17.12.14

Happy moments: Εμείς, η Σταχτοπούτα και μία πριγκιπική παράσταση



Θυμάστε που πριν 1,5 εβδομάδα σας είπα ότι θα πάμε Disney On Ice και θα πάρουμε μαζί και 20 από εσάς; Ε, λοιπόν, το δικό μας "ραντεβού" με τις πριγκίπισσες που χορεύουν στον πάγο ήταν για την προηγούμενη Κυριακή. Να σας πω και λίγο από το παρασκήνιο :)

Μία μέρα πριν -το Σάββατο δηλαδή- είχαμε βγει με τη Δάειρα βόλτα στα μαγαζιά. Εκεί λοιπόν, έπεσε το μάτι της πάνω σε κάτι -ομολογουμένως- πολύ όμορφες στέκες-κορώνες. Αρπάζει, που λέτε, δύο στο χέρι της και μου λέει ότι τις ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (όχι απλά τις θέλει) για να τις φορέσει στο Disney On Ice! Υπήρχαν σε δύο χρώματα, φούξια και χρυσό. Η μικρή δεν ήξερε ποια από τις δύο να διαλέξει. Αμφιταλαντευόταν για αρκετή ώρα μεταξύ των δύο χρωμάτων, ώσπου με κούρασε και τελικά βρήκα τη λύση. Πήραμε και τις δύο. Τη δε φούξια συμφωνήσαμε να τη φορέσει στο Disney On Ice και μετά να τη χαρίσει στην μπεμπούλα και τη δε χρυσή να τη φορέσει στις απόκριες που θα ντυθεί Σταχτοπούτα. Βέβαια απόκριες έχουμε στο σπίτι μας κάθε μέρα, αφού κάθε μέρα με το που επιστρέφει από το σχολείο φοράει το καινούριο της γαλάζιο-με-ασημί-στρας-και-τούλι πριγκιπικό φόρεμα, τα καινούρια της ασημί-και-χρυσά-με-στρας γοβάκια (παρακαλώ!!!) -έτσι ονομάζει τα καινούρια της φλατ "πριγκιπικά" παπούτσια-, χθες ανακάλυψε και μία ξεχασμένη (που έχω αποσύρει από τον Xmas στολισμό) χρυσή γιρλάντα με κουδουνάκια και τη φόρεσε για πριγκιπικό κολιέ και πριγκιπικό βραχιόλι και γίναμε κομπλέ καρναβαλέ...και κάπως έτσι κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι ολ ντέι λογκ. Έτσι τρώμε, έτσι παίζουμε, έτσι ζωγραφίζουμε. Ευτυχώς που την έπεισα ότι η Σταχτοπούτα φοράει πυτζάμες το βράδυ, γιατί αλλιώς με το φόρεμα θα χωνόμασταν κάτω από τα σκεπάσματα. Και εγώ σαν καλή νεραϊδονονά της Σταχτοπούτας, μεταμορφώνω κάθε βράδυ με το "μαγικό μου ραβδάκι" το φόρεμα από πριγκιπικό σε πυτζαμέ και με καμιά δεκαριά τίγκι τιγλόοοον, το τούλι και το στρας γίνονται βαμβακερό παντελονάκι ύπνου :) Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες...

Καταλάβατε λοιπόν για ΤΙ αγάπη έχουμε σε ο,τιδήποτε πριγκιπικό. Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δε μου έχει ζητήσει Πρίγκιπα!!! Κλείνει η παρένθεση και πάμε παρακάτω...

Οπότε εκείνο το Σάββατο αγοράσαμε μαζί με τη φούξια και χρυσή κορώνα της και άλλες δύο φούξια "πριγκιπικές" κορώνες για να τις χαρίσουμε (μαζί με κάτι Xmas δωράκια) στις φίλες μας. Την κολλητή της (η οποία θα μας συνόδευε στο Disney On Ice μαζί με τη μαμά της) και τη νέα μας φίλη, τη μικρή ανθομελένια κόρη της Κάλης την οποία θα συναντούσαμε εκεί. Και αφού καθίσαμε στις VIP θέσεις μας (ευχαριστούμε πολύ, Badminton, για την τόση περιποίηση και τις "βασιλικές" θέσεις που διέθεσες για τις μικρές μας πριγκίπισσες), φορέσαμε τις κορώνες μας και απολαύσαμε την παράσταση.



Η Δάειρα ήταν πολύ ενθουσιασμένη και στην αρχή συνεχώς χειροκροτούσε. Μετά κουράστηκε να χτυπάει τα χέρια της...από ό,τι μου είπε.



Η δε παράσταση, φαντασμαγορική! Όπως και η περσινή...μη σας πω και καλύτερη! Υπέροχα πολύχρωμα εντυπωσιακά κουστούμια, φωτιστικά εφέ, φιγούρες στο πάγο. Ως και ακροβάτης έγινε η Άριελ για χάρη μας. Από το βυθό, ανέβηκε στους (έβδομους) ουρανούς για την αγάπη του δικού της πρίγκιπα.

Η Άριελ, η Ραπουνζέλ, η Πεντάμορφη Μπελ και οι Άννα και Έλσα του Frozen, μας εντυπωσίασαν.

Εντυπωσιακό ήταν και το άλογο στην ιστορία της Ραπουνζέλ αλλά και ο Σβεν ο τάρανδος του Frozen. Δύο χορευτές κρυβόταν κάτω από το αλογίσιο και ταρανδικό κουστούμι αντίστοιχα και χόρευαν και αυτοί στον πάγο.



Εντυπωσιακή ήταν και η μεταμόρφωση του τέρατος σε Πρίγκιπα, για την οποία μεταμόρφωση ανυπομονούσα να γίνει καθώς η Δάειρα φοβήθηκε λίγο σε εκείνο το σκηνικό που ο νεαρός που αγαπούσε τη Μπελ (και ανταγωνιστής του Τέρατος) έβγαλε μαχαίρι για να σκοτώσει το Τέρας. Ευτυχώς το Τέρας "τη γλίτωσε" και έγινε πρίγκιπας και τη γλίτωσα και εγώ που η Δάειρα τόση ώρα μου είχε γίνει τσιμπούρι στην αγκαλιά μου από το φόβο της. Δεν έχει συνηθίσει σε μαχαιριές και σκοτωμούς καθώς μέχρι στιγμής αποφεύγω να της δείχνω τέτοιες εικόνες και να τις διαβάζω τις ανάλογες σκηνές στα παραμύθια.



Και φυσικά πολύ ξεχωριστή ήταν η τελευταία ιστορία του Frozen όπου διήρκησε αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή μάλιστα άρχισε να πέφτει τεχνητό χιόνι από ψηλά, και ο φωτισμός ήταν τόσο ψυχρός που φάνταζαν όλα παγωμένα. Προς στιγμήν πάγωσα και εγώ και φόρεσα μπουφάν :) Και φυσικά "μας έμεινε" και το τραγουδάκι Let it go που η Δάειρα το σιγοτραγουδούσε για αρκετή ώρα μετά στο σπίτι και τη διόρθωνα συνεχώς καθώς αντί για "let it go" έλεγε "περιβόοοοοολ ♩ ♬ ♩ ♩ ♩ ♬ ♩ περιβόοοοολ ♩ ♬ ♩ ♩ ♩ ♬ ♩ Xαχα :)



Κλείνοντας να αναφέρω ότι η διοργάνωση από το Badminton ήταν άψογη. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο πάρκιγκ και βρήκαμε πανεύκολα να παρκάρουμε, μέχρι τη στιγμή που παραλάβαμε τα εισιτήριά μας, βρήκαμε τις θέσεις μας με τη βοήθεια της ταξιθέτριας και φύγαμε χωρίς μποτιλιάρισμα, παρά την κοσμοσυρροή και το πλήθος των αυτοκινήτων. Αυτή ήταν η εμπειρία μας. Εύχομαι και οι 10 τυχεροί που κληρωθήκατε στην κλήρωση που διοργάνωσε το My Lovable Baby να το απολαύσατε όσο και εμείς. Ραντεβού για του χρόνου λοιπόν!

Σας χαιρετώ και σας φιλώ ως άλλο ταρανδάκι (θα ανεχτείτε τα κερατάκια μου για λίγες μέρες ακόμη. Για όλη την εορταστική περίοδο δηλαδή, καθώς θέλω να σας μεταφέρω το Xmas mood που έχω)!


 




15 σχόλια :

  1. Ασπασία μου και εμείς πήγαμε στο Disney και το απολαύσαμε όσο και εσείς. Δεν ήμασταν στους 10 τυχερούς της κλήρωσης που έκανες βέβαια, αλλά πήγαμε μόνοι μας καθώς δηλώνουμε φανατικές των πριγκιπισσών και ειδικά της Έλσας. Καλά, η Σταχτοπούτα σου, όλα τα λεφτά. Και εσύ ως άλλος Σβεν ή Ρούντολφ, εντυπωσιακά λαμπερή. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κέρατα μού δίνουν άλλον αέρα παιδί μου...Χαχαχα :)
      Σε ευχαριστώ Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον η Δάειρα την έχει δει πριγκήπισσα-εγώ οταν ήμουν μικρή ζήλευα τις γύφτισσες για τις φούστες και τα βραχιόλια τους....
    Τελικά εδωσα τις προσκλήσεις στην αδερφή μου και μου είπε ότι η παράσταση ήταν καλύτερη από τις άλλες χρονιές και ότι η θέση ήταν πολύ καλή, σε σειρά αρκετά μπροστά. Ευχαριστούμε ξανά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που οι προσκλήσεις αξιοποιήθηκαν :) Εύχομαι η μικρή σου να είναι τελείως καλά τώρα!
      Φιλιά Βάνια!

      Διαγραφή
  3. πρεπει να ηταν τελεια η παρασταση!! Και οι πριγκίπισσες όλα τα λεφτά!!! Κι εσύ όμως μια κούκλα!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελπιδάκι! Εσύ δεν έχεις κόρη οπότε έχεις "γλιτώσει" από όλον αυτόν τον πριγκιπισσοχαμό. Χαχα :)
      Φιλιά στον μικρό Νικόλα!

      Διαγραφή
  4. Ασπασία μου πάντα απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου!! Και πάντα απολαμβάνω τα καμώματα της Δαείρας! Σας φιλώ γλυκά γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καμώματά της εσείς τα απολαμβάνετε αλλά εμένα με παιδεύουν ώρες-ώρες :)
      Φιλιά Γιάννα μου! Τελείωσες το φούρνισμα-ξεφούρνισμα; Για ολόκληρο λόχο έχεις ετοιμάσει λιχουδιές από ό,τι είδα :)

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Και εσύ να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Περιβόλ!!! Χα χα χα!!!
    Ωραία ήταν η παράσταση πράγματι!
    Εμείς πήγαμε την Κυριακή που μας πέρασε και φύγαμε κατενθουσιασμένες!
    Αρκετά εντυπωσιακά τα σκηνικά και όλα πολύ προσεγμένα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιβόοοοοολ ♩ ♬ ♩ ♩ ♩ ♬ ♩ περιβόοοοολ ♩ ♬ ♩ ♩ ♩ ♬ ♩ Xαχα :)
      Και εμείς την Κυριακή πήγαμε. Αν το ήξερα, θα κανονίζαμε να κρατάμε κόκκινα μπαλόνια ηλίου για να βλέπαμε η μία την άλλη :)
      Φιλάκια πολλά στην Ισμήνη και την Ιφιγένεια!!! Άντε, πάρε και εσύ ένα. Σμουτς :)

      Διαγραφή
  7. Αχ!!!!!!!!!!!!!!!! Είμασταν κι εμείς εκεί!!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλεια! ¨Ηταν η πρώτη φορά που πήγαμε στο disney on ice και περάσαμε φανταστικά!!!
    Συμφωνώ με όλα όσα είπες ότι σου άρεσαν. Κι εγώ αυτά ακριβώς εντόπισα ως τα καλύτερα (τάρανδο Σβεν, άλογο Μάξιμους κλπ)!!!!

    Η μικρή με τα κουδούνια στον λαιμό και την κορώνα στο κεφάλι είναι απίθανη!!
    Γεννημένη για μεγάλη ζωή!!!!!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Μάξιμους ήταν το άλογο. Δε θυμόμουν το όνομα!
      Δεν το ήξερα ότι ήσουν και εσύ εκεί Χρυσαυγούλα. Αν το ήξερα θα κανονίζαμε -όπως είπα και στην Ερμιόνη- να κρατάμε κόκκινα μπαλόνια ηλίου για να βλέπαμε η μία την άλλη :)
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts