19.6.15

Downtown: Χαρίζουμε με αγάπη. Σφραγίζουμε με χρώμα. Έλα και εσύ!


Κάτι πάρα πολύ όμορφο θα συμβεί στην πόλη μας σε δύο μέρες! Την Κυριακή 21 Ιουνίου (μεθαύριο δηλ), 11:00-17:00, σας περιμένουμε στο χώρο Free Thinking Zone σε μία ολοήμερη συνάντηση προσφοράς αγάπης. Δέκα αγαπημένες φίλες bloggers στηρίζουμε την προσπάθεια της givethekids.gr και θα είμαστε εκεί για να χαρίσουμε, μαζί με εσάς, ΑΓΑΠΗ μέσα από την προσφορά βασικών ειδών SM σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Αν λοιπόν, αυτή την Κυριακή είστε στην Αθήνα, γεμίστε μία σακούλα με ένα γάλα, λίγα ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ένα αλεύρι, λίγη ζάχαρη, ένα κουτί μπισκότα, ένα μπουκάλι λάδι, ένα κουτί πάνες, βρεφικά ή παιδικά καλλυντικά ή μία δωροεπιταγή SM - ό,τι μπορείτε, ό,τι θέλετε και όσα θέλετε από τη λίστα γενναιοδωρίας που φαίνεται στην αφίσα - και ελάτε να μας την παραδώσετε χέρι με χέρι :)


Θα βρισκόμαστε στον πεζόδρομο Σκουφά 64 και Γριβαίων στο Κολωνάκι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (δείτε street view, χάρτη και τις οδηγίες πώς να έρθετε εισάγοντας το σημείο από όπου θα ξεκινήσετε).

Ελάτε μαζί με το παιδί σας! Θα έχει την ευκαιρία να στείλει και αυτό το δικό του μήνυμα αγάπης μέσα από τη δική του χρωματιστή ζωγραφιά.

Τα είδη που θα συλλεχθούν, θα γεμίσουν πακετάκια αγάπης τα οποία θα "σφραγιστούν" με τις ζωγραφιές των παιδιών σας και θα ταξιδέψουν σε κάθε άκρη της Ελλάδας, στις οικογένειες που στηρίζει το givethekids.

Ελάτε να προσφέρετε και εσείς. Είναι μία πράξη πολύ απλή, μα πολύ σημαντική! Είτε από το περίσσευμά σας, είτε από το υστέρημά σας, αυτό το 'κάτι' που θα φέρετε στη σακούλα σας, έχει πολύ μεγάλη αξία για κάποια οικογένεια και ανεκτίμητη αξία για εσάς! 
Γιατί η χαρά του να προσφέρεις από αυτά που σου περισσεύουν, είναι πολύ μεγάλη.
Γιατί η χαρά του να προσφέρεις από αυτά που δε σου περισσεύουν, είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τεράστια. Ανεκτίμητη.
Γιατί αισθάνεσαι ότι γίνεσαι ένα 'τσικ' καλύτερος άνθρωπος.
Γιατί αισθάνεσαι ότι μοιράζεις και εσύ λίγη χρυσόσκονη αγάπης σε παιδικά προσωπάκια και τα κάνεις αυτόματα να χαμογελούν.
Κάνοντας κάτι τόσο απλό...τόσο εύκολο...τόσο μικρό...μα ταυτόχρονα τόσο μεγάλο...

Χαρίζουμε με αγάπη και σφραγίζουμε με χρώμα λοιπόν, αυτή την Κυριακή!

Διαδώστε το. Πείτε το και στους φίλους σας! Ελάτε μαζί με τους φίλους σας.
Είμαστε 10. Μαζί με εσάς μπορούμε να γίνουμε πολλοί! Πάρα πολλοί!


Ευχαριστούμε θερμά την Αρετή Γεωργιλή από το Free Thinking Zone, που με μεγάλη χαρά και αγάπη άνοιξε το χώρο της για να μας φιλοξενήσει. Και μαζί με εμάς και όλους εσάς!

Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα από την xrated films χωρίς τη βοήθεια της οποίας δε θα ήταν εφικτό αυτό το βιντεάκι "κάλεσμα", το οποίο σκηνοθετήθηκε, γυρίστηκε και μονταρίστηκε μέσα σε ένα 24ωρο! Γιάννα, Γιάννη και Κων/νε, είστε υπέροχοι!

Χριστίνα Κοπανά, είσαι έμπνευση! Σε ευχαριστώ που μας έχεις δίπλα σου σε όλο αυτό!

Θα σας περιμένουμε :)
Το βιντεάκι μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB. Μπορείτε να το κοινοποιήσετε διαδίδοντας το μήνυμα παραπέρα. Ευχαριστώ!

5 σχόλια :

  1. Μπράβο στην ιδέα του Give the Kids και σε όλες όσες συμμετέχετε στη δράση αυτή.
    Έχω βαρεθεί ν'ακούω από μερικούς πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μπορούμε να βοηθάμε τρίτους γιατί δεν έχουμε εμείς και βλέπω γεμάτες τις καφετέριες!!! Μια τσάντα μόνο από αυτά που αναγράφονται στη λίστα μπορούμε να τα ψωνίσουμε απλά και μόνο κόβοντας μια-δυο μέρες το freddo cappucino μας:)
    Αν και δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ την Κυριακή, πήγαμε με τα παιδιά μου στο ΣΜ, ψωνίσαμε ήδη και θα τα στείλουμε μέσω της Σοφίας που μένουμε κοντά:)
    Πραγματικά η χαρα του να προσφέρεις είναι ανεκτίμητη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας δούμε εκεί λοιπόν!! Εκτός απροόπτου θα έρθω με την μικρή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη πρωτοβουλία, μπράβο σε όλες σας. Μακάρι να έμενα κοντά να μπορούσα να έρθω όμως μένουμε Πάτρα. Εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί και να βοηθήσει. Καλημέρα!!
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική πρωτοβουλία, κρίμα που είμαι μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts