4.10.13

Happy moments: Πάρτυ γενεθλίων με θέμα δροσερό καρπουζάκι & λεμονάκι. Το δικό μας


Το 2ο πάρτυ γενεθλίων της Δάειρας το κάναμε στο πατρικό της μαμάς ενώ τα αρχικά σχέδια ήταν για το πατρικό του μπαμπά. Αλλά "όταν εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει". Έτσι δε λένε;
Τα γενέθλια της Δάειρας πέφτουν στις 11 Αυγούστου που μπορεί να μην είναι καραμπάμ η καρδιά
του καλοκαιριού, ωστόσο είναι καραμπάμ η καρδιά των διακοπών των περισσοτέρων αφού ο 15Αύγουστος είναι συνήθως το σημείο αναφοράς για τις διακοπές των περισσοτέρων. Για φέτος είχαμε αρχικά προγραμματίσει να τα γιορτάσουμε στο πατρικό του μπαμπά, στο χωριό, και μάλιστα στα χαλάσματα του παλιού πέτρινου σπιτιού από το οποίο αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο οι 3 τοίχοι και το πάτωμα. Τα είχα σκεφτεί όλα. Που θα στήσω τον μπουφέ, που θα στήσω το τραπέζι με τις δραστηριότητες για τα 20+ παιδάκια που θα βρισκόταν μαζί μας, που θα κρεμάσω τις γιρλάντες μου. Ως και μεγάλες ατσαλόπροκες είχα αγοράσει για να μπορέσω να τις καρφώσω στους πέτρινους τοίχους του παλιού σπιτιού. Ακόμη και δάσκαλο είχα standby για να απασχολήσει τα παιδάκια με μία έκπληξη!

Όμως ένα δυσάρεστο γεγονός (αρρώστησε βαριά ένας θείος μας) μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδια την τελευταία στιγμή. Στο πατρικό του μπαμπά επικρατούσε μία βαριά ατμόσφαιρα η οποία δε συνιστούσε τις κατάλληλες συνθήκες για να οργανώσω ένα παιδικό πάρτυ με χρώμα και μουσική, ένα πάρτυ που περίμενε το παιδί μου πώς και πώς αφού τους τελευταίους 2 μήνες με ρωτούσε συνεχώς "μαμά, εγκώ πότε τα σβήσω τα κελάκια μου;".

Οπότε με αρκετά λιγότερο κόσμο, χωρίς τα 20+ παιδάκια και με μόνο 2 μωράκια και αρκετούς αγαπημένους μεγάλους, αποφασίσαμε φέτος τα γενέθλια να τα γιορτάσουμε στην αυλή του πατρικού της μαμάς.

♥ Το θέμα του πάρτυ ♥ 

Το θέμα του πάρτυ το είχα αποφασίσει από καιρό: "ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ", δηλαδή ένα θέμα άκρως καλοκαιρινό. Ένα πάρτυ στο οποίο θα κυριαρχούσαν τα καρπούζια και τα λεμόνια και τα χρώματα θα ήταν αρκετό κόκκινο και πράσινο (βλ. καρπουζάκι) και διακριτικότερα το κίτρινο (βλ. λεμονάκι) και το μαύρο (βλ. κουκουτσάκια καρπουζιού). 

♥ Το παρασκήνιο ♥ 

Οι προετοιμασίες για το πάρτυ άρχισαν έναν μήνα πριν φύγω για τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς ήθελα να τα έχω όλα έτοιμα και τις διακοπές να τις απολαύσω απερίσπαστη από άγχη και εκκρεμότητες. Δεν ήθελα να την πατήσω όπως πέρισυ με τη βάφτισή μας που έτρεχα και δεν έφτανα. Έναν μήνα μου πήρε (σε συνδυασμό με τις καθημερινές υποχρεώσεις - δουλειά, σπίτι, παιδί) για να καταλήξω στο θέμα του πάρτυ, να αναζητήσω ιδέες στο internet, να σκεφτώ ιδέες, να παραγγείλω/ αγοράσω πράγματα και να κάνω όλες τις χειροτεχνίες. Έβαζα το παιδί για ύπνο και μεταμεσονύχτια έψαχνα, σχεδίαζα στο laptop, εκτύπωνα, έκοβα και "έραβα" τις γιρλάντες και όλα τα άλλα καλούδια.

Εδώ, οι πρώτες μου χειροτεχνίες (σημαιάκια, καρπουζοκαπελάκια, προσκλήσεις, mini banner-άκια για τον μπουφέ και ετικέττες για τον μπουφέ - που ξέχασα να τοποθετήσω). Ακολούθησαν πολλές περισσότερες σε είδος αλλά και σε πλήθος...


Την ημέρα του πάρτυ...νωρίς το πρωί η μαμά (that's me) ανέλαβε να φρεσκάρει την αυλή και τη βεράντα με το λάστιχο ώστε να είναι όλα πεντακάθαρα και δροσερά. Μπαμπάς και παππούς ανέλαβαν τη Δάειρα, θεία Νανά έτρεχε σε βουνά και σε καταράχια με τον ορειβατικό σύλλογο και μαμά και γιαγιά έτρεχαν και δεν έφταναν με το πάρτυ...Λογικό ήταν άλλωστε. Πώς να προλάβουμε 2 άτομα να κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μόνες και αβοήθητες; Μας βγήκε η πίστη ανάποδα...Ευτυχώς που στο τέλος βοήθησε και λίγο ο μπαμπάς και ο παππούς με τα μπαλόνια, γιατί δε μου περίσσευε οξυγόνο για φούσκωμα.
Και ήμουν ήδη 2 εβδομάδων έγκυος και το γνώριζα και αυτό με άγχωνε περισσότερο από όλα. Μήπως κουραστώ υπερβολικά και πάθω καμία επιπλοκή το 1ο τρίμηνο που θεωρείται και το πιο κρίσιμο. Όμως, παρόλο που όλοι μου έλεγαν να σβήσουμε απλά μία τούρτα, εγώ ήθελα να κάνω το παρτάκι για το οποίο είχα προετοιμαστεί τόσο καιρό.

Το μεγάλο μου άγχος ήταν να προλάβω να είναι όλα έτοιμα πριν δύσει ο ήλιος. Όλη η προετοιμασία ήταν ένα διαρκές κυνήγι με τον χρόνο για να προλάβω να βγάλω φωτογραφίες στο φως της ημέρας. Τελικά μπουφές και τούρτες φωτογραφήθηκαν υπό το φως του φεγγαριού και ορισμένα πράγματα που έφτιαξα μόνη μου (όπως π.χ. το χειροποίητο σταντ για τα μαχαιροπίρουνα) ξέχασα τελείως να τα φωτογραφήσω. Από τις 8 το πρωί καταφέραμε να βάλουμε και τις τελευταίες "πινελιές" στις 9 το βράδυ. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, του χρόνου να έχω κάποια πράγματα έτοιμα από την προηγούμενη και να μην περιμένω να τα κάνω όλα την τελευταία στιγμή.

♥ Θέμα πάρτυ/ πρόσκληση ♥ 

Την πρόσκληση τη σχεδίασα μόνη μου. Την τύπωσα σε χοντρό ημι-γυαλιστερό χαρτί και στην άκρη έδεσα μία κορδελίτσα που παραπέμπει σε καρπουζάκι (ψίχα με κουκουτσάκια) και η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να την βρω, αφού ότι πουά έβρισκα ήταν κόκκινο με άσπρες βούλες.


♥ Δωράκια για τα παιδιά ♥ 

Για δωράκια των παιδιών, σκέφτηκα κάτι πρακτικό που να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν τα παιδιά εκείνη την ημέρα για να απασχοληθούν, αλλά και σε λίγο καιρό που τα σχολεία αρχίζουν. Έτσι γέμισα διάφανα σακουλάκια με 4 μαρκαδόρους, 1 μολύβι, 1 γόμα, 1 ξύστρα και ένα μπλοκάκι, έβαλα από πίσω (ως πλάτη) ένα χρωματιστό χαρτόνι στα χρώματα του πάρτυ (πράσινο-κόκκινο για το καρπούζι και κίτρινο και το λεμόνι) και σύρραψα από πάνω χαρτί που εκτύπωσα στον υπολογιστή με καρπουζάκια και λεμονάκια.
Τελικά, επειδή το πάρτυ δεν έγινε στο πατρικό του μπαμπά, τα δωράκια τα μοιράσαμε στα παιδάκια μετά το πάρτυ, όταν πήγαμε στο χωριό. Ξετρελάθηκαν. Και χάρισαν ζωγραφιές στην Δάειρα για να την ευχαριστήσουν.


♥ Χώρος πάρτυ/ διακόσμηση ♥ 

Το πάρτυ το κάναμε στην αυλή του σπιτιού, κάτω και γύρω από το κιόσκι. Το κιόσκι φιλοξενούσε τον μπουφέ και ήταν διακοσμημένο με γιρλάντες, μπαλόνια και κορδέλες οργάντζας οι οποίες ανέμιζαν στο δροσερό καλοκαιρινό αεράκι και δημιουργούσαν μία άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα...

 

Οι ίδιες κορδέλες κρεμάστηκαν και στα παρακείμενα δέντρα για να ολοκληρώσουν το σκηνικό...


Στην είσοδο από το κιόσκι κρέμασα μία αυτοσχέδια γιρλάντα στα χρώματα του πάρτυ που έγραφε "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΑΕΙΡΑ", ενώ στο πίσω μέρος κρέμασα μία γιρλάντα πράσινη και κόκκινη και μία ίδια διακοσμούσε το τραπέζι του μπουφέ, στο οποίο τραπέζι έστρωσα ένα κατακόκκινο runner.


Στην είσοδο κάρφωσα μία πινακίδα πάνω σε ένα καρπούζι που έδειχνε που είναι το πάρτυ της Δάειρας...


Ενώ κάτι αντίστοιχο έκανα και στην είσοδο από το κιόσκι για το καλωσόρισμα...


Δεξιά και αριστερά από το κιόσκι έστησα 2 τραπέζια...


...τα οποία τραπέζια διακόσμησα με ένα αυτοσχέδιο centerpiece (μισό καρπούζι το οποίο γέμισα με νερό, 3 λεμόνια και 3 κεράκια).


Και στον περιβάλλοντα χώρο σκόρπισα καρπούζια, στη βάση των οποίων έβαλα αντικουνουπικά κεράκια τα οποία ανάψαμε το βράδυ και τα φώτιζαν δημιουργώντας ένα ειδυλιακό σκηνικό ενώ παράλληλα δημιουργούσαν μία αόρατη ασπίδα προστασίας από τα αιμοβόρικα πετούμενα.

(τα καρπούζια φυσικά πήγα και τα επέλεξα η ίδια από ένα μποστάνι της περιοχής, ώστε να είναι καλοσχηματισμένα, χωρίς εξογκώματα και ας με κοιτούσε περίεργα η κα μποστανού με ύφος "Τι φρούτο είναι τούτη εδώ;" όταν με ρώτησε "Μα για να τα φας δεν τα θέλεις; Τι σε νοιάζει πώς είναι;" και της απάντησα "Όχι. Τα θέλω για ντεκόρ").


♥ Οι γιρλάντες ♥ 

Τέσσερα διαφορετικά είδη από αυτοσχέδιες γιρλάντες, που ξημεροβραδιάστηκα για σχεδιάσω, τυπώσω, κόψω και συνθέσω, διακοσμούσαν τον περιβάλλοντα χώρο και το κιόσκι, ενώ ένα λευκό κορδόνι πάνω στο οποίο είχα κρεμάσει μπαλόνια, οριοθετούσαν το χώρο του πάρτυ.

 

♥ Μπουφές ♥ 

Για τον μπουφέ είχαμε φτιάξει διάφορα καλούδια. Σπιτική pizza, club sandwitch, πιατέλα διαφόρων τυριών με dip γιαουρτιού και δυόσμου, κεφτεδάκια (συνταγή της γιαγιάς), η περίφημη σαλάτα καρπουζάκι με σπανάκι και φέτα που έγινε ανάρπαστη, ατομικά γλυκάκια (λεμόνι, καρπούζι), ατομικά μπωλάκια με φρούτα και καλαμάκια σταφύλι.

Για ποτό υπήρχε δροσερή σπιτική λεμονάδα, γρανίτα καρπούζι και ατομικά μπουκαλάκια με δροσερό νεράκι και ρόφημα καρπουζοκουκουτσάκι (δηλαδή coca-cola). Και φυσικά δεν έλειπε το κρασί και οι μπύρες, αλλά επειδή το μπορντώ και το κατουρλί (και σόρρυ κιόλας για τον χαρακτηρισμό) δεν ταίριαζαν στα χρώματα του πάρτυ, τα είχα βάλει σε δοχεία με παγάκια κάτω και δίπλα από τον μπουφέ (χεχε - μη μου χαλάσουν το ντεκόρ).

Γλυκά, φρούτα και νεράκια "κολυμπούσαν" σε παγάκια για να είναι δροσερά δροσερά.

Για σερβίτσιο είχα επιλέξει κόκκινα, πράσινα και κίτρινα τετράγωνα πιατάκια, μαύρα μαχαιροπήρουνα και διάφανα μπωλάκια για τη σαλάτα. Τα ροφήματα σερβιρίστηκαν σε διάφανα ποτηράκια (για να αναδεικνύεται το χρώμα τους) και το ρόφημα καρπουζοκουκουτσάκια σε μαύρα με λευκό πουά ποτήρια.

Με εξαίρεση 2-3 πραγματάκια που κατάφερα να φωτογραφήσω νωρίς...πριν βγει το φεγγάρι...


...οι υπόλοιπες λήψεις του μπουφέ είναι θεοσκότεινες και κακής φωτογραφικής ποιότητας λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού, αλλά...τες πα...τι να κάνουμε. Είπαμε, δε γινόταν και καθαρίστρια (βλ. πλύσιμο αυλής) και διακοσμήτρια και μάγειρας και φωτογράφος ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ και να τα προλάβω όλα :(

 


Και δεκάδες αυτοσχέδια σημαιάκια είχαν καρφωθεί παντού...


♥ Η τούρτα και το παγωτό ♥ 

Η τούρτα ήταν φυσικά αυτοσχέδια τούρτα καρπούζι (την ιδέα τη βρήκα σε δύο φίλες μου, τη Σίνα και τη Βέρα, αλλά την προσάρμοσα στις ανάγκες του καρπουζοπαρτακίου μας).
Εδώ, η ίδια τούρτα όταν έκανα πρόβα generale να την φτιάξω πριν το πάρτυ

Το εσωτερικό κομμάτι της τούρτας, μία τεράστια φέτα καρπούζι

Το παγωτό ήταν παγωτό καρπούζι (την ιδέα την βρήκα στο pinterest και υλοποίησα όπως-όπως και πάνω στην βιασύνη μου μου βγήκε λίγο ατσούμπαλη). Και υπήρχε και μία απλή αγοραστή τούρτα σοκολάτα που ξεχάσαμε στο ψυγείο και δεν φάγαμε.

Το παγωτό καρπούζι

Το παγωτό καρπούζι

♥ Το πάρτυ ♥ 

Το πάρτυ ήταν χαλαρό. Ήπιαμε, φάγαμε, γελάσαμε, το καταευχαριστηθήκαμε. Δεν ήμασταν πολλοί, ήμασταν όμως λίγοι και καλοί :) Η Δάειρα έδωσε παράσταση, ακούραστη μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χορεύοντας, λέγοντας τραγουδάκια και γρατσουνώντας την mini ξύλινη κιθάρα της (δώρο γενεθλίων από τον μπαμπά και τη μαμά), μέχρι που την βαρέθηκε και την πέταξε κάτω. Άλλωστε ήταν η μέρα της.


Μπορεί να ανατράπηκαν τα αρχικά μας σχέδια, μπορεί το πάρτυ να το κάναμε χωρίς τα 20 παιδάκια που είχαμε υπολογίσει, μπορεί το θέμα του πάρτυ να μην ήταν καν παιδικό, ωστόσο τα περάσαμε πανέμορφα. Ήταν μία γεμάτη μέρα με προετοιμασίες και τρέξιμο πολύ που ωστόσο μας αποζημίωσε στο πέρας της. Για άλλη μία 2η συνεχόμενη χρονιά ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ φωτογραφία τη Δάειρα να σβήνει τα κεράκια, αλλά δυστυχώς τραβήξαμε μόνο βίντεο. Κατά τα άλλα η Δάειρα το ευχαριστήθηκε με το παραπάνω, έσβησε τα 2 κεράκια της x 3 φορές (τόσες ήθελε να της πούμε το τραγουδάκι). Και εγώ φυσικά την επομένη ταβλιάστηκα στο κρεβάτι όλη μέρα για να έρθω στα ίσια μου :)

Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει και φροντίζω όσο μπορώ να της δημιουργώ όμορφες αναμνήσεις.




26 σχόλια :

  1. Θα τα πάρω με τη σειρά! Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Δάειρα, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα τόσο χαρούμενο παιδάκι και να την καμαρώνετε!
    Δεύτερον, να πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για τη γενεθλιο-ανάρτηση, την περίμενα από το καλοκαίρι που μου αποκάλυψες το θέμα!
    Τρίτον, μπράβο σου που για άλλη μια φορά τα οργάνωσες όλα στην εντέλεια! Η διακόσμηση φοβερή, νομίζω οτι ο κήπος ήταν το ιδανικό μέρος για ένα δροσερό πάρτυ! Λατρεύω τα μπαλόνια που κρέμασες και όλες τις γιρλάντες!
    Τέταρτον, θέλω να μάθω τι είναι αυτή η σαλάτα καρπουζάκι με σαλάτα και φέτα!
    (Πωπω, τα είδα αυτά και η κοιλιά μου γουργουρίζει...)

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΑΕΙΡΑ!!!!

    Φιλιά,
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα υπεροχα!!δροσερα και καλοκαιρινα!!!!Δεν πειραζει που ανατραπηκαν τα σχεδια,το θεμα ειναι οτι το ευχαριστηθηκε η μικρη!!!και του χρονου να τα γιορτασετε παρεα με το αδερφακι της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έσκισες βρε κορίτσι!
    Όλα άψογα πραγματικά!
    Φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πάρα πολύ καλόγουστα!
    Πολύ πρωτότυπο και το θέμα του πάρτυ σας, πάρα πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα!
    Να είστε καλά και να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!
    Κι εσύ να ξεκουράζεσαι κυρία μου!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα οργάνωσες όλα καταπληκτικά, μπράβο σου!! Χρόνια πολλά στην Δάειρα, εύχομαι στην ζωή της να έχει πάντα δίπλα της ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την προσέχουν όπως εσείς!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασπασία σου το πάρτι που οργάνωσες ήταν όχι super, αλλά super super!!!!! Φυσικά η αψεγάδιαστη διακόσμηση και η προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει όσον αφορά την οργάνωση. Να χαίρεσαι και πάλι το κοριτσάκι σου και σου εύχομαι πολλά, πολλά ακόμα πάρτι σαν και αυτό. Γιατί δεν μίλησες ρε συ για το logo στο καρπουζάκι της πρόσκλησης? ή το έγραψες και δεν το είδα εγώ? (γιατί και αυτό παίζει) χιχιχι. Σε φιλώ και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ μωρέ να το χαίρεστε το κουκλί σας, πάντα γερό κι ευτυχισμένο!
    Όσο για το πάρτι, τι να σου πω. Έχω μείνει άφωνη και δεν σου κρύβω ότι το ένιωσα το άγχος σου... έγκυος και ετοίμασες ένα σωρό αριστουργήματα! Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Ο χώρος πανέμορφος, οι γιρλάντες, τα γλυκά, η ιδέα με τα καρπούζια παντού διασκορπισμένα φανταστική, όλα υπέροχα! Διακοσμημένα όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!
    Είμαι σίγουρη ότι το απολαύσατε και το διασκεδάσατε!
    Πολλά φιλιά και πάλι χρόνια πολλά στην μικρή Δάειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαίρεσαι την κούκλα σου! Πολύχρονη! Παρτυ εγκυμονούσα...σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Και που να δεις με την βάπτιση που θα εχεις δυο!! Με το καλό το καινούργιο σας μωράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν όλα πραγματικά υπέροχα,φανταστικά και οργανωμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
    Το απολαύσαμε όλοι με την καρδιά μας.Μπράβο sis σε παραδέχομαι για ακόμα μια φορά.
    Παρέλειψες όμως να αναφέρεις ότι παρόλο που η θεία Νανά έτρεχε σε βουνά και σε καταράχια και ότι παρόλο που επί 9 ώρες διέσχιζε τον Αχέρωντα και κολυμπούσε στα κρύα ποταμίσια νερά έδωσε ρεσιτάλ παράστασης με την μικρή εορτάζουσα. Όχι να τα λέμε και αυτά...:-)
    Όπως και να έχει όμως ήταν μια μέρα ξεχωριστή και υπέροχη, όπως βέβαια άρμοζε για την ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ, ΓΛΥΚΙΑ Δαειρούλα μας.

    Σας φιλώ γλυκά
    Θεία Νανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...Speechless.... για ακόμα μια φορά....
    Συγχαρητήρια για όλα.....νομίζω πως είσαι η μαμά που κάθε παιδάκι θα ήθελε να έχει...
    Ευαγγελία Παντή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά φανταστικά τα έφτιαξες! Τελικά είχες ετοιμάσει τόσα πράγματα!!! ΚΑΙ παγωτό καρπούζι!
    Ένα είναι σίγουρο..κάθε επόμενο πάρτυ θα είναι πιο δύσκολο για να ξεπεράσουμε το προηγούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά στην μικρή σου ζουζούνα! Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!
    Εύγε στη μαμά για όοοολα όσα έκανε γι αυτό το σούπερ δροσερό θέμα πάρτυ!
    Να ζήσεις Δάειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα υπέροχα!!..
    Και του χρόνου με υγεία και το αδερφάκι στην παρέα!!
    Να τη χαίρεστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασπασάκι μου να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!
    Το πάρτυ σας ήταν σούπερ. Τί υπέροχα πράγματα έφτιαξες; Μπράβο και πάλι μπράβο. Για την ιδέα, για το θέμα για την πανέμορφη διακόσμηση. Ξέρεις τί μου άρεσε πιο πολύ; Ότι αν το καλοσκεφτείς όλα ήταν απλά και το αυτοσχέδιο της υπόθεσης το κάνει πιο οικείο και μοναδικό.
    Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω αυτήν την καρπουζοσαλάτα τα χρώματα της την κάνουν πολύ λαχταριστή.
    Μα με αυτό που γελάω ακόμα όσο το σκέφτομαι είναι να σε φαντάζομαι με την απόλυτη έκφραση ψυχραιμίας και control (που δείχνεις να έχεις πάντα) να εξηγείς στην κυρία την ώρα που διαλέγεις καρπούζια ότι πρόκειται για ντεκόρ! Τί να έλεγε από μέσα της θέλω να ξέρω!!!
    Με το καλό του χρόνου για ακόμα πιο χαρούμενα γενέθλια για το Δαειράκι που πλέον θα είναι η μεγάλη αδελφή.
    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασπασία μου έμεινα άφωνη με την οργανωτικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Το θέμα άκρως πρωτότυπο και καλοκαιρινό και πραγματικά όλα αυτά που ετοίμασες είναι υπέροχα. Γέλασα απίστευτα με τα καρπούζια... εμπνευσμένη ιδέα,χαχα!!! Φαντάζομαι την κυρία να σε κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό και εσένα με ύφος εκατό καρδιναλίων να διαλέγεις σε απόλυτη φυσικότητα ολοστρόγγυλα καρπούζια,χαχα! Τέλειο!!!! Πραγματικά εύχομαι να δημιουργείς συνέχεια όμορφες αναμνήσεις στη μικρή σου και φυσικά όταν θα γίνουν δύο να συνεχίσεις να είσαι τόσο οργανωτική και σούπερ μαμά όπως είσαι σήμερα!!!! Σε φιλώ και φυσικά να χαίρεσαι αυτό το μικρό και γλυκό μουτράκι!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχη και τελειομανής όπως πάντα μας εντυπωσίασες για μια ακόμη φορά με την πρωτοτυπία σου και την ευρηματικότητά σου, λατρευτή μου Ασπασία. Σε συγχαίρω για μια ακόμη φορά για την υπομονή σου και την επιμονή σου να δημιουργήσεις όλα αυτά τα ωραία κομψοτεχνήματα με τόση λεπτομέρεια και τέχνη! Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλα αυτά πηγάζουν από την απέραντη αγάπη που νιώθεις για το παιδί σου. Προκειμένου να το ευχαριστήσεις αψηφάς τον κόπο και αφιερώνεις πάρα πολλές ώρες εις βάρος ακόμη και του ύπνου που είναι απαραίτητος στη ζωή μας, για να αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε τη βιοπάλη.
    Περιττό να σου πω ότι είσαι μοναδική στη διοργάνωση γιορτών.Και σαν φωτογράφος δεν υστερείς. Οι φωτογραφίες σου είναι εκπληκτικές!
    Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να έχετε τη δύναμη να διοργανώσετε πολλά πάρτι γενεθλίων της μικρής πεταλουδίτσας μας, της γλυκιάς μας Δάειρας. Να ζήσει πολλά πολλά χρόνια γεμάτα ζωντάνια και να σκορπίζει πάντα αυτή την όμορφη αύρα που μας γεμίζει όλους με ευχάριστα συναισθήματα. Είναι ένα αστεράκι που κατέβηκε από τον ουρανό για να δίνει χαρά και να κάνει πιο όμορφη τη ζωή μας.
    Σας αγαπώ πολύ
    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για τη δευτερη εγκυμοσύνη... Ολα να πάνε καλά... Τον τελευταίο καιρό όλο τέτοια ευχάριστα ακούω...

    Α να σας ζήσει και η μικρή σας! Πολύ ωραίο το πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως και στην προηγούμενη σου ανάρτηση το μόνο που έχω να πω είναι : Μπράβο, μπράβο , μπράβο !!!!!!!!!!

    Υ.Γ. 1 Η μικρή σου είναι πανέμορφη και δείχνει πολύ ευτυχισμένη στην φωτογραφία
    Υ.Γ. 2 Πάντα συγκινούμαι με τα σχόλια της γλυκιάς μανούλας σου

    Και του χρόνου με υγεία και οι τέσσερις σας μέσα από την καρδιά μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Τι ωραία, τι καλά περάσατε κι οι εφτά"!!! που λέει και το τραγουδάκι της Δάειρας...
    Μαζί με παππουδογιαγιάδες βγαίνει το νούμερο, αλλά είπαμε προσεχώς - με το καλό και μ' έναν πόνο - οκτώ!!! Σε φιλώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εκπληκτικό παρτάκι διοργάνωσες Ασπασία μου! Ήταν όλα προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Φοβερές οι ιδέες σου, άρτια υλοποιημένες και πολύ καλόγουστες. Όσο καιρό σε διαβάζω πάντως έχω καταλάβει για το εξαίρετο γούστο σου. Δεν περίμενα ότι θα έκανες κάτι λιγότερο από αυτό που διάβασα και είδα μέσα από τις φωτογραφίες. Χίλια μπράβο! Ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά. Να χαίρεσαι την γεμάτη νάζι κουκλίτσα σου, τη Δαειρούλα. Χρόνια της πολλά. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ήμουν σίγουρη απο τότε που ψαχνόσουν πως το πάρτι σας θα αφήσει εποχή!!! Το καρπουζένιο mani-pedi δεν κατάφερες μόνο να κάνεις:)))
    Ασπασία ειναι όλα κα τα πλη κτι κά!!! Ειμαι σίγουρη πως η Δάειρα ενθουσιαστηκε με το πάρτι και οι καλεσμένοι χάζευαν με τις ωρες τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!
    Εννοειται πως το σκηνικό με την κυρία μποστανού θα ήθελα να το ζήσω:)) Είσαι φοβερή λέμε!!!
    Και του χρόνου εύχομαι ένα πανέμορφο χρωματιστό πάρτι με μια 3χρονη Δάειρα και ενα μικρό μπεμπε αγκαλίτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι ωραίο θέμα που διάλεξες!
    Πόσο οργανωμένη και τέλεια αποτελέσματα!
    Μπράβο σου!
    Να χαίρεσαι τη κουκλίτσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά σχολιάζω τελευταία πάλι :) Διαβαζω απο το κινητο, γραφω απο το pc :))) Δροσερότατο το παρτάκι σας το πανέμορφο, υπέροχο το Δαειρακι και λάτρεψα ενα κλικ παραπανω το καρπουζι παγωτο, την
    τουρτα που μου την ειχες δειξει και το καρπουζι στην εισοδο του παρτυ!!!! Άντε και του χρόνου! Θα εχεις να σκεφτεις κ αλλο παρτυ κ για αλλο ενα παιδακι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τί να πω;Υπέροχα και πραγματικά δροσερά γενέθλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδώ και καιρό θέλω να καταφέρω να σου γράψω! Αφού για να καταλάβεις έχω μια λίστα με αγαπημένες αναρτήσεις που ήθελα να σχολιάσω και δεν είχα χρόνο και κουράγιο λόγω αυχένα! Σήμερα όμως δεν θα μου ξεφύγεις!
    Τι τέλεια πράγματα έφτιαξες! Και τι οργάνωση! Κρίμα που δεν βγήκαν καλές οι φώτο του μπουφέ και οι τουρτες!
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την κούραση για την οργάνωση και την ετοιμασία. Που να δεις από του χρόνου με το μπεμπέ που θα έχεις να ετοιμάσεις δύο πάρτυ!
    Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Να χαίρεσαι την γλυκιά κοράκλα σου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ ανακάλυψα μόλις χθες το blog σου. Έχω μείνει άφωνη..... μπράβο σου, μπράβο και πάλι, ξέρεις δεν ασχολούνται πολλές μαμάδες τόσο πολύ κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts