29.4.15

Babies got style: Παιδικό σετ φαγητού {GIVEAWAY}

Την Έφη τη γνώρισα στο FB μέσα από τη σελίδα της Handpainted Porcelain by Efi Beghni. Είναι μία πολύ ταλαντούχα κοπέλα η οποία καλλιτεχνεί πάνω σε λευκή πορσελάνη και δημιουργεί μοναδικά σχέδια για μοναδικούς ανθρώπους, αφού τόσο τα σχέδια όσο και τα λεκτικά τα επιλέγεις εσύ ο ίδιος. Οι δημιουργίες της ποικίλουν από παιδικά σετ φαγητού μέχρι καδράκια για το βρεφικό δωμάτιο και κούπες...και όχι μόνο. Δώρα που μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε περίσταση είτε πρόκειται για νεογέννητο, είτε για βάφτιση, είτε για γενέθλια, είτε για γιορτή, είτε έτσι απλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή. Τα σχέδια είναι ανεξίτηλα και οι πορσελάνες πλένονται άνετα στο πλυντήριο πιάτων.

Ένα τέτοιο δώρο προσφέρθηκε η Έφη να χαρίσει σε μία τυχερή αναγνώστρια/ έναν τυχερό αναγνώστη του My Lovable Baby. Συγκεκριμένα, το δώρο είναι ένα παιδικό σετ φαγητού που περιλαμβάνει ένα πιατάκι, ένα κουταλάκι και μία αυγοθήκη και τα τρία πάνω σε λευκή πορσελάνη φιλοτεχνημένα από την ίδια την Έφη με προσωποποιημένο σχέδιο και μήνυμα που επιλέγετε εσείς. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να απεικονίζεται η νεραϊδούλα, το αεροπλανάκι ή το λαγουδάκι, τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο σχέδιο από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων που θα βρείτε στα albums του Handmade Procelain by Efi Beghni και συγκεκριμένα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:
Προκειμένου να είναι έγκυρη μία συμμετοχή, απαιτούνται 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα και 3 λεπτά από το χρόνο σας (χρονομετρημένο) :)

BHMA #1, BHMA #2, BHMA #3: Στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB ή τη σελίδα της Έφης



θα βρείτε καρφιτσωμένο το παρακάτω banner, το οποίο σας κατευθύνει για τα βήματα 1, 2, 3.



BHMA #4: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω online φόρμα συμμετοχής...και τέλος! Η συμμετοχή σας κατοχυρώθηκε.



ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
  • Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδος.
  • Το δώρο θα αποσταλεί στον νικητή εντός 10 ημερών, με έξοδα που θα βαρύνουν το Handmade Porcelain by Efi Beghni.
  • Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι και την Τρίτη 5 Μαϊου και ώρα 23:59 πριν τα μεσάνυχτα.
  • Ο τυχερός/ η τυχερή θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μέσω random.org την Τετάρτη 6 Μαϊου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που δηλώθηκαν στην online φόρμα και ακολούθησαν όλα τα παραπάνω βήματα.
  • Το όνομα του τυχερού/ τυχερής αναγνώστριας θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 6 Μαϊου:
    • στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB
    • στη σελίδα του Handmade by Efi Beghni στο FB
    • σε αυτήν εδώ την ανάρτηση
  • Ο τυχερός/ η τυχερή θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail, στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει στέλνοντας την ταχυδρομική του δ/νση εντός 10 ημερών. Ειδάλλως, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
    Καλή επιτυχία!

    (Updated on 06/05/2015)
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

    Συνολικά είχαμε 194 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο 98(!!!!!!!!!!!!!) ήταν έγκυρες. Πραγματικά λυπήθηκα που αναγκάστηκα να ακυρώσω σχεδόν το 50% των συμμετοχών :(
    Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μόνο μεταξύ των 98 έγκυρων συμμετοχών που παρέμειναν στο worksheet της online φόρμας. Η τυχερή ήταν η τελευταία (!!!) έγκυρη συμμετοχή που καταχωρήθηκε και συγκεκριμένα η...


    Η τυχερή αναγνώστρια θα ενημερωθεί και μέσω e-mail, στο οποίο θα κληθεί να ανταποκριθεί εντός 10 ημερών με τα στοιχεία που θα της ζητηθούν, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα αναδειχθεί νέος τυχερός/ νέα τυχερή.

    (Updated on 28/05/2015)
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ

    Η νικήτρια της κλήρωσης που έγινε στις 6 Μαϊου, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο e-mail που της έστειλα την ίδια μέρα. Της έστειλα εκ νέου υπενθύμιση 8 μέρες μετά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

    Όπως αναγράφεται στους όρους του διαγωνισμού και ανέφερα και στο e-mail μου, μετά την πάροδο 10 ημερών από την αποστολή του αρχικού e-mail και εφόσον δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον τυχερό/ την τυχερή, η κλήρωση επαναλαμβάνεται. Σήμερα λοιπόν, και δεδομένου ότι έχουν παρέλθει όχι μόνο 10 αλλά 22 μέρες, αναγκάζομαι να επαναλάβω την κλήρωση. Η νέα νικήτρια είναι η...




    Η νέα τυχερή αναγνώστρια θα ενημερωθεί και μέσω e-mail, στο οποίο θα κληθεί να ανταποκριθεί εντός 10 ημερών με τα στοιχεία που θα της ζητηθούν, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί εκ νέου και θα αναδειχθεί νέος τυχερός/ νέα τυχερή.

    Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!
    Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like.

    10 σχόλια :

    1. Eίναι κρίμα που εμείς που δεν έχουμε facebook να μην μπορούμε να συμμετάσχουμε σε τέτοιους ωραίους διαγωνισμούς!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Καλημέρα Ράνια! Τους όρους κάθε διαγωνισμού τους συμφωνούμε από κοινού με τον εκάστοτε συνεργάτη. Μερικές φορές απαιτείται FB, άλλες όχι. Αυτή τη φορά συμφωνήσαμε ο διαγωνισμός να τρέξει μέσω FB.

        Κατανοώ το ότι κάποιοι αναγνώστες δεν έχετε και δε θέλετε να έχετε σχέση με FB και λοιπά social media, για αυτό κατά καιρούς έχω τρέξει giveaways χωρίς να απαιτείται το FB ώστε να μην αποκλείσω από τη διαδικασία και αυτή τη μερίδα αναγνωστών μου. Κάτι που φυσικά θα το ξανακάνω.

        Φιλικά,
        Ασπασία :)

        Διαγραφή
      2. Δεν πειράζει Ασπασία μου, αναμένουμε τον επόμενο!

        Διαγραφή
    2. Άντε και καλή μας επιτυχία! Ευχαριστούμε πολύ Ασπασία!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Είναι τόσο όμορφα τα σχέδια. Ευχαριστούμε πολύ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ειναι πανεμορφα ολα τα σχεδιακια!!!! Ευχαριστουμε!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλησπέρα! Καλά, εγώ και ως κάτοικος εξωτερικού, και χωρίς facebook, είμαι εντελώς εκτός διαγωνισμού, αλλά δεν πειράζει, ''χόρτασα'' και μόνο βλέποντας αυτές τις υπέροχες δημιουργίες! Τι ταλέντο!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

    Your most lovable posts

    Your most lovable posts