23.6.14

Babies got style: Για να έχει το κοριτσάκι σου στυλ στην παραλία {GIVEAWAY}


Updated 02/07/14: Σημ. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής έχει λήξει τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 23:59. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα τα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, ζέστη, θάλασσα, διακοπές και φυσικά σημαίνει γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό. Άλλωστε το είπαμε αυτό εδώ, εδώ και εδώ :)
Επειδή λοιπόν τα σχολεία έκλεισαν και τα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών έχουν ξεκινήσει λίγο πολύ για όλους μας, λίγο πριν φύγω και εγώ για την β' φάση των καλοκαιρινών μου διακοπών, είπα να μη σας αφήσω έτσι. Σκέφτηκα ότι λίγο η εγκυμοσύνη μου, λίγο οι πρώτοι δύσκολοι μήνες με το μωρό, λίγο το ένα, λίγο το άλλο...πέρασαν και τα 2α γενέθλια του blog μου χωρίς να το πάρω/ πάρετε είδηση, με λίγα λόγια πέρασε ο καιρός και σας άφησα χωρίς δωράκι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχω πολλούς μήνες να διοργανώσω κάποιον διαγωνισμό. Για αυτό τώρα θα σας ανταμείψω διπλά. Για την ακρίβεια όχι εσάς, αλλά το κοριτσάκι σας :) Όσες και όσοι έχετε :)
Λοιπόν. Στο θέμα μας...

Το e-shop My Petit Boutique (πρώην My Babycenter) προσφέρει
από το 2009, luxury ρούχα σε αποκλειστική διάθεση και αξεσουάρ από επιλeγμένα brands του εξωτερικού στην Ελλάδα, τη Κύπρο και πολλές άλλες χώρες διεθνώς. Είναι η πρώτη online boutique στην Ελλάδα που αφιερώνεται αποκλειστικά στα κορίτσια και στις μαμάδες, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες τους και διαθέτοντας προϊόντα για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η φιλοσοφία της My Petit Boutique βασίζεται στη συνεχή ανανέωση και πολλά από τα fashion προϊόντα της δεν επανακυκλοφορούν όταν το απόθεμα τους έχει εξαντληθεί. Με το τρόπο αυτό η ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ αλλάζει παρέχοντας σας τη δυνατότητα για αγορές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Η My Petit Boutique είναι η αντιπρόσωπος Ελλάδας των εταιριών Le Petit Tom, I'm Estelle και My Doll. 

Το e-shop My Petit Boutique (πρώην My Babycenter) έχει καταλάβει ότι μας αρέσει το καλό γούστο και το όμορφο στυλ για αυτό το λόγο μας προσέγγισε και προσφέρθηκε να χαρίσει δύο όμορφα δωράκια στο κοριτσάκι μίας τυχερής αναγνώστριας του My Lovable Baby. Και επειδή καπέλο και αντηλιακό λίγο-πολύ όλοι έχετε πάρει για το παιδάκι σας, σκεφτήκαμε ότι μία καλή ιδέα είναι το ένα δώρο να είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ώστε το παιδάκι σας να είναι πλήρως προστατευμένο όταν βγαίνει στον ήλιο. Και τι άλλο θα χρειαστεί για τα καθημερινά μπανάκια του; Μα μία τσαντούλα φυσικά για να κουβαλάει την πετσέτα του και ό,τι άλλο χρειάζεται.  Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε μαζί με την My Petit Boutique τα δύο δωράκια που θα κερδίσει μία τυχερή αναγνώστρια για το κοριτσάκι της (εγγονάκι της, ανιψάκι της, βαφτιστήρι της...) να είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου της I'm Εstelle και ένα kit bag της TyrellKatz που φοριέται στον ώμο.  Για να έχει το κοριτσάκι σας στυλ στην παραλία :)

Και επειδή δε θέλω να αφήσω και εσάς τις μαμάδες παραπονεμένες, πριν φύγω για διακοπές έχω και για εσάς δωράκια. Αλλά αυτά θα τα πούμε σε λίγες μέρες. Για αυτό...stay tuned. Προς το παρόν να σας πω μέχρι πότε και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τα γυαλιά ηλίου και την τσαντούλα/ σακίδιο...

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου και ώρα 23:59.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Βήμα 1: Κοινοποιείς το παρακάτω banner/ανακοίνωση του διαγωνισμού στην προσωπική σου σελίδα στο facebook (Το banner μπορείς να το βρεις και στη FB σελίδα του My Lovable Baby ΕΔΩ ή στη FB σελίδα του My Petit Boutique/My Babycenter ΕΔΩ).

Βήμα 2: Κάνεις Like τη σελίδα του My Lovable Baby, πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί.



Βήμα 3: Κάνεις Like τη σελίδα του My Petit Boutique/My Babycenter, πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί.



Βήμα 4 (και τελευταίο): Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και όταν τη συμπληρώσεις, πατάς το κουμπάκι 'Υποβολή' για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σου.




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (δηλ. ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν όλα τα βήματα (και τα 4) που περιγράφονται παραπάνω.
3. Δε γίνονται δεκτές συμμετοχές από συγγενικά πρόσωπα 1ου και 2ου βαθμού του My Lovable Baby ή/και της My Petit Boutique.
4. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από τη ΔΕ 23/6/2014 έως και τη ΔΕ 30/6/2014 τα μεσάνυχτα.
5. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
6. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του My Lovable Baby και τη σελίδα της My Petit Boutique/My Babycenter στο FB, όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια. Εφόσον δεν απαντήσει εντός 10 ημερών, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
7. Τα έξοδα αποστολής των δώρων βαρύνουν τη My Petit Boutique/My Babycenter και όχι τον/την τυχερό/ή αναγνώστη/στρια.
8. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.
(Αν επιθυμείτε να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείτε φυσικά να το κάνετε, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στον διαγωνισμό. Για ο,τιδήποτε απορίες έχετε, μη διστάσετε να με ρωτήσετε αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο).

Καλή επιτυχία :)
Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
ediagonismoi.gr
saveandwin.gr
kerdise-to.gr
babysmart.gr


Αποτελέσματα κλήρωσης

23 σχόλια :

  1. Απιθανα δωρακια για φευγατα κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου δεν έχεις κανένα ανιψάκι, βαφτιστηράκι κοριτσάκι για να συμμετάσχεις; Καλά, δικά σου δεν έχεις, το ξέρω.

      Διαγραφή
  2. Happy bday my lovable baby!
    Keep bloging ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να τα έχω κάνει όλα σωστά! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασπασία μου δεν έχουμε όλοι fb :(
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου, το ξέρω. Τους όρους του διαγωνισμού τους έχω συμφωνήσει από κοινού με το συνεργάτη μου.

      Διαγραφή
  5. Ούτε έχουμε όλες κοριτσάκια :(
    Καλή επιτυχία σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γωγώ μου και αυτό το ξέρω, αλλά το My Petit Boutique με το οποίο συνεργάζομαι σε αυτόν το διαγωνισμό, έχει ρουχαλάκια και αξεσουάρ μόνο για κορίτσια (και μαμάδες). Κάποια άλλη στιγμή θα διοργανώσω διαγωνισμό με πραγματάκια unisex :)
      Δεν έχεις κάποια ανιψούλα...βαφτιστήρα...κόρη φίλης...ένα κοριτσάκι για να χαρίσεις τα δωράκια εάν τα κερδίσεις;

      Διαγραφή
  6. YΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βιολετα ΣταλήμερουΠέμπτη, 26 Ιουνίου, 2014

    ελπίζω να συμπλήρωσα σωστά τα βηματα!!!!!!!! ευχαριστούμε και ανυπομονούμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασπασια μου τελεια τα δωρακια!!! Ελπιζω να εγιναν σωστα ολα,μπαινω απο κινητο κ ειναι μπερδεμα :-( φιλιαααααα. Μαρια Χούτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασπασια μου τελεια τα δωρακια!! Ελπιζω να εγιναν σωστα ολα,μπαινω απο κινητο κ ειναι μπερδεμα :-(. Φιλιααααα. Μαρια Χούτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία δωράκια 😃
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά για τα δυο χρονια blogging φιλενάδα!!! Σου εύχομαι άλλα 22 γεμάτα έμπνευση και δημιουργία:)
    Υπέροχος ο διαγωνισμός και παρόλο που δεν εχω ΦΒ θα πω στην αδελφή μου να συμμετάσχει μπας και κερδίσει για την ανηψιά της (κορη μου!!!). Χε χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπεροχο δωρακι για την κορουλα μου ,μακαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts