3.12.15

Lovable books: Κερδίστε το βιβλίο PARTY! {GIVEAWAY}



Καιρός να σας αποκαλύψω τη 2η Xmas έκπληξη! Την Αθηνά Πάνου (aka sugarbuzz.gr), όλοι την ξέρετε! Ένας τυχερός αναγνώστης του My Lovable Baby θα κερδίσει, μετά από κλήρωση, το τελευταίο της βιβλίο, το PARTY, προσφορά των εκδόσεων Ψυχογιός. Ένα δώρο το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε ενόψει γιορτών για να δημιουργήσετε τον μπουφέ του Xmas party σας αλλά και τον μπουφέ οποιουδήποτε πάρτι σας. Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε κληρώσει πάλι το ίδιο βιβλίο και είπαμε μιας και έρχονται γιορτές να το κάνουμε ξανά. Το Party είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψετε υπερβολικά...χωρίς υπερβολή! Συνιστά μία πάρα πολύ καλή ιδέα για να κάνετε δώρο σε κάποιον που αγαπάτε τώρα τις γιορτές, αλλά και πολύ καλή ιδέα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας! Αν δεν είστε εσείς ο τυχερός/ η τυχερή, μπορείτε να το βρείτε σε λογική τιμή σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και πολυκαταστήματα αλλά και στο online shop των ίδιων των εκδόσεων Ψυχογιός, ΕΔΩ.

Στο βιβλίο Party, η Αθηνά έχει συγκεντρώσει σε 89 χαρούμενες σελίδες με υπέροχα χρώματα και πάρα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό σχεδιασμό, 30 πρωτότυπες, εύκολες και γρήγορες συνταγές για αλμυρά και γλυκά και μία εντυπωσιακή τούρτα -bonus- για να στήσετε έναν πλήρη και 100% επιτυχημένο buffet για να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας! Το συγκεκριμένο βιβλίο με έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή που το ξεφύλλισα. Όμορφες  φωτογραφίες, προσεγμένο food styling, χαρούμενα χρώματα. Σου φτιάχνει τη διάθεση. Η περιγραφή των συνταγών είναι πολύ απλή και ευχάριστη στην ανάγνωση. Πάρε μια μικρή ιδέα...



Από τη στιγμή που θα πάρεις το βιβλίο στα χέρια σου, θα θελήσεις να τις δοκιμάσεις όλες! Και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω (για τους νέους αναγνώστες που τυγχάνει να μην το ξέρουν) ότι το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ο απόλυτος οδηγός και βοηθός μου στο 1ο party γενεθλίων της Μελίβοιας το οποίο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ο μπουφές ήταν ένας πολύ βασικός παράγοντας. Το party μας, μπορείτε να τα δείτε στη σχετική ανάρτηση: Το πάρτι μας...στη λίμνη (rubber duck 1st birthday party)

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ

[2] Κάνετε likes στις σελίδες του My Lovable Baby, των εκδόσεων Ψυχογιός και της Sugarbuzz στο FB, πατώντας τα κουμπάκια που ακολουθούν:






ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Ο τυχερός θα προκύψει με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα. Μία συμμετοχή νοείται έγκυρη, εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία της φόρμας και έχουν γίνει τα σχετικά likes στις 3 σελίδες.

- Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και ο ίδιος θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail που θα του αποσταλεί. Ο τυχερός οφείλει να απαντήσει εντός 5 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.

- Ο τυχερός που διαμένει εκτός Αττικής, θα παραλάβει το βιβλίο της (του) με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.

- Ο τυχερός που διαμένει εντός Αττικής, θα παραλάβει ο ίδιος το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα [εκτός και αν διαμένει πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση ο τυχερός θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του].

Καλή επιτυχία!

Updated on 10/12/2015: 
Σύνολο συμμετοχών: 356
Έγκυρες συμμετοχές: 333
Τυχερή συμμετοχή: No 330 (Ειρήνη Καλαμαρά)


Συγχαρητήρια Ειρήνη!!! Θα ειδοποιηθείς προσωπικά με e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου. 

My Lovable Friends, θα ακολουθήσει και άλλη Xmas έκπληξη! Stay tuned...




1η φωτογραφία by Athina Panou
2η φωτογραφία by Psichogios Publications


19 σχόλια :

  1. το εχω και το λατρευω!!!! <3 Αλλα αν το κερδισω θα το κανω δωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο δώρο!!! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε μήπως αυτήν την φορά είμαι πιο τυχερή....
    Καλημέρα Ασπασία! Ευχαριστούμε για τα όμορφα δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδανικό δωράκι για τα Χριστούγεννα1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαμαρτύρομαι!! Εμείς στην αλλοδαπή να μην κάνουμε ενα πάρτι δηλαδή; 😋 Ωραίο φαίνεται το βιβλίο, θα το ψάξω σίγουρα! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε και τις δυό σας!!!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπεροχο δωρο..κριμα που δεν εχω φβ για να το διεκδικησω..καλη επιτυχια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο δώρο! Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπεροχο δωρο !!!ευχαριστουμε πολυ!!! καλες γιορτες ☺️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο. Τι κρίμα που 99,9% εγώ δεν κερδίζω ποτέ σε διαγωνισμούς.. χάχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφο δώρο. Και πολύ χρηστικό!
    Καλημέρα Ασπασάκι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω τα δύο πρώτα!!! Εγγύηση!
    Το πόσο θα ήθελα και το τρίτο δεν λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευχαριστουμε πολυ καλεςγιορτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελειο δωρο το θελω τοσοοοο πολυυυυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts