22.1.16

Smart ideas: Δώρο δύο σπίτια σε δύο τυχερούς αναγνώστες {GIVEAWAY}


Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τη λύση του τελευταίου quiz teaser μου που "έτρεξε" στο FB και στο οποίο σας καλούσα να μαντέψετε σωστά από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα σπίτια/δώρα που θα κερδίσουν δύο τυχεροί αναγνώστες, ώστε να διεκδικήσετε 3πλή συμμετοχή στην κλήρωση.

QUIZ: Από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα σπίτια που θα κερδίσουν 2 τυχεροί αναγνώστες;

ΛΥΣΗ QUIZ: Τα σπίτια είναι φτιαγμένα από πολυμερικό πηλό (σωστές απαντήσεις: πηλός, πολυμερικός πηλός) και θα είναι σαν το παρακάτω.



Λέω "θα είναι σαν", γιατί θα φτιαχτούν ειδικά για εσάς, στο χρωματικό συνδυασμό που επιθυμείτε και θα αναγράφουν το όνομα που επιθυμείτε! Μην τα βλέπετε μικρά στη φωτογραφία! Έχουν διαστάσεις 13 x 9 cm (χωρίς τις κορδέλες), δηλαδή φανταστείτε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερα από την κάθετη τομή μιας συνηθισμένης κούπας καφέ. Μπορούν να κρεμαστούν και φέρουν πάνω τους διακοσμητικές κορδέλες και χάντρες. Από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων, επέλεξα τους παρακάτω χρωματικούς συνδυασμούς για να επιλέξετε εσείς αυτόν που θέλετε να έχει το δικό σας σπιτάκι, εφόσον είστε ένας από τους 2 τυχερούς της κλήρωσης!
Το κολάζ φτιάχτηκε με φωτογραφίες που παραχώρησε το New Kid In Town για αυτόν τον σκοπό
Τα σπιτάκια τα φτιάχνει μία ταλαντούχα μαμά και καλλιτέχνης, η Μαρία, κάτοχος της σελίδας New Kid In Town. Ξεκίνησε να ασχολείται με πολυμερικό πηλό με αφορμή ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε το σχολείο της κόρης της, στο οποίο και έφτιαξε στολίδια. Τα στολίδια είχαν μεγάλη απήχηση και σιγά-σιγά άρχισε να δέχεται "παραγγελίες" από φίλες, τα οποία έφτιαχνε και χάριζε. Από τα στολίδια πέρασε σε μαγνητάκια, μενταγιόν, σελιδοδείκτες, προσωποποιημένες πινακίδες για παιδικά δωμάτια με το όνομα του παιδιού, πασχαλινές λαμπάδες, τρίλιζες, και ένα σωρό άλλα χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα τα οποία είναι μοναδικά για κάθε πελάτη και μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της. Αυτό που την κέρδισε όμως περισσότερο από όλες τις δημιουργίες της, είναι τα σπιτάκια-γούρια (επίσης από πολυμερικό πηλό) και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ονόμασε τη σελίδα της New Kid In Town, γιατί τα σπιτάκια-γούρια δημιουργούνται για να φέρουν τύχη σε μια καινούρια αρχή. Όταν λοιπόν με προσέγγισε για να χαρίσει 2 σπιτάκια σε 2 τυχερούς αναγνώστες του blog, δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά! Μου άρεσαν πολύ ως δώρα και μάλιστα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς καθώς έχουν και συμβολική σημασία! Έντονα χρώματα, πολύ όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί, "χτισμένα" με πολλή αγάπη και προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτά τα σπιτάκια-γούρια έχουν φτιαχτεί για να φέρνουν τύχη!

ΠΟΙΟΙ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ QUIZ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΔΙΚΕΙΤΕ 3-ΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Καταρχήν να σας πω ότι πολύ χάρηκα τη διαδικασία των lucky guesses! Ύφασμα, πανί, λινάτσα, τσόχα, σοκολάτα, ζάχαρη, ζαχαρωτά, ζαχαρόπαστα, μπισκότο, χαρτί, ανακυκλώσιμο χαρτί, χαρτόνι, πεπιεσμένο χαρτόνι, πηλόςπολυμερικός πηλός, ξύλο, πέτρα, πλαστικό, αφρώδες υλικό, φελιζόλ, γυψοσανίδα, πάνελ, λουλούδια, χρώματα, ζωγραφιά, αγάπη, δουλειά, φαντασία είναι οι απαντήσεις που δώσατε :)

Σωστά μαντέψατε μόνο 4 άτομα (από σύνολο 127 ατόμων που κάνατε το lucky guess σας στο σχετικό quiz teaser που αναρτήθηκε στο FB στη σελίδα του My Lovable Baby.
  • Σωστά μαντέψατε όσοι απαντήσατε πηλό ή πολυμερικό πηλό.
  • Σωστά ΔΕΝ μαντέψατε όσοι απαντήσατε αγάπη, φαντασία, δουλειά (αν και πολύ μου άρεσαν σαν απαντήσεις), καθώς η αγάπη, η φαντασία και η δουλειά δεν είναι υλικά κατασκευής.
  • Σωστά ΔΕΝ μαντέψατε όσοι απαντήσατε οποιοδήποτε άλλο υλικό κατασκευής πέραν του πηλού και του πολυμερικού πηλού.
Δεδομένων των παραπάνω, 3πλή συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει, εξασφαλίζετε (εάν και μόνο εάν καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και τηρήσετε τους όρους συμμετοχής) τα εξής FB προφίλ:

ΠΟΙΟΙ ΜΑΝΤΕΨΑΝ ΣΩΣΤΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ
Sophie Sotiraki
από πηλό!
Marialena Hatziioannidi
Πολυμερικό πηλό!
Dimitra Hrw Zacharaki
Πηλο
Afroditi Nakouti
από πηλό

Μόλις λήξει ο διαγωνισμός, θα φροντίσω το όνομά σας να μπει x3 φορές στην κληρωτίδα, εάν και εφόσον αν η συμμετοχή σας είναι έγκυρη όπως ορίζεται στους όρους συμμετοχής που ακολουθούν.
Όλοι οι υπόλοιποι, καταχωρείτε τα στοιχεία σας κανονικά και συμμετέχετε στην κλήρωση με μονή συμμετοχή. Ωστόσο, μην αποθαρρύνεστε με τη μονή συμμετοχή σας. H τύχη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σε οποιονδήποτε :)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ

[2] Κάνετε likes στις FB σελίδες του My Lovable Baby και του New Kid In Town, πατώντας τα κουμπάκια που ακολουθούν:




ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

  • Οι δύο τυχεροί θα προκύψουν με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα. Μία συμμετοχή νοείται έγκυρη, εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία της φόρμας και έχουν γίνει τα σχετικά likes ΚΑΙ στις 2 σελίδες.
  • Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μέχρι τις 08 Φεβρουαρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω e-mail που θα τους αποσταλεί. Οι τυχεροί οφείλουν να απαντήσουν εντός 10 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί για όποιον δεν απαντήσει.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Τα δώρα θα αποσταλούν στους τυχερούς με έξοδα που βαραίνουν το New Kid In Town.

Νομίζω ότι τα έγραψα όλα με αρκετή σαφήνεια, οπότε είναι απολύτως κατανοητά :)
Καλή επιτυχία!!!
Σας φιλώ,

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και στον άλλο διαγωνισμό μας που τρέχει παράλληλα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

Babies got style: 4 προϊόντα Sensitive Kids της Frezyderm σε 2 τυχερούς {GIVEAWAY}
http://www.mylovablebaby.com/2016/01/babies-got-style-4-sensitive-kids.html

[Updated on 8/2/2016]
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ



Συμμετοχές: 216

Έγκυρες συμμετοχές: 206

3πλη συμμετοχή εξασφάλισαν τα FB profiles (επειδή είχαν μαντέψει σωστά στο quiz εντός της προθεσμίας): Sophie Sotiraki, Marialena Hatziioannidi, Dimitra Hrw Zacharaki, Afroditi Nakouti ​

ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΥΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 214 (206+2 extra συμμετοχές για τα παραπάνω 4 άτομα)

Αποτελέσματα 1ης κλήρωσης: Συμμετοχή #31 (Κατσαρού Ευμορφία)

Αποτελέσματα 2ης κλήρωσης: Συμμετοχή #149 (Δούρος Γιώργος)

Συγχαρητήρια στους 2 τυχερούς!!! Οι 2 τυχεροί θα ενημερωθούν και μέσω e-mail ώστε να μου στείλουν την ταχυδρομική δ/νση στην οποία θέλουν να αποσταλεί το δώρο τους.

13 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε Ασπασία και Μαρία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελεια ολα αλλα θα ηθελα το ροζ με το ονομα της κορουλας μου που εχει γενεθλια σε 10 μερες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιώτα!

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Για να διεκδικήσεις το ροζ σπιτάκι (Νο 7), θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω. Δηλ. Likes στις δύο σελίδες και να συμπληρώσεις την online φόρμα συμμετοχής.

      Μέσα στη φόρμα δηλώνεις τον αριθμό του σπιτιού που επιθυμείς (δηλ. το 7 στην περίπτωση τη δική σου) και το όνομα που θέλεις να αναγράφεται πάνω.
      Καλή επιτυχία :)

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστουμε!fbερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Ασπασία τί ωραίους διαγωνισμούς έχεις!
    Σήμερα έκατσα μετά από ημέρες στον υπολογιστή και τους είδα προσεκτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια! Χαίρομαι που σας αρέσει το δωράκι (τα δωράκια δηλαδή) :)
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts