18.11.14

DownTown: Πήγαμε στο Θέατρο Badminton και σας φέραμε 10 διπλές προσκλήσεις για τη Ζέβρα πυτζάμα {GIVEAWAY}




Την Κυριακή που μας πέρασε πήγαμε πάλι θέατρο. Αυτή τη φορά με παρέα. Μία κολλητή φίλη της Δάειρας από το σχολείο και η μαμά της, μας συνόδευσαν. Επιλέξαμε ένα εναλλακτικό μιούζικαλ, τη Ζέβρα πυτζάμα, στο θέατρο Badminton. Και λέω 'εναλλακτικό' γιατί είχε κατιτίς το διαφορετικό
από ένα συνηθισμένο μιούζικαλ. Πρόκειται για ένα πνευματώδες σουρεαλιστικό και οικολογικό παραμύθι το οποίο το βρήκα πολύ ευρηματικό και πρωτότυπο από κάθε άποψη. Ναι, όλα αυτά ήταν! Πολύ προσεγμένη παραγωγή με πρωτότυπο κείμενο, διδακτική υπόθεση, πολύ έξυπνα και εντυπωσιακά σκηνικά (ειδικά ο βυθός), πολλή μουσική, πολύ χορός, πολύ χρώμα, πολύ κέφι, πολύ ενεργητικότητα...πολύ από όλα! Το δε θέατρο Badminton, στο οποίο σημειωτέον δεν έχει τύχει να ξαναπάμε, με εντυπωσίασε. Υπερσύγχρονο και πεντακάθαρο σε όλους τους χώρους (τα προσέχω αυτά). Mοντέρνα, φρέσκα στην εμφάνιση, ευρύχωρα και φωτεινά φουαγιέ με industrial design (και αυτά τα προσέχω). Τεράστια πλατεία με χιλιάδες καθίσματα σε αμφιθεατρική διάταξη που εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη ορατότητα όπου και αν κάθεσαι, πάρα πολύ καλή ακουστική (αυτά και αν τα προσέχω)! Τι να σας λέω τώρα...Τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!
Tα κορίτσια το καταευχαριστήθηκαν, δεν πήραν τα μάτια τους από την σκηνή ενώ "έκαναν βουτιές" με τα χέρια στα ποπκορν τους "στα τυφλά", καθώς δεν ήθελαν να χάσουν δευτερόλεπτο. Η δε Δάειρα, της μιλούσα και με "έγραφε" κανονικότατα. Για τόση προσήλωση μιλάμε! Και δεν είναι ότι κατανοούσαν 100% το κείμενο καθώς περιείχε και πολλούς συμβολισμούς (θεωρώ ότι η παράσταση είναι απόλυτα κατανοητή για παιδιά 4-5 ετών και άνω) ωστόσο τα δύο τρίχρονα χάρηκαν όλο αυτό το μουσικοχορευτικό θέαμα. Γιατί περί θεάματος πρόκειται. Κάποια στιγμή δε, οι ηθοποιοί ήρθαν ανάμεσα στο πλήθος με κάτι γιγάντια πράσα, κουνουπίδια, μπρόκολα και διάφορα άλλα ζαρζαβατικά, χαιρετούσαν τα παιδάκια, χόρευαν και μας ξεσήκωναν. Και άκουσα και κάποιες νέες λέξεις που της βρήκα ευφυέστατες και κολλούσαν πολύ καλά με το σενάριο. Θυμάμαι τις: 'μουσικλέτα', 'ντιλιβεράς της χαράς', 'αστυνόμυγα τσε-τσε', 'ξεκουμπιστάν'...και την 8η μέρα της εβδομάδας που είναι η μέρα του τραγουδιού, του παιχνιδιού και της ανεμελιάς που δυστυχώς δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το όνομά της, όμως λέω να την καθιερώσουμε για χαλαρουίτα. Ε; Τι λέτε; :) 
Να σας πω λίγα λόγια για την υπόθεση...
Η μικρή Ρία (από το 'καβαλαρία' - αφού ήρθε καβάλα στη ζέβρα της) με την παρέα της και με οδηγό μία ζέβρα με κόκκινες ρίγες που μοιάζει με πυτζάμα, προσπαθούν να εμποδίσουν τον Κακό Λευκό, που για λόγους κερδοσκοπικούς θέλει να κάνει κάθε παιδότοπο, κάθε δάσος και κάθε πράσινη έκταση, 'ρημαδότοπους' χτίζοντας πολυκατοικίες και εμπορικά κέντρα και στο τέλος καταφέρνουν να τον εξορίσουν στο Ξεκουμπιστάν (όπως λέμε "ξεκουμπίσου από εδώ"). Σύμμαχος της παρέας και αντίπαλος του Κακού Λευκού είναι ο αξιαγάπητος Nτιλιβεράς της Xαράς που οδηγεί τη μουσικλέτα του, μία μοτοσυκλέτα που κινείται με μουσική αντί για βενζίνη και βγάζει νότες και σαπουνόφουσκες αντί για ρύπους. Έτσι, αρχίζει ένα πολύχρωμο ταξίδι απ’ τον βιότοπο της χαϊδαρόπαπιας και του άγγουρου-κάγκουρου ως τα δάση των κλασικών παραμυθιών (της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης...τα ξέρετε, τι να σας τα λέω...) και την αρκτική. Μέσα από μια οικολογική περιπέτεια γεμάτη μουσική και τραγούδια, αγωνία και γέλιο, τα παιδιά και ο μαέστρος αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει φαντασία, συντροφικότητα και τόλμη. Και τα δικά μας παιδιά που παρακολουθούν, μαθαίνουν τι σημαίνει να σέβομαι τη φύση. Διαφορετικοί ρόλοι ενσαρκωμένοι από μία πληθώρα ηθοποιών. Προσωπικά λάτρεψα τον Καθηγητή-ξερόλα-που-τα-ξέρει-όλα και που προσπαθεί να μελετήσει τις επιπτώσεις του ανανά στον ψύλλο της Καραϊβικής (αν θυμάμαι καλά το αντικείμενο της μελέτης του) :)

Να σας πω και λίγα λόγια για τους συντελεστές...

Τη ραδιοφωνική σειρά Λιλιπούπολη τη θυμάστε; Εντάξει, ούτε εγώ τη θυμάμαι καθώς ήμουν νήπιο τότε (μη βιαστείτε να κάνετε πρόσθεση για να βρείτε την ηλικία μου - χεχε), όμως θυμάμαι τα τραγούδια της που κυκλοφόρησαν σε κασέτα μετά. Και μία τέτοια κασέτα μας είχε φέρει η νονά της αδερφής μου και την ακούγαμε συνέχεια στο κασετόφωνο (άσχετο, αλλά το θυμήθηκα). Ε, αυτή αυτή εδώ την παράσταση την υπογράφουν δύο βασικές δημιουργοί της Λιλιπούπολης: η Μαριανίνα Κριεζή που έγραψε τους στίχους της παράστασης και η Άννα Παναγιωτοπούλου, η γνωστή ηθοποιός, που έγραψε τα κείμενα και ανέλαβε τη σκηνοθεσία.
Τη δε μουσική -η οποία δε σταματά να ακούγεται- συνέθεσε ο Διονύσης Τσακνής. Το CD της παράστασης με τα τραγούδια του Διονύση Τσακνή και της Μαριανίνας Κριεζή ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2014.
Στην παράσταση υπάρχει και πολύ χορός. Τις χορογραφίες τις υπογράφει -ποιος άλλος;- ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά και του Γιάννη Μουρίκη, τα κοστούμια της Αναστασίας Αρσένη και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ. Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Αδάμ.
Να σας πω και το καλύτερο!!! Σας έχω ΔΕΚΑ (10) ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να πάτε να καμαρώσετε και εσείς τη Ζέβρα και την παρέα της και να ξαποστείλετε και εσείς τον Κακό Λευκό στο Ξεκουμπιστάν (ω ναι, συμμετέχουν και τα παιδιά στο...ξεκούμπισμα). Οι τυχεροί της κλήρωσης μπορείτε να πάτε στην παράσταση την Κυριακή που μας έρχεται 23 Νοεμβρίου ή οποιαδήποτε Κυριακή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και η Ζέβρα σταματά να καλπάζει :)
Πώς συμμετέχετε στην κλήρωση; Στο τσακ-μπαμ. 
ΒΗΜΑ 1: Κάνετε Like τη σελίδα του My Lovable Baby στο FB πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί για να μη χάσετε και τις άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζω ;) Και σας υπόσχομαι, ότι θα ενθουσιαστείτε :)

ΒΗΜΑ 2: Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 23:59 πριν τα μεσάνυχτα:


Η κλήρωση θα γίνει μέσω του random.org το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και οι δέκα τυχεροί θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα εδώ στο blog, στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB αλλά και θα ενημερωθούν και οι ίδιοι μέσω e-mail.
Και μερικές πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στους τυχερούς της κλήρωσης αλλά και σε όλους όσοι αποφασίσετε να πάτε μόνοι σας.

Θέατρο Badminton: Άλσος Στρατού, 15773 Γουδή - τηλ. 210 8840600 - www.abcd.gr
Ώρα έναρξης: Κυριακή στις 11:30πμ και στις 15:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ
Προπώληση: 210 8840600| www.abcd.gr
www.viva.gr | καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots & ΙΑΝΟΣ
Χάρτης:

Περισσότερες πληροφορίες πώς να πάτε, θα βρείτε εδώ.
Ελπίζω να σας κάλυψα :) Υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες όμορφες εκπλήξεις για διάφορα δρώμενα που συμβαίνουν στην πόλη μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι :)
Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε στα πλαίσια της νέας μου στήλης 'DownΤown'. Μέσα από αυτή τη στήλη θα σας ενημερώνω για διάφορα όμορφα που συμβαίνουν στην πόλη μας και τα οποία η Δάειρα και εγώ είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά. Και όταν πρόκειται για δρώμενα που έχουν κάποιο κόστος, θα προσπαθώ να σας εξασφαλίζω δωρεάν προσκλήσεις ή μειωμένα εισιτήρια (όπως και τώρα) ώστε να πάτε και εσείς μαζί με το παιδάκι σας.
Updated on November 22, 2014:
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής έληξε χθες ΠΑ, 21 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Είχαμε 116 έγκυρες συμμετοχές. Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθει σήμερα το πρωί, σας παρουσιάζω τη διαδικασία της κλήρωσης και τις 10 τυχερές αναγνώστριες του My Lovable Baby που κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση η καθεμία για οποιαδήποτε παράσταση της Ζέβρας Πυτζάμας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και η Ζέβρα σταματά να καλπάζει. 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι τυχερές φίλες καλούνται να φέρουν την ημέρα της παράστασης μαζί τους στο ταμείο του Θεάτρου Badminton την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης ώστε να αποδείξουν (εφόσον χρειαστεί) ότι είναι οι ίδιες. Θα αναφέρουν στο ταμείο το όνομά τους και ότι κέρδισαν την πρόσκληση από την κλήρωση που διεξήχθη μέσα από το blog My Lovable Baby. Για τη διευκόλυνσή σας, τη διπλή πρόσκληση θα την παραλάβετε την ημέρα της παράστασης που θα επιλέξετε, από το ταμείο No8 του Θεάτρου Badminton που βρίσκεται ο κύριος Δημήτρης Αδάμ. Σας θυμίζω ότι οι παραστάσεις είναι κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. και στις 15:00. Και αν δεν είστε μέσα στους 10 τυχερούς, μην απογοητεύστε. Σας έχω και άλλες, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ μέχρι τα Xmas για δρώμενα που συμβαίνουν στην Πόλη...και όχι μόνο :) :) :) Stay tuned λοιπόν...και...Μαρία, Παναγιώτα, Πατρίσια, Αρετή, Ευαγγελία, Μαρία, Ιωάννα, Αναστασία, Γεωργία, Άννα...εύχομαι να απολαύσετε την παράσταση :)

24 σχόλια :

  1. Αν μας κάλυψες λέει. Εσύ παιδί μου είσαι για να γράφεις κριτικές :-) Την παράσταση την έχω ακουστά. Συμμετέχω και αν δεν καταφέρω να είμαι μία από τους τυχερούς, θα προγραμματίσω να πάμε μόνοι μας. Έχω δύο παιδάκια, οπότε το να κερδίσουμε τη διπλή πρόσκληση θα μας επιβαρύνει μόνο με ένα επιπλέον εισιτήριο. Αχ, μακάρι να κέρδιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ξέχασα να γράψω το όνομα μου. Η Ιωάννα Κ. είμαι.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Ιωάννα μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κριτικός θεάτρου δεν έγινα ακόμη, ωστόσο κάνω μία φιλότιμη προσπάθεια να παρουσιάσω την εμπειρία μας όσο πιο πιστότερα μπορώ σε όσους φίλους αναγνώστες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση :) Σε ευχαριστώ και πάλι για τη συμμετοχή σου και τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  2. Τρελαίνομαι για διαγωνισμούς με έπαθλα θεατρικές παραστάσεις και η νέα σου στήλη Ασπασάκι είναι πραγματικά εκτός από άρτια προσεγμένη, και χρήσιμη διότι ξέρω πόσο τελειομανής είσαι και πως για πως όποια παράσταση/δρώμενα μας γράψεις θα είναι εγγύηση.
    Ένα παράπονο έχω με όλους τους διαγωνισμούς που απταιτούν ΦΒ. Είναι απαραίτητο; Υπάρχουμε και εμείς, μια μειονότητα που δεν κατέχουμε το κοινωνικό μέσον αυτό. Αν είναι όρος του διοργανωτή (θεάτρου) δεκτόν, αλλιώς παρακαλώ πολύ να μεριμνείτε και για όσους δεν έχουμε ΦΒ κι ας ήμαστε λίγοι:)
    Φιλάρες πολλές και keep us entertained φιλενάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα, σε ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με το FB, λαμβάνω σοβαρά το αίτημά σου και σου υπόσχομαι ότι θα κάνω (όπως και στο παρελθόν) και άλλους διαγωνισμούς που δε θα απαιτούν το FB σώνει ντε και καλά. Ωστόσο, δεν μπορώ να αγνοήσω την δύναμη που έχουν τα social media, αν κρίνω από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετοχών σε αυτόν το διαγωνισμό μου (όπως και σε παλαιότερους) προέρχεται από τη σελίδα του My Lovable Baby στο FB. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, το 80% ενημερώθηκε μέσω της σελίδας μου. Αν λοιπόν δεν είχαν κάνει ποτέ like στη σελίδα μου, πώς θα το μάθαιναν όλοι αυτοί οι φίλοι; Θα μου πεις, μέσω του blog. Θα σου πω, ότι τα social media είναι πιο άμεσα. Σίγουρα μπορεί κάποιοι (όχι όλοι) να το μάθαιναν μέσω του blog, αλλά ενδεχομένως να το μάθαιναν με κάποια καθυστέρηση και πολύ πιθανόν και μετά τη λήξη της προθεσμίας.
      Σίγουρα υπάρχει και μία μικρή μερίδα αναγνωστών του blog μου που δεν έχουν/ δε θέλουν να έχουν FB. Παρότι ελάχιστοι, τους σέβομαι εξίσου το ίδιο και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι με διαβάζουν, οπότε υπόσχομαι ότι ο ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟΣ διαγωνισμός μου δε θα απαιτεί το FB (όχι ο επόμενος, καθώς αυτός έχει ήδη προγραμματιστεί να είναι με FB). Και ξέρεις πολύ καλά ότι τις υποσχέσεις μου τις κρατάω ;) Ελπίζω να σε κάλυψα. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να απαντήσω και σε αναγνώστες που ενδεχομένως είχαν την ίδια απορία με εσένα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Ασπασία, σε διαβάζω συχνά και ως μητέρα δύο κοριτσιών 4 χρονών και 13 μηνών, αντιστοίχως, ταυτίζομαι σε πολλά μαζί σου. Σχολιάζω για πρώτη φορά με αφορμή το σχόλιο της Dimitra, καθώς και εγώ είμαι από τις ελάχιστες που δεν συμμετέχω στο FB.Δεν είναι κρίμα να μένουμε εκτός διαγωνισμών, επειδή η λογική/κουλτούρα/πες το όπως θες/ άποψή μας δεν συνάδει με το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Ειλικρινά δεν το θέτω ως παράπονο προς εσένα, αντιθέτως, εκτιμώ και επικροτώ την προσπάθειά σου να βοηθήσεις έστω και με αυτόν τον τρόπο κάποιους αναγνώστες σου να παρακολουθήσουν μια παράσταση, που ενδεχομένως διαφορετικά δεν θα το έκαναν.
    Συγχαρητήρια λοιπόν για την νέα σου στήλη!Ανυπομονώ για τις προτάσεις σου!!
    Με εκτίμηση
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου καλημέρα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο, για τα καλά σου λόγια, για το γεγονός ότι με διαβάζεις...για όλα! Μιας και το σχόλιό σου εκφράζει το ίδιο...παράπονο (να το πω) με το σχόλιο της Δήμητρας, μπορείς να διαβάσεις την απάντησή μου προς τη Δήμητρα για να μην επαναλαμβάνομαι. Ελπίζω να σε καλύψει.
      Το μόνο που θα ήθελα να επαναλάβω είναι ότι σέβομαι τη γνώμη όλων των αναγνωστών μου, σας εκτιμώ και σας ευχαριστώ που διαβάζετε το blog μου, λαμβάνω σοβαρά το αίτημά σου και υπόσχομαι ότι θα διοργανώσω και διαγωνισμούς που δεν απαιτούν το FB. Όπως άλλωστε έχω κάνει και ορισμένες φορές κατά το παρελθόν.
      Φιλάκια! Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου! :)

      Διαγραφή
  4. Ασπασία μου, είσαι απίθανη! Εκτός των άλλων προτερημάτων σου εσύ, παιδί μου ,έχεις και πολλές ικανότητες για κριτικός θεάτρου. Γλαφυρή και ζωντανή η περιγραφή σου για το θέατρο Badminton, αλλά κυρίως για το έργο που είδατε και για το όλο σκηνικό και τους συντελεστές του έργου.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα, κόρη μου, που δίνεις στο παιδάκι σου συν τοις άλλοις και θεατρική παιδεία και για το ότι προτρέπεις τις μαμάδες να παρακολουθήσουν, αν μπορούν βέβαια, με τα παιδάκια τους θεατρικές παραστάσεις. Το πόσο καλό και εποικοδομητικό είναι το γνωρίζουμε όλοι.
    Να σου θυμίσω, αν και το ξέρεις, πόσο μεγάλη σημασία έδιναν οι αρχαίοι Αθηναίοι στο θέατρο. Μάλιστα στην εποχή του Περικλή, του μεγάλου αυτού πολιτικού που στην εποχή του έγιναν τα μεγάλα έργα στην Αθήνα, είχαν καθιερωθεί τα ″ θεωρικά″, δηλ. εισιτήρια για όλους τους πολίτες προκειμένου να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις χωρίς να πληρώνουν, γιατί θεωρούσε το θέατρο σχολείο.
    Εύχομαι να συνεχίσετε να παρακολουθείτε και άλλα δρώμενα στη μεγάλη πρωτεύουσα που μέσα από αυτά δείχνει ότι δεν είναι τόσο αφιλόξενη όσο φαίνεται, όσο υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε τέτοια και παρόμοια μηνύματα, για να ξυπνήσουν συνειδήσεις και να αφυπνίσουν τους πολίτες που μέσα στη δίνη της καθημερινότητας βάζουν στο περιθώριο την ψυχαγωγία και την επαφή τους με τη φύση, που είναι ο μεγάλος διδάσκαλος του ανθρώπου και ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Βέβαια αυτό το τελευταίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αλλά δυστυχώς πολλές φορές όλοι μας το ξεχνάμε και συμπεριφερόμαστε αλόγιστα απέναντί της, θαρρούμε πως είναι ανεξάντλητη.
    Σας αγαπώ πάρα πολύ

    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ρε μαμά...Αν δεν καμαρώσεις το παιδί σου, ποιον θα καμαρώσεις; :)))))))))))))))

      Διαγραφή
  5. Πόσο μου άρεσε η κριτική και η περιγραφή της παράστασης, Ασπασία μου (καθώς και το σχόλιο της πάντα εύστοχης μαμάς σου)! Και πόσο μου αρέσει να βλέπω γονείς που επιλέγουν το θέατρο ως ψυχαγωγία για το παιδάκι τους (καταλαβαίνεις ότι ανυπομονώ να κάνω τα ίδια!!!). Είμαι σίγουρη πως ήταν μια μαγική βραδιά και το Δαειράκι θα την αναπολεί και θα ανυπομονεί για την επόμενη φορά! Έτσι όμορφα να περνάτε πάντα!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αναστασία μου! Η Δάειρα ήδη μου ζητάει και άλλο θέατρο, οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου με βλέπω τα ΣΚ :) Αυτά όμως είναι πολύ όμορφα τρεξίματα και μακάρι να έχουμε μόνο τέτοια.
      Σε φιλώ! Φίλησέ μου και τη μπουμπού σου!

      Διαγραφή
  6. Ασπασία, μήπως είσαι κριτικός και μας κάνεις πλάκα; Εντάξει. Εμένα με έπεισες πάντως για την παράσταση. Η κριτική σου πολύ εποικοδομητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Μαριλένα, όχι, δεν είμαι ούτε κριτικός ούτε κρητικός :) :) :) Ωστόσο τέτοιο κολακευτικό σχόλιο, μόνο χαρούμενη με κάνει :))) Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Ασπασία, εγώ δε θα συμμετάσχω στο διαγωνισμό γιατί είδα την παράσταση την Κυριακή το πρωί και ο 2,5χρονος γιος μου ξετρελάθηκε τόσο που στο τέλος δεν ήθελε να φύγουμε κάνοντας "ξαπλωτικη "διαμαρτυρία στη μοκέτα του φουαγιέ! Αν ήσουν στην ίδια παράσταση ίσως μας είδες!προτρέπω κι εγώ όλους να δουν αυτή την feel-good παράσταση και αν μπορούν ας αγοράσουν το cd πραγματικά αξίζει εμείς το ακούμε ανελλιπώς κάθε μέρα ξεχωρίσει από τα άλλα του σωρού και που ξέρεις ίσως σε κάποια χρόνια να έχει την αξία της λιλιπουπολης! Καλή συνέχεια δεν είμαι blogger ακόμη ψήνομαι ίσως αν καθιερώσουμε την πιτσικαρδη να έχω χρόνο για blogging!να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Anni :) Ναι στην παράσταση της Κυριακής πήγαμε, αλλά το αγοράκι σου δεν το είδα :) Φύγαμε από τους πρώτους μόλις τελείωσε η παράσταση για να μην μπλέξουμε με τον κόσμο.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Η γνώμη των φίλων και αναγνωστών μου λειτουργεί συμπληρωματικά και σχόλια σαν και το δικό σου τα εκτιμώ βαθύτατα. Και εσείς να περνάτε όμορφα. Και stay tuned, γιατί η νέα μου στήλη για όσα συμβαίνουν στην πόλη θα έχει και άλλες εκπλήξεις ;)

      Διαγραφή
    2. Τώρα πρόσεξα την Πιτσικαρδή! Ωωωω, σε ευχαριστώ που μου θύμισες πώς λεγόταν η 8η ημέρα της εβδομάδας :)))))))))))))))

      Διαγραφή
  8. Μόλις έμαθα ότι κέρδισα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα πάω με τις μικρές μου κυρίες και θα περάσουμε υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Patricia!
      Οπότε τη διπλή πρόσκληση που κέρδισες, δηλαδή στην ουσία 2 δωρεάν εισιτήρια (που -όπως σας έγραψα στο προσωπικό e-mail που σας έστειλα και στους 10 τυχερούς- θα παραλάβετε από το ταμείο 8 και συγκεκριμένα τον κ. Δημήτρη Αδάμ) θα τη χρησιμοποιήσεις για τις μικρές σου κυρίες. Και εσύ θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο το δικό σου εισιτήριο. Καλά να τα περάσετε. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  9. Είμαι κι εγώ μία από τις τυχερές! Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Η απορία μου έιναι η εξής: επιλέγω τη μέρα που θέλω να πάμε και πηγαίνω επιτότου στο ταμείο που μας γράφεις στο mail? Ή πρέπει να γίνει εκ των προτέρων κάποια τηλεφωνική επικοινωνία-κράτηση?
    Θα ήθελα ένα επιπλέον εισιτήριο γι αυτό και αναρωτιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλημέρα!!! Το Θέατρο Badminton έχει 2.500 καθίσματα. Ε, δε νομίζω να πας επιτόπου και να μην καταφέρεις να βρεις ένα επιπλέον εισιτήριο.
      Αν θέλεις καλού-κακού πάρε τους ένα τηλ (το αναγράφω στο τέλος της ανάρτησης) αν και προσωπικά πιστεύω ότι δε θα έχεις θέμα.

      Για τη διευκόλυνσή σου, τη διπλή πρόσκληση (δηλ. ουσιαστικά 2 δωρεάν εισιτήρια) θα την παραλάβεις την ημέρα της παράστασης που θα επιλέξεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα "καλπάζει" η Ζέβρα), από το ταμείο No8 του Θεάτρου Badminton που βρίσκεται ο κύριος Δημήτρης Αδάμ. Σας θυμίζω ότι οι παραστάσεις είναι κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. και στις 15:00.
      Να τα περάσετε πανέμορφα εύχομαι (που θα τα περάσετε δηλαδή).
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  10. Κρίμα, μόλις μπήκα να δηλώσω συμμετοχή και είδα ότι έχει περάσει η προθεσμία. Και πολύ στενοχωρήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή/έ φίλη/ε λυπάμαι που δεν πρόλαβες να δηλώσεις συμμετοχή. Ωστόσο -για να σε κάνω να χαρείς- θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις για δρώμενα στην πόλη μας, οπότε θα σου δοθεί η ευκαιρία ξανά όμως για κάτι άλλο αυτή τη φορά!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts