23.11.15

Smart ideas: Πρόσκληση στο Handmade Xmas Cards Swap 2015


Βαδίζουμε ολοταχώς προς τα τέλη Νοεμβρίου, οπότε νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινωθεί το 3ο κατά σειρά Handmade Xmas Cards Swap! Η ανταλλαγή χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων καρτών μεταξύ μας δηλαδή, που εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει θεσμός! Το περσινό και το προπέρσινο Cards Swap είχαν μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές. Ελπίζω και το φετινό να βρει την ίδια ανταπόκριση. Είστε έτοιμοι να νιώσουμε για λίγο παιδιά; Πάμε! :)

Κάνω μία σύνοψη για όλους τους νέους αναγνώστες που ενδεχομένως δε γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω, αφού είναι νέοι στην παρέα του My Lovable Baby :)

Σκέψου...δεν είναι μαγικό να μεταδίδεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στέλνοντας μία χειροποίητη κάρτα που θα σχεδιάσεις με τη φαντασία σου και θα φτιάξεις με τα χεράκια σου για να ευχηθείς σε κάποιον που ενδεχομένως να μην έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά; Δεν είναι ακόμη πιο μαγικό να λαμβάνεις στο γραμματοκιβώτιό σου μία χειροποίητη κάρτα από έναν άγνωστο αποστολέα; Μία κάρτα που έφτιαξε με όλη του την αγάπη και γέμισε με αληθινές Χριστουγεννιάτικες ευχές για εσένα; Ειδικά για ΕΣΕΝΑ και ας μη σε ξέρει!

Για αυτό λοιπόν ΚΑΙ φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, παίρνουμε χαρτιά, χαρτόνια, υφάσματα, κορδέλες, washi tapes, κορδόνια, σπάγκους, κουμπιά, ξύλα, μικροαντικείμενα, κόλλες, ψαλίδια, ...και ό,τι άλλο μας έρθει στο νου και δημιουργούμε την πιο ιδιαίτερη χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Και αν δεν είμαστε καλοί στη χειροτεχνία, δεν πειράζει. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγο μεράκι, μπόλικη δημιουργικότητα, αρκετές πινελιές φαντασίας και πολλή αγάπη. Από αυτή την αγάπη που συνοδεύει το πνεύμα των ημερών και πασπαλίζει με χρυσόσκονη τα πάντα γύρω μας :)

Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του παιχνιδιού!  Να μοιράσουμε ΑΓΑΠΗ, ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ και πολλή Χριστουγεννιάτικη ΜΑΓΕΙΑ ανταλλάσσοντας ευχές, ακόμη και αν δε γνωριζόμαστε!


Φέτος, για πρώτη φορά, έχω και συνδιοργανώτρια! Το τρελοτουριστάκι, η Αντωνία (aka Crazytourists Blogging) είναι μαμά blogger που τον τελευταίο ένα χρόνο ζει στην Αγγλία. Η γλυκιά Αντωνία προσφέρθηκε να με βοηθήσει και επειδή κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά!!! Οπότε φέτος κάποιοι θα λάβετε e-mail από εμένα και κάποιοι από την Αντωνία. Αναφέρομαι στο e-mail με το οποίο θα πληροφορηθείτε τον παραλήπτη που σας κληρώθηκε να στείλετε την κάρτα σας :)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι κανόνες συμμετοχής είναι οι ίδιοι με πέρυσι. Απλά φέτος είμαι λίγο πιο αναλυτική/σαφής ώστε να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα που είχα να αντιμετωπίσω πέρυσι και δυσκόλεψαν τη διαδικασία. Πάμε;

[1] Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής. ΠΡΟΣΟΧΗ! Συμπληρώστε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία σας. Λάθος e-mail συνιστά άκυρη συμμετοχή, καθώς δε θα υπάρχει τρόπος να σας ειδοποιήσω. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα παραμείνουν εμπιστευτικά και δε θα δημοσιευτούν. Το My Lovable Baby και το Crazytourists Blogging (ως διοργανωτές) θα τα γνωρίζουν, αλλά μεταξύ των συμμετεχόντων μόνο ο μυστικός αποστολέας θα γνωρίζει τη δ/νση του παραλήπτη που θα του κληρωθεί.

[2] Δεκτές θα είναι οι συμμετοχές μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 23:59 μ.μ. (τα μεσάνυχτα δηλαδή).

[3] Στις 30 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί κλήρωση για να καθοριστεί ποιος θα στείλει την κάρτα του σε ποιον.

[4] Τις επόμενες μέρες (1-4 Δεκεμβρίου) θα σταλούν ενημερωτικά e-mails σε όλους τους συμμετέχοντες. Μέσα από το ενημερωτικό e-mail που θα λάβει ο κάθε συμμετέχων, θα πληροφορηθεί το όνομα και τα στοιχεία του παραλήπτη που του κληρώθηκε και στον οποίο θα πρέπει να στείλει τη χειροποίητη κάρτα του. Kάποιοι θα ενημερωθείτε από εμένα και κάποιοι άλλοι από την Αντωνία (aka Crazytourists Blogging). Θα προηγηθεί δοκιμαστικό e-mail ώστε να ελεγχθούν όλες οι e-mail δ/νσεις ως προς την εγκυρότητά τους. ΛΑΘΟΣ E-MAIL ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και οι συγκεκριμένες συμμετοχές θα αποκλειστούν από τη διαδικασία.

[5] Στέλνετε την κάρτα σας στον παραλήπτη που σας κληρώθηκε (the sooner the better) με όποιο τρόπο επιλέξετε εσείς (ΕΛΤΑ, Courier, ταχυδρομικό περιστέρι...) και αναμένετε στο γραμματοκιβώτιο την κάρτα από τον μυστικό αποστολέα σας.

[6] Αν θέλετε να φωτογραφίσετε την καρτούλα σας -πριν τη ταχυδρομήσετε- και να την post-άρετε σε FB ή Instagram, βάζετε και το hashtag: #HandmadeXmasCardsSwap2015

[7] Μπορείτε να συμμετάσχετε μικροί και μεγάλοι, bloggers και απλοί αναγνώστες που διαμένετε Ελλάδα, Κύπρο ή Αγγλία.

[8] Μόνον οι 100 πρώτες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές. Αν θέλετε λοιπόν να συμμετάσχετε, δηλώστε συμμετοχή άμεσα.

Θερμή παράκληση μόνο, όσοι δηλώσετε συμμετοχή να φανείτε συνεπείς και να στείλετε την κάρτα σας γιατί κάποιος θα την περιμένει. Πέρυσι δυστυχώς 6 άτομα που συμμετείχαν δεν έλαβαν ποτέ από τους δικούς τους μυστικούς αποστολείς την κάρτα που περίμεναν. 

Καλές καρτοδημιουργίες! Φιλάκια!

[Νέα ενημέρωση, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015: ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής, έληξε χθες, Κυριακή 29 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Εάν επιθυμούσατε να δηλώσετε συμμετοχή και δεν προλάβατε, του χρόνου! Να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε!]

Πηγή φωτογραφίας



Και κάπως έτσι συμμετέχουμε και εμείς στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του stars and icicles, αφού...


32 σχόλια :

  1. Δήλωσα συμμετοχή περιχαρής για 2η συνεχόμενη χρονιά φέτος και η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως και πως αυτήν την ανάρτηση-πρό(σ)κληση! (Πιστεύω να καταγράφηκε η συμμετοχή μου, γιατί μπαίνω από κινητό). Καλή έμπνευση και δημιουργικότητα σε όσες πάρουν μέρος στην ανταλλαγή! Καλές και ειρηνικές γιορτές να έχουμε! Ειδικά φέτος το έχουμε περισσότερο ανάγκη όσο ποτέ! Φιλιά! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    (Μαρία ΥΦαντοπούλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική Ιδέα!!!
    Ανυπομονώ να μάθω τον παραλήπτη και να ξεκινήσω την δημιουργία της κάρτας με τα παιδάκια μου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να δηλωσα συμμετοχη
    Φιλακια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη μου χρονιά...και είμαι κατενθουσιασμένη!! Ανυπομονώ να φτιάξω την καρτούλα μου και να λάβω και την δική μου!! Μπράβο Ασπασία και Αντωνία για την πρωτοβουλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακολουθώ την όμορφη ιδέα!
    Καλή δύναμη στην διοργάνωση, κορίτσια...
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Done!!! Καλή δύναμη στην διεξαγωγή! Και καλή εβδομάδα βεβαίως βεβαίως! Δύο χρόνια τώρα παίρνω πολύ χαρά με τις κάρτες που έχω λάβει! Ελπίζω και φέτος! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποσο χαιρομαι το περιμενα και το ξερεις !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρελαίνομαι για ανταλλαγές! Δήλωσα συμμετοχή και περιμένω με αγωνία να μάθω σε ποιον θα στείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ και εγώ!!!
    Καλημέρα, Καλή εβδομάδα
    και Καλή επιτυχία στο project και όλους τους συμμετέχοντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Ασπασία μου, δεύτερη φορά για μενα και μπορώ να σου πω ότι αναρωτιόμουν αν θα γίνει και φέτος! χιχιχι Χαίρομαι πολύ που παίρνω μέρος, φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι εγώ φέτος στην παρέα σας :) Ανυπομονώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν κρατιέμαι και φέτος!!! Έχω ήδη βρει τι θα φτιάξω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτική ιδέα! Συμμετέχω για πρώτη φορά φέτος με πολλή χαρά! Μπράβο! Μας δίνετε μεγάλη χαρά. Τέτοιες αφορμές ψάχνουμε για να ξανανιώσουμε.
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις δήλωσα και εγώ. Συμμετέχω για πρώτη φορά,και είμαι ενθουσιασμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τσουπ ήρθα και εγώ !!! Παρα πολύ όμορφη ιδέα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελπίζω να είμαι στους 100 Πολύ ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ετοιμη !http://starsandicicles.blogspot.gr/2015/11/handmade-xmas-cards-swap-2015.html!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κορίτσι όλο φοβερές ιδέες είσαι και μας ξεσηκώνεις. Αν και δεν είμαι καλή στη χειροτεχνία λέω να δοκιμάσω γιατί ενθουσιάστηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ Christmas spirit με έχει πιάσει φέτος, με συμμετοχή σε 3 Secret Santa (και αναμένεται και 4ο,...) και αυτή ! Τρελαίνομαι σας λέω! Αντε, καλές γιορτές να έχουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κορίτσια μου καλημέρα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά μου δίνετε με τον ενθουσιασμό σας :) Χαίρομαι πολύ που συμμετέχετε με τόση όρεξη και που μία ανταλλαγή καρτών σας γεμίζει με τόσο όμορφα συναισθήματα :) Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι όμορφη ιδέα!! Μπράβο σας!!!
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελεια ! Το περιμεναμε να σου πω. Ειναι ωραιο να λαμβανεις καρτες. Εχει σταματησει ο κοσμος να στελνει και ειναι τοσο κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελεια ! Το περιμεναμε να σου πω. Ειναι ωραιο να λαμβανεις καρτες. Εχει σταματησει ο κοσμος να στελνει και ειναι τοσο κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με έπιασες σε, ας πούμε, δημιουργική φάση και έστειλα κι εγώ συμμετοχή!!
    Καλές γιορτές να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήλωσα και εγώ συμμετοχή πριν δυο μέρες! Υπέροχο ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts