31.1.16

Delicious healthy: Έφτιαξα muffins με αχλάδια + εξοικονόμησα 8,40 €



Πριν σας πω για τα muffins μου...να σας πω...πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός site στο οποίο μπορείτε να βρείτε άρθρα για καλύτερη ζωή, συνταγές διαφόρων ειδών, διαγωνισμούς με δώρα & νέα για εκδηλώσεις, εκπτωτικά κουπόνια (από 0,20 € έως 1,50 € ανά προϊόν) που μπορείτε απευθείας να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε στο supermarket επωφελούμενοι της άμεσης αναγραφόμενης χρηματικής έκπτωσης, δυνατότητα online αγορών αλλά και φιλανθρωπική δράση στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς ενεργά; Ένα site στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε, να συλλέγετε και να εξαργυρώνετε πόντους, να απολαμβάνετε δώρα και προσφορές, να εξοικονομείτε χρήματα αλλά και να βοηθάτε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη; Εάν έστω κάτι από τα παραπάνω σας φαίνεται ενδιαφέρον, θα σας πω και άλλα!

To καινούριο site της Nestlé, το nestlenoiazomai.gr, συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Προσωπικά με κέρδισε για τα εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρει και τη φιλανθρωπική δράση στην οποία και ο κόσμος συμμετείχε. Όσον αφορά στα κουπόνια, η διαδικασία απόκτησής τους είναι πανεύκολη και θα σας πω τη δική μου εμπειρία, κάνοντας πρώτα μία μικρή παρένθεση.

Τη Nestlé την ξέρουμε από μικρά παιδιά. Έχουμε μεγαλώσει με αυτήν. Το όνομα της εταιρίας συνδέεται διαχρονικά με ετικέτες προϊόντων που αρχικά οι μαμάδες μας (μην πω οι προγιαγιάδες μας, αφού η εταιρία μετράει 100+ χρόνια ζωής στην Ελλάδα) και στη συνέχεια εμείς, βάλαμε στην κουζίνα μας και στη συνέχεια στην καρδιά μας.

Το κολάζ φτιάχτηκε με παλιές διαφημίσεις της Nestlé που βρήκα στο internet και ξεχώρισα

Θα σας πω λίγα ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία που βρήκα. Τα προϊόντα Nestlé πρωτοκυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα, με απευθείας εισαγωγή από την Ελβετία. Η Εταιρία έφερε τότε την επωνυμία "Εταιρεία Nestlé & Anglo – Swiss Condensed Milk Co., Cham & Vevey (Ελβετία)" και το "γαλακτούχον άλευρον Nestlé" διαφημίζεται στην εφημερίδα Ακρόπολις και περιγράφεται ως "πλήρης τροφή δια τα μικράς ηλικίας παιδία" στο φύλλο της 2ας Φεβρουαρίου 1899. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η αποθήκη της Nestlé παραχωρήθηκε στο Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, που τη χρησιμοποίησε για τη φύλαξη σταφίδας και σύκων. Αυτά τα λίγα για την ιστορία (αν θέλετε περισσότερα, διαβάστε εδώ).

Πάω και στο προκείμενο. Στο nestlenoiazomai.gr θα βρείτε 121 ετικέτες προϊόντων της εταιρίας. Από καφέδες, είδη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, βρεφική διατροφή και δημητριακά μέχρι στιγμιαία ροφήματα, σοκολάτες, εμφιαλωμένα νερά, παγωτά και τροφές για κατοικίδια. Προϊόντα που είμαι σίγουρη ότι όλοι τα γνωρίζετε και λίγο-πολύ όλοι έχετε προμηθευτεί κατά καιρούς αρκετά από αυτά. Μην πω ότι βρίσκονται ήδη στην τροφοθήκη σας! Με έναν απλό υπολογισμό που έκανα, στη δική μας τροφοθήκη βρίσκονται σε σταθερή βάση τουλάχιστον 11 από αυτά, με αρκετά από τα υπόλοιπα να έχουν "παρελάσει" κατά καιρούς. Οπότε άδραξα την ευκαιρία και εκτύπωσα τα κουπονάκια μου συνολικής αξίας 8,40 € για αυτά τα προϊόντα που έτσι κι αλλιώς αγοράζουμε. Θα σας πω πώς το έκανα ώστε να δείτε πόσο απλά μπορείτε να το κάνετε και εσείς και να επωφεληθείτε οικονομικά (Σημ: Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 29/02/2016 θα υπάρχουν διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας 38,65 €).

Βήμα #1: Έκανα εγγραφή στο site και αυτόματα απέκτησα 150 πόντους.


Βήμα #2: Συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και απέκτησα άλλους 100 πόντους. Σύνολο 250.


Βήμα #3: Δήλωσα τις προτιμήσεις μου (γενικά, όχι ειδικά), και απέκτησα άλλους 50 πόντους.


...και κάπως έτσι απέκτησα τους πρώτους μου 300 πόντους χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω.


ΒΗΜΑ #5: Επέλεξα τα κουπόνια προσφοράς που με ενδιέφεραν και έφτιαξα και ένα κουπόνι επιβράβευσης.

Πληροφοριακά, υπάρχουν δύο κατηγορίες κουπονιών: 
Τα Κουπόνια Προσφοράς και τα Κουπόνια Επιβράβευσης.

[α] Κουπόνια Προσφοράς: Είναι εκπτωτικά κουπόνια σε προϊόντα της εταιρίας τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε κατευθείαν και να εξαργυρώσετε σε όλα τα SM (εκτός από τα LIDL) αλλά και στο online supermarket www.welovesupermarket.gr (δείτε περισσότερα για τα κουπόνια προσφοράς εδώ).

[β] Κουπόνια Επιβράβευσης: Είναι κουπόνια που δημιουργείτε μόνοι σας, εξαργυρώνοντας πόντους που έχετε ήδη αποκτήσει. Πώς αποκτάτε πόντους; Κάνοντας εγγραφή στο site (όπως σας έδειξα παραπάνω), αυτόματα αποκτάτε 300 πόντους και στη συνέχεια κάθε φορά που θα "νοιάζεστε", δηλαδή κάθε φορά που θα επιλέγετε να λάβετε μέρος στις πράξεις αλληλεγγύης του nestlenoiazomai (δες περισσότερα για τις φιλανθρωπικές δράσεις εδώ), θα αυξάνετε τους πόντους σας. 

Οπότε, αρχικά επέλεξα τα Κουπόνια Προσφοράς που με ενδιέφεραν (προϊόντα που ήδη αγοράζω) και τα τοποθέτησα στο καλάθι μου (πατώντας ΠΡΟΣΘΗΚΗ), εξοικονομώντας 8,00 €.


Στη συνέχεια έφτιαξα και το Κουπόνι Επιβράβευσης, εξαργυρώνοντας τους 300 πόντους που απέκτησα κατά την εγγραφή μου, εξοικονομώντας 0,40 € για ένα ακόμη προϊόν που αγοράζω έτσι κι αλλιώς.


Και κάπως έτσι συνέλεξα κουπόνια συνολικής εκπτωτικής αξίας 8,40 €.

ΒΗΜΑ #7: Τα εκτύπωσα.

ΒΗΜΑ #8: Πήγα supermarket και ψώνισα τα προϊόντα των κουπονιών + κάτι άλλα πράγματα που χρειαζόμουν μεταξύ των οποίων αχλάδια και φουντούκια και

ΒΗΜΑ #9: Γύρισα σπίτι και έφτιαξα muffins με κομμάτια πραλίνας και αχλάδια #DeliciousLove (τη συνταγή τη βρήκα εδώ) για το απογευματινό playdate της επομένης που είχα κανονίσει με μαμά φίλης της Δάειρας (και τη φίλη εννοείται). Απλά καφές, χυμοί και γλυκό. Ω ναι, συχνά-πυκνά διοργανώνω και τελείως απλά playdates. Όχι μόνο τέτοια και τέτοια.


Σας παροτρύνω να το επισκεφτείτε και να το εξερευνήσετε. Αφενός μεν δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αφετέρου δε, θα κερδίσετε κάποια χρήματα, θα βοηθήσετε, θα μάθετε νέα πράγματα και θα ξεχωρίσετε κάποιες λαχταριστές και εύκολες συνταγές. Έτσι απλά.

[Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει γίνει σε συνεργασία με την εταιρία Nestlé, αρκετά προϊόντα της οποίας υπάρχουν στην κουζίνα μου σε σταθερή βάση].


10 σχόλια :

  1. Το εχω παρει ειδηση εδω και λίγες μέρες και δεν εχω καταφέρει να μπω. Αλλά θα το κάνω σύντομα και θα δοκιμάσω και τη συνταγή βέβαια. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω ανακαλύψει και έχω ήδη τυπώσει κουπόνια τα οποία εκαργύρωσα στο ΣΜ την Παρασκευή και πραγματικά το απόλαυσα. Και εμείς στο σπιτικό μας επιλέγουμε πολλά προιόντα Nestle οπότε μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε. Αν προσθέσω και τη φιλανθρωπική δράση είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το nestlenoiazomai:)
    Όπως πάντα Ασπασάκι τα εξήγησες αναλυτικότατα και έλυσες κάθε απορία που ίσως κάποιος είχε.
    Πάω να τσεκάρω και τη συνταγή για τα μάφινς:)
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Παλιά χρησιμοποιούσα πολλές φορές κουπόνια, μετά την Μελίτα απλά ξεχνούσα να τα πάρω από το σπίτι ή έμεναν στο πορτοφόλι μου. Τώρα όμως με την Nestle λέω να το αρχίσω πάλι! Thanks dear! Callie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το ήξερα αυτό το site!! Πολλά ευχαριστώ που μου το έμαθες. Nestle προϊόντα ψωνίζουμε πολλά, οπότε τα κουπόνια θα μου είναι πολύ χρήσιμα. Καλημέρα Ασπασάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασπασία ευχαριστούμε για την χρήσιμη ενημέρωση! Τρέχω να μπω στο site!!! Τα κεκάκια φαίνονται νοστιμότατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε Ασπασάκι. Καλημέρα!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωωω κι εγώ έχω κάνει εγγραφή! Έχω εκτυπώσει κι είμαι έτοιμη για ψώνια :-)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οκ γράφτηκα!
    Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας και πολύ καλά έκανες και μας τις γνωστοποίησες!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια τα κεκάκια, τέλειες και οι εκπτώσεις!! Και εγώ εκτυπώνω συνεχώς κουπόνια, εθισμός!! Πολλά φιλιά καλό ΣΚ Ασπασία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτη φορά το ακούω και θα μπω να του ρίξω μια ματιά. Αν και προσπαθώ να κάνω φιλότιμες προσπάθειες εξοικονόμησης με κουπόνια (κατά καιρούς), πάντα ξεχνάω να τα πάρω μαζί μου (ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, τι να το κανεις)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts