22.11.13

Ποια αρσενικά θα έπαιρναν κόκκινη κάρτα με την μία...και κάτι άπαιχτο!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ
Αυτή η εβδομάδα ήταν για εμένα η εβδομάδα της κουκουρούκου διάθεσης. Νομίζω ήταν αισθητό μέσα από τις αναρτήσεις που επέλεξα να ανεβάσω. Με εξαίρεση την ανάρτηση της Τετάρτης που ήταν αντικουκουρούκου, αφού αναφέρθηκα σε ένα δυσάρεστο πραγματικό περαστατικό στο οποίο
ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, όλες οι υπόλοιπες αναρτήσεις μου ήταν τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ και πέρασε ένα ψαλίδι και τα έκανε τετράγωνο...ένα πράγμα. Οπότε σήμερα Παρασκευή θα κλείσω την εβδομάδα με άλλη μία εναλλακτική (για τη θεματολογία του My Lovable Baby) ανάρτηση η οποία έχει δύο σκέλη:

Το Μέρος Α αφορά σε ένα μπλογκοπαίχνιδο που με κάλεσε η Χριστίνα από το Dear e-diary και με καλεί να γράψω τα 10 πράγματα που αν έκανε κάποιος άντρας δεν θα ήθελα να τον δω στα μάτια μου. Στην αρχή σκέφτηκα, τι σχέση έχει ένα μαμαδο-blog με τέτοιο θέμα; Μετά όμως σκέφτηκα πώς θα το διασκεδάσω λίγο και είπα, γουάι νοτ; Όπως έχω γράψει και στην ίδια τη Χριστίνα, λατρεύω το χιούμορ της και το blog της είναι να το δίνει συνταγή ο ψυχίατρος σε άτομα με κατάθλιψη. Με το που θα την διαβάσουν, θα έρθουν στα ίσια τους. Οπότε, αποδέχτηκα την πρόσκληση πρόκληση να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα :)

Το Μέρος Β αφορά σε ένα βραβείο, το Unpaixtable Award, που μου το απένειμε το Tρελοτουριστάκι, μία νέα γλυκιά μανούλα που μας ταξιδεύει μέσα από το blog της στην καθημερινότητά της και όχι μόνο...και η οποία μου δίνει το βραβείο με τον όρο να απαντήσω σε 6+1 ερωτήματα για τον εαυτό μου (ευτυχώς εύκολα).

Μέρος Α - Τop 10 Down types of αρσενικά

ΚΑΝΟΝΕΣ

1. Να γράψουμε τα 10 πράγματα που αν έκανε κάποιος άντρας δεν θα θέλαμε να τον δούμε στα μάτια μας - Done! Βλ. παρακάτω.

2. Να καλέσουμε 10 φίλες να φτιάξουν το δικό τους Τop 10 Down - Done! Βλ. παρακάτω.

3. Να μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του - Αυτό σόρρυ, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μου το επιτρέπει το ύφος του blog μου. Είπαμε να απαντήσουμε στο ερώτημα, αλλά μέχρι εκεί...

4. Να αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα - Done! Βλ. παραπάνω.

ΑΠΑΝΤΩ

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που θα με ξενέρωναν σε έναν άντρα και θα με έκαναν να φύγω. Πολλά πράγματα θα κρίνονταν από το 1ο κιόλας ραντεβού. Περιγράφω λοιπόν εκείνους τους τύπους που θα έτρωγαν κόκκινη κάρτα φορ σουρ.
Δαειράκι, ακούς; Τα παρακάτω 10 τάιπς οφ αρσενικά ΔΕΝ είναι ο μπαμπάς σου :) Να είσαι περήφανη για αυτόν. Ο μπαμπάς σου πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία!

Λοιπόν, δε θα έδινα 2η ευκαιρία στους παρακάτω τύπους άντρα:

1. Ο τσιγκούνης: Αυτός που θα με έβαζε στο πρώτο ραντεβού να πληρώσω το δικό μου μερίδιο. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα τρόπων (κόκκινη κάρτα με τη μία).

2. O σούπερ τσιγκούνης: Αυτός που θα έβαζε στο πρώτο ραντεβού να πληρώσω και για τους δύο (10 κόκκινες κάρτες μαζί!)

3. Ο κάγκουρας: Αυτός που στο πρώτο ραντεβού θα ερχόταν να με πάρει με αυτοκίνητο καγκούρικο. Τουτ' έστιν, να είχε:
- Μουσική στη διαπασών, όπου μουσική=κλαρίνα (Φάουλ No1)
- Μουσική στη διαπασών, όπου μουσική=λαϊκά (Φάουλ No2)
- Μουσική στη διαπασών, όπου μουσική=ένυ άδερ μιούζικ (Φάουλ No3)
- Αυτοκίνητο με αεροτομές, διπλές-τριπλές-τετραπλές εξατμίσεις, κρεμασμένα γούρια/σταυρουδάκια/κομποσχοίνια/αρωματικά δεντράκια κλπ από τον καθρέφτη κ.ο.κ. Ντιλίτ με την μία!

4. Ο Γερμανός: Αυτός που στο πρώτο ραντεβού θα έσκαγε μύτη με πέδιλα και κάλτσα από μέσα. Αν η κάλτσα δε...ήταν αθλητική, θα έφευγα πριν καν τον χαιρετίσω. Ενώ στην άλλη περίπτωση θα έλεγα χάι και μπάι.

5. Ο λιγδιάρης: Αυτός που στο πρώτο ραντεβού θα ερχόταν με λαδωμένο μαλλί και μαυρισμένα νύχια. Δεν υπάρχει χειρότερο! (ευτυχώς δε μου έχει τύχει ποτέ). Δικαιολογίες του στυλ "έσπασε ο σωλήνας της ΕΥΔΑΠ και δεν πρόλαβε η ΕΥΔΑΠ να τον φτιάξει => δεν είχα νερό" δεν πιάνει. Αγόρασε δύο εξάδες από το περίπτερο και πλύσου κύριε. Ή αλλιώς ακύρωσε το ραντεβού. Αν το ακύρωνες, θα έτρωγες κίτρινη κάρτα. Αν ερχόσουν άπλυτος, θα έτρωγες κόκκινη με τη μία.

5. O κοπλεξικός εγωιστής νάρκισσος (all in one): Αυτός που στο πρώτο ραντεβού θα μου μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό του (το έχω πάθει και έγινα Λούης).

6. Ο μαμάκιας: Αυτός που στο πρώτο ραντεβού θα μου μιλούσε συνεχώς για τη μαμά του (το έχω πάθει ΚΑΙ ΑΥΤΟ και έγινα Λούης). Και εμείς λατρεύουμε τη μαμά μας, αλλά δεν κάνουμε έτσι...

Αν λοιπόν περνούσε το τεστ του 1ου ραντεβού με επιτυχία, τότε θα έδινα κόκκινη κάρτα στις ακόλουθες περιπτώσεις αντρών:

7. Ο επαναστάτης χωρίς αιτία: Αυτός που τσαμπουκαλεύεται χωρίς λόγο, που βρίζει συχνά, που βρίζει γενικώς, που γκρινιάζει όλη την ώρα, που του φταίει το σύμπαν για τα πάντα κ.ο.κ. Τον μόνο επαναστάτη χωρίς αιτία που θα άντεχα, θα ήταν ο James Dean ;)

8. Ο μίζερος. Αυτός που σου μεταδίδει την αρνητική του ενέργεια. Ο κατατονικός και βαρετός τύπος. Ο μη έχων ενδιαφέροντα. Ο μη έχων άποψη. Ο μη έχων μιλιά. 

9. Ο πνίχτης: Ο άντρας που αν κινδυνεύαμε μαζί (λέμε τώρα...) θα κοίταζε να σώσει τον εαυτό του και θα με παρατούσε να πνιγώ ή να πέσω στο γκρεμό για να σώσει τον εαυτό του. Αλλά θα μου πείτε, σε αυτή την περίπτωση δε θα είχα σωθεί για να του δώσω κόκκινη κάρτα...

10. Και τέλος, θα έδινα μία 50άδα κόκκινες κάρτες σε εκείνον που μπιπ μπιπ μπιπ (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται).

Μπορώ να σκεφτώ και άλλα πολλά, αλλά περιορίζομαι στα 10 πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό.

Με τη σειρά μου προκαλώ τα παρακάτω blogs να απαντήσουν στο επίμαχο ερώτημα:



Μέρος Β - The UNPAIXTABLE Blogger award

Ράφτηκα, στολίστηκα, περπάτησα στο κόκκινο χαλί και αφού φωτογραφήθηκα από τους απανταχού paparazzi, ανεβαίνω τώρα στο βάθρο κουνάμενη-λυγάμενη για να παραλάβω το βραβειάκι μου. Ταρατατάμ...

Τον εμπνευστή του βραβείου θα τον βρείτε ΕΔΩ
Ευχαριστώ, την κόρη μου, τον άντρα μου, τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τη θεία μου, την ξαδέρφη μου, την αδερφή της ξαδέρφης μου, την αδερφή της ξαδερφής της ξαδέρφης μου, το σκύλο μου, τη γάτα μου, το ιγκουάνα μου, τη χελώνα μου...

ΚΑΝΟΝΕΣ

1. Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του! - Done! Βλ. παραπάνω.

2. Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ... - Done! Βλ. παρακάτω.
Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους

3. Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους. - Done! Βλ. παρακάτω.

4. Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις! - Done! Βλ. παρακάτω.
Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back) - Done! Βλ. παραπάνω.

ΑΠΑΝΤΩ

1) Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Ασπασία (ή Άσπα κατά τους συναδέλφους ή Ασπασάκι κατά τους φίλους και συγγενείς), Αθήνα, Τοξότης με τα όλα μου, Blogger (κατά τύχη).

2) Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
Blog-άρω για να ξεμπλοκάρω!

3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Puzzle. Ασχολούμαι όταν έχω τη διάθεση και κάθε φορά προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου και τις εμπειρίες μου σε μία σειρά. Άλλοτε το puzzle είναι λίγω τεμαχίων και άλλοτε πάρα πολλών. Άλλοτε μου παίρνει 10 λεπτά και άλλοτε ώρες...

4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
α) Θα πάω στα μπουζούκια (Σημείωση: ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ. Συμπέρασμα: Δε θα γίνω ποτέ)
β) Θα κάνω budgee jumping (Σημείωση: ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ. Συμπέρασμα: Δε θα γίνω ποτέ)
γ) Θα κάνω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο (Σημείωση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Συμπέρασμα: Δε θα γίνω ποτέ)

5) Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
Αυτή που είναι λιγότερο δημοφιλής ποιος σας είπε ότι θέλω να την κάνω φίρμα, οεο; Ας μείνει στα αζήτητα. Προφανώς δεν της αξίζει να αναδειχτεί.

6) Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog-όσφαιρα και γιατί;
Αυτά που αντιγράφουν αναρτήσεις από άλλα ιστολόγια και μάλιστα δεν αναφέρουν ούτε καν την πηγή.

7) (αυτή η ερώτηση τίθεται κάθε φορά από την blogger που απονέμει το βραβείο)
Ποια είναι η αγαπημένη στιγμή της ημέρας σας; (ερώτηση από Τρελοτουρίστες)
Το απόγευμα που παίρνω το παιδί μου από τον παιδικό σταθμό. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα την σφίξω στην αγκαλιά μου.

Με τη σειρά μου, απευθύνω το άπαιχτο βραβειάκι στα παρακάτω άπαιχτα blogs και αντικαθιστώ την 7η ερώτηση με τη δική μου 7η ερώτηση:

7) Καλό είναι να πιστεύουμε στα όνειρά μας και να επιδιώκουμε να τα πετύχουμε. Ωστόσο, πες μας ένα όνειρο που έχεις και πιστεύεις ότι ΠΟΤΕ δε θα γίνει πραγματικότητα.

Kate's CakeBox (Η Kate με τα άπαιχτα ποιήματά της)
Ο μικρός πρίγκιπας και το κοριτσάκι μου (Η άπαιχτη μαμά Βενετία του μικρού πρίγκιπα και της μικρής πριγκίπισσας)
2 boys + hope (Η Ελπίδα με τον άπαιχτο μικρό Νικόλα της και τις άπαιχτες προτάσεις της. Από συνταγές μέχρι δημιουργικές ασχολίες)
Pretty Party Ideas (η Δώρα με τις άπαιχτες ιδέες της για πάρτυ, βάφτιση, baby shower)
The one with all the tastes (η Ερμιόνη με τις άπαιχτες συνταγές της. Είναι όλες μία προς μία!)

Διασκεδάσαμε και σήμερα...
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Και υπόσχομαι ότι από εβδομάδα θα επιστρέψω στη θεματολογία μου :) Καλά είναι και τα διαλείμματα που και που.

17 σχόλια :

  1. Κακομοίρα μου φρόντισε να μη γίνεις διάσημη γιατί σε βλέπω να πηδάς από τη γέφυρα της Χαλκίδας ακούγωντας Παντελίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α ρε μπαμπα της Δαειρας, ΗΡΩΑΣ
    Πάντως περα απο την πλάκα έχεις δίκιο για ολους τους τυπους που περιέγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, εννοείται ότι θα παίξω το παιχνίδι και ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες! Βέβαια, θέλει σκέψη αλλά υπόσχομαι να το κάνω το συντομότερο δυνατόν!
    Όσο για τις απαντήσεις σου, συμφωνώ απόλυτα! Άσε που διαβάζοντάς τες, θυμήθηκα τι αρσενικά κυκλοφορούν εκεί έξω.... Μπράβο στον μπαμπά στης Δάειρας που πέρασε όλα τα τεστ με απόλυτη επιτυχία!
    Πολλά φιλιά και καλό σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας μερσώ για την ευκαιρία να καταγράψω το μπότομ 10 του ανδρικού είδους !!! Αναμείνατε επί των οθονών σας :-) xxx

    P.S.: Κι εσύ Τοξότης ;;; Κι εγώ !!! Έτσι εξηγείται η συμπάθεια !!! :-) Πότε έχεις γεννέθλια ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιι !!! Πλάκα κάνεις !!! Εγώ στις 5 !!! :-)

      Διαγραφή
    2. Κρίμα που σας χωρίζουν 3.114 χλμ να κάνατε μαζί ένα μεγάλο πάρτι:))))
      Α και επειδή έχει γενέθλια και η πεθερούλα μου στις 4, περικαλώ να σβήσουμε και για εκείνη ένα κεράκι!!!

      Διαγραφή
    3. 3.488 μου τα βγάζει εμένα τα χιλιόμετρα το Google maps, Δημητρούλα. Εσύ ποιον δρόμο πήρες ;;;

      Και η μαμά μου έχει γεννέθλια στις 4. Όλοι οι καλοί άνθρωποι Δεκέμβρη γεννήθηκαν :-)

      Διαγραφή
  5. Επειδή γκομένισα αρκετά μέχρι να παντρευτώ, μου έχουν τύχει νομίζω σχεδόν όλοι από τους τύπους που περιγράφεις και φυσικά δεν με ξαναματαείδαν:))) Συμφωνώ με όλες τις κόκκινες κάρτες!!!

    Συγχαρητήρια για το unpaixtable!!! Πρέπει να κάνω και εγώ ανάρτηση με βραβεία και την έχω αμελήσει γμτ!! Συμφωνώ με Χριστινάκι παραπάνω. Ετοιμάσου για budgee με Παντελίδη!!! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασπασακι ευχαριστω για το καλεσμα!!!επειδη οι χριστουγεννιατικες ετοιμασιες μου ειναι στο φουλ κρατω το ομορφο παιχνιδι για λιγο αργοτερα!!!Θα επιστρεψω να διαβασω και τος απαντησεις σου!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοξοτάκι κι εσύ κυρία μου;; Άρα κάπου εδώ κοντά έχεις γενέθλια! Εμ πες μου ότι είναι και ζωδιακή η τελειομανία μας :)
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο, έχω ήδη παίξει το παιχνιδάκι αλλά χαίρομαι πολύ που με σκέφτηκες!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτι μου έλεγε, μου φώναζε δηλαδή πως είσαι δική μας...τοξότης δηλαδή..!
    Σε ευχαριστώ που με έβαλες στο παιχνίδι...με είχαν ξαναβάλει, αλλά δεν πρόλαβα...τώρα έχω δυο λόγους να βρω χρόνο!
    Απόλαυσα τις απαντήσεις σου και στο παιχνίδι και στο βραβείο!...κοίτα αν γίνεις διάσημη, όλα αυτά θα μείνουν μεταξύ μας και δε θα βγουν παραέξω!!...στο υπόσχομαι!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ, δυστυχώς κι εμένα οι περισσότεροι από αυτούς που περιγράφεις μου έχουν τύχει.. και καλά τα είπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωπ, παιχνιδάκι βλέπω!! Τώρα που η μικρή είναι στοιχειωδώς ήσυχη, πάω να γράψω!!!

    Τρεολοτουρίστρια

    ΥΓ. Λιγδιάρης; Μα λιγδιάρης; Ευτυχώς που δε σου έχει τύχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα κοριτσάκι μου..ένα μεγάλο μπράβο για το άπαιχτο βραβειάκι σου!τρελάθηκα με τον κάγκουρα τον λιγδιάρη και τον πνίχτη!!τους περιέγραψες με τρέλα και γροθιά!!είσαι απίστευτη!!σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλενάδα!!!φιλάκια άπειρα και σε σένα και στο Δαειράκι!!μου έλειψαν οι ατάκες της που τόσο συναρπαστικά μας διηγείσαι!!!αγκαλίτσα και καλή βδομάδα κορίτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλες οι κατηγορίες μια και μια!!!!Μακριά!!!!!
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου και ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!!
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοριτσάκι μου νομίζω οτι με κάλυψες και με το παραπάνω. Δεν έχω σύνδεση εδώ και 2 εβδομάδες και από το κινητό μου δυσκολεύομαι να γράφω . Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες Ασπασία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts