23.5.18

Happy moments: Λίγα από τα τελευταία νέα μας (Απρίλιος - Μάιος 2018)


Δε γράφω συχνά στο blog, εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το έχετε καταλάβει. O χρόνος που έχω επιλέξει να διαθέτω σε καθημερινή βάση στο internet για προσωπικά θέματα, είναι ελάχιστος. Από αυτό το 'ελάχιστο' λοιπόν, το μεγαλύτερο "κομμάτι" το διαθέτω στην online προσωπική αλληλογραφία μου (e-mails), στην ενημέρωσή μου (ειδησεογραφία καθώς TV έχω σταματήσει να παρακολουθώ εδώ και 2+ χρόνια) και στο Instagram (αγαπημένο μου σόσιαλ μίντι-ουμ). Πολύ μικρότερο "κομμάτι" δε, το διαθέτω στο FB (υπάρχουν μέρες που δε μπαίνω και καθόλου) και ελαχιστότατο σε αυτό εδώ το blog (υπάρχουν εβδομάδες ολόκληρες που κάνω να ανεβάσω ανάρτηση). Τις προάλλες, κοίταζα τις αναρτήσεις του τελευταίου χρόνου και διέκρινα μία κάποιου τύπου (να το πω κομψά) εγκατάλειψη από πλευράς μου σε κάτι που ξεκίνησα με πολύ αγάπη 6+ χρόνια πριν και που πλέον, λόγω ελάχιστου internet-ικού προσωπικού χρόνου και αλλαγής προτεραιοτήτων στη ζωή μου, έχω αφήσει σε τελευταία μοίρα.

Και επειδή αφενός μεν μου έχει λείψει το My Lovable Baby και θα ήθελα να έχω μία πιο τακτική παρουσία εδώ μέσα αφετέρου δε, πρέπει να βρω έναν τρόπο να το πετύχω αυτό στον ελάχιστο χρόνο που μπορώ και θέλω να διαθέσω, σκέφτηκα να μοιράζομαι, που και που, κάποια από τα τελευταία νέα μου που έχω ήδη μοιραστεί στο Instagram (με τον ίδιο τρόπο που σας δείχνω τα βιβλία που διαβάσαμε).

Η σημερινή ανάρτηση λοιπόν είναι μια compact ανάρτηση με mix & match όσων πραγμάτων έχω επιλέξει να μοιραστώ δημοσίως στο Instagram τους τελευταίους ~2 μήνες (...μην σας πάω και πολύ πίσω). Σίγουρα δεν είναι όλα τα νέα μου, παρά μόνον τα highlights όσων επέλεξα να μοιραστώ δημοσίως εκεί. Αρκετές ήταν εκείνες οι φορές που απαθανάτισα στιγμές με σκοπό να κάνω κάποιο post και είτε επειδή στην πορεία άλλαξα γνώμη, είτε επειδή βαρέθηκα, είτε επειδή δεν πρόλαβα, τελικά παρέμειναν για πάντα στο προσωπικό μου αρχείο. Και στην τελική δεν είναι όλες οι στιγμές για να τις μοιραζόμαστε. Παν μέτρον άριστον.

Κατά αυτόν τον τρόπο (τον οποίο και θα προσπαθήσω να καθιερώσω), με όσους από εσάς δεν "συνδέομαι" social media-κά θα μπορούμε να διατηρούμε κάπως την "επαφή" εδώ μέσα. Και φυσικά θα συνεχίσω με δεκαλόγους και αγαπημένα παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο προκύψει.
Και μετά από αυτήν την απαραίτητη κατά τη γνώμη μου εισαγωγή, για να συνδέσω κάπως την εξαφάνιση του παρελθόντος με την εμφάνιση του παρόντος, πάω στο δια ταύτα... :)


#1 Συνέντευξη στο Shape Magazine (Τεύχος Απριλίου)

Το highlight των highlights των τελευταίων μηνών ήταν αδιαμφισβήτητα η συνέντευξη που παραχώρησα στο SHAPE Magazine Greece. Έναν περίπου μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του Α' Μέρους της συνέντευξης στο shape.gr στη στήλη Shape People (η οποία και αφορούσε την multitasking καθημερινότητά μου ως full-time εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, αθλήτρια και blogger), πήρα στα χέρια μου το έντυπο SHAPE (τεύχος Απριλίου), στο οποίο δημοσιεύτηκε το Μέρος Β' της συνέντευξης. Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση συνεργασίας που με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ ευχάριστα να είμαι ειλικρινής, γιατί εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο ευρέως γνωστά περιοδικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα περίπτερα και στο διαδίκτυο, η ύλη του έχει να κάνει με άσκησηκαλή ζωή (wellness), υγιεινή διατροφήομορφιάέμπνευση για συναισθηματική ευημερία, μαμά & παιδί... όλα τα όμορφα μιας ισορροπημένης ζωής δηλαδή, που ασπάζομαι και πρεσβεύω.

Πρόκειται για ένα 2σέλιδο αφιέρωμα με αφορμή την εμπειρία συμμετοχής μου στην Κλασική Διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, το Νοέμβρη που μας πέρασε (μία εμπειρία την οποία αναφέρω στο blog για πρώτη φορά καθώς όλο λέω ότι θα γράψω σχετική ανάρτηση πώς τη βίωσα, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμη να δημιουργήσω το χρόνο να το κάνω).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο SHAPE Magazine (@shapemaggr) για την τιμή που μου έκανε να με φιλοξενήσει στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, με ένα 2σέλιδο #αφιέρωμα - #συνέντευξη σχετικά με την εμπειρία συμμετοχής μου στον #ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ #ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της Αθήνας 🙏🏻 #feelinghonored ☺️ . #interview to #SHAPE #MAGAZINE #fitness #magazine #shapegreece #athensauthenticmarathon #athensmarathon #myexperience #feelingfit #fitmom #fitmommy #fitgirl #feelingexcited #shapegirl #shapemama #shapepeople . . . . ||Σημ. η συνέντευξη μου για τον Μαραθώνιο που μόλις δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του περιοδικού, αποτελεί τη συνέχεια (μέρος Β) της συνέντευξης που είχε δημοσιευτεί στην online έκδοση του περιοδικού τον Μάρτιο: bit.ly/2tmOV43 👉🏻 direct link in bio (μέρος Α)👆🏻||
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#2 4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας 2018

Συμμετείχαμε μαζί με τον Θοδωρή στον πρώτο μας κοινό αγώνα στα πλαίσια της διοργάνωσης του 4ου Μαραθωνίου Ολυμπίας και συγκεκριμένα στον Ημιμαραθώνιο δρόμο Πύργος - Αρχαία Ολυμπία. Με αφορμή αυτή μου τη συμμετοχή παραχώρησα και live συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό VOX fm. Ήταν άλλη μία τιμητική πρόσκληση την οποία, αν και αρχικά προσπάθησα να αποφύγω (με αγχώνει λίγο η ιδέα του live), τελικά αποδέχτηκα και κάποια στιγμή ίσως ανεβάσω σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο με τη χαλαρή 30λεπτη συζήτηση που είχαμε :)

🏛 OLYMPIA MARATHON 2018 📍Ancient Olympic Stadium #justaftertherace #21kmrace 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️🏛💪🏻🏅🏅 Δε θα μπορούσε να μας μπει καλύτερα ο μήνας! Η πρώτη μας #κοινή #συμμετοχή σε αγώνα, ο 1ος του Ημιμαραθώνιος, σε έναν τόπο που πολύ αγαπώ. Εκεί που ξεκίνησαν όλα, εκεί που η δόξα του Μαραθωνίου συναντά το Ολυμπιακό Πνεύμα. Στην κοιτίδα του #Ολυμπισμού, στο λίκνο της #Ιερής #Εκεχειρίας, εκεί που γεννήθηκε το #Αθλητικό #Ιδεώδες: το ευ αγωνίζεσθαι, η ευγενής άμιλλα, η αλληλεγγύη, η ειρήνη, η ισότητα. Πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο, πολύ δυνατός αγώνας, 😬😰 μεγάλη η κούραση, αλλά πιο μεγάλη η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός. Πώς να μην πετάω; 😃 #olympiamarathon #olympiamarathon2018 #21km #race #halfmarathon #feelingenergized #feelingexcited #feelingfit #raceday #happyday #happymoments #ancientolympia #happymomentstogether
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on 


#3 Πασχαλινές διακοπές στην Πρέβεζα

Το φετινό μας Πάσχα το περάσαμε στο πατρικό μου στην Πρέβεζα, χορταίνοντας θάλασσα, ηλιόλουστες μέρες και ξεγνοιασιά, διαβάζοντας βιβλία και περιορίζοντας κατά πολύ το Ιnternet.

"Carpe diem, quam minimum credula postero" ~Horace (aka Horatius) . Αυτές οι μέρες που κατεβαίνουν οι ρυθμοί, ο χρόνος διαστέλλεται, το μυαλό αδειάζει, η ψυχή γεμίζει, το σώμα χαλαρώνει. Αδράχνεις τη μέρα, απολαμβάνεις τη στιγμή και ό,τι αυτή σου φέρει... Χρόνια πολλά, χρόνια φωτεινά και ευλογημένα! 💫 . #seizetheday #happymoments #happyday #relaxingmoments #easter2018 #mygirls #bythesea #atthebeach . P.S. Με χρονοκαθυστέρηση οι ευχές, μιας και ακόμη βρίσκομαι υπό την "επήρεια" της σχετικής απραξίας των πασχαλινών διακοπών... 😌
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#4 REN Influencers Project 

Ξεκίνησα μία νέα συνεργασία με την εταιρία REN Clean Skincare (green φιλοσοφία made in UK) η οποία με επέλεξε στην ομάδα των social influencers της στα πλαίσια του REN #Influencers Project, εκπροσωπώντας τη σύγχρονη multitasking μαμά που αγαπά το fitness, το wellness και δεν παραμελεί τον εαυτό της. Και εγώ με τη σειρά μου την επέλεξα ως νέα αγαπημένη εταιρία κοσμητολογίας για τη green φιλοσοφία της και τα φανταστικά προϊόντα της (σημ. από φυσικά και βιολογικά συστατικά χωρίς επικίνδυνα χημικά πρόσθετα) τα οποία δοκίμασα, αγάπησα και πλέον χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση (όπως έχω ξαναγράψει, στηρίζω και προωθώ μόνο ότι ταιριάζει με τη φιλοσοφία μου, την αισθητική μου και τα κριτήριά ποιότητας που έχω θέσει και έχω αρνηθεί αρκετές συνεργασίες που δεν πρεσβεύουν τα παραπάνω).

Να αγαπάς τον εαυτό σου! 💚 Είναι πολύτιμος. Να τον φροντίζεις και να τον περιποιείσαι. Μέσα και έξω. Να βρίσκεσαι όσο πιο πολύ μπορείς κοντά στη φύση. Να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν. Πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανή, γεμάτη ενέργεια. Που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και όμορφη. Μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας, μέσα σε όλα τα «πρέπει», να δημιουργείς χώρο και χρόνο για τα «θέλω» σου. Έτσι υπάρχει μία ισορροπία στη ζωή σου και βρίσκεις τη δύναμη να πορεύεσαι. Αυτό είναι το δικό μου μικρό "μυστικό" 😉 Με αγαπώ, με προσέχω και φροντίζω να μου το δείχνω καθημερινά με πράξεις! ☺️🌿🌱🧘🏻‍♀️🏃🏻‍♀️💦💆🏻‍♀️🍏🍊 . Όσον αφορά στο "έξω" μου, η νέα μου #ρουτίνα #περιποίησης #προσώπου, ακούει στο όνομα REN Skincare (made in UK 🇬🇧). Green 🌿 φιλοσοφία, ποιοτικά προϊόντα (κάποια από αυτά βραβευμένα🏅) από συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης, χωρίς επικίνδυνα χημικά πρόσθετα. Θα τα βρεις ΜΟΝΟ σε επιλεγμένα #φαρμακεία, σε #SPA και στο #eshop 👉🏻 renskincare.com.gr/ 👈🏻 και μάλιστα μέχρι και 30.04 με 💚 ΕΚΠΤΩΣΗ 40% 💚 χρησιμοποιώντας απλά το #κουπόνι μου: ——> renrunner <—— 🏃🏻‍♀️ τρέξε στο bio της @renskincaregreece και θα βρεις ενεργό link προς το official website/e-shop 😉 —————————— • —————————— Η δική μου ρουτίνα 💁🏻‍♀️ (check my highlights 👆🏻) 🌱 KEEP YOUNG & BEAUTIFUL™ INSTANT FIRMING BEAUTY SHOT 🌱 KEEP YOUNG & BEAUTIFUL™ FIRM & LIFT EYE CREAM 🌱 SATIN PERFECTION BB CREAM SPF15 🌱 FLASH HYDRO-BOOST INSTANT PLUMPING EMULSION 🌱 V-CENSE™ YOUTH VITALITY DAY CREAM 🌱 PERFECT CANVAS . #loveyourself #beactive #bepositive #behealthy #beconfident #behappy #beYOUtiful #renskincaregreece #RENmanifesto #goclean #feelREN #RENrunner #loveyourskin #loveyourface #loveyourbody #beauty #instabeauty #beautynews #beautyproducts #everyday #instadaily #naturalbeautyproducts #runninggirl
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#5 5ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2018

Συμμετείχαμε μαζί με τον Θοδωρή στον 5ο Ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα. Ο 2ος κοινός μας αγώνας ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχω συμμετάσχει ever, καθαρά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τη συγκεκριμένη ημέρα. Πάραυτα ήταν μία όμορφα "βασανιστική" εμπειρία την οποία φρόντισα να απολαύσω αφού "μπήκα στο χορό" (καθότι, ως γνωστόν, μία δόση μαζοχισμού υπάρχει σε κάθε runner με self respect) :)

Marathon’s Authentic Half Marathon 2018📍Marathon Stadium #justbeforetherace #21kmrace Ο μήνας βγαίνει όπως μπήκε. ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΜΑΖΙ. ΣΕ ΑΓΩΝΑ 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️💪🏻🏅🏅🙃 . Από την #Αρχαία #Ολυμπία την 1η Απρίλη (βλ. σχετικό post την 01.04) στον #Μαραθώνα σήμερα. Άλλη μια όμορφη, αλλά και... καυτή ☀️🔥 αυτήν τη φορά κοινή δρομική εμπειρία. Ο Θοδωρής δε ξέρω τι σκεφτόταν, αλλά εγώ σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, σε κάθε ένα από τα 29.012 βήματα που έκανα, σε κάθε ένα από τα 21.098 μέτρα που διέσχισα, σκεφτόμουν ντουζ με παγωμένο νερό, βουτιά σε παγωμένη θάλασσα, μπάνιο σε μπανιέρα με παγάκια, τι τυχεροί που είναι οι πιγκουίνοι... και έπαιρνα κουράγιο 😰😬 Φωτιά και λάβρα!!! Αφόρητη η ζέστη ιδίως όταν είσαι σε ένταση, η καρδιά χτυπούσε στα κόκκινα (avg HR 176 bpm), αλλά το ευχαριστήθηκα για άλλη μια φορά. Ο γνωστός “μαζοχισμός” του runner 😜 . #MarathonHalfMarathon2018 #21km #race #halfmarathon #feelingenergized #feelingexcited #feelingfit #raceday #happyday #happymoments #happymomentstogether #runnersworld #runnergirl #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessaddict #fitmom #fitmommy #fitnessmom #fitnessmommy #igrunners
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on

Marathon’s Authentic Half Marathon 2018📍Marathon Stadium #justbeforetherace #21kmrace Ο μήνας βγαίνει όπως μπήκε. ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΜΑΖΙ. ΣΕ ΑΓΩΝΑ 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️💪🏻🏅🏅🙃 . Από την #Αρχαία #Ολυμπία την 1η Απρίλη (βλ. σχετικό post την 01.04) στον #Μαραθώνα σήμερα. Άλλη μια όμορφη, αλλά και... καυτή ☀️🔥 αυτήν τη φορά κοινή δρομική εμπειρία. Ο Θοδωρής δε ξέρω τι σκεφτόταν, αλλά εγώ σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, σε κάθε ένα από τα 29.012 βήματα που έκανα, σε κάθε ένα από τα 21.098 μέτρα που διέσχισα, σκεφτόμουν ντουζ με παγωμένο νερό, βουτιά σε παγωμένη θάλασσα, μπάνιο σε μπανιέρα με παγάκια, τι τυχεροί που είναι οι πιγκουίνοι... και έπαιρνα κουράγιο 😰😬 Φωτιά και λάβρα!!! Αφόρητη η ζέστη ιδίως όταν είσαι σε ένταση, η καρδιά χτυπούσε στα κόκκινα (avg HR 176 bpm), αλλά το ευχαριστήθηκα για άλλη μια φορά. Ο γνωστός “μαζοχισμός” του runner 😜 . #MarathonHalfMarathon2018 #21km #race #halfmarathon #feelingenergized #feelingexcited #feelingfit #raceday #happyday #happymoments #happymomentstogether #runnersworld #runnergirl #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessaddict #fitmom #fitmommy #fitnessmom #fitnessmommy #igrunners
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#6 Πρωτομαγιά στο Ναύπλιο

Η φετινή Πρωτομαγιά μας ήταν κάπως εναλλακτική, αφού αντί για αγρούς και λουλουδάκια την περάσαμε πλάι στη θάλασσα σε ένα μέρος που παρόλο που έχω επισκεφτεί πάνω από 30 φορές, δε τη βαριέμαι όσες φορές και αν πάω.


Ναύπλιο. Μία πόλη, από τις λίγες πόλεις στολίδια της ηπειρωτικής Ελλάδας που απλά αγαπώ!!! Μια πόλη που έχω επισκεφτεί πάνω από 30 φορές και δε τη βαριέμαι όσες φορές και αν πάω. Έχει φιλοξενήσει αρκετές οικογενειακές μας εκδρομές όταν ήμουν παιδί. Πολλές εξορμήσεις μου με φίλους ως φοιτήτρια. Αρκετές Καθαρές Δευτέρες + Πρωτομαγιές + Δευτέρες του Αγ. Πνεύματος + άσχετα ΣΚ. Την πρώτη μας 2ήμερη εκδρομή με τον Θοδωρή. Πολλές μονοήμερες επισκέψεις μου αστραπή όταν παρουσιάστηκε στο μηχανικό του στρατού και υπηρετούσε τους πρώτους μήνες της θητείας του. Ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και αρκετά οικογενειακά Σαββατοκύριακα με τα κορίτσια. Και θα ξαναέρθω πάλι... και πάλι 🙃 . #welcomemay #happymay #happymay1st #nafplio #nafplion #nafpliogreece #nafpliongreece #streetview #instapic #instapicture #instapictures #instaphoto #greece #worldplaces
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on



#7 Ταξίδι στην Κέρκυρα

Αποδράσαμε αεροπορικώς, μαζί με τη Δάειρα, για 4 μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τόπο καταγωγής μου, την όμορφη Κέρκυρα. Βρεθήκαμε με αγαπημένα πρόσωπα και χορτάσαμε βόλτες και ανεμελιά.


Η πιο αγαπημένη μου -μέχρι στιγμής- από όλες τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει αυτές τις μέρες... Η Δάειρα με φόντο τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο. Έχει εντυπωσιαστεί από την “ανακάλυψη”! Και πώς να μην, αφού... όπως είπε και η ίδια... “Μαμά, αυτός είναι ένας ναός που δεν είναι ναός, αλλά εκκλησία!!! Εντυπωσιακό!!!” 😂 . Κάθε φορά που έρχομαι στο νησί τραβάω φωτογραφίες πάνω - κάτω στα ίδια μέρη, όμως καμία φωτογραφία δε μοιάζει με την άλλη. Γιατί μια φωτογραφία δεν είναι απλά αποτύπωση μιας εικόνας, αλλά αποτύπωση μιας στιγμής. Υπάρχει διαφορά... #mycorfu #corfu #corfuisland #corfutown #vecchiafortezza #worldplaces . ✔️ Μια πολύ μικρή γεύση του ταξιδιού μας, στα stories + highlights ☝🏻
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on



#8 Melivoia's 4th Minions Birthday Party

Γιορτάσαμε (με 2 μήνες καθυστέρηση - να τα λέμε και αυτά) το πάρτι των 4ων γενεθλίων της Μελίβοιας, αφού είχε προηγηθεί ένα Minions σχολικό πάρτι με τους συμμαθητές της στο σχολείο, ανήμερα των γενεθλίων της, στις 15 Μαρτίου. Άλλο ένα όμορφο πάρτι μας που περάσαμε αξέχαστα μικροί - μεγάλοι (και κάπως έτσι η φετινή ανάρτηση για το πάρτι της Μελίβοιας, μεταλλάσσεται σε μία παράγραφο - αυτή εδώ που μόλις διαβάσατε. Εάν καταφέρω να δημιουργήσω χρόνο μελλοντικά, ίσως ανεβάσω μία κανονική ανάρτηση, αφού έχω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη φίλη μου Μαριάννα, Days of Bliss).


Το φετινό μας πάρτι προετοιμάστηκε σε χρόνο dt, με συνοπτικές διαδικασίες και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση στη διεξαγωγή του, αφιερώνοντας τον ελάχιστο χρόνο που είχα να διαθέσω, σε ένα ήδη τίγκα καθημερινό πρόγραμμα που όλο γεμίζει και γεμίζει και ενίοτε ξεχειλίζει και ειλικρινά ώρες-ώρες ως κι εγώ η ίδια απορώ πώς τα προλαβαίνω όλα!!! Αλλά η Μελίβοια, εδώ και 2 μήνες κοιμόταν και πάρτι ονειρευόταν (και είχε και το συνήγορο υπεράσπισης, Δάειρα, που φρόντιζε να μου υπενθυμίζει συχνά-πυκνά πόσο έχω αργήσει φέτος) και η υπόσχεση είναι υπόσχεση και ε-π-ι-τ-έ-λ-ο-υ-ς βρήκα το χρόνο και το χώρο και το στρίμωξα και αυτό μέσα σε όλα τα άλλα ‘πρέπει’ και ‘θέλω’. Και τα περάσαμε ονειρεμένα!!! Μην πω καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ξεφαντώσαμε μικροί - μεγάλοι όσο δεν πάει. Και επειδή η ανάρτηση στο blog είναι είδος πολυτελείας πλέον (μην πω είδος προς εξαφάνιση)... here is a #sneakpeek. Τουλάχιστον να υπάρχουν λίγα ντοκουμέντα στα σόσιαλ μου να έχω να βλέπω και να θυμάμαι αύριο - μεθαύριο... 🙃 . #birthdaygirl #happybirthdayMelivoia 👧🏻🎈🎉🎂 . #happyday #happymoments #happymemories #instabirthday #birthdayparty #birthday #birthdaycelebration #birthdaygirl #minions #minionsparty #minionsbirthdayparty #minionsbirthday #sisters #mygirls
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#9 Wellness Seminar

Συμμετείχα σε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο Wellness στο Experience Center της Miele Hellas με διατροφικά tips για υγεία και ευεξία και ένα Face Yoga Session.

Όπου #wellness και χαρά, η Ασπάσω πρώτη 💁🏻‍♀️ Και επειδή σε αυτό που λέγεται well-being γενικότερα, δίνω μεγάλη βάση, γιατί είπαμε... με αγαπώ, με προσέχω και με φροντίζω... με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα στην #πρόσκληση της @renskincaregreece και της @mielehellas και παρακολούθησα ένα ολιστικό σεμινάριο ομορφιάς και ευεξίας αφιερωμένο στο πρόσωπο, στο δέρμα και στην λάμψη που πηγάζει από μέσα μας, την οποία btw διαθέτουμε, απλά είπαμε να την κάνουμε λίγο πιο έντονη ✨😜 Εισηγήτρια η συμπαθέστατη Raw Food Chef, Juice Therapist & Face Yoga Instructor (ω ναι, όλα αυτά!) @aretikafantari 👌🏻 Που λες, ενημερωθήκαμε για tips υγιεινής διατροφής και ευεξίας καθώς και beauty tips, γυμνάσαμε πρόσωπο, χαλαρώσαμε σώμα, φτιάξαμε ωμοφαγική συνταγή, δοκιμάσαμε ωμοφαγική συνταγή, πήραμε τα δωράκια μας και φύγαμε πιο σοφές, πιο χαλαρές, πιο όμορφες και πιο λαμπερές ✨💁🏻‍♀️☺️ @aretikafantari @mielehellas @renskincaregreece 🙏🏻 #relaxingmoments #mymielemoments #wellnessday 👉🏻 IG highlights 👆🏻
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on


#10 Πολύ τρέξιμο και γιόγκα

Και φυσικά δεν παρέλειψα να διατηρούμαι σε φόρμα 4-5 φορές την εβδομάδα με τις προπονήσεις μου και τη γιόγκα μου, όπου και αν βρισκόμουν. Αραιά και που, ανέβαζα και κάποιο post :)


#threedaysago #Γη, #Νερό, #Αέρας... και η #Φωτιά μέσα μου 🏃🏻‍♀️🔥☺️ Το τρέξιμο με αδειάζει και με χαλαρώνει. Ειδικά στη φύση. Ειδικά δίπλα στη θάλασσα. Ειδικά σε αυτήν τη θάλασσα... Όλα τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων. «Φυλακισμένα» μοναδικά όμορφα σε ένα νησί. Το δικό μου νησί. Θυμάμαι να φτάνουμε συνήθως κάποιο μεσημέρι του Ιούνη, του κάθε Ιούνη, με το που έκλειναν τα σχολεία. Αυτό γινόταν από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου παιδί μέχρι που μπήκα στο Πανεπιστήμιο. Κάθε καλοκαίρι. Όλα τα παιδικά και εφηβικά μου καλοκαίρια. Τότε που οι μόνες μας έγνοιες ήταν πόσα μπάνια θα κάνουμε και πόσα παγωτά θα φάμε. Όλη μέρα να τσαλαβουτάμε στη θάλασσα και να κυλιόμαστε στην καυτή άμμο (χωρίς γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό 😱) και τα βράδια να κυνηγάμε πυγολαμπίδες και γυρίνους στα χωράφια και στις τράφους. Τι να πρωτοθυμηθώ... Άπειρες αναμνήσεις ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μου κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. . [*** δεν ποστάρω κάθε φορά που τρέχω, πάρα μόνον όσες φορές θέλω να θυμάμαι 🙃] . #mycorfu #corfu #corfuisland #bythesea #run #beatyesterday #garmin #runnersworld #runnergirl #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessaddict #fitmom #fitmommy #fitnessmom #fitnessmommy #igrunners . ✔️ Μια πολύ μικρή γεύση του ταξιδιού μας, στα stories + highlights ☝🏻
A post shared by ✨ A s p a s i a ✨ (@mylovablephotos) on




Αυτά σε γενικές γραμμές + κάποια παιδικά πάρτι/ playdates/ οικογενειακές βόλτες + η ρουτίνα της καθημερινότητας με full time εργασία και σχολεία.

Εάν έχεις Ιnstagram, τότε θα τα λέμε εκεί σε τακτική βάση. Ειδάλλως, ραντεβού εδώ μέχρι την επόμενη φορά.

Πολλά φιλιά,


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts