5.12.14

DownTown: Θα πάμε Disney On Ice και 20 από εσάς θα σας πάρουμε μαζί μας ;) {GIVEAWAY}




Θυμάστε που τότε, τότε και τότε σας είχα υποσχεθεί σύντομα και άλλες εκπλήξεις; Ε, καιρός ήταν για την 4η στη σειρά! My lovable friends, σας έχω σούπερ νέα! Στις 10-14 Δεκεμβρίου έρχεται στην Αθήνα το Disney On Ice!!! Και επίσης σας έχω σούπερ ντούπερ γουάου νέα! Στις 10
Δεκεμβρίου θα στείλω 10 από εσάς παρέα με το παιδάκι σας (δηλ. 20 άτομα ολτουγκέδερ) για να πάτε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε :)
Καταρχήν να σας πω ότι στη στήλη DownTown είχα υποσχεθεί να σας ενημερώνω για διάφορα όμορφα που συμβαίνουν στην πόλη μας και τα οποία η Δάειρα και εγώ είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά. Και όταν πρόκειται για δρώμενα που έχουν κάποιο κόστος, θα προσπαθώ να σας εξασφαλίζω δωρεάν προσκλήσεις ή μειωμένα εισιτήρια (όπως και τώρα) ώστε να πάτε και εσείς. 
Ε λοιπόν, αυτή τη φορά προτίμησα να σας ενημερώσω εκ των προτέρων (πριν πάμε δηλαδή) γιατί αν είναι να περίμενα πρώτα να πάμε και μετά να σας ενημερώσω, τότε δε θα προλαβαίνατε να πάτε και εσείς. Και αυτό γιατί το Disney On Ice έρχεται στην Αθήνα μόνο για 5 μέρες! Όσοι έχετε πάει στο παρελθόν, ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Εμείς πήγαμε πέρυσι όταν η Δάειρα ήταν μόλις 2 ετών και εντυπωσιαστήκαμε οικογενειακώς από το φαντασμαγορικό show (γιατί περί τέτοιου πρόκειται), τα εντυπωσιακά πολύχρωμα φανταχτερά κουστούμια και τις άψογες χορογραφίες. Όσοι δεν έτυχε να πάτε μέχρι τώρα, σίγουρα θα το έχετε ακουστά.
Αυτό που δε θα έχετε ακουστά όμως είναι ότι το Disney On Ice πρωτοξεκίνησε το 1981. Ούτε επίσης θα έχετε ακουστά ότι η αρχική του ονομασία ήταν Walt Disney's World on Ice!
Αλλά τι μας ενδιαφέρει το 'τότε', θα μου πείτε...Πάμε κατευθείαν στο 'τώρα'! Στο φετινό σόου υπάρχουν για πρώτη φορά οι χαρακτήρες από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, Frozen (Ψυχρά κι Ανάποδα). Το ξέρατε ότι η συγκεκριμένη ταινία έχει βραβευτεί με OSCAR καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών; Οι γαλαζοαίματες αδελφές Άννα και Έλσα θα είναι παρέα με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο άνθρωπο των βουνών Κριστόφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, και θα ζήσουν μπροστά στα μάτια μας μία ιστορία γεμάτη δράση, περιπέτεια και μαγεία.
Εξού και το χθεσινό κουίζ που σας έβαλα στο FB.


Χαίρομαι που οι περισσότεροι μαντέψατε σωστά! Λυπάμαι που απογοήτευσα όσους ελπίζατε σε ταξιδάκι στην Euro Disney ή στο Ροβανιέμι :) Όταν κάποτε αυτό το blog γίνει μεγάλο και τρανό, ίσως καταφέρω να σας στείλω και εκεί :) Προς το παρόν όμως, 10 από εσάς, σας στέλνω με διπλές προσκλήσεις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 20:00
Θα σας τα εξηγήσω όμως αυτά παρακάτω. Επίσης να πω ότι εκτός από την Έλσα και την Άννα, τον Σβεν, τον Κριστόφ και τον Όλαφ, φέτος θα δούμε και τον Σεμπάστιαν ο οποίος το έσκασε από το καβούκι του μαζί με την Άριελ τη μικρή γοργόνα και τα έκαναν θάλασσα μες στο βυθό!(Under The Sea). Θα μπλεχτούμε με τους θορυβώδεις άκακους αγριάνθρωπους από την ταινία Tangled (Μαλλιά Κουβάρια) της Disney, όταν τους επισκέπτονται απρόσμενα, η θαρραλέα και ζωηρή Ραπουνζέλ μαζί με τον γοητευτικό σύμμαχό της Φλιν. Και φυσικά θα υπάρχουν και τα διάσημα ποντικάκια, ο Μίκυ και η Μίνυ. Από το show δεν θα μπορούσε να λείψει η Πεντάμορφη και το Τέρας. Το Τέρας και οι μαγεμένοι ακόλουθοί του θα μας παρασύρουν σε ένα θεαματικό νούμερο αφιερωμένο στην πεντάμορφη Μπελ. Θα ταξιδέψουμε σε έναν ελκυστικό και θαυμαστό κόσμο, που φέρνει η Disney on Ice στην Αθήνα μέσω του Badminton.

Βέβαια την Σταχτοπούτα βλέπω να μην έχει φέτος προς μεγάλη απογοήτευση της Δάειρας, όμως ελπίζω η απουσία της να περάσει απαρατήρητη με τόσο θέαμα που θα δουν τα μάτια της.
Για να δούμε τώρα πώς θα πάτε...
Συνολικά θα γίνουν 2 κληρώσεις, όπου μπορείτε αν να συμμετέχετε και στις δύο ταυτόχρονα!!!
Κλήρωση #1:  
Θα κληρωθεί 1 τυχερός που θα κερδίσει 1 διπλή πρόσκληση για να πάει αυτός μαζί με το παιδάκι του/ανιψάκι του/ βαφτιστήρι του ή με ποιον άλλον προτιμά.  Aφορά τις συμμετοχές στο κουίζ που δημοσιεύτηκε στο FB. Κάθε σχόλιο (μέχρι και τη χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε το δικό μου σχόλιο με τα αστεράκια που δηλώνει και τον τερματισμό των συμμετοχών), ανεξάρτητα με το αν περιείχε ή όχι τη σωστή απάντηση (καθώς δεν ήταν αυτό προϋπόθεση), θα αποκτήσει έναν αύξοντα αριθμό. Η αρίθμηση θα ξεκινήσει στα σχόλια του quiz που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB και θα συνεχίζει στα σχόλια του quiz που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ομάδας Μαμαδο-blogs.
Κλήρωση #2:  
Θα κληρωθούν 9 τυχεροί που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση ο καθένας. Αφορά τις συμμετοχές που δηλώθηκαν μέσω της παρακάτω online φόρμας συμμετοχής.
Πώς συμμετέχετε στην κλήρωση #2 ; 
ΒΗΜΑ 1: Κάνετε Like τη σελίδα του My Lovable Baby στο FB πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί για να μη χάσετε και τις άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζω προσεχώς ;) 

ΒΗΜΑ 2: Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα μέχρι και τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 πριν τα μεσάνυχτα.
Και οι δύο κληρώσεις θα γίνουν μέσω του random.org την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και οι δέκα τυχεροί που θα προκύψουν και από τις δύο κληρώσεις, θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα εδώ στο blog, στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB αλλά και θα ενημερωθούν και οι ίδιοι μέσω e-mail.



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
- Oι 10 τυχεροί των κληρώσεων θα παραλάβετε τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις σας (δηλ. από 2 δωρεάν εισιτήρια ο καθένας) δηλώνοντας το όνομά σας στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ. Καλό θα είναι να φέρετε μαζί και την αστυνομική σας ταυτότητα για λόγους ταυτοποίησης.
- Αν θέλετε να φέρετε και 3ο, 4ο κ.ο.κ. άτομο να παρακολουθήσει την παράσταση, είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για να εξασφαλίσετε ότι οι θέσεις είναι δίπλα-δίπλα και να μην ταλαιπωρηθείτε. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 210 8840600 στο οποίο τηλ. θα αναφέρετε ότι έχετε κερδίσει 2 δωρεάν εισιτήρια από την κλήρωση του My Lovable Baby στο όνομα τάδε και επιθυμείτε να φέρετε με δική σας χρέωση το 3ο, 4ο, κ.ο.κ. άτομο και θέλετε να κλείσετε θέσεις. 
Και μερικές ακόμη πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, είτε είστε στους 10 τυχερούς είτε αποφασίσετε να πάτε μόνοι σας.
Που γίνεται φέτος το Disney On Ice: Κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ΟΑΚΑ, Μαρούσι
Ημέρες/ ώρες (για τους 10 τυχερούς): 10 Δεκ, στις 20:00
Ημέρες/ ώρες (για όσους επιθυμείτε να πάτε μόνοι σας): 10 Δεκ, 11 Δεκ, 12 Δεκ, 13 Δεκ, 14 Δεκ στις 16:00 και στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων (για όσους επιθυμείτε να πάτε μόνοι σας): Από 8 έως 38 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο εισιτηρίου και τη ζώνη)
Προπώληση: Badminton 210 8840600| www.abcd.gr

[Updated on 09/12/14]

Αποτελέσματα κληρώσεων
 
Η Nikoleta Ganotaki είναι η τυχερή της ΚΛΗΡΩΣΗΣ #1 που αφορούσε στις συμμετοχές στο quiz που δημοσιεύτηκε στο FB.
 

Οι τυχεροί της ΚΛΗΡΩΣΗΣ #2 που αφορούσε στις συμμετοχές που δηλώθηκαν μέσω του blog μου, είναι οι εξής:
(Σημ. τα ονόματα αναγράφονται όπως ακριβώς συμπληρώθηκαν στην online φόρμα συμμετοχής).

1. Μακρη Νατασα (nat_makri@yahoo.gr)
2. ΝΤΑΛΛΑΡΗ ΕΛΕΝΑ (elena_dallari@hotmail.com)
3. Αγγελοπούλου Φλώρα (aobatsan@yahoo.gr)
4. ALEXOPOULOS KOSTAS (kostasalex1945@hotmail.com)
5. ΤΣΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ (hliastsakos1@gmail.com)
6. Κολινιάτης Βασίλης (vasiliskoliniatis@gmail.com)
7. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (varseniou@gmail.com)
8. Αντωνιάδης Βαγγέλης (vagos21@gmail.com)
9. ΚΟΥΦΟΥ ΜΑΡΙΑ (mariloy9@gmail.com)


Όλοι σας κερδίζετε από μία διπλή πρόσκληση για το Disney On Ice για αύριο, 10 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βραδάκι στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στο ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.

Τη διπλή πρόσκληση (δηλ. τα 2 δωρεάν εισιτήρια) θα τα παραλάβετε στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ με το όνομά σας. Καλό θα είναι να προσκομίσετε και την αστυνομική σας ταυτότητα για λόγους ταυτοποίησης.

Επιβεβαίώστε μου pls με ένα e-mail στο daeira.mommy@gmail.com ή ένα μήνυμα ή σχόλιο στο FB ότι είδατε ότι κερδίσατε. Θα σας ενημερώσω και μέσω e-mail.

Καλή διασκέδαση!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν θέλετε να φέρετε και 3ο, 4ο κ.ο.κ. άτομο να παρακολουθήσει την παράσταση, είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για να εξασφαλίσετε ότι οι θέσεις είναι δίπλα-δίπλα και να μην ταλαιπωρηθείτε. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 210 8840600 στο οποίο τηλ. θα αναφέρετε ότι έχετε κερδίσει 2 δωρεάν εισιτήρια από την κλήρωση του My Lovable Baby στο όνομα τάδε και επιθυμείτε να φέρετε με δική σας χρέωση το 3ο, 4ο, κ.ο.κ. άτομο και θέλετε να κλείσετε θέσεις. Τηλ μπορείτε να πάρετε από αύριο το πρωί, ώστε να έχω προλάβει να ενημερώσω τα εκδοτήρια με τα ονόματά σας. Nikoleta Ganotaki το ίδιο ισχύει και για εσένα :)

11 σχόλια :

  1. Αχ είναι τόσο χριστουγεννιάτικο αυτό το δώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι υπέροχο δώρο Ασπασάκι!
    Έχουμε κλείσει και εμείς τα εισιτήρια μας από νωρίς για αυτό και δεν θα συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό.
    Λες να τα πούμε εκεί;
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πολύ για το πολύ όμορφο δώρο που μας κάνετε. Τέτοιες εποχές που ζούμε, η διασκέδαση έχει καταντήσει πολυτέλεια. Ακόμη και να μην το κερδίσουμε εμείς αλλά άλλος αναγνώστης σας, θα δώσετε χαρά μεγάλη. Να είστε καλά και καλές γιορτές να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασπασία μου, άλλος ένας τέλειος διαγωνισμός σου και άλλη μία άψογη διοργάνωση! Σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα "δεν υπαρχουν " τα δωρα σου Ασπασια μου!!
    Με επεισες. .θελω να παω !!
    Ε...ο μικρος δηλαδή. .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελειο δωρο!! Μακαρι να ειμαστε τυχερες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκό μου κορίτσι, μπράβο σου που συνεχίζεις να παρακινείς τους γνωστούς και φίλους σου να παρακολουθούν τα αξιόλογα δρώμενα στην πόλη όπου ζείτε και μεγαλώνετε τα παιδάκια σας.Θα είναι μια καταπληκτική παράσταση και χαίρομαι που θα την παρακολουθήσετε με τη Δαειρούλα! Θα μείνει πιστεύω καταενθουσιασμένη.
    Σας αγαπώ πολύ
    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα από τα πιο υπέροχα δώρα που πήραμε φέτος τα Χριστούγεννα! Κερδίσαμε, παρακολουθήσαμε την υπέροχη παράσταση και ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό! Η μικρή μου δηλώνει εκστασιασμένη....θέλει να πάει ξανά και να ξαναπάει...περάσαμε υπέροχα :)
    Φλώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts