23.3.16

Lovable books: Ο (νέος) Μικρός Πρίγκιπας (για παιδιά) x2 {GIVEAWAY}


Ένα πρωί, ένας αεροπόρος, που κατέληξε στην έρηµο της Σαχάρας λόγω µηχανικής βλάβης, ξύπνησε από µια φωνούλα: "Σε παρακαλώ… ζωγράφισέ µου ένα αρνί!" Έτσι γνώρισε τον µικρό πρίγκιπα, ένα περίεργο παιδί από έναν άλλο πλανήτη, όπου υπήρχαν µόνο τρία ηφαίστεια και ένα τριαντάφυλλο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, πριν φτάσει στη Γη, επισκέφτηκε πολλούς πλανήτες και συνάντησε παράξενους ανθρώπους. Ο αεροπόρος ένιωσε γοητευµένος από το ξανθό αγόρι που του διηγήθηκε τις περιπέτειές του και του έµαθε να κοιτάζει τον κόσµο µε την καρδιά, γιατί "το πιο σπουδαίο δε φαίνεται".

Ο Μικρός Πρίγκιπας, αυτό το αριστούργημα της κλασικής λογοτεχνίας του Antoine de Saint-Exupery, παρόλο που είναι παιδικό βιβλίο, κάνει μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση. Η ουσία του βιβλίου περιέχεται στις ατάκες που βγαίνουν από το στόμα της αλεπούς προς τον μικρό Πρίγκιπα. Ατάκες σοφές, τροφή για πολλή σκέψη!

Πηγή φωτογραφίας
Όταν λοιπόν ανακάλυψα (προχθές), ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε αρχές του μήνα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός σε μία έκδοση ειδικά για παιδιά, ξετρελάθηκα!!! Σκέφτηκα ότι θα σας αρέσει για δώρο, οπότε το κανόνισα :) Και αμέσως μετά δημοσίευσα το κλασικό πια Quiz-άκι, για να εξιτάρω τη φαντασία σας :) Βέβαια, με τόσες βοήθειες, σχεδόν όλοι μαντέψατε σωστά :)


Η παιδική έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα κυκλοφόρησε πριν 3 εβδομάδες σε μεγάλο μέγεθος (22 x 28 cm), με 2 διαφορετικά εξώφυλλα (γαλάζιο και μπλε), με πλούσια εικονογράφηση μέσα σε 128 σελίδες. Είναι ό,τι πιο κατάλληλο για μικρά παιδιά για να "χαθούν" στον υπέροχο κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα. Και εσείς μαζί τους :)

2 αναγνώστες του blog θα κερδίσετε από ένα αντίτυπο του βιβλίου! Ο πρώτος τυχερός που θα κληρωθεί θα κερδίσει αυτό με το γαλάζιο εξώφυλλο και ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει αυτό με το μπλε εξώφυλλο :)

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ (ΓΑΛΑΖΙΟ)

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ (ΜΠΛΕ)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ

[2] Κάνετε likes στις σελίδες του My Lovable Baby και των εκδόσεων Ψυχογιός στο FB, πατώντας τα κουμπάκια που ακολουθούν:




ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Οι τυχεροί θα προκύψουν με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα. Μία συμμετοχή νοείται έγκυρη, εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία της φόρμας και έχουν γίνει τα σχετικά likes στις 2 σελίδες.

- Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μέχρι τις 2 Απριλίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail που θα τους αποσταλεί. Οι τυχεροί οφείλουν να απαντήσουν εντός 10 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.

- Εάν ο τυχερός διαμένει ΕΚΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβει το βιβλίο του με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.

- Εάν ο τυχερός διαμένει ΕΝΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβει ο ίδιος το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα [εκτός και αν διαμένει πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση ο τυχερός θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του].

Καλή επιτυχία!

Updated on 1/4/2016:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GIVEAWAY
411 συμμετοχές εκ των οποίων 376 έγκυρες συμμετοχές!

Το βιβλίο 'Ο Μικρός Πρίγκιπας' με το Γαλάζιο Εξώφυλλο, κερδίζει η συμμετοχή #15 (ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝA)

Το βιβλίο 'Ο Μικρός Πρίγκιπας' με το Μπλε Εξώφυλλο, κερδίζει η συμμετοχή #203 (ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)
 

Οι νικήτριες θα ειδοποιηθείτε και μέσω e-mail. Εάν διαμένετε ΕΚΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβετε το βιβλίο σας με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός. Εάν διαμένετε ΕΝΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβετεοι ίδιες το βιβλίο σας από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα.

22 σχόλια :

  1. Είναι πολύ όμορφο το βιβλιαράκι!!Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχο βιβλιο!! Ευχαριστουμε Ασπασακι!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο δώρο, εμείς έχουμε μια παλιότερη έκδοση, οπότε θα χαρούμε πολύ να το κερδίσουμε! ευχαριστούμε Ασπασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μακάρι να κερδίσωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο βιβλίο όχι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακάρι να είμαι ανάμεσα στους τυχερούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα τα παιδια πρεπει να εχουν και να διαβασουν αυτο το βιβλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για το δώρο Ασπασάκι. Αγαπάμε τον μικρό πρίγκιπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλή μας επιτυχία!ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον "Μικρό Πρίγκιπα" τον ανακάλυψαν τα πιτσιρίκια πρόσφατα, με αφορμή την ταινία, και από τότε απλά κολλήσανε!! Πολύ ωραίο δώρο!! ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχα βιβλία ότι πρέπει για τα μικρά.
    Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτα ειναι δωρα ωραια. Καλη επιτυχια σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχο δώρο  
    Σας ευχαριστούμε πολύ  
    Καλή επιτυχία σε όλους  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Thanks για το διαγωνισμό!! Υπέροχο βιβλίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυ ομορφο β8βλιο💝💝💝ευχαριστουμε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ 3 & 4 ΕΤΩΝ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts