3.9.12

Αποτελέσματα κλήρωσης για τα σαπουνάκια νεραϊδούλες - And the soap goes to... {GIVEAWAY}Επιτέλους...!!! Ήρθε η ώρα για την κλήρωση για το Νεραϊδο...διαγωνισμό μας! Στην προηγούμενη ανάρτηση, σας ενημέρωνα για μία καθυστέρηση στη διεξαγωγή της κλήρωσης λόγω αλλαγής στα σχέδια των διακοπών μας την τελευταία στιγμή που μας "ανάγκασε" να βρεθούμε σε προορισμό της
"άγονης" γραμμής.
Όχι, δεν πήγαμε στα Κουφονήσια ή στη Γαύδο, απλά βρεθήκαμε σε ορεινό χωριουδάκι χωρίς internet. Για να είμαι ειλικρινής, internet είχαμε στο i-phone μας, αλλά δεν ήμουν σε θέση χωρίς το laptop-άκι μου να διεξάγω κλήρωση και να γράψω αυτό εδώ το post.

Είπαμε να χρησιμοποιούμε το i-phone για να διαβάζουμε κανένα αρθράκι ή να κάνουμε κανένα like στο facebook, άντε και κανένα comment, αλλά όχι και να γράφουμε στο blog-άκι μας. Όλα κι όλα!

Στο δια ταύτα τώρα για να μην σας κρατώ σε αγωνία.

Στην κλήρωση συμμετείχατε όλες εσείς που "δηλώσατε" συμμετοχή μέσω των 4 υποχρεωτικών βημάτων μέχρι και τα μεσάνυχτα της 25ης Αυγούστου, οπότε και έληξε η προθεσμία.

Συμμετοχές
Συνολικά είχαμε τις παρακάτω 12 συμμετοχές (αναγράφονται με τη σειρά που δήλωσαν συμμετοχή):
1. kathycallie (Callie) - kathycallie@gmail.com
2. kathycallie (Kathy) - kathycallie@gmail.com
3. TOYRKOFAGOS - tourkofagos4@gmail.com
4. Ανώνυμος - sepiasvilikotsidoy@hotmail.com
5. Zina P. - zina_flee@yahoo.com
6. SOFIA K - no email
7. Mireille - priority60@gmail.com
8. Claire - cgianneli@hotmail.com
9. MELINA-AR - kyr.intzeidou@yahoo.gr
10. ShareYourLikes - no email
11. Μαμά Κουκουβάγια Βέρα - no email
12. Evangelia Panti - evanpanti@gmail.com 

Διεξαγωγή κλήρωσης
Η κλήρωση διεξήχθη μέσω του random.org. Χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή List Randomizer, η οποία δέχεται ως είσοδο (input) μία λίστα στοιχείων και παράγει (ως output) την ίδια λίστα στοιχείων αλλά με τροποποιημένη τη σειρά εμφάνισής τους.

Στην περίπτωσή μας, η λίστα στοιχείων που τοποθετήθηκε ως input είναι η λίστα με τα 12 ονόματα (βλ. παρακάτω οθόνη).
Στη συνέχεια, πάτησα το κουμπάκι "Randomize" και....ταραταταμ...οι 6 νικήτριες που κερδίζουν τα 6 σαπουνάκια νεραϊδούλες είναι τα 6 πρώτα ονόματα της αναδιαμορφωμένης λίστας ονομάτων...
 ...δηλαδή οι φίλες Mireille, Melina-Ar, Claire, ShareYourLikes, Ανώνυμος και Evangelia Panti.

Σας παρακαλώ, οι 6 νικήτριες, στείλτε μου μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας στο daeira.mommy@gmail.com την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να σας αποσταλεί το σαπουνάκι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας και με e-mail.

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμμετοχή σας!

Πηγή φωτογραφίας


1 σχόλιο :

  1. Ευχαριστώ πολύ και από δω γλυκιά μανούλα! Η γοργονίτσα θα κάνει μια καλή κωλοτούμπα σήμερα για σένα και τη Δάειρα, ως ενδειξη ευγνωμοσύνης για το γλυκό δωράκι σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts