6.5.15

Smart ideas: Εκτυπώσιμα για πάρτι με θέμα το κίτρινο παπάκι (rubber duck party FREE printables)


Καλό μήνα! Στην ανάρτηση για το πρώτο πάρτι γενεθλίων της μπεμπούλας...στη λίμνη, σας είχα υποσχεθεί τα εκτυπώσιμα που σχεδίασα μόνη μου. Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, απλά οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου, η οποία άλλαξε ριζικά τον τελευταίο καιρό με τη λήξη της άδειας μητρότητας και την επιστροφή μου στο γραφείο, δε μου έδιναν την ευχέρεια χρόνου που χρειαζόμουν για να συλλέξω όλα τα εκτυπώσιμα σε ένα ενιαίο αρχείο και να τα μοιραστώ μαζί σας μέσα από 81 σελίδες! Ω ναι! Τόσες μαζεύτηκαν. Ήταν μία δουλειά που απαιτούσε αξιοσημείωτο χρόνο, τον οποίο αδυνατούσα μέχρι πρόσφατα να βρω μέσα στις πολλαπλές καθημερινές μου υποχρεώσεις.

Όπως σας είχα γράψει τότε στην ανάρτηση του πάρτι, έψαξα να βρω διάφορα printables στο internet ώστε να τα χρησιμοποιήσω στο πάρτι μας, επειδή όμως ήθελα κάτι minimal ως design που να φέρει και συγκεκριμένα λεκτικά με παπιομηνύματα, τελικά αποφάσισα να τα σχεδιάσω μόνη μου. Βασίστηκα σε ένα ξεθωριασμένο περίγραμμα παπιού που βρήκα  να κυκλοφορεί ελεύθερο (ελεύθερο όχι με την έννοια του 'αδέσποτου' αλλά του 'free' - χαχα) στο internet, το οποίο κυριολεκτικά του άλλαξα τα φώτα το χρώμα...και όχι μόνο! Η πρόσκληση, τα toppers για τα σνακς και τα γλυκά του μπουφέ, οι ετικέτες για τα καλαμάκια, οι ετικέτες για τις μπουκάλες, οι χάρτινες παπιοφιγούρες που έβαλα σε bamboo sticks στις γλάστρες, η επιγραφή της εισόδου, η επιγραφή για το photo booth, τα μηνύματα για τις κορνίζες...ήταν δικής μου έμπνευσης και σχεδίασης. Μόνο τα παπιο...ίχνη βρήκα έτοιμα και προσάρμοσα μόνο το μέγεθός τους. Όλα τα printables που σχεδίασα, τα έχω συλλέξει σε ένα αρχείο και τα μοιράζομαι σήμερα μαζί σας. Εντάξει, δεν είναι και τίποτα εντυπωσιακό σαν design, απλά ανταποκρίνονται σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Απλό, λιτό και καλαίσθητο (σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα!)


ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

Labels for party favors
Labels for bottles, glasses, etc.
Toppers for cupcakes, snacks, etc.
Invitation
Banner
Themes for photo frames
Welcome sign
Photo booth sign
Photo props
Template for DIY paper ducks

  • Το αρχείο περιέχει και εκτυπώσιμα που σχεδίασα και τελικά δε χρησιμοποίησα.
  • Τα labels και τα toppers τα έχω σχεδιάσει σε δύο διαφορετικές μορφές και σε δύο διαφορετικά μεγέθη.
  • Επίσης, τα labels και τα toppers μπορείτε να τα κόψετε σε τετράγωνα ή κύκλους. Προσωπικά τα έκοψα σε κύκλους, εκτός από αυτά που προοριζόταν για τα δωράκια των παιδιών από τα οποία χρησιμοποίησα την τετράγωνη μορφή τους.
  • Εάν επιθυμείτε να τα κόψετε με κάποιο κυκλικό περφορατέρ, σας έχω σημειωμένες τις διαμέτρους ώστε να δείτε ποιο περφορατέρ του εμπορίου θα χρησιμοποιήσετε.
  • Αν χρησιμοποιήσετε περφορατέρ για το κόψιμο των κύκλων, βοηθάει πολύ να κόψετε πρώτα τις σχετικές σελίδες σε κάθετες λωρίδες πάνω στις κάθετες γραμμές. Έτσι το κόψιμο με το περφορατέρ είναι πιο εύκολο. 
  • To αρχείο περιέχει και κενά photo props ώστε να συμπληρώσετε με μαρκαδόρο τα προσωπικά σας λεκτικά.
  • Για καλή ποιότητα εκτύπωσης θα πρέπει να υπάρχει φουλ μελάνι στον εκτυπωτή σας. Αν δε διαθέτετε εκτυπωτή, απευθύνεστε σε κάποιο τυπογραφείο, ωστόσο δεν έχω ιδέα τι παίζει με τιμές. 
  • Θα πρότεινα εκτύπωση σε βαρύ ματ χαρτί εκτύπωσης (έτσι έκανα εγώ).
Την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μπορείτε να τη βρείτε και ως ξεχωριστό αρχείο .png το οποίο μπορείτε να ανοίξετε μέσω κάποιου προγράμματος επεξεργασίας (photoshop, picmonkey κλπ) προκειμένου να συντάξετε το κείμενο της πρόσκλησης, επιλέγοντας τη γραμματοσειρά, τα μεγέθη γραμμάτων και τα χρώματα της αρεσκείας σας.

Αρχείο .pdf με όλα τα printables του rubber duck party: Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ
Αρχείο .png με την πρόσκληση του rubber duck party: Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ

Για ο,τιδήποτε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Καλημέρα :)


Please note that: You may print the .pdf file for your own personal, non-commercial use. Nothing from this document (the whole document, page or portion thereof) is to be hosted on, uploaded to, or stored on any other web site, blog, forum, file sharing etc.

Προσοχή: Μπορείτε να εκτυπώσετε το .pdf αρχείο για τη δική σας προσωπική και μόνο προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του αρχείου για εμπορικούς σκοπούς είτε αυτό αφορά άμεση πώληση είτε έμμεση (π.χ. απαγορεύεται η χρήση του από event planners). Κανένα μέρος του αρχείου (ολόκληρο το αρχείο, σελίδα ή τμήμα αυτής) δεν επιτρέπεται να φιλοξενηθεί, ούτε να αναρτηθεί, ούτε να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε άλλο web site, blog, forum, file sharing κλπ. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του αρχείου πέραν της εκτύπωσης για προσωπική χρήση, μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν άδειας από το My Lovable Baby και υπό προϋποθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Σε εντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like.

17 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!! Και μου άρεσε πολύ το πάρτι σας. Θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε Ασπασία! Πολλά Φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο πάρτι!!! Και πρωτότυπο θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυχαριστουμε!!! Ηταν πολυ επιτυχημενο θεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πααααααααααααααρα πολύ δουλειά! Μπράβο!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα , επειδή δεν έχω εκτυπωτή που μπορώ να τα τυπώσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο βιβλιοπωλείο, ωστόσο δεν μπορώ να σου εγγυηθώ την ποιότητα εκτύπωσης, ούτε το χαρτί που θα χρησιμοποιήσει. Ιδανικά μπορείς να πας σε κάποιο τυπογραφείο (επιλέγεις και το χαρτί) ωστόσο δεν έχω ιδέα τι παίζει με τιμές. Δε χάνεις τίποτα να κάνεις ένα ερώτημα όμως.

      Με αφορμή το σχόλιό σου, συμπλήρωσα δύο bullets στην ανάρτηση. Thanks :)

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Ασπασία, είναι πολύ πρωτότυπο θέμα οπότε και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τα printables μαζί μας!! Δεν θα ταίριαζε πολύ ωραία και σε βάπτιση!! Τόσο χαρούμενα χρώματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια θα ταίριαζε και σε βάφτιση! Και μάλιστα τόσο το θέμα όσο και τα χρώματα είναι unisex.
      Καλημέρα Αθηνά :)

      Διαγραφή
  8. Είσαι φοβερή! Θα το λέω πάντα και το τονίζω!
    Όχι μόνο έφτιαξες με αγάπη και μεράκι τόσα πράγματα, αλλά τα μοιράζεσαι και ανιδιοτελώς μαζί μας!
    Οι απανταχού μικρομαμάδες σε ευγνωμονούμε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΛΕΧΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΙΑΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ 4 ΜΗΝΩΝ!!!ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΕΙΣΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! :) Με το καλό το πάρτι σας :)

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts