2.4.13

Happy moments: Blog-άρω για να ξεμπλοκάρω...σε μία ψηφιακή γειτονιά και εγώ!


Εγώ όταν blog-άρω :)

Πριν από 3 εβδομάδες, ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο βράδυ, αφού έχω μπανιαρίσει, έχω ταϊσει με γαλατάκι και έχω κοιμήσει με παραμυθάκι τη μικρή, και αφού απόλαυσα ένα βραδυνό ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι η ίδια (δε συμβαίνει συχνά - το χαλαρωτικό εννοώ...όχι το μπανάκι), μπαίνω η
μάνα να τσεκάρω μία στα γρήγορα τα e-mails μου, πριν την πέσω για ύπνο με γρήγορα-γρήγορα πηδηματάκια, ούσα για άλλη μία μέρα με οδοντογλυφίδες στα βλέφαρα για να μείνουν ανοιχτά (σημ. τον μπαμπά τον είχα κοιμήσει ήδη). Και τότε, βλέπω κάτι που με ξαγρύπνησε με τη μία.

Βλέπω στο inbox μου ένα e-mail από την Άσπα (ναι, την γνωστή Άσπα), η οποία με προσκαλούσε να συμμετάσχω σε ένα πολλά υποσχόμενο πρωτοποριακό event που θα συμβεί στην πόλη. Η αγαπημένη μου Άσπα, αφού μου εξήγησε περί τίνος πρόκειται και αφού μου έπλεξε ένα εγκώμιο για το blog-άκι μου (εντάξει, υπερβάλλω λιγάκι εδώ), με προσκαλούσε να συμμετάσχω, όχι από την πλευρά του ακροατή αλλά από την πλευρά του ομιλητή. Η έκπληξή μου μεγάλη, και αφού τσιμπήθηκα για να βεβαιωθώ ότι δε βλέπω όνειρο, το γεγονός με ξαγρύπνησε σαν να ήπια 3πλό espresso και φυσικά δέχτηκα αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη και απάντησα θετικά την ακριβώς επόμενη ημέρα!

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή να μου απευθύνεται τέτοια πρόσκληση και δε γινόταν ούτε να το παίξω δύσκολη (π.χ. λέγοντας "δεν ξέρω"..."εάν"..."εφόσον"..."μπορεί"... και λοιπά λόγια τέτοιου τύπου) ή ακόμη χειρότερα να αρνηθώ. Για αυτό, άφησα κατά μέρος τα άγχη που λογικά όλοι έχουμε όταν εμφανιζόμαστε σε κοινό και είπα το 'ναι' χωρίς φόβο (χωρίς άγχη) και πάθος! Εντάξει, για αυτό της παρένθεσης δεν παίρνω και όρκο...
Και φυσικά, σαν καλή σύζυγος που είμαι,
δεν άφησα το έτερον ήμισυ στην ησυχία που απολάμβανε στην αγκαλιά του Μορφέα και έσπευσα κουνάμενη-λυγάμενη να τον ξυπνήσω, ταρακουνώντας τον σχεδόν ολόκληρο και φωνάζοντας "Ξύπνα, ξύπνα. Σου έχω σούπερ ντούπερ γουάου νέα!". Και του τα είπα εν τάχει :)
Όπως μου εξήγησε η Άσπα, πρόκειται για ένα ολοήμερο διαδραστικό συνέδριο, τις Ψηφιακές Γειτονιές, που θα λάβει χώρα στις 20 Απριλίου 2013, ημέρα Σάββατο στον Πολυχώρο the HUB Events στην Πειραιώς (Αθήνα). Το συνέδριο που θα διοργανωθεί από την ομάδα των Μικρών Μεγάλων και που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική πραγματικότητα, απευθύνεται σε γονείς που είναι bloggers, σε γονείς που δεν είναι bloggers και σε bloggers που δεν είναι γονείς.

[...] Bloggers αλλά και δάσκαλοι και δημοσιογράφοι και ειδικοί από διάφορους χώρους θα μιλήσουν για την δική τους εμπειρία και τα «μαθήματα» αλλά και την εμπειρία που πήραν. Η έμπνευση όμως δεν εξαντλείται μόνο εκεί. Η έμπνευση είναι και στον εθελοντισμό, στην συνεργασία, σε νέους τρόπους διδασκαλίας, στην ουσία του να μοιράζεσαι εμπειρίες και τις δικές σου προτάσεις και γνώσεις. Θα μάθουμε πως εμπνέονται γυναίκες στο εξωτερικό, πως εξελίσσεται το blogging σε άλλες χώρες, πως η επιχειρηματικότητα μπορεί να συνδεθεί με το blogging, οι εταιρείες με τους bloggers αλλά και πως η μητρότητα εμπνέει παγκοσμίως με διαφορετικούς τρόπους. Θα ακούσουμε όμορφες στιγμές αλλά θα ακούσουμε ακόμα και εκμυστηρεύσεις και πολλές συμβουλές.
Πηγή εικόνας www.psifiakesgeitonies.gr
[...] Σκοπός είναι να αναδειχτεί η ελληνική κοινότητα των γονιών bloggers, να παρουσιαστούν success stories...[...] Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα εμπνεύσουν από διάφορες πτυχές της ζωής και στο τέλος θα γνωριστούν στο ευρύ κοινό οι μαμάδες κυρίως Bloggers μέσα από panels που θα συντονίζουν δημοσιογράφοι, όπου θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούν όσο το δυνατό οι πιο αντιπροσωπευτικές bloggers παλιές αλλά και νεότερες".

Και κάπου εκεί κολλάω και εγώ η μαμά blogger και το ταπεινό, (σχεδόν) νεοσύστατο blog-άκι μου. Αν δεν είναι τιμή μου που μέσω αυτής της πρόσκλησης συγκαταλέγομαι στις πιο αντιπροσωπευτικές νεότερες bloggers του χώρου, τότε τι είναι; Ένα χρόνο και 2 μήνες πριν που ξεκίνησα το blog μου, δεν μπορούσα να φανταστώ όλα τα θετικά που απλόχερα μου χαρίστηκαν μέσα από αυτή τη νέα μου ιδιότητα. Δε θα επεκταθώ όμως περισσότερο εδώ (ας αφήσω και τίποτα για το συνέδριο). Θα πω μόνο ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που κατοίκισα και εγώ σε μία Ψηφιακή Γειτονιά και γνώρισα πολύ αγαπημένους Ψηφιακούς Γείτονες με τους οποίους συνυπάρχω αρμονικά χωρίς κανενός ίχνους ανταγωνισμό.

Είμαστε όλοι μπλογκοκάτοικοι μίας όμορφης μπλογκόσφαιρας, ορισμένοι ζούμε στην ίδια μπλογκόπολη και ορισμένοι ακόμη και στην ίδια μπλογκογειτονιά. Όλοι μας αναπνέουμε τον ίδιο καθαρό μπλογκοαέρα, με ορισμένες γειτόνισσες είχα την τύχη/ ευτυχία να δημιουργήσουμε μία όμορφη, φιλική, ζεστή μπλογκοπαρέα η οποία έχει βγει εκτός των ορίων του ψηφιακού και έχει αγγίξει το πραγματικό και τη συνδέουν πλέον δεσμοί ανιδιοτελούς φιλίας (π.χ. 1η συνάντηση των Β12, βλ. ΕΔΩ)

To blogging για μένα είναι έμπνευση, είναι κατάθεση ψυχής, είναι ψυχαγωγία, είναι δημιουργικότητα, είναι επικοινωνία, είναι ψυχοθεραπεία, είναι ξεμπλοκάρισμα...και άλλα πολλά. Blog-άρω για να ξεμπλοκάρω...σε μία ψηφιακή γειτονιά και εγώ! Θα είμαι και εγώ εκεί για να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία σε κάποιο από τα 3 πάνελς που θα δημιουργηθούν.

Μετά το event θα ακολουθήσει (ξέφρενο) πάρτυ to-know-us-(even) better! Και φυσικά, ως καλή μαμά που είμαι, φρόντισα για εκείνη την ημέρα να συσφίξω τις σχέσεις μεταξύ μπαμπά και κόρης παραχωρώντας για συνεχείς ώρες στον μπαμπά την ευθύνη του baby sitting και παίρνοντας άδεια από τις γονεϊκές μου υποχρεώσεις, ώστε να παραμείνω στο πάρτυ που θα ακολουθήσει ;)


Πηγή εικόνας ΕΔΩ
Με όσους δεν έχει τύχει ή πετύχει να γνωριστούμε έως τώρα και θα είστε εκεί, θα χαρώ πολύ που θα σας γνωρίσω από κοντά. Και επίσης θα χαρώ πολύ που θα ξανασυναντηθώ με τις αγαπημένες μου (μπλογκο)φιλενάδες και πάλι! Θα φορέσω το βραχιολάκι μου, το πιο ζεστό μου χαμόγελο και την πιο ανεβασμένη μου διάθεση και θα πάω στις Ψηφιακές Γειτονιές να τα περάσω φίνα!

Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρείτε στο official site (www.psifiakesgeitonies.gr). ΕΔΩ θα δείτε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, ΕΔΩ τους ομιλητές και κάπου ΕΔΩ θα βρείτε και εμένα :)

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για ποιο λόγο επέλεξα τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Αφενός μεν ήθελα μία φωτογραφία με την κόρη μου, αφού η Δάειρα είναι η αιτία/ αφορμή που έγινα blogger, αφετέρου δε επέλεξα τη συγκεκριμένη γιατί η κόρη μου είναι σε πρώτο πλάνο, όπως και στη ζωή μου, και μου βγάζει και το καπέλο σαν καλή μαμά που είμαι :)

Άσπα, Κατερίνα, Πέπη, Νάταλι, Έλενα και Χρήστο, σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Με συγκινήσατε και με εκπλήξατε. Θα χαρώ πολύ που θα σας γνωρίσω από κοντά!

Ασπασία

Πηγή 1ης φωτογραφίας




52 σχόλια :

  1. Καλημέρα Ασπασία μου. Θα είμαι σίγουρα εκεί να σε καμαρώνω. Και εσένα και καποια άλλα κορίτσια. Και φυσικά θα περάσουμε υπεροχα και θα γνωρίσουμε και αλλους. Φιλάκια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή ανάρτηση σε σχέση με το συνέδριο!Μιλάς μέσα από την ψυχή σου με μεγάλη ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σου που μπορεί να είναι το άγχος, η χαρά, η αγωνία....και μου αρέσει αυτό! Φιλιά πολλά θα τα πούμε εκεί!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περάσετε που θα περάσετε!!! Ότι θα έχω γυρίσει σπίτι με το λεχουδάκι μου και θα σας διαβάζω στα κλεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα γειτόνισα! Τι χαρά ε! Τέλεια παρουσίασης και να ξέρεις αυτή σου η φωτο με το κορίτσι σου είναι μαγική στο έχω ξαναπεί.Οπότε καλά έκανες ακι την επέλεξες!Θα είμαι εκεί παραδίπλα να σε ακούω και να σου κάνω δύσκολες ερωτήσεις...πχ:φοράει ακόμη τη μαγική φόυστα η mini maous; και άλλα τέτοια ετοιμάσου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κορίτσι μου! Το αξίζεις ! Τι κρίμα μόνο που θα λείπω από αυτό το πάρτυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Ασπασία! Θα έρθουμε να σε καμαρώσουμε και να κουκουβαγίσουμε για την φίλη μας (μάλλον, για τις φίλες μας....). Όταν εγώ σου λέω πως εμπνέεις τους υπόλοιπους να με ακούς εε;;;;
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερούδια!
    Ένας ακόμα λόγος να παρευρεθούμε σαν ακροατές σε αυτό το καταπληκτικό event, είναι και η δική σου συμμετοχή!
    Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα! Γι αυτό θα αρχίσω τα χειροκροτήματα πριν καν ανεβεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ξαγρύπνησα οικογενειακώς δηλαδή! χαχα...

    Σε περιμένουμε με χαρά Ασπασία! Μπήκαμε στην τελική ευθεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ μπροστά κι εγώ απο πίσω θα ακολουθώ τρεμάμενη σαν να έχω πάρκινσον....
    Κι αφού θα φύγει το άγχος θα αρχίσει ο χορός! Να διαλέξω την ξανθούλα με το κόκκινο φόρεμα; Οι υπόλοιπες ποιες είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά Ασπασία! Πάντως και η μικρή θα μπορούσε να περάσει μία βόλτα με το μπαμπάκα της, αφού θα έχουμε φροντίσει να περάσουν ωραία και οι μικροί μας φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο χαίρομαι που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά όλες οι γειτόνισσες και οι γειτόνοι!!

    Με χαρά να βρεθούμε εκεί!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλγα ΧατζηχρίστουΤρίτη, 02 Απριλίου, 2013

    Φρόντισε να μείνεις και στο πάρτι Ασπασία!
    Περιμένουμε όλοι το συνέδριο πώς και πώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα είμαι εκεί, εν πνεύματι !!! Καλή Επιτυχία στο συνέδρειο και περιμένω αναρτήσεις απ' όλες σας !!!

    Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Ασπασία!! Κι εγώ λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί!!! Δεν πειράζει όμως..next year!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το αξίζεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα πας τέλεια!!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nice post!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειλικρινά είμαι περήφανη για σένα!!
    Χάρηκα τόσο πολύ όταν διάβασα ότι θα μιλήσεις κι εσύ! Θεωρώ ότι είσαι από τις πλέον αντιπροσωπευτικές (χαζο)μαμάδες bloggers και νομίζω ότι έχεις να πεις πολλά!
    Είναι δύσκολο να τα καταφέρω να παρευρεθώ (λόγω μπουμπούς) οπότε περιμένω λεπτομερότατη ενημέρωση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα ήθελα τόσο πολύ να μπορούσα να ερχόμουν και εγώ και να σας γνωρίσω από κοντά! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι υπέροχα Νέα Ασπασία!!! Μην έχεις καθόλου άγχος κι όλα καλά θα πάνε!!!! Να περάσετε σούπερ υπέροχα!!! Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμείς οι μακρινοί...
    Φιλιά!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε φαντάζομαι το βράδυ εκείνο που έλαβες το email από την Άσπα...όχι 3πλο espresso!!! Coctail με redbull και ένεση αδρεναλίνης!
    Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για σένα και για τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας μας, επειδή είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι. Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να σε επιλέγουν οι άνθρωποι αυτοί που ξέρουν πολλά και είναι χρόνια στη μπλογκόσφαιρα...μπλογκοΔεινόσαυροι δηλαδή:) Με το δίκιο σου λοιπόν να είσαι περήφανη Ασπασούλα μου!!!
    Ε ρε κλάμα που θα πέσει!!! Θα φορέσω και εγώ το βραχιολάκι μου και θα έρθω:)
    Η φωτογραφία σου ήταν από τις πιο όμορφες και πιο πρωτότυπες.
    Και το πάρτι....έχουμε και το πάρτι καλέ!!! Ποιος μας πιάνει τις τρελοbloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πόσο θα ήθελα να έρθω σε αυτό το συνέδριο δεν λέγεται!!! Αλλά δυστυχώς μου πέφτει λίγο μακρυά η Αθήνα!
    Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου, σίγουρα θα τα πεις πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τον καημένο το Θ.! Τι να κάνει αφού έχει πια μια διάσημη σύζυγο blogger;
    Εμείς πάντως είμαστε περήφανες και σας το έχουμε ξαναπεί! Κι αν αγχωθείς.. ψάξε το κόκκινο κραγιόν! Θα σου χαμογελάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή επιτυχία, Ασπασία μου! Σου αξίζει αυτή η πρόσκληση και πολλές ακόμα. Σε θαυμάζω πολύ και το ξέρεις... Ευελπιστώ να σε καμαρώσω! Φιλιά καληνύχτας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ασπασάκι, είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!! Περιμένω πως και πως το συνέδριο για να σε δω και να σε καμαρώσω! Και εσένα και τα υπόλοιπα κορίτσια!
    Φιλιά πολλά και θα τα πούμε εκεί!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα τα πούμε ξανά εκεί Ασπασάκι μου.
    Θα τα πας περίφημα και μόνο στην σκεψη της Δάειρας (το είπα σωστά yes!) θα φύγουν όλα τα άγχη σου και οι αγωνίες σου εκείνη την ημέρα. Φόρα και το γαλάζιο γούρι μας και όλα καλά θα πάνε.
    Αφού πήρες και άδεια από τη σημαία για τρελό πάρτυ μετά μη μιλάς καθόλου.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια!!!!!Δεν είναι τυχαίο που σε επέλεξαν!!!!
    Η φωτογραφια σου είναι η καλύτερη απο όλες!!!!
    Φιλιά!!!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    Αφού έχω εσάς μπλογκοφιλενάδες και φιλενάδες, δε με πτοεί τίποτα! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα τόσο ενθαρρυντικά λόγια! Μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέλθω στην αγωνία που ήδη αισθάνομαι για την ημέρα εκείνη :)

    Χαίρομαι πολύ που θα τα ξαναπούμε από κοντά με φίλες πολύ αγαπημένες, χαίρομαι πολύ που θα γνωριστούμε από κοντά με μπλογκοφίλες που δεν έτυχε μέχρι στιγμής να γνωριστούμε από κοντά και ΔΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ που δε θα καταφέρω να συναντηθώ με όσες δε θα καταφέρετε να παρευρεθείτε :( Αλλά είμαι αισιόδοξη ότι κάποια (μπλογκο)στιγμή κάπου θα βρεθούμε και εμείς!

    Ειδικότερα τώρα:

    ΑΣΠΑ, ΠΕΠΗ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ! ΠΕΠΗ μου, όπως έγραψα, θέλω να συσφίξω τις σχέσεις πατέρα και κόρης, οπότε πήρα άδεια από τη σημαία για εκείνη την ημέρα :)

    ΒΑΝΑ μου, με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου! Και δεν πειράζει, θα τα πούμε άλλη φορά εμείς.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚαΠα), αν είναι να μου κάνεις τόσο εύκολες ερωτήσεις, θα πάρω τα συνέδρια με τη σειρά :) Θα συνεδριάζομαι χωρίς άγχος :)

    ΓΕΩΡΓΙΑ, εσύ είσαι η ξανθούλα με το κόκκινο φόρεμα και οι υπόλοιπες είναι κάποιες από τις φίλες που θα γνωρίσουμε. Εγώ είμαι πίσω από το φωτογραφικό φακό και σας φωτογραφίζω την ώρα που ξεδίνετε χορεύοντας :)

    ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, δε θέλω κλάματα, δε θέλω κλάματα! Είμαι ευσυγκίνητη και όχι τίποτα άλλο...θα μου φύγει το μακιγιάζ και δε μου ταιριάζει το gothic look.

    ΒΕΡΑ, να βάλεις έντονο κόκκινο κραγιόν να κάνει μπαμ από μακριά. Και έναν κόκκινο φιόγκο στα μαλλιά για να κάνεις δύο φορές μπαμ. Και να κρατάς και ένα κόκκινο μπαλόνι για να κάνεις τρεις φορές μπαμ :)

    ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΑ, ΜΑΧΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΑΜΑ ΜΑΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΩ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΘΕΑΝΩ θα τα πούμε εκεί! Κάνω χαρούλες που θα σας δω :)

    ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΑΚΙ, ΙΝΑ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΑΝΤΙΝΑ, ΤΙΝΑ, ΛΙΝΑ, ΕΡΜΙΟΝΗ κρίμα που δε θα σας δω :) Ελπίζω κάποια άλλη (μπλογκο)στιγμή στο (μπλογκο)μέλλον :)

    ΟΛΓΑ, Ασπασία χωρίς πάρτυ δε γίνεται! Θα είμαι εκεί!

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

    Ξέχασα καμία; Δε νομίζω.
    Φιλάκια σε όλες σας και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άσπα μου και πάλι πολλά συγχαρητήρια!! Φαντάζομαι την χαρά σου!! Θα είμαστε εκεί να σας καμαρώσουμε!! Λοιπόν θα φορέσω και εγώ το.. βραχιολάκι μου και θα έρθω.. ;) Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κατερινάκι!
      Το γεγονός ότι θα είστε και εσείς εκεί (με τα βραχιολάκια σας), θα μου δίνει θάρρος :) Θα είστε και αρκετές ώστε να αποκρούετε αποτελεσματικά τις ντομάτες/ γιαούρτια που θα εκσφενδονίζονται, πριν αυτές/ αυτά φτάσουν στον προορισμό τους (δηλ. εμένα). Χαχαχα! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  30. Μα τι φοβερή ανάρτηση είναι αυτή!
    Όσο για το άγχος....να κάνουμε παρέα! Το σκέφτομαι συνέχεια. Χι χι χι!
    Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά, ως νέες bloggers που είμαστε και οι δύο, θα καθόμαστε στο ίδιο πάνελ :) Και εγώ θα χαρώ που θα σε γνωρίσω από κοντά Aggela μου :)

      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
  31. Εννοείτε ότι θα είμαστε όοοοολοι (-ες) εκεί να στηρίξουμε όσο και όπως μπορούμε, να μάθουμε, να γνωρίστουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Μα εσύ έχεις και 14 λόγους να είσαι λίγο πιο χαλαρή και σίγουρη για το κοινό σου! Φιλία και καλή ηλιόλουστη μέρα (όχι στο γραφείο...αλλά εγώ έξω που θα ξεπορτίσω σε λίγο...χι-χι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως θα έχω 14 λόγους να είμαι πιο χαλαρή :) Τα 14 βραχιολάκια που θα φοράνε 14 αγαπημένοι καρποί, θα μου στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και σε εμένα και στις "συμπάσχουσες" φίλες μου :)
      (συμπάσχουσες λόγω άγχους)

      Θα πάω πρωί πρωί να κάνω ένα ταϋλανδέζικο μασαζάκι να χαλαρώσω, θα πιω και ένα χαμομηλάκι να χαλαρώσω ακόμη περισσότερο και μετά θα έρθω :)

      Όσο για την ηλιόλουστη μέρα που ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ λόγω γραφείου, πολύ μου την δίνει!!! Κάνε λίγο ηλιοθεραπεία και για εμένα :)
      Σε φιλώ ηλιόλουστα :)

      Διαγραφή
  32. Αααχ, εμείς τα είπαμε και κατ' ιδίαν... Πολύ στεναχωρέθηκα που δε θα μπορέσω να έρθω!
    Είμαι σίγουρη οτι θα τα πας τέλεια, πρώτον γιατί στο σχεδιασμό είσαι αστέρι (οπότε σίγουρα θα έχεις οργανώσει τα πάντα άψογα) και δεύτερον γιατί θα κερδίσεις από την πρώτη στιγμή το ακροατήριο με τη γλυκιά σου παρουσία!
    So, don't worry!
    Καιτώρα που το σκέφτηκα, δε γίνεται να κάνετε live streaming της εκδήλωσης; Ε;;;; Για μας τα ξενιτεμένα που δε μπορούμε να έρθουμε... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ασπασία μου,συγχαρητήρια για την επιλογή σου στους ομιλητές της εκδήλωσης.Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που θα παρουσιάσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις του κοινού.Γενικότερα εύχομαι όλοι οι συμμετέχοντες να αποκομίσετε πλούσιες εντυπώσεις και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και θέρμη αυτό που κάνετε.
    Με πολλή πολλή αγάπη
    Η μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ασπασια συγχαρητηρια!!!!εκαναν πολυ καλα που σε επελεξαν,πολυ θελω να σε ακουσω!!!η φωτογραφια σας σουπερ τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts