10.4.12

Happy moments: Άνοιξη στην εξοχή με πολύχρωμες εικόνες


Πριν από 2 εβδομάδες μαζέψαμε τις βαλίτσες μας και ήρθαμε στον παππού και τη γιαγιά για να περάσουμε το Πάσχα. Βαρεθήκαμε στην πρωτεύουσα και είπαμε να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα στην εξοχή. Να χορτάσουν τα ματάκια μας χρώματα, η μυτούλα μας ευωδίες, τα αυτάκια μας ησυχία και
τα ποδαράκια μας περπάτημα.
Έτσι, κάθε μέρα, καιρού επιτρέποντος (ευτυχώς μέχρι στιγμής μόνο μία μέρα δε μας το επέτρεψε λόγω καταρρακτώδους βροχής) φοράμε το καινούριο μας καπελάκι για να μη μας "χτυπάει" ο ανοιξιάτικος ήλιος....και τα καινούρια μας κατακόκκινα All Star-άκια...



...και παίρνουμε τους δρόμους για να απολαύσουμε τη φύση, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια μας. Θέλοντας να ξεφύγουμε για λίγες μέρες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που ζούσαμε στη μεγαλούπολη, "ορκιστήκαμε" να κλείσουμε για λίγο το laptop μας και να "αποτοξινωθούμε". Αυτός είναι και ένας από τους δύο λόγους που εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε εξαφανιστεί "από προσώπου μπλογκόσφαιρας" (όπως λέμε "από προσώπου γης"). Ο δεύτερος λόγος είναι ότι είχε χαλάσει ο router του παππού και της γιαγιάς (ναι, οι παππούδες μας έχουν internet). Χάλασε ακριβώς μία μέρα πριν έρθουμε (το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μας) και αναμέναμε (όχι εμείς βασικά, αλλά οι παππούδες) 15 ολόκληρες ημέρες (και νύχτες) τον internet provider για να τον στείλει. Δε θα κατονομάσουμε ποια εταιρία ήταν γιατί δε μας αρέσει να δυσφημίζουμε άγιες μέρες που είναι.

Μόλις χθες αφίχθη ο καινούριος router μέσω courier και σήμερα βρήκαμε λίγο χρόνο για να μοιραστούμε κατιτίς από την νέα μας καθημερινότητα στην εξοχή: λίγες από τις χιλιάδες εικόνες που αντικρίζουμε κάθε μέρα και έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός της μαμάς.

Ανθισμένα λουλούδια στην αυλή του παππού και της γιαγιάς, αγριολούλουδα στην τριγύρω εξοχή, μία μελισσούλα πάνω σε ένα άνθος σε μία από τις δύο ανθισμένες ροδιές που υπάρχουν πίσω από το σπίτι, τα ανθισμένα αναρριχώμενα ακτινίδια στη βεράντα του σπιτιού, τα δεντράκια κουμ-κουάτ που έφερε η γιαγιά από την Κέρκυρα και φύτεψε και τώρα είναι γεμάτα καρπούς σαν μικρά πορτοκαλάκια, η ανθισμένη πασχαλιά στην είσοδο της αυλής, οι κοτούλες από τις οποίες κλέβουμε αυγουλάκια για το καθημερινό δεκατιανό της μπεμπούλας, η (έγκυος στη φωτογραφία) γατούλα μας που μόλις χθες γέννησε 4 υπέροχα γατάκια (ως νέα μαμά που είναι και αυτή, της αξίζει με το παραπάνω μία θέση στο blog μας), τα κουνελάκια της γιαγιάς και τέλος ο κόκορας που μας "την δίνει" κάθε μέρα κατά τις 4 τα ξημερώματα (μάλλον θέλει κούρδισμα το βιολογικό του ρολόι γιατί πάει 3-4 ώρες μπροστά).


Θα επανέλθουμε με νέες εικόνες με την πρώτη ευκαιρία. Αν θα είναι πριν ή μετά το Πάσχα, δεν ορκιζόμαστε. Αν δε χαλάσει ο καινούριος router μέχρι τότε...


10 σχόλια :

  1. Αχ τι ομορφιές, τι ωραία που μπορείτε να λείψετε τόσο πολύ!
    Το κουκλί σου είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία και εκτός από τα σταράκια, όλα τα λεφτά είναι οι κάλτσες! χιχι
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να σας ζήσουν τα υπέροχα γλυκούλικα γατάκια και να έχετε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! :) Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Ανταποδίδω τις ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! Να τα περάσετε υπέροχα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Kathy μου! Απαθανατίζω κάθε μέρα ό,τι μπορώ. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση εύχομαι, αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι τότε!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες εικόνες! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Να περάσετε πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσείς Βάσω μου, να τα περάσετε υπέροχα εύχομαι. Καλό Πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
  4. Αχ, πανέμορφες εικόνες! Τρελαίνομαι για πασχαλιές!
    Καλά να περνάτε και να ξεκουραστείτε!
    Κι εμείς ανυπομονούμε να φύγουμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό να φύγετε και εσείς κουκουβαγιούλα μου, να τα περάσετε τέλεια και με το καλό να επιστρέψετε! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχεις με τον μπαμπά κουκουβάγιο και το κουκουβαγιάκι σου :-)

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Η φύση είναι καταπληκτική την άνοιξη. Ευχαριστώ Mireille! Καλά να τα περάσετε και εσείς ό,τι και να κάνετε. Σας εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts