15.1.16

DownTown: 32 δωρεάν προσκλήσεις για την ΑΓΓΛΙΚΗ Βατραπουνζέλ {GIVEAWAY}


Όσοι ακολουθείτε το My Lovable Baby στο Facebook ή/και το Instagram, θα είδατε τα παρακάτω quiz teasers που ετοίμασα για να εξάψω τη φαντασία σας σχετικά με την έκπληξη που σας ετοίμαζα :)
Συνηθίζω να φτιάχνω quiz teasers στους διαγωνισμούς που διοργανώνω και ο λόγος είναι να εξιτάρω τη φαντασία σας και να σας βάλω σε δημιουργικό προβληματισμό σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι η λύση του κάθε φορά αινίγματος που σας "καλώ" να λύσετε :) Άλλωστε, τρελαίνομαι για εκπλήξεις!


Τι σχέση μπορεί να έχουν λοιπόν ένας βάτραχος πρίγκιπας, μακριά λαμπερά ξανθά μαλλιά, ένας πύργος και μία αγγλική σημαία;


Μα φυσικά την παράσταση Βατραπουνζέλ στα αγγλικά :)

Την παράσταση Βατραπουνζέλ την έχουμε δει δύο φορές. Πέρυσι και φέτος. Φέτος είχε διαφορετική, αλλά εξίσου έξυπνη και ευρηματική σκηνοθεσία, και έπαιζαν διαφορετικοί, αλλά εξίσου ταλαντούχοι ηθοποιοί. Μάλιστα φέτος διασκεδάσαμε και μετά την παράσταση με τις Xmas δραστηριότητες που είχαν διοργανώσει οι συντελεστές (η ομάδα της Θέατρο Ρετρό δηλαδή) μετά το πέρας αυτής και στις οποίες είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε ενεργά ως εμψυχώτριες των παιδιών μαζί με τη φίλη και μαμά blogger Εύη. Αφού λοιπόν μαγευτήκαμε και φέτος όπως και πέρυσι και τα περάσαμε πολύ πολύ όμορφα, σκεφτήκαμε να σας ξαναστείλουμε (όπως και πέρυσι) να την παρακολουθήσετε και εσείς, παρέχοντάς σας 32 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ! Όμως φέτος σκεφτήκαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας εκπλήξουμε με κάτι ελαφρώς διαφορετικό ;)

Πώς θα σας φαινόταν αν σας στέλναμε να παρακολουθήσετε την παράσταση στα αγγλικά; Ναι, στα ΑΓΓΛΙΚΑ! Η παράσταση παίζεται εκτός από τα ελληνικά, στα αγγλικά και τα γερμανικά, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οπότε φέτος θα σας στείλουμε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου οπότε και η παράσταση παίζεται στην αγγλική γλώσσα :)

ΔΩΡA GIVEAWAY

Η Θέατρο Ρετρό προσφέρει σε 26 τυχερούς αναγνώστες του My Lovable Baby 32 δωρεάν προσκλήσεις:

[1] Έξι (6) δωρεάν διπλές προσκλήσεις, δηλαδή 6 από εσάς παίρνετε 1 ακόμη άτομο μαζί σας και βλέπετε την παράσταση εντελώς δωρεάν (σύνολο 12 δωρεάν προσκλήσεις).
[2] 20 προσκλήσεις 1+1, δηλαδή 20 από εσάς παίρνετε 1 ακόμη άτομο μαζί σας και βλέπετε την παράσταση πληρώνοντας μόνο το ένα από τα δύο εισιτήρια (σύνολο 20 δωρεάν προσκλήσεις και 20 προσκλήσεις με κόστος 8 € ανά άτομο ή 5 € ανά άτομο εάν αφορά πολύτεκνο, τρίτεκνο, άνεργο, φοιτητή/τρια, ΑΜΕΑ - με επίδειξη κάρτας όπου απαιτείται να το αποδείξετε).

Εάν λοιπόν δεν έχετε δει τη Βατραπουνζέλ ή εάν την έχετε ήδη δει πέρυσι ή/και φέτος, ευκαιρία να την απολαύσετε (και) στα αγγλικά και να εξασκηθούν και τα πιτσιρίκια σας στην ξένη γλώσσα που σίγουρα έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ή μαθαίνουν.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


 Διάρκεια παράστασης:
45'
15:00-15:45
 Ηλικίες παιδιών:
6 έως 9 ετών (εμείς ωστόσο πήγαμε πέρυσι που η Δάειρα ήταν μόλις 3 ετών και μια χαρά την παρακολούθησε και την κατάλαβε και τα πέρασε όμορφα και ξαναπήγαμε φέτος που είναι 4άρων).
 Ημέρα και ώρα:
Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 15:00 στο 'ΠΟΛΗ' 
 Διεύθυνση:
Θέατρο ΠΟΛΗ, Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό).
 Κρατήσεις - Πληροφορίες:
21 1010 4750 & 6983 434 636
 Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο την Κυριακή 24/01 παίζεται στα αγγλικά 
Μεγαλώνοντας σε ένα μικρό διαμέρισμα της Αθήνας δύο αδελφές, με την παιδική τους φαντασία να καλπάζει, καλούνται να φέρουν στα μέτρα τους τους κόσμους που γεννάει το παιδικό τους μυαλό. Με αφορμή τα γνωστά παραμύθια  'Βασιλιάς Βάτραχος' και 'Ραπουνζέλ' και με υλικά την παιδικότητα τους αλλά και ό,τι μπορούν να ξετρυπώσουν από την μικρή αποθήκη του σπιτιού τους, ξεκινάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να παίζουν! Αυτό που καμία τους όμως δεν μπορεί να φανταστεί είναι το πόσο πιο κοντά θα έρθει η μία στην άλλη μόλις το παραμύθι τελειώσει και καταλάβουν πως όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους ένα μικρό βατραχάκι ή μία όμορφη πριγκίπισσα και πως η αγάπη φτιάχνει κόσμους που χωράνε παντού. Ακόμα και στο μικρό τους διαμέρισμα.
 Τιμές εισιτήριων:
8 € (Γενική είσοδος), 5 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με επίδειξη κάρτας, φοιτητές, ΑΜΕΑ)
 Άλλες γενικές πληροφορίες 
Η παράσταση έχει τη δυνατότητα μεταφοράς σε όλους τους χώρους.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων εάν θέλετε να πάτε μόνοι σας (εκτός διαγωνισμού/ giveaway):
Κάθε Κυριακή στις 15:00 για το κοινό
- Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 για τα σχολεία
- H παράσταση παρουσιάζεται στα Αγγλικά τις Κυριακές: 29/11, 24/01, 21/02
- H παράσταση παρουσιάζεται στα Γερμανικά τις Κυριακές: 31/01, 28/02
Περισσότερες πληροφορίες: www.theatroretro.eu


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Οι δωρεάν προσκλήσεις δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
[2] Οι δωρεάν προσκλήσεις ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, στις 15:00 που είναι στα αγγλικά και δεν μπορεί να μεταφερθεί για άλλη παράσταση σε άλλη ημερομηνία.
[3] Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερα από ένα (1) άτομα μαζί σας (δηλ. να πάτε 3, 4, 5 άτομα κλπ), τότε αξιοποιείτε το δώρο που κερδίσατε για τα 2 άτομα (δηλ. είτε τις 2 δωρεάν προσκλήσεις είτε τη 1 δωρεάν πρόσκληση (+ 1 που πληρώνετε), ανάλογα με το τι κερδίσατε) και πληρώνετε το εισιτήριο για κάθε επιπλέον άτομο.
[4] Αν είστε ένας από τους τυχερούς και επιθυμείτε να πάτε ασυνόδευτοι στην παράσταση, μπορείτε να πάτε αξιοποιώντας το δώρο που κερδίσατε. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μπορούν να πάνε όμως παιδιά ασυνόδευτα. Π.χ. εάν κερδίσατε 1+1 πρόσκληση (δηλαδή κερδίσατε 1 δωρεάν και πληρώνετε τη 2η), τότε αν επιθυμείτε να πάτε χωρίς συνοδεία, μπορείτε σαφώς να πάτε και να μην πληρώσετε τίποτα. Αν επιθυμείτε όμως να πάει το παιδί σας χωρίς συνοδεία, δεν επιτρέπεται).
[5] Θα διενεργηθούν 2 κληρώσεις. Στην 1η κλήρωση θα προκύψουν οι 6 τυχεροί που κερδίζουν από μία δωρεάν ΔΙΠΛΗ πρόσκληση έκαστοςΣτην 2η κλήρωση θα προκύψουν οι 20 τυχεροί που κερδίζουν από μία δωρεάν ΜΟΝΗ πρόσκληση έκαστος (και πληρώνουν μόνο την πρόκληση του ατόμου που θα τους συνοδεύσει στην παράσταση, εάν πάρουν άτομο μαζί τους). 
[6] Δηλώνετε συμμετοχή στην κλήρωση,ακολουθώντας ΚΑΙ τα παρακάτω 2 βήματα (δε θα σας πάρει πάνω από 1 λεπτό) ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, μαθητής/μαθήτρια σε σχολείο ή φροντιστήριο, δεν υποχρεούστε να κάνετε LIKE στο FB σε καμία από τις παρακάτω 2 σελίδες, οπότε δηλώστε ΟΧΙ στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας και η συμμετοχή σας θεωρείται έγκυρη. ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, βάσει των όρων του διαγωνισμού πρέπει να κάνετε LIKE στις 2 παρακάτω σελίδες και να επιλέξετε το ΝΑΙ στη φόρμα, ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας:
* * * * * * * * * * 

ΒΗΜΑ 1: Κάνεις Like τη σελίδα του My Lovable Baby και τη σελίδα του Θεάτρου Ρετρό στο FB, πατώντας τα κουμπάκια 'LIKE' που ακολουθούν (εάν δε βλέπετε τα κουμπάκια, πατήστε εδώ και εδώ για να δείτε τις FB σελίδες ώστε να κάνετε like).


ΒΗΜΑ 2: Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 23:59 πριν τα μεσάνυχτα:

Τα ονόματα των 26 τυχερών (6+20) θα ανακοινωθούν 3 μέρες πριν την παράσταση (την Πέμπτη 21/01) στο blog (στο τέλος αυτής της ανάρτησης) και στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB και θα ενημερωθούν προσωπικά με e-mail. 
Για αυτό, αν δηλώσετε συμμετοχή, να τσεκάρετε το blog, τη FB σελίδα ή το e-mail σας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Οι 26 τυχεροί παρακαλούνται να βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου μεταξύ 2:30-2:45 μ.μ. ώστε να παραλάβουν τα εισιτήρια που κέρδισαν.  



Πηγή φωτογραφίας

[UPDATED ON 21/01/2015]

Αποτελέσματα κληρώσεων

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗ ΙΟΥΣΤΙΝΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΟΡΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΕΡΕΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΩΫΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΙΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΣΣΥΦΑ ΧΑΡΑ
ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίο δώρο!! Κρίμα που είμαστε πολύ μακριά για να λάβουμε μέρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ότι ασχολείσαι βρε Ασπασία μου, βάζεις πολλά κιλά έμπνευσης. Ακόμη και στο πως στήνεις τους διαγωνισμούς σου. Τι να πω! Με εκπλήσσεις!! Φανταστικός διαγωνισμός όπως πάντα. Μακάρι να μέναμε Αθήνα να δήλωνα συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε εμείς μένουμε Αθήνα :-( Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts