5.12.12

Babies got style: Ανθισμένο μπανάκι...για λουλουδένια μπανάκια! {GIVEAWAY}


Όταν το ανακάλυψα, πριν από κάτι μήνες, το λάτρεψα. Ακόμη και σε καναρινί (που ομολογώ ότι δεν είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα). Όταν έμαθα, πριν από κάτι εβδομάδες, ότι θα έρθει στην Ελλάδα, πολύ το χάρηκα! Μου αρέσει να εμπλουτίζεται η ελληνική αγορά με πρωτότυπα και
ιδιαίτερα πράγματα και πραγματάκια. Βαριέμαι τα συνηθισμένα. Και ειδικά όταν ψάχνω δώρα για μαμάδες με μικρά παιδάκια, αναζητώ την πρωτοτυπία. Και αυτό το μπανάκι είναι το πιο όμορφο, το πιο πρωτότυποτο πιο μαλακό, το πιο γλυκό και το πιο πρακτικό μπανάκι για βρέφη που έχω δει. Είναι ένα ανθισμένο μπανάκι όνομα και πράμα! Το Blooming Bath!

Όσοι με ξέρετε ή με γνωρίσατε πρόσφατα, θα έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν οι εκπλήξεις! Και ειδικά όταν τις κάνω εγώ! Για αυτό λοιπόν,
σας επιφυλάσσω μία μικρή έκπληξη για τα φετινά Χριστούγεννα: Tο (γνωστό πλέον) online κατάστημα Lilaboo αγαπάει το My Lovable Baby (είμαστε lovable...) και μας προσφέρει 2 ανθισμένα μπανάκια για να απολαμβάνουν λουλουδένια μπανάκια στα μαλακά, 2 μωράκια αναγνωστών μας!

Λίγα λόγια για το Blooming Bath:

- Λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 και μέσα σε έναν χρόνο έχει λάβει χιλιάδες θετικές κριτικές από καταναλωτές αλλά και τα media (στην Ελλάδα ήρθε πριν από 2 εβδομάδες)
- Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε κάθε νεροχύτη, νιπτήρα και μπανιέρα
- Βγαίνει σε 4 χρώματα (καναρινί, τυρκουάζ, φούξια, ιβουάρ)
- Είναι κατασκευασμένο από μαλακό βελούδινο ύφασμα που κάνει το μωρό να αισθάνεται άνετα και φυσικό αντιμικροβιακό αφρό (στο εσωτερικό) και ύφασμα (στο εξωτερικό) χωρίς χημικά πρόσθετα
- Επιτρέπει στο μωρό να κάθεται πάνω από το νερό και να μην βυθίζεται σε αυτό, με αποτέλεσμα να ξεπλένεται εύκολα
- Είναι κατάλληλο για μωράκια μέχρι 12 μηνών (ενδείκνυται όμως περισσότερο για μωράκια μέχρι 6 μηνών)
- Έχει λουράκι για κρέμασμα/ στέγνωμα
- Τοποθετείται και σε στεγνωτήριο
- Όταν δεν χρησιμοποιείται πλέον, μπορεί να λειτουργήσει ως στρωματάκι/μαξιλαράκι για το παιδικό δωμάτιο
- Το προϊόν έχει εγκριθεί από όλα τα μεγάλα blogs μαμάδων στις ΗΠΑ
- Έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από γονείς (PTPA Media)


Ακόμη και αν δεν έχεις δικό σου μωράκι, τότε σίγουρα θα έχεις κάποιο ανιψάκι, βαφτιστήρι, εγγονάκι...ή κάποιο άλλο μικρό μωράκι να το χαρίσεις. Δεν είναι  φ α ν τ α σ τ ι κ ή  ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο;
Αυτό το σούπερ μπανάκι μπορεί να γίνει δικό σου με δύο τρόπους:

Τρόπος #1

Είσαι ένας από τους 62 που απάντησαν σωστά στο Quiz: Τι είναι η έκπληξη που σας ετοιμάζω; Ένα quiz για δυνατούς λύτες, είτε επειδή είσαι δυνατός λύτης, είτε επειδή ήταν εύκολο το quiz είτε επειδή αντέγραψες από τον διπλανό σου! Δεν έχει σημασία. Συμμετέχεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα τρία μπανάκια Blooming Bath και μάλιστα με τριπλή συμμετοχή (x3). Δηλαδή το όνομά σου θα μπει στην κλήρωση 3 φορές! Δεν χρησιμοποιείς όμως τον τρόπο #2 (ωστόσο, αν έχεις FB και θέλεις, μπορείς προαιρετικά να κοινοποιήσεις το banner-άκι του διαγωνισμού για να το μάθουν και άλλες μαμάδες φίλες σου και να συμμετάσχουν)

Είσαι ένας από αυτούς που δεν απάντησαν σωστά στο Quiz ή δεν συμμετείχαν καν στο Quiz; Τότε χρησιμοποιείς τον τρόπο #2.

Τρόπος #2

Κοινοποιείς το banner/εικόνα του διαγωνισμού στη σελίδα σου στο facebook, ώστε να το μάθουν και άλλες φίλες που θέλουν και αυτές να αποκτήσουν το Blooming Bath (Αν δεν το έχεις κοινοποιήσει ήδη, το banner/εικόνα θα το βρεις μόλις μπεις στη σελίδα του My Lovable Baby στο facebook, ΕΔΩ, καρφιτσωμένο πάνω αριστερά). Για να μην το ψάχνεις, φαίνεται έτσι:


    Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα βρεις εδώ μέσα, πάνω δεξιά (βλ. κατεύθυνση που δείχνει το κόκκινο βελάκι)
Συμπληρώνεις τα πεδία που ζητούνται, πατάς και τα κουμπάκια με τα 'Like' που θα βρεις κάτω από την φόρμα (1 Like θα το χαρίσεις στο My Lovable Baby και 1 Like θα το χαρίσεις στο Lilaboo) και τσακ μπαμ καταχωρείται η συμμετοχή σου!
(Αυτή τη φορά είπα να κάνω τη ζωή σας -αλλά και τη ζωή μου- πιο εύκολη!)

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59.

Οι 2 τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μεταξύ αυτών που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής. 
(Αν ωστόσο θέλεις να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στον διαγωνισμό).

Τα δικά σου 3 λεπτά δημοσιότητας
Εάν είσαι ένας από τους 2 τυχερούς και το blooming bath το προορίζεις για το μωράκι σου, θα εκτιμούσαμε και θα χαιρόμασταν πολύ αν μετά από κάποιο διάστημα που θα το δοκίμαζες, μας έστελνες ένα 3λεπτο βιντεάκι με τη γνώμη σου από την δική σου εμπειρία χρήσης. Εσύ θα είσαι ο πρωταγωνιστής και εσύ θα επιλέξεις τη σκηνοθεσία και το σενάριο!
Το βιντεάκι θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Lilaboo αλλά και στη σελίδα του Lilaboo στο facebook. Αν πάλι δε θέλεις, τότε αυτό δεν αποτελεί προϋπόθεση για συμμετοχή στο διαγωνισμό.

(Στο διαγωνισμό δεν συμμετέχουν συγγενικά πρόσωπα α' και β' βαθμού του My Lovable Baby (δηλ. μαμά, μπαμπάς, γιαγιάδες, παππούδες) αλλά ούτε και η θεία-νονά.

Καλή τύχη σου εύχομαι στην κλήρωση!

Και κάτι τελευταίο...
Αν δεν είσαι ήδη μέλος της παρέας του My Lovable Baby και θέλεις να γίνεις, πατάς το μπλε κουμπί που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" που θα βρεις στο blog αυτό, πάνω δεξιά.
Θα χαρώ πολύ να δω και το δικό σου ονοματάκι στην παρέα! Έτσι, θα μπορώ να σε βλέπω και μετά τον διαγωνισμό.
Το κουμπί φαίνεται έτσι:
[Τα κολάζ δημιουργήθηκαν με φωτογραφίες από το: www.bloomingbath.com]

43 σχόλια :

  1. μα τι ωραίο που είναι για μωράκια αυτό το λουλουδομπανάκι! ^^
    Καλή επιτυχία με τον διαγωνισμό!
    Αν είχα μωράκι (ή γνωστό με μωράκι) θα συμμετείχα :)
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειοοοο ηταν ευκολος γριφος κ ειμαι πολυ χαρουμενη όπως κ να εχει εγω αυτο το λουδακι θα το κανω δίκο μου το εχω λατρεψει!μπραβο καθε φορα μας εκπλησεις τόσο ευχαριστα μακαρι να κερδισει μια μανουλα που το εχει πολυ αναγκη για το νινι της! Φιλακια Ιωαννα Τσακιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πρωτότυπο!!
    Ομολογώ πως δεν το ήξερα... αλλά για αυτό σε έχουμε Ασπασία μου να μας ενημερώνεις για ότι καινούργιο, στυλάτο και φινετσάτο υπάρχει! :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία! Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!! Τι ομορφιές είναι αυτές στην πόλη του φωτός;;; Με το hotspot της στο background :)

      Συμμετέχεις στον διαγωνισμό; (δεν πρόλαβα να κοιτάξω στις συμμετοχές)
      Το ανθισμένο μπανάκι θα είναι ότι πρέπει για τα διδυμάκια σου. Για να απολαμβάνουν λουλουδένια μπανάκια στα μαλακά :)
      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
    2. Ναι, είπα να ξεκινήσω με τις αλλαγές σιγά-σιγά...

      Στον διαγωνισμό δεν συμμετέχω!
      Δεν θεώρησα σωστό να αντιγράψω, αφού δεν ήξερα την απάντηση...
      Περιμένω κάτι πιο εύκολο την επόμενη φορά! χαχα!

      Διαγραφή
    3. Μα δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο!!!

      Όσοι απάντησαν σωστά στο quiz, συμμετέχουν στην κλήρωση (έτσι απλά και χωρίς άλλους όρους) με τριπλή συμμετοχή! Δηλαδή το όνομά τους θα μπει 3 φορές στην κληρωτίδα.

      Όσοι δεν απάντησαν σωστά στο quiz ή δε συμμετείχαν καν στο quiz, τότε συμμετέχουν με απλή συμμετοχή στον διαγωνισμό, αν κάνουν αυτά που περιγράφω στον Τρόπο #2 (δηλ. κοινοποιείς το Banner στο FB και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην Φόρμα Συμμετοχής που θα βρεις στην δεξιά στήλη του blog μου).

      Οπότε, μπορείς να συμμετάσχεις κανονικότατα!

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΛΑΔΑΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερούδια!!! Μα τι να πω πάλι για τους σούπερ οργανωμένους και καλαίσθητους διαγωνισμούς σας κυρία Ασπασία!
    Εγώ συμμετείχα με τον πρώτο τρόπο (και ναι δασκάλα, αντέγραψα από τον διπλανό μου...γιατί να το κρύψουμε άλλωστε). Παρόλα αυτά έχω βάλει το μπανεράκι του διαγωνισμού στο σπιτάκι μου.
    Όσο για το μπανάκι, είναι μοναδικό και ευφάνταστο και κρίμα που βγήκε στην αγορά το 2011 που τα παιδιά μου ήταν μεγάλα! Γιατί όσο ήταν μωρά, τα έπλενα σε μια βλακεία μπανάκι, στο νιπτήρα της κουζίνας που ήταν μεγάλος και με βόλευε και όλοι με κορόιδευαν και μου έλεγαν "Τι είναι το μωρό....μαρούλι και το πλένεις στο νιπτήρα?".
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!!
      Αν είσαι μία από τις δύο τυχερές, θα το κάνεις δώρο σε μία φίλη σου που μόλις γέννησε ή που θα γεννήσει ή σε όποιον άλλον θέλεις εσύ!
      Το πολύ πολύ να το κρατήσεις για τα εγγονάκια σου. Χαχαχα!

      Φιλάκια xxx

      Διαγραφή
    2. Είμαστε συνομήλικες Ασπασία...μόλις 24(!@#!#%^%$^@%$), οπότε έχω πολύ καιρό για εγγονάκια:) Το πολύ πολύ, να κάνω ένα τρίτο παιδάκι για να μην πάει έτσι το λουλουδομπανάκι!!!

      Διαγραφή
    3. Ξέχασα να σε ευχαριστήσω για το banner-άκι!
      Ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα που κρέμασες αυτό το όμορφο "κάδρο" στο μπλογκοσπιτάκι σου για να το βλέπουν οι φίλες σου που θα έρχονται για καφέ :)

      By the way, εγώ προχθές είχα γενέθλια αν θυμάσαι. Έκλεισα τα 25. Χαχαχα!

      Διαγραφή
    4. Τόσο μικρή και αθώα... (χα χα χα)
      Όσο για τα γενεθλιάκια σου, κανονίζω ήδη για το δωράκι σου όπως σου είπα...το βιβλιο Cupcakes, για να μας φτιάξεις όλα εκείνα τα γαργαλιστικά που μας έδειξες στις προηγούμενες σου αναρτησεις! (νόμιζες ότι θα γλυτώσεις???)
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    5. Ασπασία, είχες γενέθλια?!?
      Να σου ευχηθώ τότε - Χρόνια πολλά!
      Να τα εκατοστήσεις! όσα δηλαδή τα χρόνια σου x4! :)

      Διαγραφή
    6. Χαχαχα!!! Μη μου πεις ότι πίστεψες ότι είμαι 25!!!???

      Ευχαριστώ πολύ Αναστασία! Ναι, είχα προχθές, στις 4 Δεκεμβρίου :)

      Διαγραφή
    7. χαχα! Δίνεις τη εντύπωση πως είσαι ακόμα πιο μικρή!

      Διαγραφή
    8. Καημενη Αναστασια, τοσο μικρη να εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με τα ματια σου......ποσο κριμα:)

      Διαγραφή
  8. Πανεμορφη ιδεα. Που τη ξετρυπωσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, απίστευτο... Είναι πανέμορφο! Και πολύ πρωτότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pote tha mathoume gia tous nikites kai pws?? efxaristw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους τους διαγωνισμούς που διοργανώνει το My Lovable Baby, έτσι και σε αυτόν, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός 2 ημερών (από τη λήξη του κάθε διαγωνισμού), μέσα στο My Lovable Baby blog αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook :)

      ...και επίσης να προσθέσω ότι κάθε φορά οι νικητές ενημερώνονται προσωπικά με e-mail, ώστε να μου επικοινωνήσουν την ταχυδρομική τους δ/νση για να τους αποσταλεί το δωράκι τους :)

      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
    2. se efxaristw para poli :) kali sinexeia!!

      Διαγραφή
  11. Είναι τόσο χαριτωμένο Ασπασία μου!! Απίθανο πραγματικά!
    Αχ… βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο τώρα που δεν αντέγραψα από τους διπλανούς μου στο quiz! Ήθελα να είμαι έντιμη βλέπεις!
    FB δεν έχω (ακόμα) οπότε κλαψ-κλαψ δεν μπορώ να συμμετάσχω!
    Δεν πειράζει όμως, μπράβο σου που προσφέρεις ένα τόσο όμορφο και πρακτικό δωράκι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα :( Αν συμμετείχες και αν το κέρδιζες, θα ήταν ό,τι πρέπει για το ζουζουνάκι σου που θα γεννηθεί όπου να 'ναι :)

      Φιλάκια xxx

      Διαγραφή
  12. Αν μη τι άλλο, είναι πανέμορφο! Και μιας και αρχίσαμε σιγά σιγά να αγοράζουμε πραγματάκια για τη μπέμπα που έρχεται, αυτό θα ήταν ό,τι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα. Έτοιμη η δημοσίευση στο www.paiksekerdise.gr !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υποθετω οτι ειμαι αναμεσα στους 62 που θα εχουμε τις 3 συμμετοχες!!!καλη επιτυχια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σε περιμενω στο σπιτακι μου να μου λες τις ιδεες σου και την αποψη σου για οσα κανω
    καλε τι ομορφη και πρακτικη ιδεα; μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts