17.5.12

Smart ideas: Μετατρέψτε τις ζωγραφιές του παιδιού σας...σε κούκλες!



Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορούσατε να μετατρέψετε τις ζωγραφιές του παιδιού σας σε κούκλες; Απίθανη; Φανταστική; Πρωτότυπη; Δίκιο έχετε. Και εμένα έτσι μου φαίνεται. Γοργόνες, σεφ, γάτες, δασκάλες, πριγκήπισσες, εξωγήινοι και ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει η παιδική
φαντασία μετουσιώνονται σε υπέροχες κούκλες.
Που λέτε, βρήκα μία εταιρία (child's own studio) που μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε κούκλες. Δηλαδή τα παιδιά παίρνουν το ρόλο του designer και οι ζωγραφιές τους αποτελούν τα σχέδια βάσει των οποίων ο κατασκευαστής δημιουργεί υπέροχες μαλακές κούκλες (soft toys)! Υπάρχει πιο απίθανο, φανταστικό, πρωτότυπο δώρο για το ίδιο το παιδάκι; Μία κούκλα σχεδιασμένη από το ίδιο! Θα ενθουσιαστεί όταν τη δει!
Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η (παν)έξυπνη ιδέα, που δε θα μπορούσα να την κρατήσω μόνο για μένα. Για αυτό ετοίμασα αυτό το post, για να τη μοιραστώ μαζί σας.

Έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες κούκλες μέχρι στιγμής και δουλεύουν με λίστα αναμονής. Αυτή τη στιγμή δε δέχονται άλλες παραγγελίες όπως λένε, αλλά παραπέμπουν σε άλλους κατασκευαστές που έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Yπάρχουν αρκετές τέτοιες εταιρίες (δείτε εδώ) που κάνουν την ίδια δουλειά. Το κόστος κατασκευής της κούκλας κυμαίνεται γύρω στα 40-75 $ ανάλογα με την πολυπλοκότητα κατασκευής και το μέγεθος.

Παρόλο που ο σχεδιασμός της κούκλας βασίζεται σε αλλόκοτα παιδικά σχέδια (δυσανάλογα σώματα, γάτες που είναι και σκύλοι μαζί, άνθρωποι με 3-4 πόδια, ποντικάκια με 6 πόδια, κ.ο.κ. - ξέρετε αυτές τις παιδικές ζωγραφιές που κυριαρχεί η μη πραγματικότητα και η απόλυτη ασυμμετρία) για μένα οι κούκλες είναι υπέροχες.

Απολαύστε μερικά δείγματα της δουλειάς τους. Θα ενθουσιαστείτε όπως ενθουσιάστηκα και εγώ.


Πηγή φωτογραφιών


'Όλα τα (εκατοντάδες) σχέδια που έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής, μπορείτε να τα βρείτε εδώ



6 σχόλια :

  1. Τα είχα βρει κι εγώ! Και είχα τρελαθεί! Είναι απίθανη δουλειά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια ιδέα! Μπράβο σε αυτους που το σκέφτηκαν..


    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά like κοπελιά που τα βρήκες! Ομολογώ δεν είχα ιδέα! Ποια? εγω που παρακολουθώ το internet καλύτερα κι από τον αστυνόμο Σαϊνη του υπόπτους του!χαχαχαχαχα Στο είπα κ στο φέις...είναι καταπληκτική ιδέα, σε ευχαριστώ που τη βρήκες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts