16.2.15

Lovable books: Ένα δωράκι γεμάτο υπέροχες γεύσεις {GIVEAWAY}


Την Ερμιόνη τη γνώρισα μέσα από το blog της πριν από 2+ χρόνια περίπου. Θυμάμαι βρισκόμουν στο γραφείο όταν στο καθιερωμένο μεσημεριανό διάλειμμα έψαχνα στο internet μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, καθώς το ίδιο απόγευμα περίμενα κάτι φίλους στο σπίτι για καφέ και γλυκό. Στα
αποτελέσματα αναζήτησης (ομολογουμένως αρκετά), το μάτι μου "πέφτει" πάνω στο ελαφρύ σοκολατένιο κέικ της. "Μία βόμβα θερμίδων με βάση την λατρεμένη μου σοκολάτα και ελαφρύ; Αντιφατικό και όμως αληθινό. Χμμμ...πολύ ενδιαφέρον..." σκέφτηκα. Θυμάμαι τότε, διαβάζοντας τη συνταγή, με είχε πιάσει μία ακατάσχετη λιγούρα για σοκολάτα (σημ. δεν διάνυα κάποια εγκυμοσύνη, οπότε το αίτιο της λιγούρας δεν ήταν ορμονικό) και πήγα την ίδια κιόλας στιγμή και αγόρασα μία ολόκληρη, λαχταριστή σοκολάτα από το κυλικείο της εταιρίας όπου εργάζομαι και την εξαφάνισα σε χρόνο d-t.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Για να σας αποδείξω εμπράκτως ότι η Ερμιόνη έχει το χάρισμα να σε κάνει να επιθυμείς αυτό που παρουσιάζει, εδώ και τώρα! Αυτό το πετυχαίνει αφενός μεν μέσα από το προσεγμένο food styling που αποτυπώνεται άψογα στις φωτογραφίες της, αλλά και μέσα από τις "γεμάτες" φράσεις που χρησιμοποιεί στην περιγραφή των συνταγών, οι οποίες φράσεις σου δημιουργούν μία ακατάσχετη επιθυμία να φτιάξεις και κατ' επέκταση να γευτείς αυτό που περιγράφει, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσοι τη γνωρίζετε ήδη, καταλαβαίνετε τι λέω.

Από εκείνη λοιπόν την ημέρα στο γραφείο, άρχισα να παρακολουθώ το blog της το οποίο το έβλεπα σαν μόνιμο ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών. Κάποιους μήνες μετά και αφού είχα πιο ολοκληρωμένη εικόνα, θυμάμαι, της είχα γράψει δύο-τρεις φορές ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να βγάλει βιβλίο καθώς μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία που αυτό θα είχε.

Όταν τον Ιούλιο που μας πέρασε μου αποκάλυψε ότι είναι προς έκδοση το πρώτο της βιβλίο, χάρηκα πολύ! Και όταν αμέσως μετά τα χαρμόσυνα νέα μου αποκάλυψε την επιθυμία της να βρίσκομαι στο πάνελ της παρουσίασης και να το προλογίσω μαζί με άλλα δύο υπέροχα κορίτσια, την Αθηνά (sugarbuzz.gr) και την Θέμιδα (mamaknows.gr), εξεπλάγην, συγκινήθηκα και καταχάρηκα από τη μία, ενώ από την άλλη αγχώθηκα καθώς η ευθύνη ήταν μεγάλη και έπρεπε να φανώ αντάξια των προσδοκιών της! (σημειωτέον ότι μέχρι τότε η γνωριμία μας ήταν καθαρά διαδικτυακή). Η παρουσίαση έγινε μία βραδιά του Οκτωβρίου στα Public Συντάγματος και ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Αυτά για την ιστορία. Σήμερα όμως σας γράφω για άλλο λόγο :) 

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, η Ερμιόνη χαρίζει σε μία τυχερή αναγνώστρια (ή αναγνώστη) του My Lovable Baby το νέο της βιβλίο "Στην κουζίνα των γεύσεων".

Ένα δώρο γεμάτο υπέροχες γεύσεις που ξεχειλίζουν μέσα από 117 επιμελώς στημένες σελίδες που θα σας κάνει να φορέσετε ποδιά και να πιάσετε τις κουτάλες και τα μίξερ εδώ και τώρα! Επειδή η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που έχει πρωτεύουσα σημασία και είναι αυτή που σου μένει, κατέγραψα τις πρώτες μου εντυπώσεις όταν διάβασα το βιβλίο, τις οποίες εντυπώσεις μου μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ
[2] Αφήνετε ένα επώνυμο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Όσοι επιθυμείτε απλά να αφήσετε σχόλιο αλλά να μη συμμετάσχετε στην κλήρωση, αφήνετε το σχόλιό σας κανονικά και απλά δε συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής :) 



ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Η τυχερή (ο τυχερός) θα προκύψει με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα (μία συμμετοχή νοείται έγκυρη εφόσον περιέχει συμπληρωμένα όλα τα πεδία της online φόρμας και συνοδεύεται από ένα επώνυμο σχόλιο στο blog, βάσει των όρων που έχουν ανακοινωθεί παραπάνω. Συμπλήρωση της online φόρμας χωρίς σχόλιο στο blog ή σχόλιο στο blog χωρίς να έχει συμπληρωθεί η online φόρμα, καθιστούν μία συμμετοχή άκυρη).
- Το όνομα της τυχερής (του τυχερού) θα ανακοινωθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και ο ίδιος (η ίδια) θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail που θα της (του) αποσταλεί.
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.
- Η τυχερή (ο τυχερός) που διαμένει εκτός Αττικής, θα παραλάβει το βιβλίο της (του) με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.
- Η τυχερή (ο τυχερός) που διαμένει εντός Αττικής, θα παραλάβει η ίδια (ο ίδιος) το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα [εκτός και αν διαμένει πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση η τυχερή (ο τυχερός) θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της (του)].
- Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε like στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αν ωστόσο σας αρέσει η σελίδα και θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα και για άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζω το προσεχές διάστημα, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα πατώντας το κουμπάκι που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Updated on 21/02/15: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ:
Συνολικά είχαμε:
- 236 καταχωρήσεις στην online φόρμα συμμετοχής
- 170 σχόλια στο blog
Εκ των οποίων, μόνο οι 152 συμμετοχές ήταν έγκυρες!
Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε μέσω του random.org μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών, η τυχερή της κλήρωσης είναι η ΜΠΛΗΓΟΥΡΑ ΒΙΚΗ.


Βίκη, συγχαρητήρια! Θα λάβεις προσωπικό e-mail στο οποίο θα κληθείς να απαντήσεις με τα προσωπικά σου στοιχεία, ώστε να δούμε τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου :)
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΝΕΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ. STAY TUNED...

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Προσεχώς, νέες εκπλήξεις στο My Lovable Baby!


Πηγές φωτογραφιών με σειρά εμφάνισης: My Lovable Baby, Εκδόσεις Ψυχογιός

Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like. Η Δάειρα, η μπεμπούλα και εγώ, σε ευχαριστούμε και σου στέλνουμε από ένα φιλάκι :)

172 σχόλια :

  1. τελειο το βιβλιο ευχαριστουμε για το δωρο.καλη επιτυχια σε ολους.
    καμηλακη αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχο δωρο! Ευχαριστουμε!! Δεσποινα Σιδερη desp.sideri@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το βιβλίο το έχω καταευχαριστηθεί..αν κερδίσω θα το κάνω δώρο στην αδερφούλα μου που με έχει ζαλίσει να της το χαρίσω..ευχαριστούμε για το giveaway!!~φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο δωράκι!Ειδικά για τις μανούλες που περνάμε ώρες στην κουζίνα!Καλή επιτυχία σε όλες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο giveaway!! Το συγκεκριμένο blog το παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο, έχω φτιάξει πολλές από τις συνταγές που προτείνει και ορισμένες από αυτές έχουν καθιερωθεί στο menu της οικογένειάς μας με κορυφαίο τον πικάντικο σωλομό με ταμπουλέ!!!
    Ευχαριστούμε,
    Έλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέλειο δωράκι!ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να είμαι τυχερή!
    Κυριακή Σαχπαζίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Έλενα cf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ήδη φτιάξει αρκετές συνταγές από το βιβλίο και ήταν όλες πετυχημένες!
    Είναι πολύ ωραίο δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε για το δώρο!!! Γεωργία Μακρή (ginamakri@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το μπλογκ της Ερμιονης ειναι το αγαπημενο μου μπλογκ μαγγειρικης και οχι μονο! αγαπω τους προβληματισμους της και την διαθεση της για βουτιες στις κατσαρολες αλλα και σε δεκαδες ξενα μπλογκς!! δεν εχω παρει ακομη το βιβλιο της , αλλα ειναι στην wishlist!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο δώρο Ασπασία! Καλή επιτυχία σε όλες/όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα μου έλυνε τα χέρια το βιβλίο της Ερμιόνης! Ευχαριστούμε για την προσφορά :)
    Φλώρα Αγγελοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλειο δώρο, ευχαριστουμε. Αν δεις τρία σχόλια μου σου ζητάω συγγνώμη. Χανοταν η σύνδεση, κολλαγε και δε ξέρω αν ηρθαν τα δύο πρώτα. Κάνω μια τελευταία προσπάθεια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι να είμαι εγώ η τυχερή...χιχιχιχι! Το θέλω πολύ! Ευχαριστούμε Άσπα, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασπασία μου, καταπληκτικό το δώρο σου!
    Η Ερμιόνη είναι υπέροχη! Παρακολουθώ τα blog και των δυο σας, χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστούμε για το δωράκι.
    Μαρία kamstol07@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σοφία Σωτηράκη Ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακάρι να κερδίσω!! Facebook: Ioanna Xakoustou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άξιζε λοιπόν την αναμονή!!
    Το θέλω πολύ το βιβλίο της Ερμιόνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι εγώ το θέλω! Εχω ακούσει τόσα πολλά άλλωστε :) είμαι σίγουρη πως δεν θα θέλω να βγω απο την κουζίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Parakolouthw toso to diko sou blog oso kai tis Ermionis aneleipws. Afinw kata kairous sxolia sta blog sas! Exw dokimasei polles syntages tis Ermionis kai kyriws oti afora se glyko! Polu omorfo to dwro sou. Pragmatika tha piasei topo, pou lene, opoia kai an einai i tyxeri! Maria Ourda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με μεγάλη χαρά παίρνω μέρος σε αυτό το διαγωνισμό! Τέλειο δώρο Ασπασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όμορφο δωρο... Καλοτάξιδο το βιβλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα είμαι η τυχερή!! Θα είμαι η τυχερή!!! Προσπαθώ να κάνω το σύμπαν να συνωμοτησει υπέρ μου!! Χα χα !! Θα είμαι η τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλη μας επιτυχία!!! υπέροχο δωράκι.ευχαριστούμε φλώρα floratzitzi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ ωραίο δώρο!! :-) Ευχαριστούμε! Κατερίνα Δανδουλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σας καμαρωσα και τις δύο στην παρουσίαση του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λατρεύω τις συνταγές που προτείνει η γλυκιά Ερμιόνη και ό,τι έχω φτιάξει έχει γίνει ανάρπαστο! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της και να συνεχίσει έτσι δυναμικά! Σε ευχαριστώ, Ασπασάκι μου, για την ευκαιρία που μας δίνεις να το κερδίσει μία από εμάς! Φιλιά!
    Μαρία Υφαντοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπέροχο και αγαπημένο δωρο Ασπασάκι το βιβλίο της Ερμιόνης μας!!! Αν και το έχω, αν το κερδίσω θα το χαρίσω σε μια αγαπημένη φίλη που το θέλει πολύ!!!!
    Καλή μας επιτυχία!!!
    Δήμητρα Νικήτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είμαι σίγουρη για την προσεγμένη δουλειά που θα έχει παρουσιάσει η Ερμιόνη στο βιβλίο της. Το θέλω πολύ και μακάρι να το κερδίσω.
    Πελαγία Αναστασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σου Ασπασία! <3
    Βασιλική Αρσενίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ ωραίο δώρο!!!!!!!Μαργέλη Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φαίνεται ωραίο βιβλιο! Εύχομαι να το κερδίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. είμαι κι εγώ μεγάλη φαν της Ερμιόνης, μακάρι να κερδίσω!
    Αφροδίτη Νακούτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ομορφο βιβλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλή μας επιτυχία! Μάριαν Κατσίγιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι υπέροχο δώρο! Ευχαριστουμε Ασπασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. πολυ ομορφο το βιβλιο σου Ερμιονη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Υπέροχο δώρο, ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Super δώρο!!!!!! ΤΟ έχω "βάλει" στο μάτι εδώ και καιρό για να δούμε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. είμαι αρχάρια στη μαγειρική αλλά το προσπαθώ..για τα παιδάκια μου..και μου έχουν πει ότι είναι και καλή ψυχοθεραπεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ευχαριστούμε πολύ!!!θα το ήθελα πολύ στη συλλογή μου για να παρω ακομη περισσότερες λαχταριστες ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλοτάξιδο το βιβλίο σας!! Καλή επιτυχία σε όλους!
    Φανη Παπατωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο βιβλίο..να ευχηθώ από καρδιάς καλοτάξιδο..<3.
    Fb: Lydia Anastasiadou
    Λυδία Αναστασιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπέροχες συνταγές!!!καλη επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το θέλωωωωω πολύ χαχα,μπράβο Ασπασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το θέλωωωωω πολύ χαχα,μπράβο Ασπασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Υπέροχο και νόστιμο δωράκι! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Kαλη επιτυχεια σε ολους! Φαινεται πολυ ωραιο και ενδιαφερων το βιβλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πολύ ωραίο δώρο!
    Βάγια Σιούρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τέλειο ωραίο δώρο. Ευχαριστούμε
    Σεβαστούλα Ντάκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ευχαριστουμε πολυ!
    fb:Ευδοξία Καραγιώργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση - πρόταση - έκπληξη - ευκαιρία....
    Μαμουλή Βενετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. λατρεμένες υπέροχες γλυκές συνταγές από τις πιο γλυκά κορίτσια...ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. πολύ ωραίο δώρο!!! ευχαριστούμε!!
    Σταυρούλα Δουβροπούλου
    fb:Stavroula Douvropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ <3
    ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. To blog της Ερμιονης εχει γιενι καθημερινη συνήθεια!!!!!! Ευκολες και λαχταριστές συνταγες με υπεροχη φωτογράφηση.Θα ηθελα και το βιβλίο της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγγελική ΦρεζούληΤετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2015

    Πολύ ωραίο δώρο. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολύ ωραίο δώρο! Οι συνταγές της Ερμιόνης είναι φοβερές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ευχαριστούμε για το δώρο.
    Πάντα με όμορφες εκπλήξεις
    Δάφνη Χατζηγιουβανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καταπληκτικό δώρο, ευχαριστούμε πολύ!!!
    Καλή μας τύχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ευχαριστουμε!
    fb:Giorgos Manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ωραίο δώρο!!!!
    eftychiakorda@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ευχαριστούμε πολύ!
    Άννα Λήδα Πετάβρατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και καλά μας μαγειρέματα :)
    Ιωάννα Καλαφάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φανταστικά!!!! <3 <3 <3 <3 ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ευχαριστούμε πολύ.
    Θάνος Ανέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τέλειο δώρο
    Εφη Μιχαηλίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. fb=stella maliti.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Tέλειο δώρο!
    Φωτεινή Κριτσελά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τέλειο το βιβλίο! Ευχαριστούμε πολύ!!
    Έφη Παστογ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ευχαριστουμε πολυ!
    Μοσκοφιδου Ολγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. teleia
    ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
    FB Alexopoulou Irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τέλεια!!!!!!
    ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΤΣΕΤΗ
    Fb. athina vertseti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πολυ χρησιμο δωρο Σοφια Κομπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σε ευχαριστούμε πολυ για τι "giveaway "....
    Καλτσά Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τέλειο το βιβλίο, λατρεύω την μαγειρική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ευχαριστουμε πολυ για το ωραιο και χρησιμο δωρο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ασπασια μου κι εγω νομιζω οτι ακριβως την ιδια περιγραφη θα εκανα για το site της Ερμιονης! Καλη μας επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πάρα πολύ ωραίο δώρο!
    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ευχαριστούμε!
    fb:Βαγγέλης Νάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. αχ τρελαινομαι για βιβλια μαγειρικης μακαρι
    ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλή μας επιτυχία και καλή μας όρεξη !!!
    ΜΑΡΙΑ ΠΑΔΟΥΒΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να το διαβάσω!
    Αναστασία Μητροσίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Χρήσιμο δώρο για όσους ασχολούνται με την κουζίνα Δέσποινα Σαλαμπάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τέλειο δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Σας ευχαριστούμε!
    Αλκμήνη Πιστικοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Υπέροχο δώρο...!

    Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Super το δώρο!!!καλή τύχη σε όλους κι όλες :) Μαρία Θεοδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ευχαριστούμε για το υπέροχο βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ευχαριστούμε!
    Παξιμαδά Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τι να πω για να πρωτοτυπήσω; Ότι το θέλω; Ότι είναι τέλειο; Ότι σε ευχαριστούμε; Ότι τέλος πάντων αυτό το βιβλίο πρέπει να γίνει δικό μου; Αυτά!!!
    Μάγδα Ζήνδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Πολύ ωραιο δώρο!
    Σέβη Παυλοπούλου
    Fb name: Sevi Pavlopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πολυ ενδιαφερον δωρο! Sofia Kadri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πολύ ωραίο δώρο...σε προκαλεί να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό!
    Ρούγκα Μέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!!
    Βασιλική Λιανού
    fc: Vaso Nafpaktos B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. πολυ καλό το δωράκι.μπράβο σε εσένα και τη συγγραφέα. Κατερίνα τσικαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τελειο δωρο! Να χαιρεσαι κ τα υπεροχα κοριτσακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ευχαριστούμε!
    Αρσενίου Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Πολύ ωραίο.
    Θεοδωροπούλου Πάολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Υπέροχο δώρο...Ευχαριστουμε που μας σκέφτεστε...να είσαστε καλά..καλό βράδυ...
    Σοφία Καλετσιου
    Fb: Sonia Labiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σ ευχαριστούμε θερμά! Καλη επιτυχία σε όλους!
    Αριάδνη Στεφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ευχαριστούμε πολύ!
    Τατιάνα Γκιουλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μακάρι να το κερδίσω τρελαίνομαι για νέες συνταγές.

    Ιωάννα Τσώρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Για να δούμε την τύχη μας!!!~
    Κατσούλας Χαράλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ευχαριστούμε!
    Ευαγγελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts