18.4.16

Happy moments: A Bloggers Picnic Day, a perfect day!


Μία υπέροχη γεμάτη μέρα! Μοναδικά υπέροχη! Γεμάτη καλούς φίλους, ανέμελες στιγμές, πολύ παιχνίδι, πολλές εκπλήξεις, πολύ χρώμα, πολλή φύση, πολύ φως, πολλή χαρά, πολύ γέλιο, πολύ φαγητό, πολύ ξάπλα, πολύ τρέξιμο, πολλή ζέστη, πολλή ζεστασιά, πολλή θαλπωρή, πολλή ευτυχία...αλλά (συγκριτικά) λίγες, πολύ λίγες φωτογραφίες! Πολύ λίγες φωτογραφικά αποτυπωμένες στιγμές, πολύ "φτωχές" φωτογραφίες σε σχέση με ό,τι ζήσαμε χθες.

Προορισμός: (πρώην) Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι - Πάρνηθα. Ώρα: 11:00 π.μ.
11 φίλες και μαμάδες bloggers, 11 οικογένειες, 23 συνολικά πιτσιρίκια, 200 μέτρα πολύχρωμες κορδέλες, χάρτινα φαναράκια, επιγραφές, 18 διαφορετικά αλμυρά, 6 διαφορετικές σαλάτες, 9 διαφορετικά γλυκά, 41 lt νερό, 8 lt αναψυκτικά, 5 lt χυμοί, 30 παιδικοί χυμοί, 24 κουτάκια μπύρες, 2 φρουτοσαλάτες, 25 ολόκληρα φρούτα, καφές φίλτρου αλλά και φραπέ...ήταν αυτά που φάγαμε/ήπιαμε, αλλά και δεν φάγαμε/ήπιαμε, αφού ήταν πάρα πολλά (στις φωτός φαίνεται ένα ελάχιστο δείγμα τους).

Μη με περάσετε για ιδεοληπτικά ψυχαναγκαστική και ότι καθόμουν χθες και μετρούσα κουτάκια μπύρας και ζύγιζα νερά. Όοοοοοοχι! Απλά ήταν "οργανωμένο το έγκλημα". Ξέραμε από πριν τι θα φέρουμε η καθεμία μας, είδαμε ελλείψεις, καλύψαμε ανάγκες, κάναμε κάποιες "διορθωτικές αλλαγές" (να χρησιμοποιήσω και όρο του PM) όταν είδαμε ότι μαζεύονται στη λίστα πολλά κεφτεδάκια, πήγαμε να πάθουμε λουμπάγκο κουβαλώντας με τη Βέρα τα δυο μας τα ταλαίπωρα, τα τραπέζια #thedaybefore, όταν πήγαμε για τους στολισμούς. Λίγες πολύχρωμες τσαχπινιές δηλαδή για να κάνουμε την ατμόσφαιρα λίγο πιο παραμυθένια από ό,τι ήδη ήταν από τη φύση της.

Εδώ προσπαθώ με το ένα χέρι/πόδι/μπούτι να εξισορροπήσω τα αποσυναρμολογημένα τραπέζια (τα -σημειωτέον- φορτωμένα με μπαγκάζια) και με το άλλο φωτογραφίζω τη Βέρα...


...πήγαν να μας φάνε οι λύκοι της Πάρνηθας μετά τη δύση του ήλιου, βουτήσαμε σε κοπριές (όποιος νυχτοπερπατεί...) και άλλα διάφορα όμορφα παρασκηνιακά που έχω να θυμάμαι και να (χαμο)γελάω :)

Μία φανταστική Ανθομελένια πινιάτα, ένα απίστευτα διασκεδαστικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού (8 γρίφοι που έπρεπε να λύσουν μπαμπάδες και παιδιά, κρυμμένοι σε μπουκαλάκια που βρισκόταν διάσπαρτα στο Κτήμα), αυγουλομαχίες, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, τεράστιες σαπουνόφουσκες, πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια κρυμμένα στις πέτρες και άλλα πολλά προγραμματισμένα παιχνίδια που δεν παίξαμε (αφού δεν προλάβαμε), ατελείωτο ελεύθερο παιχνίδι, νέες φιλίες, νέες αγάπες (βλ. Μελίβοια στην αγκαλιά της Λίτσας την οποία πολύ αγάπησε και δεν ξεκολλούσε για κάμποση ώρα), όμορφες φατσούλες, πολύ κέφι, εκπλήξεις, δωράκια, ατελείωτες ξάπλες, αλλά και τρέξιμο. Μαμάδες και μπαμπάδες με τρέλα κορδέλα και πιτσιρίκια χαμογελαστά και τρισευτυχισμένα. Ένα φανταστικό πικνικ που θα θυμάμαι για χρόνια πολλά! Με μία λέξη: #bliss

Όλα αυτά, κάτω και γύρω από το δέντρο μας! Το στολισμένο δεντράκι μας που μας χάρισε τον ίσκιο του αυτή την τόσο καλοκαιρινή μέρα.


Άπειρες εικόνες χαραγμένες στη μνήμη! Λίγες εικόνες αποτυπωμένες στο φωτογραφικό φακό! Δε θα γράψω τίποτα άλλο. Θα αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Τα καλύτερα έρχονται :)

Βέρα (owlmommy), Γεωργία (four seasons with geo), Έλενα (kerasopites), Εύη (mamas 'n' papas), Κάλη (anthomeli), Λίτσα (home is where your story begins), Μαριάννα (365 days of bliss), Μαρία (megalono megaloneis megalonei), Μαρία (parentsland), Σοφία (shareyourlikes), ήσασταν η καλύτερη παρέα :) Δήμητρα (counting smiles), μας έλειψες!

Και εις άλλα με υγεία, και με την ίδια ανεξάντλητη διάθεση να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές στα παιδιά μας, τα (μεγάλα) αγόρια μας και εμάς τις ίδιες! <3


















































Και εδώ, τι βλέπαμε εμείς :)

Above photo credit : 365 Days of Bliss (http://www.daysofbliss.gr)

Μαρία, Λίτσα και Εύη, ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα δωράκια που μας κάνατε!

Η Λίτσα (home is where your story begins) χάρισε σε κάθε οικογένεια από μία handmade φωλίτσα από γυψόγαζα, με ένα πουλάκι σε ένα κλαδί και για αυγά πουλιού, σοκολατένιες μπαλίτσες (φαγώθηκαν από Δάειρα και Μελίβοια πριν προλάβω να κάνω τη φωτογράφηση).

H Μαρία (megalono megaloneis megalonei) μας χάρισε από μία υφασμάτινη κοτούλα στον καθέναν, σε μία ποικιλία από υφασμάτινα patterns.

H Εύη (mamas 'n' papas) μας χάρισε Easter cookies σε διάφορα σχέδια, που δυστυχώς δεν το πήρα χαμπάρι εγκαίρως ώστε να τα φωτογραφίσω. Έμαθα όμως ότι η Μελίβοια εθεάθη να τρώει ένα αυγουλάκι :)


Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τη Μαρίνα από το  www.dimiourgoume-mazi.gr, η οποία μας χάρισε αυτά τα υπέροχα σακίδια και τις κονκάρδες, στο θέμα του picnic μας, για να έχουμε να θυμόμαστε αυτή την όμορφη μέρα!










44 σχόλια :

  1. Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!Για το ότι μπήκατε στη ζωή μας, για το ότι μπήκα και εγώ στη δική σας?..Για όλα!!Η χτεσινή ημέρα ήταν μοναδική και θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια..εκτός και αν στο μεταξύ προκύψουν και άλλα παρόμοια όμορφα και δεν θα ξέρουμε ποιο να πρωτο-θυμηθούμε..ήταν όλα υπέροχα!!!Οι στολισμοί, οι λιχουδιές, τα παιχνίδια που τόσο όμορφα οργανώσατε μαζί με την Βέρα, η πινιάτα μας, τα δωράκια μας...όλα!..και εις άλλα με υγεία!!σας αγαπώ όλες μία μία ξεχωριστά..η καθεμία έχει κάτι το ξεχωριστό που την διακρίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία :) Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή! Τα καλύτερα έρχονται! Είμαι σίγουρη :)
      Όλη μέρα αισθάνομαι μία απίστευτη ευφορία που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Μόνο και μόνο η απίστευτη χαρά που πήραν τα παιδιά μας με όλο αυτό, με κάνει ικανή να το κάνω κάθε Κυριακή. Χαχα :)
      Ήταν ένα ονειρεμένο πικ νικ. Όνειρο! Οι φωτογραφίες είναι πολύ φτωχές μπροστά σε αυτό που ζήσαμε. Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  2. Ολα τελεια,μπραβο!!!!κ επειδη ψαχνω ενα τετοιο μερος για το παρτυ της κορης μου τον ιουνιο,πικ νικ με φιλους,θα μπορουσα να μαθω που βρισκεται;ευχαριστω πολυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νατάσα! Βρίσκεται στα (πρώην) Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι. Ξέχασα να το αναφέρω στην ανάρτηση. Καλά που μου το θύμισες να το προσθέσω τώρα :)
      Τα Κτήματα βέβαια είναι τεράστια έκταση, όμως η συγκεκριμένη αλάνα είναι η πιο τεράστια που υπάρχει στο χώρο, οπότε αν πάτε, σίγουρα θα την βρείτε.

      Διαγραφή
  3. H μέρα αυτή ήταν σαν παραμύθι. Κυριολεκτικά όμως σαν να βουτήξαμε σε παραμύθι! Θερμές ευχαριστίες στην οργανωτική επιτροπή που έβαλε την ψυχή της στο όλο εγχείρημα (να τα λέμε και αυτά). Και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου, δε χρειάζεται να ευχαριστείς! Ειλικρινά! Ό,τι κάναμε, το κάναμε με την ψυχή μας. Άλλωστε, η φάση της προετοιμασίας/διοργάνωσης, είναι μία άκρως δημιουργική φάση που προσωπικά με γεμίζει πολλή χαρά :) Πιστεύω ότι η επιτυχία αυτού του πικ νικ οφείλεται στην καλή διάθεση όλων μας να περάσουμε σούπερ, στη πολύ καλή χημεία της παρέας, στην αγάπη που μας ενώνει, στα υπέροχα παιδιά μας (να τα λέμε και αυτά), δηλαδή σε όλους μας :)

      Διαγραφή
  4. Καλά, δεν κρατιόσουν και την έβγαλες την ανάρτηση στο τσακ μπαμ! :) Αυτό από μόνο του δείχνει τη χαρά σου, που την καταλαβαίνουμε απόλυτα κι οι υπόλοιπες της παρέας γιατί έτσι χαρούμενες, τρελαμένες και εκστασιασμένες είμαστε κι εμείς! :) Πραγματικά, ήταν απίθανο πικ νικ, ονειρεμένο και σούπερ ολοκληρωμένο! Μπράβο σε όλες και όλους! Μα, τι γέλιο έχουμε ρίξει από χθες! Ακόμη και τώρα που διάβασα την ανάρτηση, πάλι γελούσα. :D Νιώθω ευγνώμων για όλη την παρέα και για τη χθεσινή μέρα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν κρατιόμουν. Χαχα :) Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακολουθεί μία ιδιαίτερα φορτωμένη εβδομάδα, μιας και σήμερα η μέρα ήταν σχετικά χαλαρή, είπα να την αξιοποιήσω. Ειδάλλως, η ανάρτηση θα πήγαινε για μετά το Πάσχα :)
      Μα τι γέλιο ρίξαμε, όντως :) Σε φιλώ! <3

      Διαγραφή
  5. μπράβο σας κορίτσια πάντα τέτοια!!! Τέλειες οι φωτογραφίες, τέλειος στολισμός. Να είστε καλά να ξανακάνετε σύντομα τέτοιο όμορφο πικ νικ 💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο σας κορίτσια πάντα τέτοια!!! Τέλειες οι φωτογραφίες, τέλειος στολισμός. Να είστε καλά να ξανακάνετε σύντομα τέτοιο όμορφο πικ νικ 💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτή την ανάρτησή σου τη λάτρεψα. Ο ορισμός της χαράς και του αυθορμητισμού. Οι φωτογραφίες που είναι το ίδιο αυθόρμητες, επίσης δείχνουν όλη αυτή τη χαρά που μας περιέγραψες. Ήταν ακριβώς όσες έπρεπε να είναι ώστε να μη βγουν ούτε στο ελάχιστο στημένες. Αν ήταν παραπάνω θα άρχιζε η επιλογή και δε θα μετέδιδαν αυτή τη χαρά της ημέρας. Υπέροχο post, Ασπασία. Υπέροχο "party". Yπέροχες φωτογραφίες. Μας μετέδοσες τη χαρά σου στο ακέραιο κι εμένα προσωπικά μου έβαλες ένα μεγάλο χαμόγελο στα αυτιά. Έτσι να ξαναγράψεις και τέτοια party ή πικ νικ να ξαναδιοργανώσεις. Να τα βλέπουμε και να χαρούμε πάλι μαζί σου. Γερή να είναι όλη η οικογένεια (και η δική σας και οι άλλες οικογένειες της παρέας) και να τη γεμίσετε με πολλές ακόμη τέτοιες αναμνήσεις. Με ειλικρινή αγάπη και ένα χαμόγελο ακόμη κολλημένο στα χείλη! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι, Ελίνα, ότι η ανάρτηση αυτή ήταν ό,τι πιο σύντομο, άμεσο και αυθόρμητο έχω γράψει ποτέ μου :) Χαίρομαι που σου μετέδωσα τη χαρά μου :)
      Τη χαρά της διοργάνωσης τη μοιράστηκα με τις φίλες Βέρα και Κάλη. Δεν την έκανα μόνη μου. Όπως όμως έγραψα και στη Μαριάννα παραπάνω, όλοι μας, μικροί μεγάλοι, συντελέσαμε ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία του χθεσινού picnic. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σου. Σου ανταποδίδω το φαρδύ χαμόγελο, που κατάφερες τόσο γενναιόδωρα να μου μεταδώσεις με τα όμορφα λόγια σου <3

      P.S.Ήδη ανυπομονώ για το επόμενο party, event, whatever :) Δεν μπορώ χωρίς τζέρτζελο εγώ :)

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για όλα κορίτσια!Πάντα τέτοια σας εύχομαι! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για όλα κορίτσια!Πάντα τέτοια σας εύχομαι! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανο όλο το σκηνικό!!!! Μπράβο κορίτσια γλυκά!! Πάντα τέτοια! 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερό πικ-νικ! Και γω σκεφτόμουν να πάω στο Τατόι την Κυριακή αλλά ας όψεται η γρίπη που μας έπιασε οικογενειακώς! πλάκα θα είχε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, θα είχε πολύ πλάκα αν μας συναντούσες (που θα μας συναντούσες)!
      Γρήγορα περαστικά εύχομαι, Δάφνη :)

      Διαγραφή
  12. Μα τι υπέροχα που τα ετοιμάσατε όλα; Καλά η οργάνωση και η λεπτομέρεια μυρίζει Ασπασία από μακριά!!! Πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα παιδί μου! Τέλεια όλα, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Ασπασάκι μας μετέδωσες πλήρως το κλίμα!!! Ξαφνικά, γέμισε η blogoσφαιρα και το fb με χρώματα!!! Μπράβο σας κορίτσια, πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλειώ μου, δεν ξέρω τι σου μυρίζει εσένα (γέλασα έτσι όπως το έγραψες - χαχα) αλλά δεν ήμουν μόνη. Το έγραψα και παραπάνω :) Η "διοργανωτική επιτροπή" ήταν 3μελής :) Μαζί με τη Βέρα και την Κάλη το διοργανώσαμε.
      Και εννοείται ότι χωρίς τη συμμετοχή όλων των κοριτσιών με τις προσωπικές ετοιμασίες της καθεμίας (φαγητά, γλυκά, ροφήματα, εκπλήξεις-δωράκια, κουβαλήματα) δε θα είχε την επιτυχία που είχε. Ήταν ένα ομαδικό εγχείρημα :)
      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  13. Αν πω ότι δεν ζηλεύω θα είναι ψέμα!! Πω πω τι όμορφες στιγμές με ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου το ίδιο πάθος για δημιουργία και όμορφες στιγμές!Όπως λέει και η Σοφία, πάρε το τίποτα και κάντο κάτι! Αυτή η φιλοσοφία! Φιλιά πολλά σε ΟΛΑ τα κορίτσια, νιώθω τον ενθουσιασμό σου, είμαι σίγουρη και εγώ το ίδιο θα ενθουσιαζομουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολύ φάνηκε η χαρά μου;;; Τι να κάνω που είμαι εκδηλωτικός άνθρωπος και δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ, Γιάννα μου. Και πώς να συγκρατηθώ εδώ που τα λέμε. Και γιατί να συγκρατηθώ εδώ που τα λέμε. Όπως λέει και το Κοχυλάκι η Ελίνα, η χαρά πρέπει να μοιράζεται :) Χθες τηγάνισε πατάτες στα παιδιά της αντί να φάνε τις φακές που υπήρχαν ήδη, επειδή ήταν πολύ χαρούμενη, επειδή της μετέδωσα τη χαρά μου μέσα από αυτό εδώ το post. Όσο σκέφτομαι πόσο όμορφα πέρασαν αυτά τα παιδιά χθες τρώγοντας πατάτες τηγανητές αντί για φακές, because of me, τόσο χαμογελώ :) (Ελίνα, pls confirm)
      Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
    2. Κάνω confirm. Όλη μέρα αέριζα σήμερα να φύγει η τηγανίλα :-)

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Νατάσα :) Το πιο εύκολο πράγμα θέλεις :) Καλή παρέα, καλή διάθεση, λίγα φαγητά/ροφήματα και έφυγες ;)

      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο :)

      Διαγραφή
  15. Ζήλεψα το πικνικ σας! Τι όμορφα που τα είχατε ετοιμάσει όλα. Φαντάζομαι πόσο ξετρελάθηκαν τα μικρά σας. Πάντα τέτοια σας εύχομαι Ασπασάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξετρελάθηκαν λέει; Μόνο για τα παιδιά, αξίζει να διοργανώνεις πικνικ κάθε Κυριακή :)
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  16. ααα δεν παιζω, ζηλευω!!!Πρεπει να κανονισουμε κατι αντιστοιχο οι Θεσσαλονικιες bloggers!!!
    Περα απο την πλακα παντως, ειναι τελεια ιδεα Ασπασια μου...Κι οπως παντα, ολα απιθανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία, οργανωθείτε και just do it! Αξίζει και με το παραπάνω. Ειδικά εκεί πάνω στα βόρεια που έχετε τόσο υπέροχη φύση :)
      Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
  17. Ωραία ιδέα! Εξαιρετική διοργάνωση και τι να πω για την ανάρτηση;;;; Απολαυστικότατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'ναι καλά η Κάλη που μας ξεσήκωσε αυτή τη φορά. Εδώ και πάρα πολύ καιρό λέγαμε να κάνουμε κάτι όλες μαζί με άντρες και παιδιά, αλλά όλο λέγαμε και όλο δεν κάναμε :)
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση Μαρία μου. Προσπάθησα όσο μπορούσα να μεταφέρω το κλίμα της ημέρας για να έχω να τη διαβάζω και εγώ μετά από χρόνια και να θυμάμαι. Ήταν μία μοναδική εμπειρία <3

      Διαγραφή
  18. Θα πω και εγώ ότι ζήλεψα με την καλή την έννοια. Σας εύχομαι να περνάτε πάντα έτσι όμορφα. Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Φιλιά Ασπασάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μηπως να ερθεις και να μας οργανωσεις για να κανουμε κι ενα πικ νικ εδω στα βορεια;;; Πόσο σας ζηλευω... Οχι.. Ποσο σας χαίρομαι και σας καμαρωνω... !!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!! ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! Και του χρόνου να ειστε γεροι να το ξανακανετε!!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!! <3
      Εσείς πρέπει να το κανονίσετε στον Άγιο Νικόλαο στη Νάουσα. Έτσι δεν το λένε εκείνο το πανέμορφο μέρος έξω από τη Νάουσα; Είναι μαγικό αυτό το μέρος. Θυμάμαι είχα μαγευτεί όταν είχα πάει. Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  20. Μπράβο κορίτσια πάντα τέτοια! Πολύ ωραίο το μέρος που πήγατε και φυσικά βάλατε την πινελια σας! Αντε και του χρονου στο επόμενο egg hunt!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τί τέλεια όλα!! Με τέτοιες βέβαια διοργνώτριες δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία!! Πάντα τέτοια κορίτσια!! Πολλά φιλιά Ασπασία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντάξει, αφού έβαλες το χεράκι σου στην οργάνωση του πικ νικ δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι όλα τόσο υπέροχα, μαγικά!!! Μπράβο σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι πικ νικ ήταν αυτό που οργανώσατε βρε τρελοbloggers! Θα είναι ψέματα να πω πως δεν ζήλεψα! Κι όχι τίποτε άλλο...έψαξα για εισιτήρια οικονομικά και δεν βρήκα!! Χαχα! Αλλιώς δεν θα έλειπα!!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απόλαυσα τόσο την ανάρτησή σου Ασπασάκι, μας μετέφερε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της μέρας εκείνης με απόλυτη επιτυχία!!! Παρόλο που είχα μάθει πόσο μαγικά περάσατε, μέσα από τις φωτογραφίες εδώ, φαίνεται καθαρά το όμορφο κλίμα!!!
    Το πόσο έχω λυπηθεί που τελευταία στιγμή ανετράπησαν τα σχέδιά μας λόγω του γύψου της κοράκλας μου, δεν λέγεται!!!
    Περίμενα μέρες τη μέρα εκείνη - που ήξερα πως θα είναι φανταστική - και τελικά έκανα λάθος...ήταν υπερτέλεια:)))))
    Τα οργανώσατε όλα καταπληκτικά αγαπημένες μου αλλά το πιο σημαντικό είναι οι υπέροχες αναμνήσεις που γεμίσατε και η φιλία που θεωρώ πως πλέον έγινε πιο ουσιαστική:)
    Ραντεβού την επόμενη φορά χωρίς απρόοπτα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts