29.2.12

Babies got style: Ιδιαίτερες, αστείες σαλιάρες

Όταν ήμουν έγκυος, χάζευα σε πολλές online βιτρίνες. Πέρα-δώθε, πέρα-δώθε...είχα πιαστεί στην καρέκλα από την πολύ web-o-τσαρκα. Μία μέρα έπεσα πάνω σε μία βιτρίνα με αυτές τις σαλιάρες με ζωάκια. Ξετρελάθηκα! Δεν είναι πρωτότυπες;
Δεν είναι αστείες; Δεν είναι υπέροχες; Υπέροχα χρώματα, υπέροχα σχέδια, υπέροχο στυλ! Δε βρίσκετε; Είναι οι πιο καλοσχεδιασμένες σαλιάρες με ζωάκια που κυκλοφορούν.

Ήμουν ακόμη στον 4ο μήνα όταν τις παρήγγειλα. Από νωρίς μάζευα την "προίκα" της μικρής μου. Ήθελα ο,τιδήποτε της αγοράσω να είναι προσεκτικά επιλεγμένο και να ανταποκρίνεται πλήρως στα απαιτητικά μου γούστα. Δεν ήθελα να ψωνίσω κάτι "στο πόδι", μόνο και μόνο για να πω ότι το πήρα και να το διαγράψω από την "to buy" λίστα μου. Μήπως ήταν (και συνεχίζει να είναι) ο ενθουσιασμός του πρώτου παιδιού που με κάνει να είμαι τόσο "ψείρας" σε όλα; Δεν ξέρω. Ίσως. Ίσως είναι απλά ο χαρακτήρας μου. Whatever...Αυτές οι σαλιάρες είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Έχω καταευχαριστηθεί να τις βλέπω πάνω στη μικρή μου και η μικρή μου κάνει τρελές χαρούλες όταν της τις δείχνω πριν της τις φορέσω. Και την ώρα που πίνει το γάλα της, τραβάει τα αυτιά από την Betty το λαγουδάκι, τη Margot το ποντικάκι, την Collette την αγελαδίτσα και τον Michael το μαϊμουδάκι (ναι, έχουν και ονόματα τα ζωάκια) και έτσι γλυτώνω τα τραβήγματα της μύτης και των μαλλιών μου. Δεν ξέρω για τα δικά σας μωρά, αλλά η μικρή μου όταν πίνει το γαλατάκι της ή που θα μου χαϊδεύει το πρόσωπο ή που θα μου τραβάει τη μύτη ή που θα μου τραβάει τα μαλλιά. Της αρέσει να τραβάει κάτι.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, οι σαλιάρες είναι made in UK, χειροποίητες και βαμβακερές 100%. Είναι της Olive & Moss, μίας μικρής φίρμας 8 ατόμων στο West Dulwich του Λονδίνου που τις κατασκευάζουν με πολύ μεράκι. Σχεδιάστρια είναι η Nina Govan. Η τιμή τους είναι 11 £ (~13 €).

Αυτά...Σας αφήνω τώρα γιατί ήρθε η ώρα για το γαλατάκι της μικρής. Ποια από όλες να της φορέσω? Το λαγουδάκι...ή μήπως την αγελαδίτσα; Χμμμ...καλύτερα το ποντικάκι που είναι και φρεσκοσιδερωμένη.






1 σχόλιο :

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts