3.6.15

Smart ideas: Πώς θα γλιτώσετε χρήμα, χρόνο...αλλά και κόπο


Όταν είσαι μαμά ενός μωρού και ενός νηπίου και μπορείς με ελάχιστα mouse clicks να έχεις στην πόρτα σου αγαπημένα προϊόντα και μάλιστα με 26% έκπτωση (όπως στη δική μου περίπτωση) δε θα ξοδέψεις άσκοπα χρόνο και χρήμα, γιατί δε σου περισσεύει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα τα αφιερώσεις και τα δύο σε άλλες σου ανάγκες. Και επειδή από όταν έγινα μάνα οι περισσότερες ανάγκες μου είναι κυρίως οι ανάγκες των παιδιών μου και ό,τι σχετίζεται με αυτά, σκέφτομαι για αυτά και γύρω από αυτά, ανάγω κάθε οικονομικό και χρονικό όφελος που έχω σε περισσότερα χρήματα στον κουμπαρά τους και σε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους, αντίστοιχα.

Από όταν έγινα μάνα, προσπαθώ, όσο μπορώ, να ξοδεύω και το χρόνο μου και τα χρήματά μου με φειδώ. Ένας αποτελεσματικός τρόπος που έχω βρει ότι λειτουργεί, είναι οι αγορές μέσω internet. Αν και (κρίνοντας από το φιλικό μου κύκλο) διαπιστώνω μία δυσπιστία του κόσμου όσον αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές με κύριο επιχείρημα την αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα που καμουφλάρονται πίσω από μία όμορφη φωτογραφία, δεν ισχύει για όλα τα αγαθά αυτό. Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρχει μία δυσπιστία όταν συζητάμε για κάποιο ρούχο ή παπούτσι ενός brand που δεν έτυχε να ξαναδοκιμάσουμε (καθώς αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο πληροί τα δικά μας ποιοτικά κριτήρια). Όταν πρόκειται όμως για αγορές αναλώσιμων συσκευασμένων αγαθών που ψωνίζουμε και ξαναψωνίζουμε, δεν τίθεται θέμα αμφιβόλου ποιότητας. Οπότε, αν μπορείς να βρεις τα προϊόντα που ΗΔΗ ψωνίζεις και ΗΔΗ προτιμάς, κάπου πολύ φθηνότερα και μάλιστα να σου τα φέρνουν και στην πόρτα σου, γιατί να μην το κάνεις; Δε βρίσκω κάποιο λόγο, εκτός και αν έχεις τις άκρες να τα προμηθεύεσαι χονδρικής.

Το pharmacyallday.com είναι η τελευταία μου φοβερή ανακάλυψη. Μου το σύστησε μία φίλη και έκτοτε έγινα όχι απλά πελάτης, αλλά θαμώνας. Που με χάνεις, που με βρίσκεις, τριγυρίζω στα ηλεκτρονικά του ράφια, ανοίγω συρτάρια, ψαχουλεύω πίσω από τα stands, βρίσκω προσφορές, φορτώνω το καλάθι μου, πληρώνω και περιμένω το courier να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου τα παραδώσει την επόμενη μέρα. Από εκεί ψωνίζω όλα τα παραφαρμακευτικά προϊόντα των παιδιών: σαμπουάν και αφρόλουτρα, κρέμες και καθαριστικά, αντιφθειρικά, φυσικό ορό και ανταλλακτικά αποφρακτήρα μύτης για την μπουμπού, παιδικές οδοντόκρεμες για τη Δάειρα, αντικουνουπικά και για τις δύο και ό,τι άλλο παραφαρμακευτικό χρειαστώ. Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τα 80 μεγαλύτερα brands της παραφαρμακευτικής αγοράς και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που ψάχνεις.



Εκτός από τις αγορές που κάνω για τα παιδιά, ψωνίζω και διάφορα είδη για εμένα και το Θοδωρή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα για αδυνάτισμα, για κυτταρίτιδα, ακόμη και διαγνωστικές συσκευές-μετρητές κλπ. Μην τα γράφω όλα. Θα σας κουράσω. Μία internet-ική βόλτα θα σας πείσει. Μιλάμε για πληθώρα προϊόντων σε σούπερ φανταστικές τιμές με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50%.

Όσοι με γνωρίζετε καιρό, έχετε καταλάβει πόσο μου αρέσει η τάξη και η οργάνωση. Όταν λοιπόν μπαίνω σε ένα κατάστημα και τα βλέπω όλα όμορφα τακτοποιημένα και ταξινομημένα και μπορώ πολύ εύκολα να βρω αυτό που ψάχνω χωρίς να κάνω τα ράφια άνω-κάτω και τα νεύρα μου κορδελάκια, το εκτιμώ αφάνταστα. Στο Pharmacy All Day η οργάνωση του περιεχομένου είναι άψογη. Μπορείτε να βρειτε εύκολα αυτό που ψάχνετε αναζητώντας το ανά γενική κατηγορία (από το βασικό μενού), ανά brand ή ανά τιμή (από τα φίλτρα αναζήτησης που θα βρείτε αριστερά) ή με ελεύθερη αναζήτηση (βλ. φούξια περιοχές παρακάτω).


Τα αποτελέσματα τα επιστρέφει με σελιδοποίηση. Προσωπικά προτιμώ να τα έχω όλα μπροστά μου, να τα βλέπω με τη μία, οπότε επιλέγω 'Προβολή όλων'. Όλα τα προϊόντα έχουν έκπτωση, ωστόσο στην πρώτη σελίδα στο αντίστοιχο tab 'Προσφορές' μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ισχύουσες εκπτώσεις της τρέχουσας περιόδου (από 35% έως 50%).

Βάζετε στο καλαθάκι σας ό,τι σας κάνει κέφι και, ανάλογα με το budget σας, προσθαφαιρείτε προϊόντα ή/και ποσότητες πριν πάτε στο ταμείο. Η διαδικασία αγοράς είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη, αρκεί να μη ξεχαστείτε χαζεύοντας την πληθώρα των προϊόντων και των προσφορών. Τα δε μεταφορικά για αγορές άνω των 30 €, είναι δωρεάν για πληρωμές με πιστωτική ή με τραπεζική κατάθεση, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε (όλους τους τρόπους αποστολής και πληρωμής θα τους βρείτε εδώ).

Να σας πω την τελευταία δική μου εμπειρία. Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δυο μέρες πριν (την προηγούμενη Πέμπτη) ανακάλυψα ότι είχε τελειώσει το αφρόλουτρο/σαμπουάν, οι οροί για τη μυτούλα και τα ανταλλακτικά του αποφρακτήρα μύτης της μπεμπούλας καθώς επίσης και η αντιφθειρική λοσιόν που φοράει η Δάειρα προληπτικά στο κεφαλάκι της. Το μεσοδιάστημα μέχρι να ταξιδέψουμε, ήταν γεμάτο υποχρεώσεις και το τελευταίο που ήθελα ήταν να τρέχω να κάνω ψώνια της τελευταίας στιγμής. Μπήκα στο Pharmacy All Day, επέλεξα τα προϊόντα μου και την επομένη τα είχα στην πόρτα μου, αφού κέρδισα ~25 € και αξιοσημείωτο χρόνο αλλά και κόπο. Επωφελήθηκα όχι μόνο της συνολικής έκπτωσης 26% που προέκυψε από το συνδυασμό των προϊόντων που επέλεξα να αγοράσω, αλλά και δύο κανονικότατων δώρων (250 ml και 150 ml) αφού κάποια από τα προϊόντα μου είχαν προσφορά 1+1 δώρο (αν τα επέλεγα να τα αγοράσω ξεχωριστά θα πλήρωνα +14 €).

Αν με αυτά και με τα άλλα δεν κατάφερα ακόμη να σας πείσω, μία βόλτα στο ίδιο το κατάστημα θα σας πείσει σίγουρα. Εσείς αν μπορούσατε να γλιτώσετε χρόνο, χρήμα και κόπο, δε θα το κάνατε; 
Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like.

11 σχόλια :

  1. Ασπασία ευχαριστούμε που το ανακάλυψες και το λες και σε εμάς!! Ψωνίζω συχνά από φαρμακεία πράγματα για τα παιδιά μου επειδή τα εμπιστεύομαι περισσότερο από τα αντίστοιχα που πουλάνε στα σουπερμάρκετ, όμως δεν έτυχε να ψωνίσω ποτέ ηλεκτρονικά. Μου έκαναν εντύπωση οι μεγάλες προσφορές που είδα σε αυτό που μας προτείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελένη! Αφού ψωνίζεις που ψωνίζεις παραφαρμακευτικά προϊόντα, αξίζει να δοκιμάσεις να ψωνίσεις από το e-shop που σας προτείνω, να δεις πόσο εύκολο και γρήγορο και οικονομικό είναι :) Και να μην είχες ψωνίσει ποτέ σου δηλαδή (παραφαρμακευτικά), είναι τόσο καλές οι τιμές σε πασίγνωστα brands που θα άλλαζες τις καταναλωτικές σου συνήθειες :)

      Διαγραφή
  2. Καλέ αυτό το φαρμακείο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Πετράλωνα μένω. Έχει τύχει να περάσω από μπροστά πηγαίνοντας Μοναστηράκι, αλλά δε γνώριζα ότι μπορώ να αγοράσω και από το internet. Κοίτα τι μικρός που είναι ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα ότι είναι στη Νηλέως. Αυτό που είναι κάτω από ένα τριώροφο δεν είναι;

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα! Ναι, στη Νηλέως είναι. Νηλέως 23 στο Θησείο.
      Σε συμφέρει να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά και αν περνάς από μπροστά του συχνά, δηλώνεις κατά την πληρωμή ότι θα πας να τα παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Οπότε επωφελείσαι από τις πολύ καλές προσφορές και τα παραλαμβάνεις ο ίδιος την ίδια μέρα κιόλας, για να μην περιμένεις το courier την επόμενη :)

      Διαγραφή
  3. Πάντοτε αυτού του είδους προϊόντα τα ψωνίζω - και για τους τρεις μας- από on line φαρμακεία. Οι τιμές είναι κατά πολύ χαμηλότερες από ότι εάν πάω στο φαρμακείο να τα αγοράσω.Σε ένα αντίστοιχο site βέβαια, μου έκανε εντύπωση πως έλεγε ότι οι τιμές ισχύουν μόνο on line και εάν πήγαινες στο φαρμακείο ήταν διαφορετικές (προς τα επάνω)....?
    Δύο σύνδεσμοι που προσπάθησα να ανοίξω δεν μου ανοίγουν... (νομίζω κάτι λείπει?? www?)
    Καλημέρα :)
    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ιωάννα. Να μη σου κάνει εντύπωση. Είναι λογικό στις online αγορές να είναι πιο φθηνά ώστε να παροτρύνεται ο κόσμος να ψωνίζει και ηλεκτρονικά. Σκέψου απλά πόσοι περισσότεροι δυνητικοί ηλεκτρονικοί αγοραστές υπάρχουν σε σύγκριση με τους φυσικούς. Σκέψου ότι μπορούν να αγοράσουν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Και σίγουρα η αυξημένη πελατειακή βάση δεν είναι ο μόνος λόγος που οι τιμές είναι οικονομικότερες σε ένα online φαρμακείο σε σχέση με ένα φυσικό (λιγότερα λειτουργικά έξοδα π.χ.)

      Στο συγκεκριμένο φαρμακείο, μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά και αν δεν επιθυμείς να σου σταλούν με courier, μπορείς να τα παραλάβεις από το ίδιο το κατάστημα εφόσον σε εξυπηρετεί η περιοχή. Οπότε (όπως έγραψα και στη φίλη/ο Ανώνυμη/ο παραπάνω) αφενός μεν επωφελείσαι από τις πολύ καλές προσφορές αφετέρου δε, τα παραλαμβάνεις η ίδια την ίδια μέρα κιόλας, για να μην περιμένεις το courier την επόμενη :)
      Δεν έχω δοκιμάσει να πάω επιτόπου στο φυσικό φαρμακείο για να συγκρίνω τιμές, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας αυτός ο τρόπος αγοράς, αφού μπορώ να τα έχω σπίτι μου με λίγα mouse clicks :)

      P.S. Ποια links δε λειτουργούν; Τα τσεκάρω διπλή φορά πριν ανεβάσω την ανάρτηση, τα ξανατσέκαρα και τώρα που μου το λες και δε βρίσκω πουθενά πρόβλημα. Θέλεις να μου πεις;

      Διαγραφή
    2. Sorry Ασπασία :)
      Τώρα ανοίγουν και σε εμένα όλα τα links κανονικά!
      Ιωάννα

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω οτι πλεον ειναι πολύ σημαντικό να βρισκουμε τα προιόντα που μας ενδιαφέρουν σε προνομιακές τιμές. Και το να γλυτώσεις χρόνο κάνοντας την επιλογή από τον υπολογιστη ειναι πολύ βολικό. Σε ευχαριστουμε πολύ για την πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία μου! Τα όμορφα πράγματα τα μοιραζόμαστε ;)

      Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Εμπιστεύομαι πάντα τις συμβουλές σου φιλενάδα!! Εσύ μου έμαθες άλλωστε πριν 2 χρόνια τα online φαρμακεία που με έσωσαν από χρόνο, κόπο και χρήμα!!! Πάω να εξερευνήσω το Pharmacy all day λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts