3.10.12

Babies got style: Άφιξη φρέσκια-φρέσκια από Νέα Υόρκη


Χθες, μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο γραμματοκιβώτιο. Ένας μεγάλος φάκελος. Το περιέχομενό του μπορούσα να το φανταστώ πριν τον ανοίξω. Η τσαντούλα που περιμέναμε τόσες μέρες, έφτασε επιτέλους! Φρέσκια-φρέσκια από Νέα Υόρκη (μέσω Γαλλίας). Η Beatrix Little Kids
Backpack με τη Juju την πασχαλίτσα πέρασε το κατώφλι μας και μας έφερε διπλή χαρά.

Η χαρά της μαμάς πολύ μεγάλη, η χαρά της Δάειρας ακόμη μεγαλύτερη. Όταν την είδε, αναφώνησε: "Τσα" (τσα = τσάντα) και το προσωπάκι της έλαμπε από χαρά (όταν είναι στο ξεκίνημα να μάθει νέες λέξεις, τις χρησιμοποιεί με την πρώτη τους συλλαβή). Αρχικά την περιεργάστηκε (όπως με καθετί καινούριο). Στη συνέχεια της την φόρεσα στην πλατούλα και άρχισε να κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι, πάνω-κάτω-πάνω-κάτω με την τσάντα στην πλάτη καμαρωτή-καμαρωτή. 


Στο τέλος δεν ήθελε να την βγάλει με τίποτα. Εικάζω ότι τόσες μέρες στον βρεφονηπιακό/ παιδικό σταθμό έβλεπε τα άλλα παιδάκια (που είναι μεγαλύτερά της) με τσαντούλες στην πλάτη και ζήλευε που αυτή δεν είχε τη δική της. Τα πράγματά της βέβαια τα μετέφερα με την τσάντα αλλαγής που έχω, η οποία όμως ούτε παιδική είναι αλλά ούτε και δική της.

Για την Beatrix Little Kids Backpack σου είχα αναφέρει εδώ. Από την πρώτη στιγμή που την ανακάλυψα, μου άρεσε πάρα πολύ! Βλέποντάς την από κοντά, τελικά είναι όντως όλα αυτά που διαπίστωσα κατά την πρώτη διαδικτυακή "γνωριμία" μαζί της: ό,τι πιο όμορφο, πρωτότυπο, trendy μπορούσα να βρω για το μπεμπάκι μου για τις επισκέψεις της στον βρεφονηπιακό/ παιδικό σταθμό (θα μου πεις γούστα είναι αυτά).


Βέβαια, ο πιο βασικός λόγος που την επέλεξα είναι το ότι τα υλικά κατασκευής της είναι 100% ασφαλή, καθώς δεν περιέχουν τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα κοινά πλαστικά υλικά όπως φθαλάτες, μόλυβδο και PVC. Αυτό για εμένα είναι το Α και το Ω αφού η μικρή ακόμη είναι σε μία φάση που βάζει αρκετά πράγματα στο στόμα της.

Εκτός όλων αυτών, η τσάντα είναι η πιο μεγάλη μικρή τσάντα που έχω δει. Χωράει πάρα πολλά πράγματα (βέβαια, γεμάτη, φοριέται μόνο στην πλάτη της μαμάς ή του μπαμπά).


Εμείς δοκιμάσαμε να τη φουλάρουμε με τα καθημερινά απαραίτητα για τον βρεφονηπιακό/ παιδικό σταθμό, δηλαδή:
- Τις πάνες της ημέρας
- Την κρέμα συγκάματος
- Το ταπεράκι με το αυγό
- Το παγουράκι με το νερό
- Το τετραδιάκι που γράφει καθημερινά σημειώσεις η βρεφονηπιοκόμος σχετικά με φαγητό/ ύπνο/ κακά
- Μία backup αλλαξιά (παντελόνι, μπλουζάκι, καλτσάκια)
- Ένα μπουφανάκι (για όταν δεν το φοράμε αλλά θέλουμε καλού-κακού να το πάρουμε μαζί μας)
- Τον αγκαλίτσα της που δεν τον αποχωρίζεται όταν κοιμάται (για τον μεσημεριανό ύπνο στον σταθμό)

Διαπίστωση: Τα χωράει όλα και περισσεύει και χώρος.


Επίσης, πλένεται στο πλυντήριο (βασικότατο) αλλά και σε περίπτωση μεμονωμένων λεκέδων, αυτοί εξαφανίζονται με ένα υγρό πανί (έκανα test με λιωμένη σοκολάτα).

Πριν καταλήξω στην Beatrix Little Kids Backpack, είχα ρίξει μία ματιά στην αγορά για να δω τι κυκλοφορεί. Δεν καλύφθηκα καθώς δε βρήκα κάποιο μικρό σακίδιο πλάτης που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω (καλαίσθητο design + πρωτότυπο design + πρακτικότητα + ασφάλεια) + να αξίζει και τα λεφτά του (άποψή μου).

Είμαστε πολύ ευχαριστημένες μαμά και κόρη με το νέο μας απόκτημα και δε το μετανιώσαμε!

Τις τσάντες Beatrix μπορείς να τις βρεις σε διάφορα online shops.

Photos by My Lovable Baby


18 σχόλια :

  1. Τέλεια η τσαντούλα σας!
    Πολύ όμορφη και ξεχωριστή!!!
    Μακάρι να τις είχα δει νωρίτερα... έψαχνα και εγώ να αγοράσω για τον μεγάλο μου γιο, τελικά του έφτιαξα μία μόνη μου...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα έφτιαξες κάτι ακριβώς όπως το φανταζόσουν. Πιάνουν τα χεράκια σου. Εσύ είσαι μαμά χρυσοχέρα.

      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
  2. Καλά ε, η μικρή σου με το τζινάκι της και την τσάντα της είναι σούπερ τυπάκι!!! Να την χαίρεσαι και καλοφόρετη η τσάντα σας. Ωραία πράγματα έχει η εταιρεία. Θα τα δω και πιο αναλυτικά μπας και κάνω κι εγώ λίγο shopping therapy!xixi Φιλιά. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρό μου αστέρι,είσαι μια μικρή μαθητριούλα γεμάτη χάρη και ομορφιά που θα σε ζήλευε κάθε νεράιδα,γιατί η δική σου χάρη και ομορφιά δεν έχει ταίρι! Το παράστημά σου και η αυτοπεποίθησή σου είναι μοναδικά.Είσαι ένας πραγματικός άγγελος πού μας δίνεις ανέκφραστη χαρά και ελπίδα ότι μια μέρα θα σε δούμε να διαπρέπεις.Σου εύχομαι,μελένια μου,να έχεις πάντα την ίδια όρεξη,ώστε να μάθεις πολλά και να νιώθουν περήφανοι για σένα η μαμά σου και ο μπαμπάς σου.
    Σε αγαπώ πολύ πολύ
    Η γιαγιά σου,Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γιαγιάκα :) Χαίρομαι που με αγαπάς και με θαυμάζεις τόσο πολύ! Χαίρομαι και για την καινούρια μου τσάντα που μου πήρε η μαμά. Είδες πόσο πολύ μου πάει;

      Φιλάκια στον παππού
      Δάειρα

      Διαγραφή
  4. Τέλεια τα πραγματάκια σας!!!!!!!!!!Αυτός ο αγόραρος είναι ο κουκλίνος σου; Θα τρελαθώωωωωωωωω!!!!!!!!!Να τον χαίρεσαι! Ασπασία μου, πώς μπορώ να γίνω μέλος στο blog σου; Σε φιλώ γλυκά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Ο κουκλίνος μου είναι κούκλα. Η Δάειρα :)
      Μάλλον πρέπει επειγόντως να της φτιάξω κοτσιδάκια :)

      Εβίτα μου, έχω αφαιρέσει το widget με τους αναγνώστες του blog μου ώστε να μην φαίνεται. Το είχα βάλει μόνο τους 2 πρώτους μήνες. Τώρα, δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να με ακολουθήσεις. Εγώ πάντως παρακολουθώ τα blogs που διαβάζω είτε μέσω Facebook (τους έχω κάνει LIKE τις σελίδες τους οπότε βλέπω από εκεί τις αναρτήσεις τους) είτε τα έχω συμπεριλάβει στο blogroll μου (ενότητα "Let's go to").
      Αν θέλεις, κάνε και εσύ το ίδιο :)
      Μόλις σε πρόσθεσα στο blogroll μου. Have a look!

      Φιλιά στο καχυποπτούλι :)

      Διαγραφή
    2. axaxaxaxaxa Συγγνώμη, Ασπασία μου!!!!!!!!!!!! Πώς μου φάνηκε ότι διάβασα για αγοράκι! Πάει το κρύωμα και η κούραση με έχουν θολώσει!!!!!
      Τι ωραίο όνομα το Δάειρα!!!!!!!!Υπέροχο!!!!!!!!!! Σου έχω κάνει ήδη like στο facebook! Θα χαρώ πολύ να σε παρακολουθώ!!!!!!!!!!!
      φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ Εβίτα μου. Και το δικό σου όνομα είναι από τα πιο όμορφα σπάνια ονόματα που έχω ακούσει. Για το Δάειρα (τι σημαίνει) εξηγώ στο post της βάπτισης:

      http://my-lovable-baby.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

      Είναι λίγο μεγαλούτσικο το άρθρο, αλλά στην αρχή γράφω για το όνομα. Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Πανεμορφη τσαντουλα επιτελους αξιζς η αναμονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιζε, άξιζε. Είναι τέλεια!
      Η μικρή μου βέβαια πρέπει να απορούσε κάθε μέρα "μα γιατί εγώ δεν έχω τσαντούλα;". Τώρα πάει με άλλη χαρά στον βρεφονηπιακό. Αισθάνεται μεγάλη :)

      Διαγραφή
  6. πανεμορφη η ''τσα''σας και ευρυχωρη! αληθεια σε συμφερει να παραγγελνεις απο αμερικη;; εγω δεν το εχω τολμησει γιατι κοιταζω τα μεταφορικα και κανουν οσο τα ρουχα στο τελος.
    αν εχεις βρει αλλο τροπο πες και σε μενα!!

    υ.γ. εχεις ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ! ΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωωω!!!!! Καλημέρα με βραβειάκι!!! Σε ευχαριστώ πολύ ταλιμπανούλα μου για το βραβείο αλλά και και για τα καλά σου λόγια :) You made my day!
      Θα παραλάβω με δόξα και τιμή με την πρώτη ευκαιρία.

      Όσο για την τσάντα, την παρήγγειλα μέσω Γαλλίας (όπως έγραψα) ωστόσο καλύτερα να την έπαιρνα από Ελλάδα από το sunnyside.gr.
      Απλά όταν την είδα ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω αν την φέρνει κάποιος στην Ελλάδα και την παρήγγειλα κατευθείαν από έξω (ώρες ώρες κολλάς βρε παιδί μου).

      Να έχεις ένα υπέροχο ΣΚ. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  7. Η τσαντούλα σας πράγματι είναι απίθανη. Τις τσαντούλες αυτές τις είδα και ξετρελάθηκα στο sunny side και ζήτησα να μου πάρουν δώρο για το μικρό μου γιο. Πραγματικά είναι απίθανες, με φοβερή κατασκευή/υλικό και σχέδιο. Όταν όμως ήρθε η ώρα να πάρω και για το μεγαλύτερο παιδάκι μου (αγοράκι και αυτό) δυστυχώς είχαν εξαντληθεί όλα τα αγορίστικα σχέδια (για τις τσάντες παιδικού σταθμού όπως η δικιά σας) και θα φέρουν πάλι μετά τις εκπτώσεις του Γενάρη.
    Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από Αμερική και φοβάμαι λίγο τη διαδικασία. Σε εσάς πόσο σας κόστισε τελικά και πόσο καιρό έκανε να έρθει? Δυστυχώς έχω ψάξει όλη την αγορά αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει. Η προηγούμενη τσάντα μας ήταν L'oiseau bateau (http://www.loiseaubateau.fr/produits.php?id_sous_gamme=29#)
    που είχαμε γράψει και το όνομα του παιδιού αλλά την έχουμε από την πρώτη μέρα του παιδικού (φέτος είναι 3η χρονιά) και έχει αρχίσει να τα φτύνει από το πλύσιμο αλλά ούτως ή άλλως είναι λίγο πιο μικρή από την beatrix.
    περιμένω με αγωνία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Vicky! Αν θέλεις, πες μου το e-mail σου για να επικοινωνήσω μαζί σου ή αν δε θέλεις να το γράψεις εδώ, στείλε μου το σε παρακαλώ με e-mail στο daeira.mommy@gmail.com

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts