16.7.13

Ποιες είναι οι δύο τυχερές που κέρδισαν από μία τούρτα του Ellis cakes; {GIVEAWAY}



Ο διαγωνισμός μας για δύο λαχταριστές τούρτες των 3 κιλών, στο design και τη γεύση της επιλογής σας, αξίας 48 ευρώ η καθεμία, που προσφέρει το αγαπημένο μας Elli's cakes σε δύο τυχερούς αναγνώστες του My Lovable Baby, ολοκληρώθηκε χθες, τη Δευτέρα 15/07 τα μεσάνυχτα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και για τα πολύ όμορφα σχόλια που αφήσατε στη σελίδα του My Lovable Baby στο FB αλλά και στο blog!
Ευχαριστώ πολύ και το Elli's cakes για τα λαχταριστά υπέροχα δώρα που μας προσφέρει καθώς επίσης και τη Σοφία, υπεύθυνη του Elli's cakes για την άψογη συνεργασία που είχαμε! Στην κλήρωση έγιναν δεκτές όλες οι συμμετοχές οι οποίες δηλώθηκαν μέσω της σχετικής online Φόρμας Συμμετοχής μέχρι και χθες Δευτέρα 15/07 και ώρα 23:59 τα μεσάνυχτα και ήταν έγκυρες, βάσει των όρων του διαγωνισμού.

Να μη σας κρατώ όμως άλλο σε αγωνία...

Συμμετοχές που δηλώθηκαν μέσω της Φόρμας Συμμετοχής: 440 εκ των οποίων ήταν έγκυρες:  
433 έγκυρες συμμετοχές

Ορισμένα στατιστικά (αφορούν στο σύνολο των συμμετοχών):

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη σε προτίμηση με διαφορά είναι η τούρτα Δ5, δηλαδή η παρακάτω:


και η πρώτη σε προτίμηση γεύση είναι η γεύση μπισκότο!

Έγιναν δύο κληρώσεις μέσω του random.org.

Κλήρωση #1



Τυχερή: #104, ΜΑΥΡΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ 



Συγχαρητήρια Μαρκέλλα! Ο...γλυκός Μικρός Πρίγκηπας είναι δικός σου!


Κλήρωση #2



Τυχερή: #243, Κριτσελά Φωτεινή 



Συγχαρητήρια Φωτεινή! Έτοιμη να τρέξεις με τη...γλυκιά σου Formula 1;

Οι δύο τυχερές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Elli's cakes για να συνεννοηθείτε πότε να περάσετε από το κατάστημα να παραλάβετε τις τούρτες σας.


Στοιχεία επικοινωνίας:

Elli's cakes
E-mail: elliscakes@gmail.com
Τηλ: 210 9712997
Δ/νση: Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 40, Άγιος Δημήτριος
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 9πμ - 11μμ
Υπεύθυνη: κ.Σοφία



Μαρκέλλα και Φωτεινή, θα σας σταλεί στα προσωπικά σας e-mails μοναδικός κωδικός τον οποίο και θα επιδείξετε στο κατάστημα (ή θα τον αναφέρετε προφορικά) όταν θα πάτε να παραλάβετε την τούρτα σας ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είστε εσείς. Αν στείλετε κάποιον άλλον να παραλάβει την τούρτα σας, θα πρέπει να επιδείξει/ αναφέρει στο κατάστημα τον μοναδικό αυτό κωδικό το οποίο μόνο εσείς και το Elli's cakes γνωρίζει. 

Μπορείτε να παραλάβετε την τούρτα σας εντός 1 έτους από σήμερα, δηλ μέχρι και την 16η Ιουλίου 2014, εκτός του χρονικού διαστήματος 01/08/13-31/08/13, και αφού έχετε ενημερώσει το Elli's cakes 4 ημέρες πριν από την ημέρα που θέλετε να παραλάβετε την τούρτα σας, ώστε να ετοιμαστεί. 

Ανεξάρτητα όμως από το πότε θα παραλάβετε την τούρτα σας, οι δύο τυχερές παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα με το Elli's cakes για να δηλώσετε ότι είστε νικήτριες και να συνεννοηθείτε.
 



4 σχόλια :

  1. Ασπασία έγραψες πάλι!!! Γλυκιά (και οργανωτική) όπως και ο διαγωνισμός σου!!! Συγχαρητήρια στις τυχερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στις τυχερές και σε σενα για τον τέλειο διαγωνισμό! Γεια σου βρε Ασπασία με τους στατιστικούς πίνακες.. εντάξει δεν υπάρχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεϊκός ο διαγωνισμός, το ξαναείπα! Συγχαρητήρια στις τυχερές!

    Ασπασία μου, σε περιμένει βραβείο! Μπορείς να το παραλάβεις εδώ http://sofikoukoubagia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts