30.1.15

Happy moments: Επέτειος, ανακαίνιση...και ένα νέο μωρό!



Όταν τρία χρόνια πριν ξεκίνησα αυτό το blog, δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα να κάνω και που θα με πάει όλο αυτό. Ξεκίνησα με μόνο κίνητρο την παρόρμηση που αισθανόμουν να εξωτερικεύσω σκέψεις και πρωτόγνωρα για εμένα συναισθήματα που βίωνα εκείνη την περίοδο ούσα νέα μαμά. Μετά σιγά-σιγά άρχισα να επαναπροσδιορίζω την αρχική μου προσέγγιση στο blogging και έγραφα ό,τι μου ερχόταν αυθόρμητα και αβίαστα. Ότι ζούσα, ό,τι μου ερχόταν στο νου και ό,τι ενδιαφέρον έφτανε στα μάτια και στα αυτιά μου. Με την πάροδο του χρόνου άρχισα να βρίσκω την ταυτότητά μου ως blogger, να εξελίσσομαι συνεχώς και κάπως έτσι έφτασα στο σήμερα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά συνειδητοποιημένη και αρκετά έμπειρη, όχι όμως ώριμη. Όσο είμαι ενεργό μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας, μαθαίνω. Το blogging για μένα είναι έμπνευση, κατάθεση ψυχής, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα, επικοινωνία, ψυχοθεραπεία. Για αυτό το συνεχίζω με την ίδια διάθεση που το ξεκίνησα και με ακόμη περισσότερη. Το μόνο εμπόδιο που αντιμετωπίζω και θα αντιμετωπίζω, είναι ο χρόνος.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, το My Lovable Baby είχε επέτειο 3 χρόνων από τη δημιουργία του. Και η επέτειος αυτή με βρήκε σε μία φάση ανακαίνισης. Πέρασαν 10 μήνες από την τελευταία ανανέωση που του είχα κάνει και σκέφτηκα να κάνω κάτι μικρές αλλαγές. Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορώ τη μονοτονία στα πράγματα. Εντωμεταξύ διανύω και μία πολλή δημιουργική φάση τον τελευταίο καιρό και αυτά τα δύο σε συνδυασμό με την ανεβασμένη μου διάθεση, γίνονται "επικίνδυνα" όταν αποφασίσω να καταπιαστώ με αλλαγές. Και έτσι, εκεί που ξεκίνησα έχοντας κατά νου πολύ συγκεκριμένα πράγματα -ήθελα απλά λίγο να το συμμαζέψω- τελικά βρέθηκα να κάνω ανακαίνιση -ως και "αρχιτέκτονα" πήρα- και κατέληξα με ένα εντελώς καινούριο "σπίτι" που δεν το αναγνωρίζω! Το πήρε και το σήκωσε...ο αέρας της ανανέωσης! (Μου θύμισα τότε που έκανα ανακαίνιση στο μόλις 5 ετών καινούριο (κανονικό) σπιτάκι μου...και εκεί που ξεκίνησα με ένα απλό φρεσκάρισμα στους τοίχους, τελικά βρέθηκα να ξυλώνω πλακάκια και είδη υγιεινής και να ανακαινίζω και τα μπάνια. Είναι να μη μου μπουν ιδέες να κάνω ανακαινίσεις...)

Έτσι λοιπόν τώρα οργάνωσα καλύτερα το περιεχόμενο, σουλούπωσα και άλλο την εμφάνιση και...κυκλοφορώ ξυπόλυτη και το απολαμβάνω. Και ο λόγος που σας "κλείδωσα απ' έξω" τις τελευταίες μέρες και δε σας άνοιγα την πόρτα ήταν για να μη δείτε το χαμό που επικρατούσε εδώ μέσα. Τώρα όμως που τελείωσαν οι εργασίες, το σκούπισα, το σφουγγάρισα, το γυάλισα και σας υποδέχομαι :)

Πολύ θα ήθελα να σας ξεναγήσω στους χώρους του, όμως θα σας αφήσω να περιηγηθείτε μόνοι σας και να το ανακαλύψετε σιγά-σιγά. Και ο λόγος είναι ότι βιάζομαι να πάω στο μαιευτήριο. Μόλις πριν λίγη ώρα έμαθα ότι ο αδερφός μου θα γίνει σήμερα μπαμπάς και εγώ μαζί του για πρώτη φορά θεία και είμαι μες την τρελή χαρά! Πετάω λέμε...

Για αυτό σας αφήνω προς το παρόν και πάω να ταβλιαστώ για κανένα τριωράκι, γιατί μόλις λαλήσει ο πρώτος πετεινός (στο ξυπνητήρι του κινητού μου) θα πρέπει να σηκωθώ, να ετοιμαστώ και να πάω στην αίθουσα αναμονής να περιμένω το μπεμπέ. Η ώρα είναι 3:00 περασμένα μεσάνυχτα και το ξυπνητήρι έχει ρυθμιστεί για τις 6:00 το χάραμα. Δεν ήμουν έτοιμη ακόμη να ανεβάσω ανάρτηση, όμως επειδή τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένειά μας δεν ήθελα να βρουν το σπιτάκι μου κλειστό, το ξεκλείδωσα και σας υποδέχομαι με ροζ διάθεση και ροζ κέρασμα καθώς έχω τρεις πολύ καλούς λόγους να γιορτάζω: Επέτειος, ανακαίνιση και νέα μπέμπα στην φαμίλια!


Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Αυτή τη φορά όχι απλά ως κοριτσομαμά, αλλά και ως κοριτσοθεία. Πολύ ροζ έπεσε. Και μ' αρέσει!!!
 Πηγή φωτογραφίας #2

Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like. Η Δάειρα, η μπεμπούλα και εγώ, σε ευχαριστούμε και σου στέλνουμε από ένα φιλάκι :)





30 σχόλια :

  1. Καλημέρα Ασπασία!! Καταρχήν με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας!!! Επίσης χρόνια πολλά στο blog σου και μεγειά !! Πολύ όμορφη η ανακαίνιση! Φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Τι να πρωτοευχηθώ... ΜΕ το καλό να γίνεις θεια και να ερθει αλλο ενα μωράκι στην οικογενειά σας. Οσο για το blog χρόνια πολλά και να συνεχίσεις να μας κρατάς τόσο όμορφη παρέα. Οι αλλαγές ειναι πολύ όμορφες. Και οταν μπαίνεις στα topics είναι πολύ ευκολο να βρεις αυτό που θές!Το logo σου είναι σαν να λέει πραγματικά την ιστορία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειες το καινούργιο ανανεωμένο σπιτάκι! με το καλό να ρθει η ανηψούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το νέο λουκ! Με το καλό να έρθει η μπέμπα σας γερή και δυνατή να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σας ζήσει Ασπασακι μου!! Να ειναι γερη και τυχερη η ανιψουλα!! Και οι αλλαγες πολυ ομορφες!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας ζήσει η μπεμπουλα!!! Πολύ ωραίες οι αλλαγές!! Δεν έρχεσαι να ανανεώσεις και το δικό μου ;;; :) Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο το φρέσκο σπιτάκι σου μυρίζει ανανέωση και ανεβασμένη διάθεση και πολύ μου αρέσει!! Τώρα που μπήκα η ανιψούλα έχει ήδη κάνει την εμφανισή της και φυσικά σου εύχομαι- σας εύχομαι- μόνο τα καλύτερα! Θα είσαι μια υπέροχη θεία, το ξέρω!! Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Ασπασία! Τέλειο το νέο look!!! Ανοιξιάτικο! Υπέροχα χρώματα! Να σας ζήσει η ανηψιά σου! Εύχομαι να είναι πάντα γερή, τυχερή και ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ θα ηθελα κι εγω μια ανακαινηση μετα απο 8 χρονια!!! να σας ζησει το καινουριο bebe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας ζήσει η μπουμπού!!!!
    Πολύ όμορφη η ανακαίνιση να σου ζήσει και το blogοσπιτάκι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλορίζικο το νέο σπιτάκι...Καλορίζικη και η μπέμπα στην οικογένεια σας.Καλότυχη να είναι με Υγεία και πάντα στη ζωή της να έχει αγάπη..Εύχομαι αυτή η Χρονιά, να εξελιχθεί για σένα έτσι όμορφα όπως ξεκίνησε..με ευχάριστες αλλαγές και χρωματιστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σας ζήσει η μπέμπα θεία!!! Και καλορίζικη η νέα εμφάνιση. Πραγματικά ανανεωμένη!!! Κι εμένα μου αρέσουν οι ριζικές αλλαγές. Ζήλεψα,μου φαίνεται θα αρχίσω το ξεσκόνισμα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νεο μωρο!!!!χαμογελο χαρα και δυναμη για ζωη!!!!με το καλο να τη δεχτειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να σας ζήσει το μωράκι σας!
    Πολύ ωραία η αλλαγή του μπλογκόσπιτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σας ζήσει το ζουζούνι Ασπασία! Καλορίζικο από την αρχή το μπλογκόσπιτο, μου μοσχοβολάει ανανέωση και φρεσκάδα! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σας ζήσει το ανιψάκι!!!!
    Και χρόνια πολλά στο blog σου...πάρα πολύ όμορφο έγινε..με γεια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασπασάκι μου αεικίνητο και πολυτάλαντο, εύχομαι χρόνια πολλά στο ανανεωμένο blogoσπιτάκι σου και το blogging να σου χαρίσει περισσότερες και μεγαλύτερες συγκινήσεις! Επίσης να σας ζήσει η πριγκίπισσα και να έρθει στην αγκαλιά σου ένας μικρός πρίγκιπας στο μέλλον! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να σου ζήσει η ανιψούλα! Και μεγειά στο blogo- σπιτο! Καλά έκανες, κι εμένα μ'αρέσουν οι αλλαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το 1ο πράγμα που σου είχα γράψει στο σχόλιο που χάθηκε είναι ότι διαβάζοντας τον τίτλο, πίστεψα ότι περιμένεις μωρό και μπήκα όλο λαχτάρα να διαβάσω για τη γενναία απόφαση :)
    Να ζήσει το ανηψούδι λοιπό, και αυτό δικό σου μωράκι είναι!
    Η ανανέωση στο ιστολόγιο μου άρεσε πάρα πολύ: λιτή, καλάισθητη & πολύ φιλική στο χρήστη!
    Πάντα τέτοια φρεσκάδα σε όλα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πω πω ομορφιές! !! με γεια Ασπασία μου.. καλως σε βρήκα .. και με το καλό να έρθει η μπέμπα και εσυ να απολαύσεις το νέο σου ρόλο. . φιλάκια πολλά! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλώς σε βρήκα. Τέλειο μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ μου αρέσει που ξανάνοιξες το σπιτάκι σου με την ευκαιρία ενός τόσο χαρούμενου γεγονότος!
    Εύχομαι ότι καλύτερο στο καινούριο μωράκι! Να τη χαίρεσαι την ανιψούλα! Φαντάζομαι ενθουσιασμό και η Δάειρα!
    Για την ανακαίνιση του blog, εντάξει απλά δεν έχω λόγια!
    Τα κατάφερες και το έκανες ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό! Πραγματικά είναι να μην καταπιαστείς με κάτι βρε κορίτσι!
    Τα χρώματα και το γενικότερο design είναι απίστευτα χαλαρωτικό και βγάζει μια ωραία ηρεμία που σε προκαλεί να μένεις και να διαβάζεις!
    Well done girl!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να σου ζήσει η ανιψιά.
    Όμορφα όλα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να σας ζήσει η μπεμπούλα ανηψούλα που σ'έκανε θεία Ασπασάκι μου!!! Να είναι γερή, φωτισμένη και καλότυχη.
    Όσο για το μπλογκοσπιτάκι σου, χρόνια του πολλά, εμπνευσμένα και λαμπερά!!!
    Καλορίζικη η ανακαίνιση του, που μοσχομυρίζει φρεσκάδα, άνοιξη και αρμονία. Ξέρω καλά πως δίνεις τον εαυτό σου σε ότι κάνεις και αυτό πάντα φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.
    Οι σκέψεις σου για το blogging με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη. Νομίζω χρειάζεται αρκετός καιρός για να βρει ο κάθε μπλόγκερ την ταυτότητά του και να το bloggoσπιτάκι του να τον αντιπροσωπεύει 100%.
    Φιλάκια πολλά και keep on blogging:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ασπασία μου, να σας ζήσει η μπέμπα. Καλή τύχη να έχει στη ζωή της και υγεία πάνω από όλα. Τα κορίτσια σου απέκτησαν και ξαδερφούλα. Φαντάζομαι τη χαρά τους.
    Το blog σου πάντα μου άρεσε. Τώρα μου αρέσει ακόμη περισσότερο. Πολύ όμορφα, παλ, γήινα χρώματα, πολύ όμορφο στήσιμο, πολύ όμορφο λογότυπο. Να συνεχίζεις με την ίδια όρεξη να μας κρατάς όμορφη συντροφιά για πολλά χρόνια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα Ασπασία... Να ζήσει η νέα μπέμπα και να είναι γερή και τυχερή... Αν και το τελευταίο νιώθω ότι το έχει, αν κρίνουμε από τη ''θεία'' της... Με γεια το νέο blogo-σπιτάκι, εύχομαι πάντα γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις... Βενετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές για την ανιψούλα μου και τα καλά σας λόγια για το ανανεωμένο μου σπιτάκι! <3
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με γειά όσον αφορά την ανακαίνιση!!~Πολύ μου άρεσαν οι αλλαγές σου και αμέσως μετά θα βάλω το button σου στο blog μου!!!πολύ εύστοχη η αλλαγή της εικόνα σου...φαντάζομαι συμβολίζει τα παιδιά σου!!~...Να σας ζήσει και τη ανιψούλα!!Λατρεύω το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις του!!Και τα cupcakes σας ήταν υπέροχα!!τα φιλια μου!!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πω πω όλα μαζί! Η ευτυχία στο κατακόρυφο! Συγχαρητήρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts