16.12.15

Lovable books: Φουρνίζω με τη μαμά {GIVEAWAY}


Νομίζω ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω την 3η Xmas έκπληξη για την οποία μπορούσατε εδώ και 6 μέρες να κάνετε το lucky guess σας εξασφαλίζοντας 10πλή συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει.

Το δώρο του 3ου Xmas Giveaway μας, είναι ένα καινούριο βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, το 'Φουρνίζω με τη Μαμά'. Το βιβλίο 'Φουρνίζω µε τη Μαµά' είναι ιδανικό για να µάθουν τα παιδιά να ψήνουν στον φούρνο. Περιλαµβάνει μέσα σε 80 σελίδες, πολλές εύκολες κλασικές συνταγές που µπορούν να φτιάξουν παρέα µε τη µαµά – από µπισκότα και κέικ µέχρι ψωµί και διάφορες ζύµες. Θα µάθουν να ανακατεύουν, να κοσκινίζουν, να ζυµώνουν και θα αναπτύξουν την ικανότητα χειρισµού σκευών και εργαλείων. Θα µάθουν, επίσης, τη θεωρία πίσω από το ψήσιµο – τι συµβαίνει στον φούρνο, γιατί φουσκώνει η ζύµη, πώς γίνεται τραγανή και πολλά άλλα…Αν δεν είστε εσείς ο τυχερός/ η τυχερή, μπορείτε να το βρείτε σε λογική τιμή σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και πολυκαταστήματα αλλά και στο online shop των ίδιων των εκδόσεων Ψυχογιός, ΕΔΩ. Το ιδανικό δώρο για εσάς ή για να χαρίσετε τώρα στις γιορτές σε παιδάκια άνω των 6 ετών ή σε μαμάδες με παιδάκια που τους αρέσει να...φουρνίζουν με τη μαμά :)

ΠΟΙΟΙ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΣΩΣΤΑ

Σωστά μαντέψατε μόνο 6 άτομα (από σύνολο 109 ατόμων που κάνατε το "lucky guess" σας στα σχετικά teaser που αναρτήθηκαν στο FB στη σελίδα του My Lovable Baby, στην ομάδα Μαμαδο...blogs και στην ομάδα Giveaways by Μom Bloggers).
  • Σωστά μαντέψατε όσοι απαντήσατε βιβλίο, βιβλίο μαγειρικής, βιβλίο ζαχαροπλαστικής, παιδικό βιβλίο (αφού είναι ένα βιβλίο και για μεγάλα παιδιά εκτός από μαμάδες).
  • Σωστά ΔΕΝ μαντέψατε όσοι απαντήσατε παραμύθι.
  • Σωστά ΔΕΝ μαντέψατε ούτε όσοι απαντήσατε πολύ γενικά όπως δώρο για τη μαμά, δώρο για τα παιδάκια κλπ. ή όσοι απαντήσατε οποιοδήποτε άλλο δώρο.
Στο σημείο αυτό να πω ότι χαμογέλασα με πολλά lucky guesses και ειδικά με το "Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα παιδάκια μας με επίσκεψη του Άι Βασίλη". Πολύ θα χαιρόμουν αν θα μπορούσα να σας κάνω τέτοιο δώρο :)

Δεδομένων των παραπάνω, 10πλή συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει, εξασφαλίζετε (εάν και μόνο εάν καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω) τα παρακάτω FB προφίλ (τα αντιγράφω όπως εμφανίζονται στο FB, μαζί με το lucky guess σας):

✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  
Artemia-alekos Drosou
ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ 
Nikos Karlos
Παιχνίδια και βιβλία!!!!
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ 
 Afroditi Nakouti 
Παιδικά βιβλία θα πω εγώ! Το βρήκα?
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  
Gianna Loukadaki
Παιχνίδια και βιβλία
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  
αλεξανδρα παντελης φωτεινου 
βιβλια
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  
Maria Ifadopoulou 
Πιστεύω ότι θα είναι κάτι Χριστουγεννιάτικο, μάλλον παιδικό βιβλίο
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  

Μόλις λήξει ο διαγωνισμός, θα φροντίσω το όνομά σας να μπει x10 φορές στην κληρωτίδα, εάν και εφόσον αν η συμμετοχή σας είναι έγκυρη όπως ορίζεται στους όρους συμμετοχής που ακολουθούν.

Όλοι οι υπόλοιποι, καταχωρείτε τα στοιχεία σας κανονικά και συμμετέχετε στην κλήρωση με μονή συμμετοχή. Ωστόσο, μην αποθαρρύνεστε με τη μονή συμμετοχή σας. Άλλωστε η τύχη μπορεί να έρθει σε οποιονδήποτε :)



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα ΚΑΙ

[2] Κάνετε likes στις σελίδες του My Lovable Baby και των εκδόσεων Ψυχογιός στο FB, πατώντας τα κουμπάκια που ακολουθούν:



ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

- Ο τυχερός θα προκύψει με κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών που έχουν δηλωθεί στην online φόρμα. Μία συμμετοχή νοείται έγκυρη, εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία της φόρμας και έχουν γίνει τα σχετικά likes στις 2 σελίδες.

- Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου μέσα σε αυτή εδώ την ανάρτηση και ο ίδιος θα ειδοποιηθεί προσωπικά μέσω e-mail που θα του αποσταλεί. Ο τυχερός οφείλει να απαντήσει εντός 10 ημερών στο e-mail, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι κάτοικοι Ελλάδας.

- Ο τυχερός που διαμένει ΕΚΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβει το βιβλίο της (του) με courier με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.

- Ο τυχερός που διαμένει ΕΝΤΟΣ Αττικής, θα παραλάβει ο ίδιος το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα [εκτός και αν διαμένει πολύ μακριά, οπότε τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου θα τον εξετάσουμε ανά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Σε κάθε περίπτωση ο τυχερός θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του].

Καλή επιτυχία!




Updated on 23/12/2015:

Συνολικές συμμετοχές: 182
Έγκυρες συμμετοχές: 171

10πλή συμμετοχή εξασφάλισαν 3 συμμετοχές. Πρόκειται για 3 από τους 6 που είχαν μαντέψει σωστά στο σχετικό teaser στο Facebook σχετικά με το ποιο θα ήταν το δώρο το διαγωνισμού. Οι υπόλοιποι 3 από τους 6 που μάντεψαν σωστά, δε συμπλήρωσαν τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, ως εκ τούτου δε συμμετείχαν καν στην κλήρωση όπως προβλεπόταν από τους όρους συμμετοχής.

Οι 3 που εξασφάλισαν 10πλη συμμετοχή στην κλήρωση είναι οι: Artemia-alekos Drosou, Afroditi Nakouti, Maria Ifadopoulou, οπότε και το όνομά τους μπήκε x10 φορές στην κλήρωση (υπήρχε ήδη 1 φορά και προστέθηκε άλλες 9 για την καθεμία).

Επομένως οι έγκυρες συμμετοχές έγιναν 198 (171 + 9 + 9 + 9).

Κατόπιν κλήρωσης μέσω του random.org αναδείχθηκε τυχερή συμμετοχή αυτή με τον αριθμό...


...που είναι η...


Συγχαρητήρια Μαρία! Θα ειδοποιηθείς μέσω e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου!
Καλές γιορτές σε όλους!!!

11 σχόλια :

  1. άντε να δούμε μήπως είμαι αυτή την φορά τυχερή!!
    Σούπερ το δωράκι Ασπασία!!!!Ό,τι πρέπει για μανούλες και κορούλες προσκολλημένες στην μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλώ κάντε κάτι και για μας που δεν έχουμε fb..
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας το υπόσχομαι ότι θα κάνω κάποια στιγμή :) Σας ευχαριστώ για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  3. μονο τα παιχνιδια βρηκα ,καλη τυχη σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ασπασία μου!! Μας κακομαθαίνεις με τους διαγωνισμούς σου και τα όμορφα δώρα σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε
    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Super!!!!
    Υπέροχο δώρο!!! \
    Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ χάρηκα που ήμουν ένα από τα lucky guess! Καλά φουρνίσματα σε όποιον το κερδίσει και καλές γιορτές, Ασπασάκι!
    Maria Ifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts