρεβάτι, αρκεί για μένα να είναι ένα άνετο κρεβάτι. Ταυτίζομαι πιο πολύ με τα μαμαδοπράγματα, δηλαδή πρώτο παιχνιδάκι/πρώτο φορμάκι ναι μπορώ να νιώσω μια ελαφριά συναισθηματική σύνδεση! Σοβαρά έχεις οργάνωση σπιτιού στο λάπτοπ; (είναι πολύ πιθανό να είμαι μακράν η πλέον ακαμάτρα στην μπλογκογειτονιά!) Επίσης το Δαείρα, τι υπέροχο όνομα που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ίνα μου (υπέροχο και το δικό σου όνομα).

      Ε όχι και ακαμάτρα επειδή δεν είσαι σάικο σαν και εμένα να οργανώνεις τα πάντα με MS Office.....!!! Αν σου πω ότι στην οργάνωση του γάμου μου είχα φτιάξει Project Plan για τη διαχείριση των ραντεβού μου/ χρόνου μου, θα με πεις τρελή; - Δημητρούλα, μην το σχολιάσεις αυτό :)

      Όσο για το Δάειρα, αν έχεις όρεξη μπες να διαβάσεις εδώ:

      http://my-lovable-baby.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

      (δε λειτουργεί το link, για αυτό το κάνεις copy-paste στον browser που χρησιμοποιείς - Internet explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, κλπ)

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  16. Πρώτον ως blogger καταλαβαίνω απόλυτα το nο1 από τα 5 "δεσμά" σου και 2ον με εξέπληξες που λες ότι είχες ετοιμάσει τα πάντα για το δωμάτιο της Δαείρας πολύ πριν γεννηθεί. Γιατί ναι μεν είσαι μια τελειομανής -δεν το συζητώ- αλλά πίστευα οτι σε αυτό το θέμα θα ήσουν πως να το πω....προληπτική;
    Anyway....
    Να πω ακόμα ότι αρχίζω να ζηλεύω το παιχνιδάκι σας παρόλο που με αγχώνει η όλη διαδικασία να πρέπει δηλαδή ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ να ετοιμάζεις παρουσίαση. Δεν πειράζει που δεν παίζω μου αρέσουν πιο πολύ οι κλεφτές ματιές στα σπιτάκια σας.
    Φιλιά πολλά και περιμένω με αγωνία την επόμενη 5ντάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεανούλα, κοίτα, σχετικά με το δωμάτιο της Δάειρας (ο τόνος στο Α) στην αρχή σκέφτηκα να μην το φτιάξω μέχρι να γεννηθεί. Μετά όμως το καλοσκέφτηκα και λέω, που θα τρέχω εγώ λεχώνα να αγοράζω χίλια δύο συμπράγκαλα;;;;;; Και στο κάτω-κάτω γιατί να σκέφτομαι τα χειρότερα; Γυναίκα έγκυος επιτρέπεται να σκέφτεται αρνητικά; Όχι. Οπότε σκέφτηκα θετικά και το έφτιαξα.

      (Το παιχνιδάκι λέει ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, εγώ όμως θα ανεβάζω ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Αυτό μπορώ να το κάνω manage. Π.χ. τώρα ανέβασα ΤΕ)

      1000 ευχαριστώ για τη στολή! Να σε ευχαριστήσω και στο σπιτάκι μου :)
      Φιλιά και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  17. Kinky (με την καλή έννοια) το δερμάτινο κρεβάτιιιιιιιι !!! Γουστάρω τρελά !!! ;-) Μπράβο, Ασπασία !!!

    Το Olive & Moss είναι και δικό μου λατρεμένο κατάστημα !!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω στο σπίτι μου μαστίγιο. Ούτε κρύβω μάσκες κάτω από τα μαξιλάρια. Χαχαχα :)

      Olive & Moss: Εσύ τυχερούλα τα έχεις εκεί. Πετάγεσαι και μία βολτίτσα όποτε γουστάρεις να ψωνίσεις :)

      Φιλάκια και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  18. Καλέ εγώ τώρα τα είδα τα Hi-5!
    Φωτογραφική κι εμείς από το ίδιο κατάστημα πήραμε! Και κρεβάτι πολύ παρόμοιο και το δικό μας! Στρογγυλεμένες άκρες, δερμάτινο! Χαχα, ομοιότητες! Και olive&moss λατρεύουμε! Αχ, αυτό το λάπτοπ αν είχε φωνή τι θα μας έλεγε; "άσε με κυρία μου να ξεκουραστώ, έχω πεθάνει στη δουλειά!"
    Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε! Χαίρομαι που έχουμε παρόμοια γούστα :)

      Όσο για το laptop, χαχαχα, θα ζητούσε να του πληρώσω και υπερωρίες :)

      Φιλάκιααααααααααααα

      Διαγραφή
  19. Τι όμορφο τοπ 5 το λαπτοπ είναι και σε μενα το αγαπημενο μου μπορω να πω αλλα το καημένο τι δεν ειχε παθει αυτο το λαπτοπ ποτησμα με ποτηρια νερο τι τουμπες εφαγε ακομα και το πατησαμε μια φορα αλλα παλι καλα εχουμε καλη εγγυηση χαχα!!!
    Μου αρεσε πολυ η φωτογραφικη σου,μόλις περασουν λιγοι μηνες και ξεχαστει λιγο ο αντρουλης μου μετα το σοκ της ραπτομηχανης λεω να ζητησω και μια φωτογραφικη χαχα!!!
    Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην του κάνεις και εσύ πολλαπλά σοκ του ανθρώπου Έλενα. Έχω μία brilliant ιδέα!!!!! Να του χαρίσεις εσύ την φωτογραφική στα γενέθλιά του (γιορτή, επέτειο, Πάσχα - ό,τι έρχεται πιο γρήγορα) και μετά να την χρησιμοποιείς εσύ :) Έτσι δε θα γκρινιάξει και θα έχεις πετύχει και τον στόχο σου :)
      Πώς σου φαίνεται;

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  20. τσα !!να μαι παλι!!Καλο μηνα να ευχηθω με ενα βραβειο!!http://craftlandgr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2.html φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωωωωωω!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!! Θα έρθω να παραλάβω με την 1η ευκαιρία. Μη μου πεις ότι πρέπει πάλι να βγάλω αποκαλυπτικό λόγο; Δε θα μου μείνει μπουγάδα-για μπουγάδα κρυφή. Μα όλες θα σας τις δείξω τέλως πάντων; Χαχαχα!

      Ευχαριστώ πολύ και πάλι μου με σκέφτηκες. Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  21. Πολύ με πλήγωσες με την Nikon να το ξέρεις! Πόσο θέλω, ούτε που φαντάζεσαι (ή μάλλον φαντάζεσαι και πολύ καλά μάλιστα!). Τέλος πάντων...
    Το ποντίκι κι ο υπνόσακος απλά τέλεια! Κι εγώ λατρεύω τους υπνόσακους, είναι must!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οπως βλέπω τα συνεργα του blog είναι στην πρωτη γραμμη ε; Τελειο το ποντικακι και στα δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts