10.12.15

Downtown: SAVE THE DATE...για αυτή την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου!


Καλημέρα καλημέρα! Αυτή την Κυριακή, τι έχετε στο πρόγραμμα να κάνετε; Σε όλους εσάς που μένετε στην Αθήνα ή στα πέριξ αυτής, σας έχω τέλεια πρόταση!

✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  
"Βατραπουνζέλ βαφτίστηκε κι αν είστε μαγεμένοι,
κατάπτωση αν νιώθετε ή ίσως καημένοι,
κούραση, εξάντληση, άγχος ή ανία
τα μάγια θα σας λύσει, χωρίς αμφιβολία..."
...και θα σας χαρίσει, πολλή Xmas μαγεία!!!
✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼ ✼  

Παιδική θεατρική παράσταση και πολλές Xmas δραστηριότητες after! ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ! :)
Και εξηγώ ευθύς αμέσως. Θυμάστε πέρυσι που είχαμε πάει στην (πολύ ιδιαίτερη) παράσταση Βατραπουνζέλ και στείλαμε και άλλους 8 από εσάς δωρεάν (4 διπλές προσκλήσεις) και άλλους 20 με μειωμένα εισιτήρια με το τότε giveaway μας; Ε λοιπόν, φέτος θα ξαναπάμε! Για 2 λόγους:

#1 Γιατί μας άρεσε πολύ! 

Μας ενθουσίασε για την ακρίβεια. Μας άρεσε γιατί συνδύαζε θέατρο και χορό. Είχε πολύ όμορφη μουσική σύνθεση και χορογραφημένη σκηνοθεσία. Κάθε κίνηση ήταν χορευτική. Είχε μία πλαστικότητα, πώς να το πω...Είχε πρωτότυπους φωτισμούς και τα δε σκηνικά ήταν πολύ λιτά ωστόσο ήταν τόσο έξυπνα...Γενικά τη σκηνοθεσία και τη σκηνογραφία τα βρήκα πάρα πολύ έξυπνα. Το δε casting αποτελούνταν από μόνο δύο ηθοποιούς να εναλλάσσουν διαφορετικούς ρόλους και να ενσαρκώνουν τους διάφορους ήρωες από τα δύο γνωστά παραμύθια των αδερφών Γκριμ: Το 'Ο Βάτραχος που έγινε πρίγκιπας' και τη 'Ραπουνζέλ'. Οι ερμηνείες των δύο ηθοποιών, πολύ καλές! Τα κουστούμια απλά, ωστόσο ευρηματικά. Φαντάζομαι ότι και φέτος θα είναι αντίστοιχα όμορφα όλα, απλά διαφορετικά. Παρόλο που το είδαμε πέρυσι, φέτος θα δούμε ένα διαφορετικό έργο με τελείως διαφορετική σκηνοθεσία και τελείως διαφορετικά σκηνικά. Θεωρώ ότι η παράσταση σέβεται την νοημοσύνη και την ευαισθησία των παιδιών ενώ ταυτόχρονα έχει μία αισθητική και ένα χιούμορ που κρατάει αμείωτο και το ενδιαφέρον του ενήλικα που την παρακολουθεί. Σας είχα γράψει και τότε τις εντυπώσεις μας.

Ο δεύτερος λόγος που θα πάμε είναι...

#2 Γιατί μετά την παράσταση μας περιμένουν Xmas εκπλήξεις!

Η Αγγελική Φράγκου, η "ψυχή" πίσω από τη Βατραπουνζέλ και τη Θέατρο Ρετρό, μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω ενεργά φέτος, εμψυχώνοντας τα παιδάκια να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο έργο των ευχών, το οποίο θα μας περιμένει "γυμνό" μετά την παράσταση για να βάλει τα γιορτινά του μαζί μας! Η πρότασή της με χαροποίησε ιδιαίτερα! Οπότε θα είμαι και εγώ εκεί αυτή την Κυριακή, να εμψυχώσω τα παιδάκια σας παρέα με την Αγγελική και την ομάδα της αλλά και την Εύη από το Mama's'n'Papa's για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα και να στολίσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών, να ζωγραφίσουμε μετά την παράσταση...την ίδια την παράσταση, να κάνουμε facepainting, να αναβιώσουμε κάποια Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλη την Ελλάδα και να κάνουμε και στους γονείς μία έκπληξη συμμετέχοντας και αυτοί σε κάτι. Δε λέω περισσότερα. Σας δίνω κάποιες γενικές πληροφορίες:

Διάρκεια παράστασης:
45'
15:00-15:45: Παράσταση
15:45 και μετά: Xmas δραστηριότητες
Ηλικίες παιδιών:
6 έως 9 ετών (εμείς ωστόσο πήγαμε πέρυσι που η Δάειρα ήταν μόλις 3 ετών και μια χαρά την παρακολούθησε και την κατάλαβε και τα πέρασε όμορφα και θα ξαναπάμε φέτος που είναι 4άρων)                                                                
Ημέρες και ώρες:
Κάθε Κυριακή στις 15.00 στο 'ΠΟΛΗ' 
Διεύθυνση:
Θέατρο ΠΟΛΗ, Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό).
Κρατήσεις - Πληροφορίες:
21 1010 4750 & 6983 434 636
Άλλες παραστάσεις:
H παράσταση παρουσιάζεται στα Αγγλικά και στα Γερμανικά, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

AΓΓΛΙΚΑ: 29/11, 24/01, 21/02, 20/03, 17/04
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: 31/01, 28/02, 27/03, 24/04

Τιμές εισιτήριων:
8 € (Γενική είσοδος), 5 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με επίδειξη κάρτας, φοιτητές, ΑΜΕΑ)
Προπώληση εισιτηρίων:

...και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ.

Α...να μην ξεχάσω και κάτι πολύ σημαντικό! Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και γι'αυτό σας ζητάμε να φέρετε μαζί σας μωρομάντηλα, ρουχαλάκια ή/και παπουτσάκια (σε καλή κατάσταση) για βρέφη έως 3 ετών που δεν τα χρησιμοποιείτε πια, ώστε να προσφερθούν στα μωρά των κρατούμενων μητέρων στις φυλακές της Θήβας.

Σας περιμένουμε! Καλές Γιορτές!


4 σχόλια :

  1. Είχα ακούσει για το έργο αυτό αλλά όλο κάτι προέκυπτε!Μετά την πρόσκλησή σου, τις εντυπώσεις σου (και μόνο ό,τι θα το δεις και δεύτερη φορά λέει πολλά!!) και τα ωραία που θα συμβούν μετά, ανυπομονούμε για την Κυριακή!!( θα χαρώ πολύ να γνωρίσω εσένα και την (απίστευτα) σπιρτόζα μικρούλα σου!!Κατερίνα Πετροπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ασπασία!! Ευχαριστούμε για την όμορφη πρόταση!! Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε να σας δούμε και δούμε και το θεατρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασπασία εμείς το είδαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts