2.8.14

Moms got style: Που θα ταξιδέψουν το παρεό και το ψάθινο clutch {GIVEAWAY}


Καλησπέρα καλησπέρα. Καλώς με και ας άργησα. Από το πρωί σήμερα ήθελα να κάνω την κλήρωση του giveaway και να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα, αλλά από αναβολή στην αναβολή έφτασε μεσάνυχτα. Αυτό το giveaway το καταευχαριστήθηκα γιατί, όπως σας είπα, τα δωράκια τα ψώνισα με
πολλή αγάπη εγώ η ίδια από μία τοπική μπουτίκ εδώ που παραθερίζω με καταπληκτικά καλοκαιρινά πραγματάκια, αφενός μεν για να ευχαριστήσω εσάς τους αναγνώστες μου που μου κάνετε παρέα αυτά τα 2,5 χρόνια που υπάρχει το μπλογκάκι μου, αλλά και για να καλωσορίσω τους νέους επισκέπτες :) Με όση αγάπη τα ψώνισα με άλλη τόση τα αμπαλάρισα και με άλλη τόση θα τα στείλω στη νικήτρια του giveway :) Για την οποία νικήτρια έχω και μία έκπληξη! Γιατί είπαμε...τρελαίνομαι για εκπλήξεις :) Ένα faux δαχτυλίδι LOVE το οποίο θα συμπληρώσει την καλοκαιρινή σας εμφάνιση και το οποίο το χρησιμοποίησα και για το αμπαλάζ, έτσι για τσαχπινιά :)

Βρήκα διασκεδαστικό και το γκάλοπ που σας έκανα για να δω που θα πάτε φέτος διακοπές, όμως δε βρήκα καθόλου διασκεδαστικό να διαπιστώνω ότι ο τοπ προορισμός για φέτος είναι...το σπίτι σας. Το 14% δε θα πάτε διακοπές φέτος, οπότε όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί! Τη 2η και την 3η θέση στο γκάλοπ "κέρδισαν" η Χαλκιδική και η Κρήτη με μεγάλη διαφορά, παραφράζοντας έτσι το γνωστό "άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη" σε "άλλος για Κρήτη τράβηξε και άλλος για Χαλκιδική" :)

Κατά τα άλλα...τα δωράκια φλέρταραν με αρκετούς προορισμούς του Αιγαίου (Ρόδο, Κίμωλο, Θάσο, Πάρο, Σύρο, Αλόνησσο, Ικαρία, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Ανάφη, Σκιάθο, Λέσβο, Φολέγανδρο, Ίο, Λέρο, Άνδρο, Νάξο, Μήλο και Μύκονο), του Ιονίου (Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Μεγανήσι, Ζάκυνθο, Ιθάκη), του Σαρωνικού (Ύδρα, Αγκίστρι, Αίγινα, Τζια, Σαλαμίνα, Πόρο), την Κρήτη αλλά και την Εύβοια. "Φλέρταραν" επίσης με αρκετά παραθαλάσσια (και μη) μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακόμη και με Σικελία και Κύπρο! Παραλίγο να φτάσουν και στον Ελικώνα για ορεινές διακοπές αλλά και στο μίνι νησάκι Τριζόνια στη Φθιώτιδα. Τελικά όμως η θεά τύχη θα τα στείλει να ταξιδέψουν για Πόρτο Χέλι και Φοινικούντα μαζί με την Ερμιόνη που είναι η τυχερή της κλήρωσης :)

Συνολικά είχαμε 167 συμμετοχές (όσες και τα σχόλια δηλαδή - το 168ο σχόλιο δε μετράει γιατί είναι δικό μου). Η κλήρωση έγινε με το random.org και κληρώθηκε η 10η συμμετοχή που ήταν της Ερμιόνης. Ερμιόνη μου συγχαρητήρια! Θα επικοινωνήσω κατ' ιδίαν μαζί σου για να μου στείλεις μία ταχυδρομική δ/νση να σου τα στείλω με courier ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατόν. Ελπίζω να σε προλάβω πριν φύγεις για διακοπές, ειδάλλως θα σου τα στείλω κατευθείαν στο Πόρτο Χέλι/ Φοινικούντα :)

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!

Σμουτς

3 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια στην Ερμιόνη!
    Να είναι πάντα τυχερή!
    Έκανες και υπέροχο αμπαλάρισμα, πέρα από όμορφες επιλογές δώρων!
    Να είσαι καλά και να έχεις κι εσύ καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην τυχερή
    Καλό μήνα να έχεις.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts