15.11.12

Babies got style: Τα 3... λάχανα και η έκπληξη που σου υποσχέθηκα! {GIVEAWAY}



Λοιπόν, ξέρεις κάτι; Η στήλη μου Babies got style, μου αρέσει πολύ! Μου αρέσει γιατί μπορώ να μοιράζομαι μαζί σου όμορφα, πρωτότυπα, ιδιαίτερα...πράγματα και πραγματάκια που βρίσκω (ψαχουλεύοντας) στο Internet. Πράγματα και πραγματάκια για τους μικρούς μπόμπιρες και

μπομπιρίνες...αλλά και για όλες τις μαμάδες κουκουβάγιες που θέλουν να "εφοδιάζουν" το παιδί τους με κάτι ξεχωριστό, αφού -πολύ απλά- το δικό τους το παιδί (στα δικά τους τα μάτια) είναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα!

Αφού ψάχνω που ψάχνω και αφού βρίσκω που βρίσκω, να μην το μοιραστώ μαζί σου; Ένα από τα ελαττώματά μου είναι ότι, όταν ανακαλύπτω κάτι ενδιαφέρον, δεν μπορώ αν
δεν το αποκαλύψω. Θα σκάσω! Θα κάνω μπουμ!

Μη βιαστείς να συμπεράνεις ότι δεν κρατάω μυστικά. Μυστικά που πρέπει να μείνουν μυστικά, πράγματα που θα μου εκμυστηρευτείς, θα τα ξέρουμε μόνο εσύ και εγώ. Άλλα μυστικά όμως, πρέπει να αποκαλύπτονται. Όπως αυτό που θα σου πω σήμερα.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω ανακαλύψει ένα brand που θέλω να σου παρουσιάσω, όχι ως διαφήμιση αλλά ως αποτέλεσμα επιτυχημένης έρευνας αγοράς που έκανα μία μέρα ψάχνοντας ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ πραγματάκια για το παιδικό δωμάτιο αλλά και το (παιδικό και όχι μόνο το παιδικό) μπάνιο (για όσους έχουν την πολυτέλεια να έχουν σπίτι τους extra μπάνιο για το παιδί - δηλαδή όχι για εμένα).
Όπως και να έχει όμως, παρόλο που δεν έχω extra μπάνιο για το παιδί μου, έχω ένα παιδί που κάνει μπάνιο!

Πάμε παρακάτω...

Βρήκα μία μικρή εταιρία, στο εξωτερικό, η οποία ξεκίνησε δειλά-δειλά 5 χρόνια πριν και σύντομα έγινε και αυτή μεγάλη και τρανή.  Η εταιρία αυτή λοιπόν, δημιουργήθηκε από 3 φίλες/ μαμάδες που ανακάλυψαν ότι έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: ότι αγαπούν τα μωρά (θα μου πεις αυτονόητο για όλες τις -φυσιολογικές- μαμάδες) και εκτιμούν τα ιδιαίτερα και μοντέρνα προϊόντα (όπως η υποφαινόμενη).

Αφού λοιπόν είχαν εργαστεί ως designers σε διάφορες εταιρίες, αποφάσισαν (και αυτές) να ανοίξουν το δικό τους μαγα(ζάκ)ι σχεδιάζοντας τη δική τους σειρά προϊόντων, στην οποία και έδωσαν το όνομα 3 Sprouts, όπου στα ελληνικά Sprouts = λάχανα και Sprout =  βλαστάρι (οπότε, μετέφρασέ το κατά βούληση - εγώ το μετέφρασα 'λάχανα' εξού και ο σημερινός μου τίτλος).

Τα σχέδιά τους φέρουν χαρακτήρες από το ζωικό βασίλειο (εσύ που με ξέρεις, έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία σε τέτοια σχέδια όταν πρόκειται για προϊόντα μωρών/ μικρών παιδιών, όπως θα έχεις διαπιστώσει και από τις περισσότερες αναρτήσεις μου στη στήλη Babies got style). Τα ζωάκια/ έντομα/ πουλιά είναι ό,τι πιο αθώο σαν εικόνα μπορεί να αντικρύσουν τα μωρουδιακά ματάκια (αυτά και η εικόνα της μαμάς/μπαμπά τους φυσικά).

Στο site της συγκεκριμένης εταιρίας μπορείς να βρεις κυρίως προϊόντα για το (παιδικό και όχι μόνο) μπάνιο αλλά και για την αποθήκευση (παιδικών και όχι μόνο) πραγμάτων. Ακολουθεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα:

Τετραγωνισμένα κουτιά αποθήκευσης (www.3sprouts.com)

Κυλινδρικά κουτιά αποθήκευσης (www.3sprouts.com)

Κυλινδρικά κουτιά αποθήκευσης (www.3sprouts.com)


Mπουρνοζοπετσετούλες (www.3sprouts.com)

Υφασμάτινα καλάθια αποθήκευσης προϊόντων μπάνιου, όπως αυτό με το το ποντικάκι (www.3sprouts.com)


Υφασμάτινα καλάθι αποθήκευσης προϊόντων μπάνιου, όπως αυτό με τη μελισσούλα (www.3sprouts.com)


...αλλά και διάφορα άλλα χρήσιμα όμορφα πράγματα, όπως καλάθια για άπλυτα μωρού, υφασμάτινες επιτοίχιες θήκες αποθήκευσης/ οργάνωσης, κλπ. Όρεξη να έχεις να χαζέψεις...

Ήρθε όμως η ώρα για την έκπληξη που σου υποσχέθηκα στο προηγούμενο άρθρο μου: Personal experiences: Το πρώτο μας πλιτς πλατς, η χελώνα, τα tips και μία έκπληξη

Λοιπόν...να μη σε κρατώ άλλο σε αγωνία...

Έκπληξη #1 (αυτή η έκπληξη είναι για εμένα)

Η έκπληξή μου μεγάλη όταν ανακάλυψα ότι ορισμένα από τα προϊόντα της 3 Sprouts μπορώ να τα βρω στην Ελλάδα και δε χρειάζεται να τα αγοράσω από την Αμερική, άρα δε χρειάζεται να αναμένω μέρες πολλές για να τα παραλάβω, άρα δε χρειάζεται να πληρώσω πολλά μεταφορικά, άρα δε χρειάζεται να πληρώσω και έξοδα τελωνείου...στο οποίο τελεωνείο μπορεί να κολλήσουν και για κάτι εβδομάδες (μου έχει τύχει για αυτό στο λέω).

Ποια προϊόντα μπορώ να βρω; Τις μπουρνοζοπετσετούλες. Που μπορώ να τις βρω; Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Happy Babies, ένα κατάστημα με stylish baby clothes and accessories για μοντέρνες μαμάδες. Το www.happybabies.gr είναι ένα πολύ όμορφο κατάστημα στο οποίο μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα ποιοτικών παιδικών ρούχων & αξεσουάρ σε προσιτές τιμές που απευθύνονται από μωρά από κούνια μέχρι και παιδιά 5 ετών. Πέρασε μία βόλτα να δεις και μόνη/ος σου. Ένα mouse-click μακριά σου βρίσκεται...

Έκπληξη #2 (αυτή η έκπληξη είναι για εσένα)

Το Happy Babies αγαπάει το My Lovable Baby και μας κάνει διπλό δωράκι! Δύο τυχερές φίλες/ αναγνώστριες του My Lovable Baby θα κερδίσουν τις παρακάτω δύο μπουρνοζοπετσετούλες (τιγράκι και θαλάσσιος ελέφαντας) για να χουχουλιάσει το μωράκι/παιδάκι τους μετά από ένα ζεστό μπανάκι. Το ποια φίλη θα κερδίσει ποια μπουρνουζοπετσετούλα, θα καθοριστεί με κλήρωση.

1ο δώρο: Mπουρνοζοπετσετούλα τίγρης (www.happybabies.gr)

2ο δώρο: Mπουρνοζοπετσετούλα θαλάσσιος ελέφαντας (www.happybabies.gr)

Όροι συμμετοχής στο νέο μας διαγωνισμό

Για να συμμετάσχεις, κάνεις και τις τέσσερις παρακάτω κόκκινες   καρδούλες:

Κοινοποιείς το banner/εικόνα του διαγωνισμού στη σελίδα σου στο facebook, ώστε να το μάθουν και άλλες φίλες που θέλουν και αυτές να μπουν στην κλήρωση για τις μπουρνοζοπετσετούλες (Αν δεν το έχεις κοινοποιήσει ήδη, το banner/εικόνα θα το βρεις μόλις μπεις στη σελίδα του My Lovable Baby στο facebook, ΕΔΩ, καρφιτσωμένο πάνω αριστερά). Για να μην το ψάχνεις, φαίνεται έτσι:



    Κάνεις like τη σελίδα του My Lovable Baby στο facebook  ΕΔΩ!

    Κάνεις like τη σελίδα του Happy Babies στο facebook ΕΔΩ!

    Γράφεις ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο που διαβάζεις αυτή τη στιγμή, στο οποίο θα μου εκμυστηρευτείς:
  • το e-mail σου (υποχρεωτικά για την ταυτοποίηση)
  • το όνομα στο Facebook με το οποίο έκανες την κοινοποίηση του banner (βλ. 1η καρδούλα) ώστε να μπορώ να τσεκάρω εάν κοινοποίησες το banner και αν είναι έγκυρη επομένως η συμμετοχή σου :)
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 23:59.

------------------- Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η -------------------
Στον διαγωνισμό συμμετέχουν επίσης αυτόματα και με διπλή συμμετοχή (και ας μην κάνουν τις παραπάνω 4 κόκκινες καρδούλες) όσοι μάντεψαν σωστά στο αίνιγμα που τέθηκε στο facebook (στην φωτογραφία με τα παπάκια που πλατσουρίζουν σε έναν νιπτήρα γεμάτο με νερό) μέχρι και τη στιγμή της αποκάλυψης της έκπληξης.  
Τα ονόματά τους και το τι απάντησαν, θα δημοσιευτούν με σχόλιο του My Lovable Baby κάτω από αυτή την ανάρτηση.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτοί οι φίλοι που μάντεψαν σωστά στο αίνιγμα που τέθηκε στο facebook μπορούν να δηλώσουν εκ νέου συμμετοχή στον διαγωνισμό (εξασφαλίζοντας έτσι και 3η συμμετοχή τους) κάνοντας τις παραπάνω 4 κόκκινες καρδούλες. 
Όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να συμμετάσχουν με μία μόνο συμμετοχή, κάνοντας τις παραπάνω 4 κόκκινες καρδούλες.
------------------------------------------------------------
(Στον διαγωνισμό δεν συμμετέχουν συγγενικά πρόσωπα α' και β' βαθμού του My Lovable Baby (δηλ. μαμά, μπαμπάς, γιαγιάδες, παππούδες) αλλά ούτε και η θεία-νονά.

Καλή τύχη στην κλήρωση!

Και κάτι τελευταίο...
Αν δεν είσαι ήδη μέλος της παρέας του My Lovable Baby και θέλεις να γίνεις, πατάς το μπλε κουμπί που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" που θα βρεις στο blog αυτό, πάνω δεξιά.
Θα χαρώ πολύ να δω και το δικό σου ονοματάκι στην παρέα! Έτσι, θα μπορώ να σε βλέπω και μετά τον διαγωνισμό.
Το κουμπί φαίνεται έτσι:

Φιλάκια ♥ ♥ ♥

[ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ 200+, ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG. ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ]

342 σχόλια :

  1. Εξαιρετικό δώρο!Ευχαριστούμε!
    like έχω κάνει σε όλα παλιότερα και κοινοποίηση,done!
    fb:Evita Liconnie
    e-mail:evie_lieri@hotmail.com
    gfc:evie_lieri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alkistisvarlami@yahoo.com
    Alkistis Varlami
    ακομα ένα τέλειο δωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Ασπασία μου!
    Εγώ δυστυχώς δεν έχω σελίδα στο fb οπότε δεν μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό σου αλλά δεν πειράζει!
    Ήθελα απλά πω ότι είναι πααααάρα πολύ όμορφα τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας και ότι χαίρομαι πολύ που μας τα γνωστοποίησες!
    Η μικρή μου τρελαίνεται για ζωάκια και θα ενθουσιαστεί!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ερμιόνη :) Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες βόλτα από το σπιτάκι μου τόσο αργά τη νύχτα :) Είσαι και εσύ σαν και εμένα, με τις μεγάλες ώρες βλέπω...
      Κάποια στιγμή (τη μεθεπόμενη φορά - γιατί για την επόμενη έχω δεσμευτεί ήδη) υπόσχομαι ότι θα διοργανώσω διαγωνισμό με το facebook να είναι προαιρετικό :) Για να μπορείς να συμμετέχεις και εσύ και κάποιες άλλες αγαπημένες μπλογκοφιλενάδες μου που έχουν δηλώσει αντιφεισμπουκικές :) :) :)
      Φιλάκια xxx

      Διαγραφή
    2. Για ποιές χτυπάει η κουδούνα άραγε?????

      Διαγραφή
  4. kalispera teleio kai auto to doro opos kai ola ta alla! makari na tin kerdiza gia tin koroula mou!!! (elpizo na ekana kai tin koinopoisi sosta)
    FB NAME Lily Koyfoy
    mail Lilizeta42@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχα δωρακια

    Evita Bak
    evitabak2012@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vasileiou.alina@yahoo.co.uk
    Kαι το ονομα μου στο fb ειναι επισης Alina Vasileiou
    Aχ και ποσο θελω αυτο το τιγρακη για τον μπεμπουλη μου!!!
    Θανκς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. fb: Myrto Kamatirou
    e-mail: myrtokam@hotmail.com
    Ειναι υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι ζουζουνιαρικα....
    fb:Evaggelia Papastoika
    manoulaeva@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fb:Basw Tzimopoulou
    e-mail:baswtzimopoulou@yahoo.com
    τελειο δωρακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Maria Voutsinou (https://www.facebook.com/voutsinou)

    e-mail: mvoutsinou@gmail.com


    Kali epitixia se oles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ritsa Agiomirgianaki
    ritsa1310@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANASTASIA
    fb Anastasia Zampa
    e-mail:anzampa@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eίναι πολύ όμορφα δωράκια!
    f.b Ilias Despoina
    e-mail desp-k@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. stelladimtsa@hotmail.com
    Stellitsa Dimtsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. einai poli omorfes petsetoules!!!
    antoniatop@hotmail.gr
    antonia topsi(facebook)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ ωραία πραγματάκια!!! Λατρεύω αυτά τα χουχουλιάρικα. Να' σαι καλά να μας βρεις πάντα τέτοια. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!
    Elena Volioti

    volelena@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΝΤΕΨΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK:
    Eleutheria Stathi -> set petsetes mpaniou!
    Magdalene Volonaki -> Μπουρνουζοπετσετες!
    Eleanna Eleannaki -> Μπορνουζακι παπακι;;
    Foni Theofanidou -> ΜΠΟYΡΝΟYΖΟΠΕΤΣΕΤΑ ΠΑΠΑΚΙ
    ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. fb Angel Angela
    e-mail:aggelasl@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι πανέμορφες πετσετούλες, μακάρι να κερδίσω μια!!

    fb: Despoina Arapoglou
    email: desar2212@yahoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πανέμορφα τα δωράκια όπως πάντα...ευχαριστούμε& καλή μας επιτυχία!!!
    DORA GIANNOULA giannoulad@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ritsapetrou74@hotmail.com
    eleutheria stathi

    teleia ola!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πόσο όμορφα όλα δεν έχω λόγια!!!!
    Facebook:Μαίρη Σιάχρα
    email:mary2002do@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hariklia Papakonstantinou
    haris.papa@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι πανέμορφα!!!

    Maria Meintani
    mariameint@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ όμορφα
    Sophia Martaki sleep1er@yahoo.gr
    http://www.facebook.com/sophia.martaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. elpida touventzidou
    elpida2701@hotmail.com

    τέλειες οι πετσετούλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eίναι πολύ όμορφα και σίγουρα πολύ χρηστικά!!!

    mariaperisterianou@hotmail.com

    και το ονομα μου στο facebook είναι mariaper

    https://www.facebook.com/maria.per.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφα!!!! Μακάρι να κέρδιζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι καταπληκτικα
    Eleni konstantopoulou
    konstantopoulou.eleni@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ...

    ΤΟ e-mail μου ειναι" liamaroula@yahoo.gr


    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΕΙΝΑΙ ΛΙΑ ΑΔΡΑΧΤΑ ΚΑΠΕΛΛΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απίθανα!!
    Apostol Ka
    apostolkasapis@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι όμορφα!!!! Μακάρι να κέρδιζα!!!
    eytyxiapouliou@yahoo.gr
    Eytyxia Pouliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τέλειες φαίνονται και οι 2!
    Christina Gr / christina@flymania.info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. mary070382@gmail.com
    Καταπληκτικές είναι!Ωραίες επιλογές!
    Panos Zarnavelis Mary Brizola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. teleia!!
    fb:Odisseos Panayiotis Stavrou Andrea
    email:Andriacyp1992@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπερα το fb:Eleni Sidiropoulou και το email:eleni_sid@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μακάρι να κερδίσουμε, καλή επιτυχία σε όλους!!!
    Facebook: Maria Giannimara
    email:maria_tzou2000@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Panemorfes

    Dimitra Livanopoulou
    dlivanop@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλή επιτυχία
    facebook : Konsantina Makrypidi
    email : tinamakev@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολύ όμορφο και χρήσιμο! Ευχαριστούμε και καλή μας επιτυχία!!!
    Facebook: Lila Choida
    email: lilachoida1@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τελειες!!!
    vkotitsa@gmail.com
    Vana Kotitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλη επιτυχια!
    e-mail:xrisoulatonidou@yahoo.gr
    facebook name:Xrisoula Tonidou (Xrisi Tonidou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κρίμα που δε μάντεψα σωστά στο προηγούμενο post αλλά αυτές οι μπουρνουζοπετσέτες είναι μια γλύκα!
    son_pap@hotmail.com
    Sonia Pap
    Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. einai yperoxes!!!!!!!!
    eleni.zeimpeki@facebook.com
    kai to onoma: Eleni Zeimpeki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Oyaou foveres bournouzopetsetes!!
    E-mail: ixakoustou@hotmail.com
    Fb: Ioanna Xakoustou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. iouliadr@yahoo.gr ................ fb:Ioulia Drakou(Panagiotopoulou) ...............ωραιο δωρακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Fantastikes mpournouzopetsetoules!!!
    fb: antonis markella
    mail: markellina_f@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. oi mikroules mou tha xetrelathoun!!!
    haroula kiriakidou,xaroula_82@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. !!!!!!!!!!!!
    litsa farmaki
    lfarmakig#gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καταπληκτικα όλα!
    fb: Stella Peikidou
    mail:stellas183@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. eleutheritsa_ria@yahoo.gr
    eleutheria karamaroudh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. FB: Κατσίδη Θεανώ
    Mail: theano_ks@yahoo.gr

    Υπέροχες οι μπουρνουζοπετσετούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. pcmanxaxa@yahoo.com

    Nikos Xaralampous

    4 minon to anipsi mou einai den 3erw apo auta alla makari na kerdisw ke na tou to kanw doro :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολύ όμορφο δώρο!
    Anthi Efthymiadou
    anthixanthi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. άλλο ένα τέλειο δωράκι!
    Aliki Cavras
    alikisangel@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πολυ πρακτικο
    mtorega@hotmail.com
    Maria Trg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. likeeeeeeeee
    vasoula270@yahoo.gr
    fb ΒΑΣΩ ΒΑΣΟΥΛΑ
    FGC ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. καλημερα εκανα ολα τα βηματακια και εχω και τη διπλη συμμετοχη μου!!!<3 ευχαριστουμε!!!
    gfc-fb magdalene volonaki
    magvol_13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Magdalene (υπέροχο όνομα!)
      Σου επιβεβαιώνω ότι το ονοματάκι σου θα μπει 3 φορές στην κλήρωση, επειδή απάντησες σωστά στο αίνιγμα :)

      Διαγραφή
  59. Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!!
    svidoura@yahoo.gr
    fb: Βιδούρα Στέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!
    e_tzelai@yahoo.gr
    fb : Ειρήνη Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πολύ ωραία δώρα!!!
    email cgianneli@hotmail.com
    FB Claire Gianneli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είναι πανέμορφα και η ποιότητα ακόμα και στις εικόνες φαίνεται εξαιρετική! Θα χρειαστούμε κιόλας σύντομα μια μπουρνουζοπετσετούλα και θα χαρώ πολύ πολύ αν κερδίσω!!!

    Facebook: Foteini Tsakalou
    E-mail: fallen_angel@hol.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απλά τέλειο!! lena_polimesa@yahoo.gr Lena Tsentzeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ!!
    EMAIL EFIFEAR@YAHOO.GR
    ONOMA FACEBOOK Efi Taxou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αχ, είναι πολύ όμορφα!

    marmaths@live.com
    Mar maths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. τελεια τελεια τελεια

    THALIA MARTINI
    thaliamartini@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πανέμορφο δώρο για τα μικρούλια μας!!!
    lefteris.natasa@yahoo.gr
    ΝΑΤΑΣΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ειναι τελεια ολα τα πραγματακια!!!
    elena.somou@gmail.com
    fb Elena Somou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ta fantazomai kiolas na ta foran ta zouzounakia mou
    froudinak@hotmail.com
    Afroditi Nakouti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. einai teleia!!!!!!!!!!makari na kerdiso,to e-mail mou:georgia.kara@windowslive.com , fb Georgia Karagianni,thelo na mou peite an einai egkyrh h symmetoxh mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Είναι πανέμορφα!!!
    Fb: Hilmar Pereira de Rivas
    e-mail: hprgris21@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. τέλεια πραγματάκια, πολύ γλυκούλικα!
    Fb: Fotini Vaitsi
    e-mail: fotini.vaitsi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. poli wraies!!!!!!!!!!!1
    e-mail:eirini.dimou@hotmail.com
    FB:ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ax einai toso omorfes autes oi petsetoules!!!

    email: ninapol@gmail.com

    fb:Katerina Polaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ομορφα!
    ansotiropoulou@yahoo.gr
    Anastasia SK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. apla teleies ... zouzouniarikes. latreuei to mpanaki kai tha einai oti prepei gia na ton krathsei zestoulh meta
    to onoma mou sto facebook einai: efi thanou
    kai to email mou einai: efi83gr@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πανεμορφες

    anastasia_mchalkida@yahoo.gr

    Αναστασια Μουρτζακη-Κουλαξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ελπίζω το HAPPY BABIES να φέρει και άλλα προιόντα της εταιρίας,τα έχω δει στο εξωτερικό και έχω ξετρελαθεί!!!
    irini15mix@yahoo.gr
    fn:Ειρήνη Μιχαηλίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΑΧ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!
    Pagwna24@hotmail.com
    F.B. Pagwna Nikolopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. einai teleia....

    email:victoria_derv@hotmail.gr

    onoma facepook:Victoria Derveni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.......................
    kostadinelen@hotmail.com
    Eleni Karataraki!!!!!!
    Καλη επιτυχιασ σε ολουσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ευδοκία ΠαπαπορφυρίουΠαρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2012

    Πρωτότυπα κ τέλεια !!!!!!!
    e-mail:evdokiapapaporfyriou@hotmail.com
    F.B. Evdokia Papaporfyriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. mimi greece mardom.m@gmail.com
    ευχαριστουμε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΟ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
    iliamarkaki@hotmail.com
    ilia markaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ευχαριστούμε!!
    Κατερίνα Κύρου
    kkyrou@yahoo.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. apithana bournouzakia
    fb:pagoni fotini
    pagoniefi@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ωραια!!!
    goudouva@yahoo.gr
    fb Maria Goudouva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. evelyn.lav@gmail.com
    Evelyn Lavrentaki
    Ειναι φανταστικες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!
    stelladet@yahoo.gr
    Stella Detoraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. teleia xouxouliarika mpournouzakia fb kirka spirou kai email kirka_panagiwths@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. πολυ ομορφες!!!καταπληκτικο δωρο!!ευχαριστουμε!!!
    froso agriou
    gnikilac@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. polu omorfes!!!
    Xrusa Tzarta
    tzartaxr@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. είναι πανέμορφες οι πετσετούλες!εύχομαι σε όλους μας καλή επιτυχία!mdendrami@hotmail.gr ΜΕΤΑΞΙΑ ΔΕΝΔΡΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. den yparxei einai fantastikooooooooooo
    aliki tzanni egglezou
    altzann@gotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εύη Κασσωτάκη

    ekassotaki@yahoo.gr

    εχουν πολυ πλακα και τ ονομα τους επισης!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. edrinia@yahoo.com
    Eleni Ntrinia Papaevangeliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Είναι πολύ ωραία!!!!!!Μπράβο σας!
    fc:lilia chioti
    email:lilaki550@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πολύ ωραία και χρήσιμα δώρα!
    fb:Flora Ger
    email:floranceaga@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. πολύ ομορφα!
    elenavlachou@gmail.com
    Έλενα Βλάχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. πολύ ωραία για ζεστά μπανάκια
    antonioual@yahoo.gr
    Alexia Antoniou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πολύ όμορφο δωράκι :)
    mpillinikolaidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. poly omorfo doro!!!
    Xristina Ellinidou
    xristina.ell@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. vickyd82@hotmail.com
    Vicky Danihl
    TELEIO DWRAKIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ποσο ομορφα μπουρνουζακια!!!

    email: xrysovergi@yahoo.com

    fb: christie chrisovergi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Τελεια τα θελωωω
    email marysnails@gmail.com
    facebook name Mary Kon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. καλε ειναι πανεμορφα!!!
    Helena Palaiou
    elena.aa82@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Τέλεια όλα!

    Facebook name Georgia Pappa
    Email georgiasorv@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. facebook name: Lia Lagoudi
    e-mail: lagoudilia@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Super!!!!!

    Sofia Holopoulou
    sofiahol@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τέλειες οι μπουρνουζοπετσέτες και πολύ πρακτικές!!! Καλή επιτυχία!!! :)

    facebook name: Ιωάννα Ιωάννα
    ioanna_angelidis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. TELEIA TA MPOYRNOYZAKIA

    facebook name: Fenia Sclavounou

    feniasclav2010@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. einai polu wraio!!!!!!!!!!


    fb..........Kwnstantinos Eleutheria Naka
    kws_eleu@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Tamara Manderi
    tamara.manderi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. τέλεια και χρήσιμα!!!
    mail: poppy_ky@hotmail.com
    fb: Πόπη Κυριακάκη (Poppy Kyriakaki)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Κατερίνα Πριτσή, katerina.pritsi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. coucoulitsa@yahoo.gr
    vasoula ntantoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καλημερα
    AfthoNia Digaletou
    nd22imeros@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Eleni Mourtou
    elmourtou@gmail.com
    Είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Olga Anastasiadou
    olga_anasta@yahoo.gr
    Ειναι γλυκα, ειδικα το τιγρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. xaxa einai poly goustozika!
    irini.tsi@hotmail.com
    fb: irini tsimbrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Συγχαρητηρια για τα υπεροχα δωρακια...
    lazlefk@gmail.com
    Lefkothea Rossopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Φανταστικάααααααααααααα!!!!

    Peggy Liaskou
    peggy.liaskou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!!!!
    nikoleta koloniari
    koloniari@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Paraskevi Chroni
    pchroni@gmail.com
    ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. polu omorfes .makari na eimai tuxeri
    κατερινα μουντανου
    gremlinkat@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Υπέροχα δωράκια!
    aobatsan@yahoo.gr
    Flora Agelopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Πανέμορφα!!!
    katerina_31@hotmail.com
    Katerina Stafilidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. είναι πανέμορφα...;)...
    lyd_anastasiadou@yahoo.gr
    Lydia Anastasiadou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. sebintakoula@yahoo.gr
    Σεβαστούλα Ντάκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. zisioanna@gmail.com
    ioanna alexiou f/n
    ειναι φανταστικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. O θαλάσσιος ελέφαντας τα σπάει κυριολεκτικά...
    mimicatsu@hotmail.com
    Jazzy Tiligada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. τελεια!!!!

    Mosxou Eirini

    irinimos80@yhoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Eksairetiko dwraki!
    Chrisopoulaki Petravgi
    chrisapet@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. teleio doro
    KANABOY ANTONIA
    tkanavou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. like έχω κάνει σε όλα παλιότερα και κοινοποίηση,done!
    Marina Damianakh
    elf_mar@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. υπεροχα ολα !!!

    deppy11@yahoo.com
    creativejourney bydeppy facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. einai uperoha ta mpournouzakia kathos kai to blog sou,den se eho "ksanapetihei" kai omologo pos me entiposiases!kali suneheia!
    Vaso Kiriopoulou
    vkyriopoulou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Είναι υπέροχα!

    despinaki1982@hotmail.com

    Facebook Name: Δέσποινα ΚοΛια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. einai ola teleia!!!
    anastasi67@hotmail.com
    Anastasia Iliadou fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ!
    Georgia Gkagkaki- To xeiropoihto
    georgina_ninaki@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. skoyl@yahoo.com

    Savas Koulaxis

    yperoxa,oti prepei gia ton mikro moy aggelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ολα τελεια και ζουζουνιστικα!!
    Fb->χειροποιητα παιδικα καδρακια
    E-mail->tsismenakikat@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Λοιπόν ξέρεις κάτι? Και σε μας αρέσει η στήλη σου BABIES GOT STYLE με τα τόσο trendy, τσαχπίνικα και απίθανα πραγματάκια που βρίσκεις! Λάτρεψα τα κουτιά αποθήκευσης, θα μπω να τα τσεκάρω.
    Παρόλα αυτά, σου δηλώνω ότι θα ξεκινήσω ένα Αντιφεϊσμπουκικό κίνημα όπως το είπες στην Ερμιόνη, για όλες μας που αντιστεκόμαστε στο συγκεριμένο κοινωνικό δίκτυο! Δηλαδή τι, δεν έχουμε ψυχή εμείς οι αντιφεϊσμπουκικές????
    Δεν πειράζει όμως, επειδή έτσι κι αλλιώς τα παιδιά μου είναι μεγάλα για μπουρνουζοπετσέτα, ήθελα απλά να γκρινιάξω (όπως κάθε φορά) για να δημιουργήσω κόντρα που πουλάει και κάνει διαφήμιση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Πανεμορφες πετσετουλες!

    Zoi Tsitsika

    zoitsatsitsika@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Καλή επιτυχία!
    athinave@gmail.com
    athina vertseti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!! Μητσιαρα Ασημινα mmits4@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. katiasheep@yahoo.gr
    Katerina Kalfopoulou
    Πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Και πάλι καταπληκτικά δωράκια!!!
    email: latsimar@yahoo.gr
    fb: Maria Latsiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Πολύ χαρούμενα και όμορφα πραγματάκια!
    sigala_d@hotmail.com
    Σιγάλα Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ti teleia poy einai
    email eleni_parr@yahoo.gr eleni par face name

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Καλησπέρα :),

    fb Alice Iocco

    ioccalice@gmail.com

    Eίναι όλα τα προιόντα τέλεια και σας ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνετε να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    Μέλουσα γιαγιά για πρώτη φορά ... ( εντός 2 μηνών :))) )

    Αλίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. demmytroula@yahoo.gr demmy papaefthimiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Eίναι τέλεια!!!
    kareliadou@yahoo.gr
    Afrodite Kareliadou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ότι και να πω είναι λίγο..!!Είναι όλα ΥΠΕΡΟΧΑ..!!Σας ευχαριστούμε...!!Καλή επιτυχία σε όλους..!!
    E-mail: georgiamits@hotmail.com
    FB Name: Stavros Tsompanidis Georgia Mitsopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Petrina Papaevangeliou
    petrinapapa@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Πολυ ομορφο δωρακι!!!!!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
    FB: ΝΑΤΑΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΟΣ
    E-MAIL: athanasiou.x@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Aristotelis Papaevangeliou
    aristotelis75@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. τελεια η μπουρνοζοπετσετούλα...
    FACEBOOK NAME:ΝΙΚΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ
    ΕΜΑΙL: soulanik@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Πολύ όμορφα όπως και όλα όσα μας προτείνεις
    fb name :Μαρία Φύκαρη
    ritterking2@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΤΕΛΕΙΑ!!!
    E-MAIL KKARKALI@HOL.GR
    FB ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Πολύ όμορφες οι μπουρνουζοπετσετούλες!Τέλειοι οι διαγωνισμοί που κάνεις πάντα!
    facebook Agathi Papathanasi
    e-mail agpapathanasi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Μας αρέσει πολύ!
    facebook: Sophia Kwnos
    sophiam@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Καλή επιτυχία σε όλους!Είναι φανταστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    melinaspi@hotmail.com
    Μελίνα Σπυριδάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. MANY LIKES!!! E-MAIL johnfot3@yahoo.com fotini giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. einai polu omorfes,makari na eimai h mia tuxerh!
    georgalopoulou@yahoo.com
    facebook- Olga Georgalopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. sarraatteia@hotmail.com
    sarra atteia
    thelo k ego na kerdiso ena apo ayta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Υπέροχες πεττετες που ξετρελαινουν τα παιδια! Εχουμε μια με μαιμου και την αγαπανε πολυ τα αγορια μου!
    Αναστασια Μητροσίλη

    FB Anastasia Mitro
    email amitrosili at yahoo.com
    My FB share http://www.facebook.com/amitrosili/posts/382631148486771

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. πάρα πολύ ωραίες οι πετσετούλες!
    το όνομά μου στο fb είναι: Maria Braoudaki
    το mail μου είναι: marbra30401@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. georgiachrysikopoulou@yahoo.gr
    Γεωργια Χρυσικοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. FACEBOOK IRINI EXADAKTYLOU
    EMAIL IRINI85@HOTMAIL.COM

    καλη επιοτυχια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Gia na doume, poia mwrakia tha einai tyxera?
    facebook:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    vaso9280@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Είναι τέλειες!
    gfc: Stella Petridou
    fb: Stella Petridou
    petridoustela@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. EINAI TELEIOOOO
    FACE: KATERINA KATERINAKI
    EMAIL: KATERINAANTONIS@HOTMAIL.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Facebook : Marianna Papadopoulou
    e-mail: anna8papa@yahoo.gr
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Πολύ χουχουλιάρικες φαίνονται!!!facebook: Maria Padouva
    e-mail: maria_padouva@yahoo.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ FB Tsilira Vaso vasotsilira@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ειναι υπεροχες.......
    moskofidou olga
    moskofidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ ΤΙΓΡΗ"""
    FB:RENA DIDONI
    EMAIL: rena.27@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Τέλεια είναι!
    Ε, μα να μην τα βρω τα μπουρνουζάκια! Δηλώνω συμμετοχή με δόξα και τιμή! Πάω να κάνω και το share!
    Από το HappyBabies είχα πάρει μια κίτρινη tutu για τα 1α γενέθλια της Αθηνάς, φανταστική!
    Φιλιά!
    vera_lev@hotmail.com
    Vera Leventi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βέρα! Και εσείς φοράτε tutu? Και εμείς έχουμε μία ροζ-χρυσο-σάπιο μήλο είναι το χρώμα. Έχουν πολλή φάση!

      Χμμμ...μου έβαλες ιδέες τώρα. Σκέφτηκα κάτι, αλλά δε λέω :P

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  181. ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!
    filioant@yahoo.gr
    Filio Antoniou on fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Τέλεια!!!!
    crazyhelen25@yahoo.gr
    Eleni Petropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΛΟ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ
    eytyxia.lakati@gmail.com
    eytyxia-maria lakati

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts