12.11.12

Ποια είναι η chic μαμά που κέρδισε το chic πορτοφολάκι Pink Butterflies της Pink Lining; {GIVEAWAY}



Και άλλος ένας διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του! Ο διαγωνισμός μας για το chic πορτοφολάκι Pink Butterflies της Pink Lining που προσφέρει το Sunnyside σε 1 chic φίλη/ αναγνώστρια του My Lovable Baby, ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συμμετοχή σας (είχαμε και 1 άντρα στην παρέα, ο οποίος προφανώς νοιάστηκε για την chic γυναίκα του. Που ήταν οι υπόλοιποι άντρες οεο;)
Ο διαγωνισμός είχε ανακοινωθεί στο άρθρο: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Είσαι (ή ξέρεις) μία chic μαμά που της αρέσει το shopping; Σου έχω τέλειο δωράκι!

Τα σχόλια στο blog ήταν πάρα πολλά...και δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να απαντήσω σε όλες/ όλους σας! Επειδή οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, από ένα σημείο και έπειτα δεν εμφανίζονταν όλα τα σχόλια στην οθόνη του blog μου, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να μην τα βλέπετε και να δηλώνετε συμμετοχή διπλή και τριπλή φορά (μία φίλη δήλωσε συμμετοχή 7 φορές!!!).

Σε κάθε περίπτωση (για να σας καθησυχάσω) να ξέρετε ότι ΟΛΑ τα σχόλιά σας είχαν καταχωρηθεί στο σύστημα και ήταν ορατά μέσω του διαχειριστικού εργαλείου που μόνο εγώ, ως owner του blog, έχω πρόσβαση. Οπότε, κανένα, μα κανένα σχόλιο δεν χάθηκε, άσχετα που μπορεί να μη φαινόταν στο blog!

Έγιναν δεκτές όλες οι συμμετοχές οι οποίες δηλώθηκαν μέχρι και χθες, Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 23:59 τα μεσάνυχτα και οι οποίες είχαν ολοκληρώσει και τα 4 υποχρεωτικά βήματα (4 κόκκινες καρδούλες) που περιγράφονται στο σχετικό άρθρο στο οποίο ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός!

Συνολικά έλαβα 216 σχόλια τα οποία αφορούσαν 155 έγκυρες συμμετοχές. Οι συμμετοχές ελέγχονταν ως προς την εγκυρότητά τους καθόλη τη διάρκεια των 4 εβδομάδων που διήρκησε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Ο διαγωνισμός με αριθμούς

155 έγκυρες συμμετοχές (~72%)
Διευκρίνιση: Στις άκυρες συμμετοχές περιλαμβάνονται και διπλοεγγραφές, τριπλοεγγραφές, κλπ


Διαδικασία που ακολουθήθηκε

Όλα τα σχόλια περάστηκαν ένα-προς-ένα σε Excel

  1. Όλα τα σχόλια (και τα 216) περάστηκαν ένα-προς-ένα σε Excel worksheet ώστε να μπορέσω να τα ελέγξω ως προς τις διπλοεγγραφές, τριπλοεγγραφές κλπ...
  2. Aπό το κάθε σχόλιο συμπλήρωσα τη στήλη "Έδωσε σωστή απάντηση" και τη στήλη e-mail.
  3. Ταξινομήθηκαν όλες οι γραμμές με αύξουσα σειρά ως προς τη στήλη 'e-mail'. Κατά αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν πολύ εύκολα όλες οι συμμετοχές που είχαν δηλωθεί περισσότερες από μία φορά. Λήφθηκε υπόψη μόνο 1 συμμετοχή ανά άτομο (η ταυτοποίηση έγινε με βάση το e-mail του κάθε ατόμου) και οι υπόλοιπες συμμετοχές του ίδιου ατόμου, διαγράφηκαν.
  4. Διαγράφηκαν επίσης οι συμμετοχές που δε δήλωσαν e-mail και που δεν έδωσαν σωστή απάντηση ή καθόλου απάντηση (ήμουν αυστηρή ως προς την τήρηση των υποχρεωτικών βημάτων συμμετοχής, ώστε να μην υπάρξει αδικία).
  5. Έτσι, έμειναν στο τέλος μόνο οι έγκυρες συμμετοχές (σύνολο 155).
  6. Τέλος, σε κάθε συμμετοχή δόθηκε ένας αύξων αριθμός από το 1 έως και το 155 για χάρη της κλήρωσης.
Κλήρωση και αποτελέσματα

Η κλήρωση διεξήχθη μέσω του random.org. Χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή Random Integer Generator, η οποία δέχεται ως είσοδο (input) ένα εύρος τιμών και παράγει ως output τόσους τυχαίους ακέραιους αριθμούς όσους δηλώσεις.
Στην δική μας περίπτωση δήλωσα ότι θέλω να μου κάνει generate 1 τυχαίο αριθμό από το 1 (η 1η συμμετοχή στο excel μου) έως το 155 (η τελευταία συμμετοχή στο excel μου) και να μου τους εμφανίσει σε 1 στήλη (βλ. παρακάτω οθόνη).
 

Στη συνέχεια, πάτησα το κουμπάκι "Get numbers" και....ταραταταμ...



Η τυχερή chic αναγνώστρια του My Lovable Baby που κερδίζει το chic πορτοφολάκι είναι αυτή που το σχόλιό της αντιστοιχεί στο νούμερο 114 ...δηλαδή η φίλη με το e-mail: butterfly_81@hotmail.com


Τυχερή: #114, e-mail: butterfly_81@hotmail.com


[Απόσπασμα από το Excel στο οποίο εμφανίζεται η νικήτρια]

Συγχαρητήρια αγαπητή φίλη butterfly_81 που κέρδισες το Pink Butterflies πορτοφολάκι (κοίτα εκεί σύμπτωση!!!)
Τώρα θα είσαι ακόμη πιο chic!
Σου εύχομαι αυτό το πορτοφολάκι να είναι πάντα γεμάτο!
(θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσω e-mail για να μου στείλεις μία ταχυδρομική δ/νση στην οποία θα σου αποσταλεί το δωράκι σου)

Στις επόμενες ημέρες σας ετοιμάζω μία σούπερ έκπληξη!!!
Για αυτό,stay tuned...

Φιλάκια xxx

Πηγή εικόνας

3 σχόλια :

  1. συγχαρητηρια στην τυχερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην τυχερή butterly!!!και στην Daira mommy που πάντα φροντίζει να είναι όλες οι φίλες της chic...Φιλάκια!!!
    Ευαγγελία Παντή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ! Δεν περίμενα να κερδίσω και όταν ενημερώθηκα χτες οφείλω να ομολογήσω πως μου έφτιαξε τη διάθεση!! :) Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Το περιμένω πώς και πώς... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts