11.6.15

Summer surprise: Η μεγάλη καλοκαιρινή έκπληξη που σας υποσχέθηκα {GIVEAWAY}

 

Δε θέλω να σας κρατάω άλλο σε αγωνία :) Ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψω την καλοκαιρινή έκπληξη που σας υποσχέθηκα από την αρχή της εβδομάδας. Όσοι με ακολουθείτε στο FB και στο Instagram, θα είδατε το παραπάνω teaser που έφτιαξα για να εξιτάρω την περιέργειά σας :)

Μία τυχερή αναγνώστρια του blog (ή αναγνώστης) θα κερδίσει ένα πλήρες σετ με 6 αντηλιακά προϊόντα AVON για όλη την οικογένεια, αρχικής αξίας 79,60 €. Τα προϊόντα προσφέρει η σελίδα AVON for all για την οποία σας μίλησα πρώτη φορά στην προηγούμενη ανάρτησή μου (την οποία ανάρτηση υπερτιμήσατε με τις επισκέψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Εύχομαι να σας φάνηκε πραγματικά χρήσιμη εάν δεν έχετε επιλέξει ακόμη δώρο για τη δασκάλα σας).

Η φίλη Έλενα, κάτοχος της σελίδας AVON for all είναι μία μαμά που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τα επιχειρηματικά της βήματα ως αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρίας. Πριν από μέρες μου έστειλε ως δώρο μία αντηλιακή κρέμα προσώπου και μία σώματος τις οποίες και δοκίμασα κατά την τελευταία μας τριήμερη απόδραση και το πρώτο μας μπανάκι (όσοι με ακολουθείτε στο Instagram, θα είδατε ότι κάναμε την πρώτη μας βουτιά). Γενικά, είμαι "ανοικτή" σε δοκιμές και με μεγάλη μου χαρά δοκιμάζω νέα προϊόντα για να δω αν μου κάνουν. Επειδή μου άρεσαν, φέτος επέλεξα αυτές τις αντηλιακές κρέμες να εσωκλείσω στο βαλιτσάκι που χαρίσαμε στη δασκάλα μας, αλλά και στο νεσεσέρ της βοηθού της. Βρήκα τα προϊόντα ποιοτικά, πολύ οικονομικά (αυτή την περίοδο τρέχει μία καμπάνια και οι τιμές τους είναι πάρα πολύ καλές) και ταυτόχρονα ήθελα να στηρίξω την επιχειρηματική προσπάθεια μίας μαμάς :)

Όταν λοιπόν η Έλενα μου πρότεινε να προσφέρει ως δώρο στους αναγνώστες του My Lovable Baby μία πλήρη σειρά προϊόντων και μάλιστα μου πρότεινε να τα επιλέξω η ίδια, χάρηκα πολύ καθώς μέσα από αυτό το Giveaway θα δοθεί η δυνατότητα σε μία τυχερή (ή έναν τυχερό) να τα δοκιμάσει. Και -γιατί όχι;- να μας πει και τις εντυπώσεις της (του)!

ΤΑ ΔΩΡΑ

Μία τυχερή αναγνώστρια (ή ένας τυχερός αναγνώστης) θα κερδίσει την παρακάτω ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας και περιποίησης, αρχικής αξίας 79,60 €, που αποτελείται από τα παρακάτω 6 προϊόντα:

Για τη μαμά και τον μπαμπά
  • Αντηλιακό Μπαλμ με Δ.Π.30 (Avon Sun - High Protection)
  • Αντηλιακή και Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Δ.Π.50 (Avon Sun - High Protection)
  • Ενυδατική και Αντηλιακή Κρέμα με Δ.Π.30 (Avon Sun+ - Moisturizing Protection)
  • Ιριδίζουσα λοσιόν Σώματος για μετά την ηλιοθεραπεία (Avon Sun - Aftersun)
Για το παιδί
  • Αντηλιακή Κρέμα με Δ.Π.50 Swim & Protect (Avon Sun - Kids)
Για όλη την οικογένεια
  • Δροσερό Ζελέ για μετά τον Ήλιο με Αλόη (Avon Sun - Aftersun)

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 23:59.


    ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    BHMA 1: Κάνετε Like τη σελίδα του My Lovable Baby, πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί.


    BHMA 2: Κάνετε Like τη σελίδα του AVON for all, πατώντας το κουμπάκι 'LIKE' που ακολουθεί. Έτσι, εκτός από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα ενημερώνεστε για νέα και τρέχουσες προσφορές και θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Έλενα για ό,τι απορίες έχετε.


    BHMA 3: Κοινοποιείτε το παρακάτω banner του διαγωνισμού στο FB (είτε το αποθηκεύετε με δεξί mouse-click τοπικά στο PC σας και το κοινοποιείτε μετά στο FB, είτε το κοινοποιείτε απευθείας από ΕΔΩ).


    BHMA 4 (και τελευταίο): Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής στην κλήρωση και όταν τη συμπληρώσετε, πατάτε το κουμπάκι 'Submit' για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας.



    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    [1] Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
    [2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
    [3] Δε γίνονται δεκτές συμμετοχές από συγγενικά πρόσωπα 1ου και 2ου βαθμού του My Lovable Baby ή/και της AVON for all.
    [4] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 11/06/2015 έως και την Τρίτη 16/06/2015 τα μεσάνυχτα.
    [5] Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
    [6] Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του My Lovable Baby και τη σελίδα AVON for all στο FB, όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια. Εφόσον δεν απαντήσει εντός 10 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
    [7] Τα έξοδα αποστολής των δώρων βαρύνουν την AVON for all και όχι τον/την τυχερό/ή αναγνώστη/στρια.
    [8] Αν επιθυμείτε να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείτε φυσικά να το κάνετε, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχετε, μη διστάσετε να με ρωτήσετε αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.

    Τέλος να σας πω κάποιες πληροφορίες για την εταιρία, επειδή τα όμορφα πράγματα πρέπει να διαδίδονται. Η AVON είναι μία εταιρία κοινωνικά ευαισθητοποιημένη. Πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησε μία συνεργασία με τη δερματολογική κλινική του νοσοκομείου αφροδίσιων και δερματικών νόσων Ανδρέας Συγγρός όπου οι δερματολόγοι ήρθαν σε επαφή με το κοινό σε κεντρικά σημεία στην Αθήνα και παρείχαν δωρεάν δερματολογικό έλεγχο. Επίσης η εταιρία έχει ιδρύσει το Avon Foundation, ένα Παγκόσμιο Ίδρυμα για τη Γυναίκα. Από το 1955, το Avon Foundation προασπίζει την υγεία και την ποιότητα ζωής των γυναικών, μέσα από προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης και θεραπείας, των εκστρατειών Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και τη Βία μέσα στην Οικογένεια.

    Καλή επιτυχία! Αλήθεια, πώς σας φαίνεται το εξαπλό δωράκι μας;

    (Updated on 17/06/2015)
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

    Συνολικά είχαμε 635 (!!!) συμμετοχές εκ των οποίων οι 574 ήταν έγκυρες. Οι άκυρες συμμετοχές αφορούσαν σε διπλοεγγραφές και σε 6 συμμετοχές εκτός προθεσμίας.
    Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μόνο μεταξύ των 574 έγκυρων συμμετοχών που παρέμειναν στο worksheet της online φόρμας. Η τυχερή ήταν η συμμετοχή με τον αύξοντα αριθμό 232 και συγκεκριμένα η...


    Η τυχερή αναγνώστρια θα ενημερωθεί και μέσω e-mail, στο οποίο θα κληθεί να ανταποκριθεί εντός 10 ημερών με τα στοιχεία που θα της ζητηθούν, ειδάλλως η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα αναδειχθεί νέος τυχερός/ νέα τυχερή.

    Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

    Εάν είσαι νέος αναγνώστης και σου αρέσει το My Lovable Baby, πες το μας με ένα Like

    32 σχόλια :

    1. Καταπληκτικά τα δώρα!! Όπως σε όλους τους διαγωνισμούς σου. Είσαι φοβερή διοργανώτρια βρε Ασπασία. Σου βγάζω το καπέλο.
      Ευχαριστούμεεεεεεεε

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ευχαριστούμε Ασπασάκι για το όμορφο και πρακτικό δωράκι! φιλιά

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ...για ΤΑ όμορφΑ και πρακτικΑ δωράκιΑ! Να μην ξεχνιόμαστε :) Το δώρο είναι εξαπλό :)

        Χαχα (σε πειράζω Μαρία μου)

        Διαγραφή
    3. υπεροχο και για την 2 ετων μαριαλενα μου..ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. αχ βρε Άσπα με τους διαγωνισμούς σου!!!!!! Είσαι αστέρι. Σε ευχαριστούμε. Απίθανα δώρα!!
      Ελένη

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Είναι τέλειο δώρο!!!! Ευχάριστου με πολύ!!! Fb Νικητάκη Γεωργία!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. avon αγαπημένα. ευχαριστούμε πάρα πολύ για το τέλειο δώρο! Χριστίνα Γ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. τελειαααα fb name Kαλλίση Σμεούρα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ευχαριστουμε Fb Σοφία Μακρή

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Τελειοοοοοοοοοοοο δωρο!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. FB NAME Μάγδα Μακρή Φοβερό δώρο

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Σας ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο δωρο!!! Οτι πρέπει για το καλοκαίρι και όχι μονο!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Πολυ καλοκαιρινος αυτος ο διαγωνισμος!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Υπέροχα τα δωράκια!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Δεν θα συμμετέχω για καλημέρα μπήκα !
      Καλημέρα και καλο Σαβ/κο !!!

      (Πληρωσαμε ήδη 1200 ευρω για τα εισητηρια να κατεβουμε Ελλάδα , την πληρωνουμε ακριβά την βιταμίνη D τον λατρεμένο ελληνικό ηλιο , για να βάζουμε αντηλιακά ! Δεν φοράμε αντηλιακά , μαζευουμε βιταμινη D για τον χειμωνα :) )

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Ευχαριστούμε πολύ για το πλήρες πακέτο δώρου κι εσένα και την Έλενα! Καλό καλοκαίρι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

    Your most lovable posts

    Your most lovable posts