19.11.13

Things I read: Ατάκες μεγάλων...με Βαρύτητα (Μέρος Β)



Σήμερα εξακολουθώ να έχω διάθεση κουκουρούκου. Λίγο το ότι η δύσκολη περίοδος πέρασε, λίγο το ότι έχει μία ηλιόλουστη μέρα που μου έφτιαξε τη διάθεση, λίγο το ότι χθες πήγα σινεμά με τον Θοδωρή μετά από 3 ολόκληρα χρόνια και θυμήθηκα τον παλιό καλό καιρό!!! Και όχι, σινεμά μπορεί
να μην έχω να πάω 3 χρόνια, αλλά συνοδευόμενη από τον Θ. έχω να πάω από πριν μείνω έγκυος στην Δάειρα. Αναγκαζόμαστε στις βραδυνές εξόδους μας να είμαστε χώρια, ο ένας με την παρέα του και ο άλλος να κάνει τη baby sitter. Αυτές τις μέρες όμως έχουμε τη γιαγιά εδώ, οπότε λέμε να κάνουμε λίγο περισσότερο παρέα εκτός σπιτιού και να θυμηθούμε τα παλιά...

Η ταινία που είδαμε χθες είναι το πολυσυζητημένο Gravity (Βαρύτητα) του Alfonso Cuarοn. Πρόκειται για μία ταινία που αποτελεί ένα τεχνικά σπουδαίο επίτευγμα! Εντυπωσιακή φωτογραφία συνοδευόμενη από πολλά ηχητικά εφέ σε ένα θρίλερ επιβίωσης που φλερτάρει με το υπαρξιακό δράμα. Πάντως, είναι από τις καλύτερες ταινίες υψηλής τεχνολογίας που έχω δει έβερ. Και μου άρεσε πολύ παρόλο που δεν είμαι φαν του είδους. Αυτή είχε κάτι το διαφορετικό. Βέβαια δε ξέρω αν έπρεπε να πάω να τη δω στην κατάστασή μου, αφού είχε αρκετά σημεία που ανέβαινε απότομα η ένταση τόσο στην πλοκή όσο και στον ήχο. Εύχομαι μόνο να μη ξεκούφανα το μωρό, αφού κάποιες στιγμές ένιωθα έντονη δραστηριότητα στην κοιλιά μου. Μάλλον έκλεινε τα αυτιά του με χέρια και με πόδια.

Ας αφήσω τη Βαρύτητα λοιπόν να με προσγειώσει στη γη... Αφού σας έκανα και χαμογελάσατε χθες με το Μέρος Α, ορίστε άλλο ένα χαμογελάκι για σήμερα. Έτσι. Για να σας ξεκινήσει καλά η μέρα...

Το "δεν είναι αυτό που νομίζεις" είναι πάντα αυτό που νομίζεις συν κάτι ακόμα που δεν έχεις πάρεις χαμπάρι.

Mε το σταυρό στο χέρι, μόνο οι παππάδες έκαναν λεφτά.

Η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι παρελθόν.

Ήθελα να ξέρα ποιος @@#%^ βάζει βιταμίνες στο σπανάκι, στο καρότο και στις φακές και δεν βάζει στα παγωτά ,τα σουβλάκια και τις μπύρες.....

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά όταν φας 4 κανταϊφια, ό,τι καφέ και να παραγγείλεις, σκέτο σου φέρνουν.

Θα άρχιζα τη δίαιτα "χάστε κιλά πριν την παραλία" αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα τη δίαιτα "χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων"...

Αυτό το "ένα το κρατούμενο" στα μαθηματικά αποφυλακίστηκε ή όχι ακόμα;

"Πουλόβερ: ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους..."

Όταν προλαβαίνω το μπρίκι με τον ελληνικό 1 sec πριν χυθεί, νιώθω λες και απενεργοποίησα εκρηκτικό μηχανισμό σε χολυγουντιανή παραγωγή.

Τι να βάλω σήμερα;
Έτσι όπως είσαι, τα κλάματα!!!

Ο άνθρωπος έφτασε στον Άρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές, η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως...το zwan ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει, η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ.

Ανεβάζει η άλλη στο facebook φωτό του 2012 με τίτλο άλμπουμ "παλιές καλές εποχές". Κάτι δικές μου του '78 θα τις πω "ξέγνοιαστα χρόνια στο Βυζάντιο".

Οι αντικαπνιστές που ισχυρίζονται ότι το παθητικό κάπνισμα είναι πιο επικίνδυνο απ' το κανονικό γιατί δεν ξεκινάνε το κανονικό ώστε να μη γκρινιάζουν;

- Πώς είσαι;
- Χάλια
- Δεν εννοούσα εμφανισιακά ρε!

H γιαγιά μου θέλει να φτιάξει facebook για να βρει παλιές της συμμαθήτριες. Της είπα καλύτερα να κοιτάει τα silver alert.

Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια Άλφα. Στο γυμνάσιο Ηeineken!

- Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;
- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!
- Και τι έγινε;
- Τίποτα. Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο!

- Θέλω να γίνουμε όπως πριν.
- Πότε πριν;
- Πριν 5 χρόνια.
- Μα δεν γνωριζόμασταν!
- Έτσι!!!

[Όπως έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση, η πηγή των παραπάνω εξυπνάδων είναι άγνωστη, για αυτό ας με συγχωρέσει ο εμπνευστής τους. Εγώ απλά τις έλαβα από φίλους στο inbox μου χθες το πρωί και απλά με έκαναν να χαμογελάσω φαρδιά. Αφαίρεσα όσες εξυπνάδες ήταν εξυπνοβλακειουργήματα και άφησα όσες πραγματικά με έκαναν να χαμογελάσω]

Πηγή φωτογραφίας

14 σχόλια :

  1. αααααχαχαχαχαχααχαχχα. Να 'σαι καλά πρωί πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο ρε Ασπασία μου έφτιαξες τη μέρα...κυλιέμαι απο τα γέλια μόνη μου..χαχαχαχαχα!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μερικά είναι σούπερ πετυχημένα!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό με το πουλόβερ πρέπει να το πω στην μαμά μου - αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα !!! Καλημέρα, Ασπασία ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα Ενταξει...τα καλυτερα τα φυλλαγες για το μερος Β!!!
    Καλες βολτουλες με τον Θοδωρη τωρα που ειναι εδω η γιαγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα! Απίθανες οι ατάκες Ασπασάκι μου μου έφτιαξες τη μέρα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι χαμόγελο παιδί μου; Εγώ ξεράθηκα στο γέλιο μεσημεριάτικο! Μπράβο βρε Ασπασία με έκανες να γελάσω. Πάω να δω και το μέρος Α που το έχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο που πήγατε σινεμαδάκι με το αγόρι σου!! Δεν είναι φανταστική αίσθηση να πας κάπου σαν ραντεβού μετά από τόσο καιρό??? Θέλω και εγώ να δω το Gravity!!!!
    Οι ατάκες απογειωτικές. Κάποιες τις είχα ξαναδιαβάσει, πολλές όμως όχι. Αλλά το γεγονός πως σου φτιάχνουν τη διάθεση είναι δεδομένο!!!
    φιλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρολαυτά δεν συγκρινονται με ατακες Δαειρας!
    Υγ: ανυπομονώ να μάθω το όνομα του επόμενου μωρου κ το αν θα πετυχεις το εξισου σπανιο αρχαίο που εχω βρει εγω για την κορη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βάζεις σε περιέργεια τώρα :) Εννοείς να μαντέψω τώρα το όνομα που βρήκες για την κόρη σου ή εννοείς μήπως επιλέξω κατά τύχη το ίδιο με εσένα; Για τώρα επιφυλάσσομαι να μαντέψω καθώς δεν έχω αρχίσει ακόμη το project όνομα :) Φαντάζομαι σε περίπου 1 χρόνο από σήμερα που θα κάνω και τη βάφτιση, θα έχω καταλήξει σε όνομα οπότε και θα το μάθεις. Και τότε θα μου αποκαλύψεις και το όνομα της κορούλας σου :)
      Θα μου πεις και ποια είσαι για να μη μιλάω σε ανώνυμο; :)
      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα! Βασιλική εδώ! Δεν θα το αποκαλύψω για να δούμε αν θα ταυτιστούμε! Ως φιλολογος πάντως, αν θες πάλι αρχαίο,μπορείς να κοιτάξεις στο πίσω μέρος του Σταματάκου-εκεί υπάρχουν όλα.Τα λέμε!

      Διαγραφή
  10. Γελασαμε παλι σημερα! Πολυ πετυχημενα ολα! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8, 9, 12 και 15 έλιωσα!!
    Φιλιά πολλά κοριτσάκι και να προσέχεις τον εαυτό σου οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts